نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه برساق

هر شهری شیوه پخت مختص به خودش را دارد این سبک پخت سنندج است. این مقدار مواد لازم برای حدود 100 عدد برساق بزرگ می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه برساق :

آرد بربری 
4 کیلو 

 ماست محلی
4 لیوان 

 روغن حیوانی
 نصف لیوان

 روغن مایع
1 لیوان 

 شکر
2 و نیم لیوان 

 تخم مرغ
 1 عدد

 نمک
1 قاشق چایخوری 

 مایه خمیر
 1 قاشق غذاخوری

* آب ولرم
تقریبا 3 لیوان


ادامه مطلب
سفره افطار همیشه برای همه ما خاطره‎انگیز بوده، خوب است این خاطرات را به مزه غذاهای سنتیِ همه ایران، مزین کنیم.



صحنه زندگی ما چیز کوچکی نباید باشد. همین که ماه رمضانی می‎آید و سفره سحری و افطاری‎اش پهن می‎شود، همین که صدای ربنای کهن از سیستم‎های صوتی پخش می‎شود، همین که دعایی خوانده شود و افطار؛ خودش خاطره‎ای‎است که به اندازه تمام سال‎های زندگیِ‎مان حال‎مان را خوب می‎کند؛ وَ چه عالی می‎شود که بتوان این حال خوب را به همه ساعات زند

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها