نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه پیازداغ طلایی و خشمزه

    
آش دندونی برای ما ایرانی‌ها یکی از روسوماتی است که هرگز فراموش نمی‌شود. شاید شما هم تنها آش دندونی‌ای که یادتان باشد همان آش جو با سیرابی است که اغلب مادرها و مادربزرگ‌ها برای کودک ۶ ماهه خانه می‌پزند؛ اما آیا می‌دانستید آش دندونی را می‌شود به نحوه دیگری هم درست کرد که هم مغذی‌تر باشد و هم خشمزه‌تر؟
ادامه مطلب
شاید شما هم فکر می‌کنید که تهیه یک پیاز داغ طلایی و خوشمزه کار آسانی نیست و بارها سعی کرده اید که به مدل دلخواه خود یک پیاز داغ ترد و خوشمزه درست کنید، اما موفق نشده‌اید؟ در این پست از مجله آشپزی بهار شما را با فوت‌وفن تهیه یک پیاز داغ طلایی و خوشمزه آشنا کنیم.
اصول و ابزار لازم برای تهیه پیاز داغ طلایی و خوشمزه
انتخاب تابه مناسب
تابه‌ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می‌کنید باید سنگین باشد. تابه‌های چدنی و گرانیتی برای این کار بسیار مناسب
سلام
امروز وقتی از خواب بی دار شدم متووجه پدرم رفته وبرای من با کره ی بادام زمینی  و شیره یک صبحانه ی خشمزه 
دو روسکرد ومن هم یک صبحانهی درجه یک وعالی خوردیم یعنی من فقت خوردم
بعد از صبحانه من رفتم سر درس هایم   من باید سی تا سووال در میا ور دهتا از درس آخر هدی یه ها و بیستا از از درس
مطالعات اجتماعی   ومن باید این هارا امروز میننوشتم    ونوشتم
اصرکه شد وقتی من از مسجد برگشتم به خانه کمکم کارهایمان کردیم لباس پوشیدیم وبا اوتوبوس رفتیم به خانه
کوکی با بستنی یک خوراکی خشمزه ای هست که گرمی تابستان را از بدن شما بیرون میکند.اگر به دنبال خوراکی سرد برای تابستانی گرم میگردید بهتر است همین کوکی با بستنی را درست کنید چونکه خیلی خوشمزه هست.
مواد لازم برای تهیه کوکی با بستنی :

شکر قهوه ای
 سه چهارم پیمانه

 آرد سفید
 یک و سه چهارم پیمانه

 شکر
 سه چهارم پیمانه

 کره بادام زمینی
 سه چهارم پیمانه

تخم مرغ
۲ عدد

اسانس وانیل
۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری

جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها