نتایج جستجو برای عبارت :

آموزش تهیه شیش کباب خوشمزه با راسته گوساله

شیش کباب با راسته گوساله
شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو 
برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است. 
شیش کباب هم با مرغ و هم با گوشت قرمز درست می‌شود. این کباب در واقع با گوشت خوابیده در مواد یا همان مرینت شده درست می‌شود که طعم فلفلی خوشمزه‌ای خواهد 
داشت. بهترین بخش گوساله برای کباب بخش راسته است، چون نسبت به سایرین برای کباب مزه ب
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

 
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

ادامه مطلب
روشی برای پخت یک شیشلیک خوشمزه و مغز پخت
کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.
مواد لازم برای درست کردن شیشلیک  
دنده گوسفند :680 گرم 
 خردل :1 قاشق چایخوری
 فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
 پاپریکا:  نصف قاشق چایخوری
 نمک :به اندازه لازم
 سیر:2 حبه
فلفل سیاه :به میزان دلخواه
سس
طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس
چهارشنبه یازدهم 10 1398
 
طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
مواد اولیه کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم 
 پیاز متوسط:2 عدد
نمک :ب
طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی مت
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که
علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
ادامه مطلب
کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه ایرانی است که از
کباب های نوین محسوب می شود. این کباب خوشمزه به دلیل استفاده از گوشت
بلدرچین علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن نیز خاصیت های زیادی
دارد.
ادامه مطلب
کباب ژاپنی یکی از انواع کباب های کشور ژاپن است که به دلیل طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند فیله کباب ایرانی با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به همین دلیل طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.
ادامه مطلب
 
نحوه تهیه کباب کوبیده
در این بخش قصد داریم طرز تهیه کباب کوبیده را به شما عزیزان آموزش دهیم ، امیدوار هستیم که بعد از این
آموزش به راحتی بتوانید این کباب ایرانی را آماده و از خوردن آن به همراه خانواده لذت ببرید.
یکی از کباب های ایرانی لذیذ که شهرت جهانی هم دارد کباب کوبیده می باشد که دارای طرفداران بیشماری می
باشد، در ادامه طرز تهیه این کباب خوشمزه و لذیذ را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند. طرز تهیه کباب تابه ای و کباب دیگی سنگسری به این صورت است که مقدار زیادی گوشت را در دیگ مسی که درب آن محکم بسته می شود می ریزند و به همان مقدار گوشت، برنج را نیز در دیگ ریخته و آب و نمک و روغن و چاشنی ها را به مقدا
فیله کباب یکی از انواع کباب های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که
طرفداران بسیار زیادی دارد. این کباب خوشمزه با فیله گوساله و گوسفند تهیه
می شود و به دلیل اینکه گوشت مدت طولانی در سسی مخصوص استراحت می کند طعم
بسیار لذیذی دارد.
ادامه مطلب
امروز قصد داریم دو غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی(کباب بناب ، املت) را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.
 
1- کباب بناب:
کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
طرز تهیه کباب بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استا
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد. جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.  

ادامه مطلب
با
آموزش کباب قفقازی در خدمت شما هستیم. برای طبخ این غذای خوشمزه می توانید
از گوشت یا مرغ خالی هم استفاده کنید ولی ما در این اموزش کباب را به صورت
میکس مرغ و گوشت قرمز تهیه می کنیم.
مواد لازم کباب قفقازی
راسته گوساله 250 گرم
سینه مرغ 250 گرم
ماست 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز تعدادی
طرز تهیه کباب قفقازی
برای تهیه کباب قفقازی ابتدا راسته گوساله و سینه مرغ را به قطعاتی به طول 4 سانتی متر و ع
طرز تهیه کباب لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده
اگر از طعم کباب لذت می‌برید به شما پیشنهاد می‌کنیم فرصت امتحان کردن کباب لم چاپس را از دست ندهید. این گوشت لذیذ و خوشمزه طعم خوب و قوی دارد. این غذا برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های پر زرق و برق هم مناسب است و در عین حال درست کردن آن پیچیده و وقت‌گیر نیست. در ادامه با ما باشید تا طرز تهیه لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده را با هم مرور کنیم.
مواد لازم :
پیاز قرمز (خرد شده)یک چهارم لیوان
روغن زیتو
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف کباب های سنتی و معروف ایرانی از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. مواد این کباب خوشمزه تقریبا مانند کباب کوبیده است ولی روش پخت ان کاملا متفاوت است.
ادامه مطلب
کباب فلفلی یکی از انواع کباب های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه
بر اینکه به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود ، به صورت پیش غذا هم سرو
میشود. این کباب خاص را می توانید به ذائقه خودتان با فلفل شیرین یا فلفل
تند تهیه نمایید.
ادامه مطلب
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل
محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند
آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب
آن است.
ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه کباب قرمز
آموزش آشپزی و شیرینی پزی , جوجه کباب , نکات مهم  در تهیه جوجه کباب قرمز , آموزش طبخ جوجه کباب قرمز
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قرمز :
مرغ
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن
سیر
آب پیاز
 
طرز تهیه جوجه کباب قرمز:
ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و
سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط
کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.
 
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده
4 عدد گوجه فرن
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی  حلقه شده :2 عدد
پیاز  رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، قلقل و زرد چوبه ورز مید
کباب لقمه ترکیه ای، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرمپیاز درشت 1 عددسبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریآرد سوخاری1 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق چایخوریفلفل 1/2 قاشق چایخوریروغن مایع 4 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
 
شامی کباب دارای منبع تغذیه جهانی سفره ایرانی هاست. با استفاده از لپه ، ترد می توانید و سالم تر می توانید از آن استفاده کنید. در این مقاله طرز امکان شامی کباب و نکاتی برای همسایان نپاشیدن در هنگام زمان پخت را با شما در میان گزارشی ارائه می دهد.

ادامه مطلب
جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد و در طرز آن از سینه مرغ، پیاز، ماست چکیده، پودر سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود و شما می‌توانید این جوجه کباب خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
 
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر به مقدارلازم
ماست چکیده ۱/۵ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه جوجه کباب ماستی
سینه مرغ را تکه‌تکه خرد کنید.
آن‌گاه پیاز، نمک، فلفل و پودر سیر را افزو
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید. 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد شده): یک ق س
 
اد
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه جوجه کباب را در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناک همراه باشید :
 
مواد لازم برای جوجه کباب

جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
 زعفران حل شده (یا پاپریکا) :مقداری

روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری

پیاز :2 عدد

 
ادامه مطلب
ایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه ش
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.
مواد لازم برای
جوجه فسنجان کباب
خوردن همیشه لذت بخش بوده است و کمتر کسی را داریم که از خوردن آن سر باز
بزند. درست کردن کباب فوت و فن هایی دارد که افراد کمی هستند که به آن مسلط
هستند، کباب جوجه فسنجون نیز یکی از کباب هایی است که علاوه بر اینکه
طرفدار دارد، درست کردن آن نیز خیلی سخت نیست. ما در این پست آموزش آشپزی راه راحت تری را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم تا انتها با ما همراه باشید.

 

 
طرز تهیه جوجه فسنجان
 
برای تهیه این جوجه فسنجان خوشمزه ابتدا م
کباب بختیاری یکی از کباب های معروف و پر طرفدار ایرانی است. تقریبا می شود گفت این کباب هم حاوی کباب چنجه است هم جوجه کباب . برای تهیه کباب بختیاری از راسته گوسفند یا فیله گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کباب بختیاری تهیه نمایید. 

مواد لازم کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
ک
طرز تهیه جوجه کباب
دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی و ماستی خوشمزه با سس مخصوص
جوجه کباب جزو غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانیان است. همان طور که میدانید جوجه کباب از غذاهای اصیل و سنتی ایرانیان است و امروزه در رستوران های سراسر دنیا این غذای خوشمزه را درست می کنند.
جوجه کباب جزو کباب های بی نظیری است که از گوشت مرغ پخته می شود و همه افراد از کوچک به بزرگ عاشق این کباب لذیذ هستند. برای پخت یک جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و رستورانی فقط کافیست فوت و فن ل
کباب تابه ایایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ
 پیاز ۵ عدد
مرغ چرخ کرده   ۱ کیلو
شوید   ۱و نیم قاشق غذاخوری 
نمک   ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   ۱/۳ قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
مواد لازم سس کباب
کره ۱۰۰ الی ۱۵۰گرم
زعفران دم کرده  به میزان لازم

ادامه مطلب
آخرین جزییات بازار اقلام اساسی در ایام پایانی سال/ آیا قیمت گوشت، مرغ و آجیل کاهش می‌‌یابد؟آخرین بررسی‌ها از سطح بازار عمده فروشی‌های مولوی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۳ تا ۲۰ هزار، برنج پاکستانی ۸ تا ۱۱ هزار، برنج هندی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، شکر ۳ هزار و ۸۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، قند ۵ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰، لیموعمانی ۶۰ هزار، نخود ۱۰ تا ۱۲ هزار، لوبیا قرمز ۱۳ تا ۱۵ هزار، لوبیا چیتی ۱۲ تا ۱۵ هزار، عدس ۸ تا ۱۰ هزار، لپه ۱۰ تا ۱۳ هزار، رب گو
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا
متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است.
اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع
روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و
آسان است.
ادامه مطلب
مواد لازم برای کال کباب
بادنجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده :نیم بوته
آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی


ادامه مطلب
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
دنده کباب یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به
شهر کرمانشاه می باشد. این کباب با نام دنده کباب کرمانشاهی شناخته می شود و
اگر آنرا به صورت حرفه ای درست کنید می تواند یک انتخاب عالی برای پیک نیک
های شما باشد.
ادامه مطلب
کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به
خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه
مانند محبوبیت ساندویچ فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم.
ادامه مطلب
آموزش طرز تهیه ران مرغ برشته در فرد جامائیکایی
ران مرغ برشته در فر یک غذای جامائیکایی بسیار خوشمه است که می توانید آن را بر روی کباب پز هم درست کنید. به دلیل استفاده از مواد معطر در ماریناد، این غذا طعمی مطبوع دارد و در عین حال که برشته شده است، آبدار هم می باشد.
کباب ران مرغ جامائیکایی یکی از بهترین دستورالعمل هایی می باشد که می توانید آن را درست کنید.
این ران ها در یک ماریناد خوشبو به مدت یک شب تا صبح خوابانده می شوند و به همین دلیل طعمشان عال
جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم
بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری
با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
ادامه مطلب
جوجه کباب
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی
از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده
است.
ادامه مطلب
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله مرغ:  4 تا 5 عدد
گوشت فیله گوساله:2 تکه 
فلفل دلمه:1 عدد
قارچ:300 گرم
پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
سیر خرد شده:2 تا3 عدد
سیب زمینی :2 عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز


 
 
ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم
روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه ای: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 ماست: به میزان مناسب
 
 
ادامه مطلب
آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است. این کباب شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و در کنار کباب ترکی از محبوبترین کباب های کشور ترکیه محسوب می شود.
ادامه مطلب
به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذا
به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذا
 
طرز تهیه ی کباب کاکوری کباب هندی
 
کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه
کباب پز تابشی برلیان پخت 1200 سیخ در ساعت که به صورت آسانسوری و بدون دود با حرارت عالی ساعتی هزار و دویست سیخ از انواع کباب ها را طبخ می نماید مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران و کبابی می باشد و با مصرف بهینه گاز کار می کند.کباب پز تابشی اتوماتیک مدل برلیان (میکس پز) قابلیت ۱۲۰۰ سیخ در ساعتکباب پز اتوماتیک برلیانطول ۲۲۰ سانتیمترعرض ۶۳ سانتیمترارتفاع ۲۰۰ سانتیمترتعداد سیخ ۱۲۰۰ سیخ میکس پز در ساعتطول کباب ۳۵ سانتیمترمصرف گاز ۱۱.۶ متر مکعب در سا
 
بسم الله الرحمن الرحیم
لینک ما در روبیکا:
https://rubika.ir/bestfood_m
 
 
طرز تهیه:
 
مواد لازم کباب کوبیده

پیاز ۲۵۰ گرم
راسته گوساله ۵۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، سماق و فلفل سیاه به اندازه کافی
کالری کباب کوبیده : هر سیخ بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری
دستور پخت
طرز تهیه کباب کوبیده
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید سپس چرخ کنید. در صورت تمایل می توانید پیازها را با رنده ریز رنده کنید. پس از اینکه
 
مواد لازم برای کباب تابه ایگوشت چرخ کرده:500 گرمفلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عددگوجه فرنگی :3 عددرب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوریپودر زعفران :1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوریسیب زمینی حلقه شده :2 عددپیاز رنده شده :1 عددپودر سیر :1/2 قاشق چایخوریپاپریکا :1/2 قاشق چایخوریگرد لیمو :1 قاشق چایخورینمک :به میزان لازمطرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ایگوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز م
کباب مرغ و قارچ کبابی خوشمزه است که به آسانی تهیه می‌شود. این خوراک یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است که سرشار از پروتئین می باشد. در این مقاله با هم تجربه ی یک آشپزی ایرانی و خوشمزه را خواهیم داشت.
کباب مرغ و قارچ غذایی لذیذ و سالم به ویژه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند. برای پخت این کباب به منقل نیازی نیست و می‌توان آن را در فر یا روی گاز هم درست کرد. برای آشنایی باطرز تهیه کباب مرغ و قارچ با مجله دلتا همرا شوید.
مواد لازم :
سینه مرغ:
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
کباب چنجه یکی از خوش‌مزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاها است که به شیوه‌های گوناگون پخته می‌شود. 
  
کباب چنجه یکی از بهترین و لذیذترین کباب‌ها است. این کباب به تنهایی طعم خوبی دارد،  ولی اگر با سس سیر همراه شود، مزۀ بی‌نظیری پیدا می‌کند که به آسانی  نمی‌توان از آن گذشت.
مواد لازم:
راسته گوساله: 900 گرم
سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
زیرۀ سبز: یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
سرکۀ سفید: یک قاشق چای‌خوری
رو
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
فیله گوساله یا گوسفند :   150 گرم
فلفل دلمه ای سبز  : 1عدد کوچک
پیاز :1عدد متوسط
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق
سس سویا :2 قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی


ادامه مطلب
فقیری از کنار دکان کبابی میگذشت.دید کبابی گوشت ها را در سیخ کرده و به روی آتـش نهاده باد میزد و بوی کباب در بازار پیچیده بود.
فقیری گرسنه بود و سکه ای نداشـت پس تکه نانی از توبره اش در آورد و در مسیر دود کباب گرفته به دهان گذاشت.به همین ترتیب چند تکه نان خورد و براه افتاد.کباب فروش که او را دیده بود به سـرعت از دکان خارج شـده دست او را گرفت و گفت : کجا؟پول دود کبابی را که خورده ای بده !
حکایت پول دود کباب صدای سکه است.رندی آنجا حاضر بود و دید که فقیر
کباب مشکاک
یکی از معروف ترین غذاهایی که در تور عمان می توانید از میل کردن آن لذت ببرید کباب مشکاک می باشد.کباب مشکاک در میان مردم و گردشگرانی که به عمان سفر می کنند بسیار محبوب است.کباب مشکاک جزو کباب هایی است که از گوشت بره یا مرغ و یا گوساله استفاده می شود.تفاوتی که در طعم کباب مشکاکی وجود دارد در استفاده از ادویه های خاص و خوشمزه آن است . یکی از این ادویه ها کاری مخصوص است که طعم بی نظیری به کباب مشکاک می دهد.شما می توانید کباب مشکاک را به همر
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

 
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
کباب پز خانگی بدون دود شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتی
کباب چیکن ساتای
یکی از انواع کباب های بین المللی است که اصلیت این غذا متعلق به کشور
تایلند است. در تایلند این کباب خوشمزه را در کنار کباب آناناس سرو می
کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب چیکن ساتای با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب چیکن ساتای
سینه مرغ
۵۰۰ گرم

برنج پخته
۲ پیمانه

خامه ترش
نصف پیمانه

ریحان تازه
۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری

کره
۱ قاشق غذاخوری

ادویه تایلندی
۱ قاشق چایخوری

سیر
۱ حیه

آناناس
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی
ادامه مطلب
کباب پز تابشی اتوماتیک چیست و چگونه کار می کند
کباب پز تابشی اتوماتیک وسیله ای است برای پخت تعداد زیاد کباب بویژه کباب کوبیده و جوجه کباب در هر وعده غذایی که در رستوران ها، تالار ها و آشپز خانه های صنعتی استفاده می گردد. در کباب پز اتوماتیک پخت کباب بصورت مکانیزه انجام شده و نیاز به آشپز جهت پخت و کنترل فرایند پخت کباب نیست. در این دستگاه اپراتور دستگاه، سیخ کباب بر روی قلاب های در قسمت ورودی قرار داده و کبابپز بصورت خودکار سیخ را به داخل دست
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر
کباب پز تابشی رومیزی بدون دود خانگی
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر در رستوران، تالار، کبابی، منزل، باغ ، ویلا جهت پخت کباب بدون دود استفاده می شود.
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر به علت رومیزی بودن و حجم کم دستگاه در محل های دارای محدودیت جا استفاده می شود.
دستگاه کباب پز تابشی رومیزی از جنس استیل بوده ئ در ابعاد ۹۰ سانتی و ۶۰ سانتی تولید می شود.
شعله های کباب پز تابشی رومیزی از قسمت بالا با استفاده از گاز شهری
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنیدمواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی   1 کیلو
سیب زمینی   2 عدد
پیاز   2 عدد بزرگ
به     1 عدد
هویج    3 عدد
روغن زیتون    2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

ادامه مطلب
تست طعم و مزه غذاهای کشور های دیگه هیچ وقت خالی از لطف نیست مخصوصا وقتی از مواد اولیه اش هم خبر داشته باشیم و بدونیم با ذائقه مون جوره. غذایی که در این مطلب میخوام بهتون یاد بدم هم جز همین غذاهای خوشمزه است که مخصوص کشور تایلنده و با مرغ تهیه میشه و یه کباب طعم دار شده با انواع ادویه هاست، امیدوارم درستش کنین و از عطر و طعمش لذت ببرین …

ادامه مطلب
کباب پز تابشی خانگی شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتیگرا
کباب پز صنعتی
کباب پز صنعتی یا سالاماندر کشویی آسانسوری در چهار ظرفیت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ و یک مدل رومیزی با ظرفیت ۱۲ سیخ تولید می گردد. مصرف کننده با توجه به تعداد مشتریان و فضای آشپزخانه خود می تواند، یکی از مدل های کباب پز تابشی سالاماندر را انتخاب نماید.کباب پز تابشی سالاماندر در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نام های کباب پز تابشی آسانسوری و یا کباب پز تابشی چند منظوره نیز نام برده می شود.
مزایا کباب پز تابشی رو میزی
پخت بدون دود
پخت انواع
 بازی به…به… چه خوشمزه
آنچه تحقیقات درباره بازی به…به… چه خوشمزه می گوید:
لحن صدا و حالت های چهره بیش از کلمات درک می شوند. آموزش احساسی با همۀ قلمروهای یادگیری مرتبط است.
در هنگام آماده کردن غذا یا خوراکی، با خواندن شعر زیر مهارت های زبانی کودکتان را تقویت کنید:
وقت پیدا کردن شیر است....برای مشاهده ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید..
بازی به…به… چه خوشمزه
دستور پخت چلوکباب برگ
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم 
بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( با این کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت 
را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را
طرز تهیه کتلت خوشمزه
کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش خوراکتر هستند. دلیل آن هم استفاده از مواد جانبی و ادویه های مناسب و رعایت ترفندهای ساده ای است که به خوشمزه تر
۱. با خواهری رفتیم کفش خریدیم .. خیلیم دوسش دارم ^_^
۲. خاله جان بم گف چق بیبی شدی، هی داری جوون تر میشی [خدارو شکر که ماسک و کرم و پیگیریام تاثیرگذار بوده :ذوق مرگ:دی] [Vampire:دی]
۳. افطاری رفتیم خانوادگی بیرون+ زولبیا بامیه + کباب لقمه با برنج کره چکون:دی + نون و پنیر و سبزی تازه + دوغ خوشمزه 
سلام کیا دوست دارن بدونن که چه غذاهایی بریا شما خوبه و میتونید برای مهمونی ها ازش استفاده کنید؟
یکی از دغدغه هایی که شاید برای شما هم خیلی پیش اومده باشه درست کردن غذای های متنوع برای شمام و مهمونی هست، بعد از خوردن یک نهار کامل و مفصل اونم با برنج به نظر میرسه که باید یک انتخاب دیگه برای شام داشت و اون چیزی نیست جز انتخاب یک غذای نونی، البته برخی از شما بخاطر داشتن رژیم غذایی نمیتونید هر نوع خوراکی رو استفاده کنید پس نگران نباشید برای شما هم
پن کیک یک صبحانه و میان وعده ای فوری و خوشمزه است که بین بچه ها طرفدار زیادی دارد پنکیک آناناس علاوه بر خوشمزه بودن ظاهری شیک و زیبا دارد و حتی می توانید به عنوان عصرانه برای مهمانی و جشن و تولد آن را سرو کنید.
آموزش تهیه پنکیک آناناس
مواد لازم برای ۵ تا ۶ عدد
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان کل : ۳۰ دقیقه
ادامه مطلب
 
1.خوراک کباب تابه‌ای با سبزیجات بخارپز
از نوستالوژی های بسیاری از ایرانیانکباب تابه‌ای است. قطعا بسیاری از ما هنوز هم مزه کباب تابه‌ای‌های مادرانمان همراه با دوغ و ریحان تازه، زیر دندانمان است. خوراک کباب تابه‌ای با سبزیجات بخارپز یکی دیگر از غذاهای رژیمی  و در عین حال خوشمزه‌ای است که می‌تواند یادآور های قدیم شما باشد.
 
2.فتوچینی با سبزیجات
اگر در دوران چربی سوزی هستید و می خواهید وزن کم کنید و در عین حال از خوردن یک غذای جدید لذت بب
دستگاه کباب ترکی ایستاده، مخصوص پخت کباب ترکی اس که اصل این کباب از ترکیه میاید و برای استفاده کافی است گوشت ها و مرغ ها را در میله میانی دستگاه قرار دهیم و با شعله ملایم اجازه دهیم تا پخته شوند.
معمولا از این دستگاه در جلوی فست فودها استفاده می شود و هنگام استفاده گوشت های پخته شده بریده می شوند و به صورت ساندویچی و یا پرسی به مشتری ها ارائه می شود.
مشخصات فنی دستگاه کباب ترکی ایستاده
1- توان طبخ 120 کیلوگرم برای هر سیخ است2- دارای دو عدد سیخ اسیل
آموزش کامل طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و مخصوص عید
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه در منزل
مواد لازم برای شیرینی نخودچی
پودر قند بسیار نرم :: ۵۰۰ گرم
پودر نخودچی الک شده :: ۵۰۰ گرم
روغن جامد :: ۳۰۰ گرم
پودر پسته برای تزیین :: به میزان لازم
هل و وانیل :: به میزان لازم
ادامه مطلب
وقتی حرف از غذاهای سنتی ایرانی می‌شود، مطمئناً اولین غذایی که به ذهن‌ها خطور می‌کند، کباب است؛ اما علاوه‌بر کباب غذاهای متعدد دیگری نیز در فهرست غذاهای ایرانی دیده می‌شود که نباید لذت خوردن آن‌ها را از دست بدهید. تنوع غذاهای سنتی که اغلب محلی هستند و ازطعم‌های متمایز و خوشمزه‌ای برخوردارند، می‌توانند لذت هر سفری را دوچندان کنند. در این مقاله قصد داریم تعدادی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی را به شما معرفی کنیم تا با فرهنگ غذایی ایرانی
رستوران نهنگ سفید کیش در جوار سواحل زیبای خلیج فارس واقع شده و چشم اندازی بی نظیر از آن را به نمایش می گذارد که گردشگران تور کیش با تماشای آن مسحور می شوند. در این رستوران باکیفیت انواع غذاهای ایرانی، دریایی و بین المللی توسط آشپزهایی ماهر طبخ می شود که طعمی لذیذ دارند. برخی از غذاهای دریایی که در رستوران نهنگ سفید سرو می شود و گردشگران تور کیش می توانند  آن ها را سفارش دهند عبارت اند از: قلیه ماهی، کوسه کباب و میگو پفکی. کوسه کباب یکی از ویژه
آموزش کامل طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و مخصوص عید
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه در منزل
مواد لازم برای شیرینی نخودچی
پودر قند بسیار نرم :: ۵۰۰ گرم
پودر نخودچی الک شده :: ۵۰۰ گرم
روغن جامد :: ۳۰۰ گرم
پودر پسته برای تزیین :: به میزان لازم
هل و وانیل :: به میزان لازم
ادامه مطلب
طرز تهیه گمج کباب با چوقاق از غذاهای محلی استان گیلان:
گمج کباب با چوقاق یک ترکیب فوق العاده لذیذ و از غذاهای محلی و خوشمزه استان گیلان است که در تهیه آن از گوشت، رب انار، سبزی های محلی و… استفاده می کنند، در این مطلب طرز تهیه گمج کباب را برای شما آماده کرده ایم تا از پخت و تهیه این غذای خوشمزه استان گیلان نهایت لذت را ببرید. این غذای محلی و محبوب استان گیلان در ظروف خاصی تهیه می شود که در استان گیلان به گمج (ظرف سفالی مخصوص استان گیلان) معر
آموزش رول کوکو سبزی خوشمزه رول کوکو سبزی یک غذای فینگر فودی سرد است که بسیاری از افرادی که این غذا را امتحان نکرده اند فکر می کنند که این غذا همان کوکو سبزی خودمان است اما رول کوکو سبزی کاملا با خود کوکو سبزی متفاوت است و طعم بسیار لذیذی دارد . رول کوکو سبزی در دسته فینگر فود های سرد قرار دارد. می تواند در سینی فینگر های شما قرار بگیرد.
ادامه مطلب
تاس کباب عسلی
تاس
کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از
جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق
گوناگون ایران پیدا می شود. تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از
قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب
استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. تاس کباب
را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک
وعده در نظر
سالاد فصل زمستانی + طرز تهیه سالاد فصل مجلسی خوشمزه
سالاد فصل طرز تهیه سالاد فصل زمستانی آموزش سالاد فصل مجلسی خوشمزه روش تهیه سالاد فصل خانگی آموزش سالاد فصل با کلم بروکلی طرز تهیه سالاد فصل قالبی این سالاد یکی از محبوب ترین سالاد ها در بین خانواده سالاد می باشد که با مواد های مختلفی تهیه می شود ولی مواد اصلی این سالاد شامل یک مواد ثابت می شود که در ادامه قصد دارید روش تهیه آن را به شما آموزش دهیم
 
 
ادامه مطلب
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند. جوجه کباب از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. در ادامه طرز تهیه جوجه کباب را آموزش خو
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
جوجه‌ کباب عسلی با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوش‌مزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیراچا، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق‌العاده دارد.جوجه‌کباب یکی از کباب‌هایی است که اغلب اوقات در مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها جزء غذا‌های اصلی است. اگر دوست دارید جوجه کباب با طعمی تازه را امتحان کنید، جوجه کباب عسلی با سس تایلندی را پیشنهاد می‌کنیم.
در این مدل جوجه‌کباب از سس سیراچا که یکی از طعم‌دهنده‌های غذایی تایلند است، استفاده می‌شود. این سس
ایران کشوری چند هزار ساله با تنوع غذایی گسترده است. غذاهایی اصیل که آوازه خوشمزه بودن آن‌ها در سراسر دنیا پیچیده است. یکی از این غذاهای محبوب کباب کوبیده است. طعم خوشمزه و دلچسب کباب کوبیده سبب شده است، کباب کوبیده نه تنها محبوب خانواده‌های ایرانی، بلکه محبوب مردم جهان نیز شود. کباب کوبیده غذای محبوب برای دورهمی‌های خانوادگی است. و درست کردن کباب کوبیده و سیخ گرفتن کباب باعث لذت و سرگرمی خانواده‌ها می‌شد. اکثر توریست ها از طعم دلنشین کبا
طرز تهیه کباب مرغ با کرفساین کباب مرغ را می توانید با سیخش بخورید
مواد لازم
سینه مرغ چرخ شده : یک عددهویج : یک عدد
برگ کرفس خرد شده : به میزان دلخواهپیاز متوسط : یک عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران : به میزان دلخواه
ساقه کرفس : برای این مقدار مواد حدود ۸عدد (تا جایی که می توانید از ساقه های باریک و تازه استفاده کنید)
ادامه مطلب
از جمله مورد علاقه های مرد های خانواده آبگوشت که بهترین طبخ آن و میل کردن آن سنتی است به همراه مواد خاص و نحوه پخت خاصی در نظر گرفته شده. آبگوشت هایی که از روش سنتی درست می شوند طعم خیلی خوشمزه تر و بهتری دارند.برای خوشمزه شدن هر غذایی نیازه شما با وقت لازم و علاقه به پختن غذا صرف کنید. آبگوشت همانطور که می‌دانید به چربی زیادی نیاز داره, بهتره از گوشت گوسفندی پر چرب استفاده کنید که آبگوشت بهتری خواهید داشت. در ادامه همراه ما باشید برای طرز تهی
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ

 پیاز 5 عدد
مرغ چرخ کرده   1 کیلو
شوید   1و نیم قاشق غذاخوری
نمک   1 قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   1/3 قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
در شیکفود همراه ما باشید

ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها