نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی
 
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود. با طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی اصیل آشنا شوید.
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. همان‌طور که از نام این سالاد مشخص است، ماده اصلی آن اسفناج است که مسلما باید تازه باشد.
ادامه مطلب
سالاد اسفناج و پنیر را حتما برای فصل تابستان مهیا کنید و از طعم خوشممزه آن لذت ببرید :
 
مواد لازم
اسفناج(ترجیحا اسفناج کوچک):۲لیوانانجیر:۴عدد خرد شدهبادام زمینی نمکی:۱/۴لیواننمک و فلفل:به میزان لازم
آب لیمو ترش:۱ق
ادامه مطلب
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۰۰ گرم برگ اسفناج
یک‌چهارم پیاز قرمز
یک‌دوم فنجان پنیر فتا
یک‌دوم فنجان گردوی خردشده
یک‌چهارم فنجان جوانه‌ی یونجه در صورت تمایل
یک عدد انار متوسط
چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

ادامه مطلب
طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
اگر طرفدار رژیم غذایی سالم هستید یا می‌خواهید استراحت کنید و از خوردن یک خوراکی هیجان‌انگیز لذت ببرید سالاد کیوی و اسفناج بهترین گزینه است. ترکیب بی‌نظیری از میوه‌ تازه به همراه پنیر و مغز آجیل  که سبک و مغذی و سرشار از رنگ و طعم‌های طبیعی است. اگر می خواهید سالاد کیوی را به عنوان وعده‌ اصلی غذایی میل کنید کافی است کمی سینه‌ مرغ گریل شده همراه با نان باگت تست شده به آن اضافه کنید. این میزان رسپی برای دو نفر به
اسفناج
زمان مصرف: به عنوان سالاد در کنار ناهار یا شام
علت مصرف:
اسفناج نه تنها سلامتی را با منابع غنی از آنتی اکسیدان بالا می برد بلکه حاوی موادی است که قدرت و سایز غضلات را بالا می برد.
منبغ بزرگ گلوتامین است، اسید آمینهای که برای رشد عضلات، عملکرد سیستم دفاعی و سلامت گوراش و همچنین افزایش سطح هورمون رشد حتی میزان سوخت و ساز ضروری است 
مقدار مصرف:
10 اونس اسفناج خام: 65 کالری، 8 گرم پروتئین، 10 گرم کربوهیدرات، 1 گرم فیبر
اسفناج Spinach گیاه بومی ایران است و از اوائل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت. بطوریکه در تاریخ مسطور است اسفناج در قرن هفتم در چین و در قرن دوازدهم در اسپانیا کشت می‌شده است. کشت اسفناج در سال 1806 در آمریکا شروع شد. اسفناج گیاهی است یکساله دارای ساقه‌ای راست به ارتفاع نیم متر که برگهای آن پخن و نرم مثلثی شکل برنگ سبز می‌باشد. اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است. دو نوع اسفناج وجود دارد که بنام
ادامه مطلب
برخی ها معتقدند سالاد شیرازی با سالاد فصل یکی هست. اما شاید بدانید که چاشنی سالاد شیرازی است که آن را متفاوت از هر نوع سالاد دیگر می کند. مثلا سالاد شیرازی با سس مایونز یکی از این چاشنی های خاص است که می توانید برای سالاد خود انتخاب کنید. ما در این مقاله طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی را برای شما در نظر گرفته ایم.
 
ادامه مطلب
خواص اسفناج
اسفناج یکی از انواع گیاهان یک ساله است که دارای ساقه و برگ های لطیفی می باشد. نام علمی اسفناج در زبان انگلیسی Spinacia oleracea است. اسفناج حاوی کاروتنوئیدهای مفیدی مثل لوتئین و گزانتین است که این کاروتنوئیدها باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن می شوند.
برخی مطالعات و پژوهش ها نشان داده است که سبزیجاتی مثل اسفناج می توانند با سرطان هایی مانند دهان ، معده و مری مقابله کنند. عامه مردم فکر می کنند اسفناج حاوی مقادیر زیادی آهن است که ای
گاهی اوقات حرف هایی می شنوی که وسط سرت اسفناج سبز میشه .کلا  آدم های با اعتماد به نفس را دوست دارم.  همیشه فکر می کنم ادم های با اعتماد به نفس در زندگی مفیدند  به پوشش گیاهی کمک می کنند . برای همینه گاهی اوقات رو سر ادم اسفناج سبز میشه.  
به نقل از میزان، جو از جمله مواد خوراکی است که جزو سوپر غذا‌هایی به حساب می‌آید که پشتیبان دستگاه گوارش ماست.جو سرشار ازفیبر‌های محلول و نیز ویتامین B۱ است که در کاهش جذب چربی‌ها در روده و نیز تجزیه و تبدیل انرژی غذا‌هایی که می‌خوریم خیلی کمک می‌کند.
ماست
نه تنها ماست یک خوراکی خوشمزه است، بلکه لطیف و خوش رایحه هم هست. ماست، منبع غنی پروتئین و سرشار از پروبیوتیک است. بدن شما به راحتی ماست را هضم کرده، و آن را فورا به منابع انرژی بدنتان منت
یکی از پر کاربرد ترین سالاد ها ، سالاد ماکارونی است که یک غذا و یا میان وعده فینگر فودی سرد است . بسیاری از افراد از این سالاد در جشن های تولد و جشن های خودمانی استفاده می کنند و این سالاد بسیار کالری زیادی دارد و بهتر است افراد رژیمی از این سالاد با سبزیجات استفاده می کنند.
ادامه مطلب
 
اسفناج
اسفناج یکی از گیاهان دارای برگ سبز است که به خانواده Amaranth تعلق دارد و نام علمی آن (Spinacia oleracea) است.
اسفناج ریشه خود را در ایران دارد ، اما پربارترین کشورها امروز چین است. و در ایالات متحده آمریکا اسفناج با داشتن بسیاری از مواد مغذی مفید برای سلامتی متمایز است و کالری کمی نیز دارد ، بنابراین به همین دلیل در تمدن های زیادی در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است ، این ماده در رژیم مدیترانه ای و خاورمیانه نیز رایج بوده است ، همانطور که ​
سالاد فصل زمستانی + طرز تهیه سالاد فصل مجلسی خوشمزه
سالاد فصل طرز تهیه سالاد فصل زمستانی آموزش سالاد فصل مجلسی خوشمزه روش تهیه سالاد فصل خانگی آموزش سالاد فصل با کلم بروکلی طرز تهیه سالاد فصل قالبی این سالاد یکی از محبوب ترین سالاد ها در بین خانواده سالاد می باشد که با مواد های مختلفی تهیه می شود ولی مواد اصلی این سالاد شامل یک مواد ثابت می شود که در ادامه قصد دارید روش تهیه آن را به شما آموزش دهیم
 
 
ادامه مطلب
سالاد هلو با هلوی تازه، مرغ کبابی با طعم ریحان درست می‌شود و با سس مخصوصی که با سرکه بالزامیک و عسل درست شده، مزه‌ای فوق العاده می‌گیرد. لابلای این مواد اصلی برشهای خلالی پیاز و دانه‌های ذرت، زیبایی دو چندان به این سالاد می‌بخشند. این یک سالاد فوق العاده است که با همراهی پنیر کامل می‌شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه سالاد فصل
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد فصل قالبی مجلسی و خوشمزه
مواد لازم سالاد فصل
کاهو :•:  ۲ عدد کوچک
خیار :•:  ۳ عدد
گوجه :•:  ۳ عدد
هویج :•: ۲ عدد
شکر :•:  به اندازه دلخواه
کلم قرمز :•: ۱ عدد کوچک
سس مایونز :•:  ۱ پیمانه کوچک
آبلیمو یا آب نارنج :•: به اندازه لازم
نمک :•: به مقدار کافی
ادامه مطلب
سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود.
جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است.
این سالاد یکی از غذای اصلی مردم روسیه در شب سال نو نیز می باشد.

ادامه مطلب
سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود.
جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است.
این سالاد یکی از غذای اصلی مردم روسیه در شب سال نو نیز می باشد.

ادامه مطلب
طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.
 

ادامه مطلب
“بورانی اسفناج” را به شکل های مختلفی تهیه می کنند ولی با سیر و گردو مزه فوق العاده ای دارد و بسیار مقوی می شود. به سرعت و تنها در 30 دقیقه تهیه می شود و به عنوان یک مکمل کم هزینه می توان از آن نام برد.مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج
 
* اسفناج : 1 کیلو
* گردوی خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
* ماست : 500 گرم
* سیر تازه : 100 گرم 
* نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی

ادامه مطلب
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
فروشگاه گلپر عرضه کننده متفاوت ترین و بهترین سالادهای یکنفره میباشد.
انواع سالادهای یکنفره خوشمزه و بسیار شکیل و و دارای بسته های جالب و نوین  در ایران توسط این مجموعه قابل عرضه به تمام شهرهای کشور عزیزمان می باشد
انواع سالاد به شرح ذیل است :
سالاد کاهو
سالاد شیرازی
سالاد فصل
سالاد بسته بندی شکیل
سالاد فله
سالاد رستورانها
سالاد تالارها
جهت ثبت سفارش با شماره های 09216393789 تماس بگیرید
ادرس سایت : www.golpaar.com
در بیشتر اوقات ارزش‌های غذایی سالاد در آشپزی دست‌کم گرفته می‌شود. گاهی تصور می‌شود سالاد فقط مخصوص کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. برخی نیز به اشتباه تصور می‌کنند سالاد غذایی تکراری است که فقط از گوجه، خیار و کاهو درست می‌شود. یک سالاد خوب باید از مواد تازه تهیه شود. همچنین بهتر است هر سالاد محتوی مواد مخصوص ناحیهٔ خودش باشد. در بیشتر موارد، سالاد به‌عنوان غذای فرعی در کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود. اما بسیاری از سالادها خود می‌توان
 آموزش رز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی با خامه ترش
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش
خامه ترش سه چهارم فنجان
سیب زمینی 900 گرم
پیازچه خرد شده نصف فنجان
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب یک سوم فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش
برای تهیه این سالاد باید در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یک
 
طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید. 

ادامه مطلب
سالاد از آن دسته غذاهای متنوع هست که بسیار پر طرفدارهست. سالاد فصل مخصوص از آن سالاد های هست که خودش غذایی کاملیه چون در ترکیبش تمام مواد غذای که برای یک وعده غذایی کامل مورد نیازهست ، وجود دارد
همچنین بخوانید :طرز تهیه سالاد هاوایی
 
روش تهیه سالاد فصل مخصوص
ابتدا در ظرفی کاهو،زیتون،حیارشور و فلفل را ریخته و باهم مخلوط میکنیم.ماکارونی پخته شده را با خیارشور،کالباس،فلفل دلمه مخلوط کرده وسس مایونز را به مواد اضافه میکنیم.(مثل سالاد ماک
اگر شما هم جزو افرادی هستید که به غذاهای رژیمی علاقمند می باشید و برای تناسب اندام و سلامتی بدنتان در وعده های غذاییتان از انواع سالادهای گیاهی، سالادهای ماکارونی، انواع سالاد ماست و …  استفاده می کنید.
ما امروز قصد داریم در بخش انواع سالاد سایت ژولی پولی شما را با تهیه یک سالاد خوشمزه که جزو سالادهای مدیترانه ای است آشنا کنیم.

ادامه مطلب
سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود.
جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است.

ادامه مطلب
سالادهای رژیمی انواع مختلفی دارند که آن‌ها را می‌توان هم به‌عنوان وعدۀ اصلی و هم پیش‌غذا مصرف کرد.
سالاد قارچ و سبزیجات یک سالاد رژیمی و خوش‌مزه است که ارزش غذایی بالایی دارد. مصرف این سالاد به‌عنوان یک میان‌وعدۀ کامل هم پیشنهاد می‌شود. به مواد سالاد قارچ و سبزیجات می‌توانید هر خوراکی دیگر هم که دوست دارید اضافه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:قارچ ورقه شده: 2 پیمانهفلفل‌دلمه‌ای سبز، قرمز و زرد: از هر کدام یک عددهویج: 2 عددکدو سبز: یک
سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. این سالاد اصالتا متعلق به ایتالیایی ها می باشد. سالاد سزار را با مواد مختلفی سرو می کنند و شما می توانید نسبت به ذائقه خود سالاد سزار مخصوص خود را تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد سزار در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم سالاد سزارفیله مرغ۸ عددپنیر پارمیزان۶ قاشق غ
 آموزش آشپزی:آیا اسفناج را باید پخت؟



 

جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود
 
همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می
دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.
 
فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید
مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید.
خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم
دستور تهیه‌ی این سالاد به سال ۱۹۳۸ بازمی‌گردد و از کتابی آشپزی متعلق به نویسنده‌ای آمریکایی برداشته شده است. این سالاد سیب زمینی برای مهمانی‌های عصر یا انواع پیک‌نیک‌ بسیار مناسب است و طرفداران زیادی هم دارد. برای اینکه سیب‌زمینی‌ها در این سالاد سیب زمینی کلاسیک و رژیمی نرم باشند و تُرد و سفت نمانند، بهتر است آنها را با پوست بپزید و بعد از اینکه سرد شدند، پوست‌شان را جدا کنید. برای اینکه سالاد سیب زمینی خود را رژیمی‌ کنید، می‌توانید
 
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در گذشته در هر فصل موادش متفاوت بوده است. البته در حال حاضر سالاد فصل به صورت یکسان تهیه می شود و مواد اصلی آن کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد فصل تهیه نمایید.

ادامه مطلب
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.
دستور خیلی ساده، خوشمزه و کم هزینه از سالاد ماکارونی رو میذارم که میتونید نیم ساعته آماده ش کنید. این سالاد سریع آماده میشه و مهمتر از همه با  این ترکیب رنگهای قشنگ به عنوان یه شام سریع و خوشزه میتونید امتحانش کنید.
 

ادا
مواد لازم سوپ اسفناج:کره 25 گرم
1 دسته پیاز بهار
، خرد شده1 تره
  (حدود 120 گرم) ، خرد شده2 کرفس چوب کوچک
  (حدود 85 گرم) ، خرد شده1 سیب زمینی کوچک
  (حدود 200 گرم) ، پوست کنده و تفت داده شود½ قاشق مرباخوری فلفل سیاهسهام 1l (ساخته شده با دو حبه مرغ یا سبزیجات)کیسه های 2 200 200-235g اسفناج
150 گرم نیمه چربی کرم فریم
روش درست کردن سوپ اسفناج:کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز بهار ، تره فرنگی ، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. هم بزنید و روی درب آن بگذارید. 10 دقیق
سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در گذشته در هر فصل موادش متفاوت بوده است. البته در حال حاضر سالاد فصل به صورت یکسان تهیه می شود و مواد اصلی آن کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد فصل تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سالاد فصل در ادامه با همدوره همراه باشید.
ادامه مطلب
سالاد فصل ترکیبی مناسب و خوش طعم از سبزیجات تازه ای است که در زمان تهیه سالاد در دسترس هستند . سالادهای فصل خوش طعم ، تازه و ترد ، سالم و مفید هستند و می توانند با ترکیب مناسبی از سس ها خوش عطر و خواستنی هم باشند . انواع سالاد فصل با دستورهخای مختلف را می توان تهیه نمود و سالدهای فصل می توانند با انواع سبزیجات تهیه شوند . در این مقاله پرنیان یک دستور متفاوت برای تهیه سالاد فصل آموزش داده شده است ، در این دستور یک سس بی نظیر با طعمی بسیار خاص نیز آ
سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که اکثر ما در وعده های غذایی خود ، کنار غذای اصلی سرو می کنیم و یا اینکه در مجالس و مهمانی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. شاید یکی از دلایل محبوب شدن بیش از حد سالاد فصل در بین ایرانیان ، دستور تهیه ساده آن و استفاده از مواد ساده همانند کاهو ، کلم ، خیار ، گوجه فرنگی و هویج می باشد.
به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد فصل آشنایی ندارید ما در پست آموزش آشپزی بارونک ، مواد لازم
سالاد فصل یکی از معروفترین و راحت ترین سالاد هاییست که شما با هر چه که در اختیار داشته باشید می توانید تهیه کنید. تنها ماده مهم در این سالاد کاهو است ولی ما بقی مواد اختیاری بوده و می توانید بر اساس سلیقه مقدار آن را کم یا زیاد کنید. سالاد در واقع یک نوع پیش غذاست که قبل از صرف غذای اصلی سرو می شود و گاهی اوقات بعد از غذای اصلی به عنوان یک غذای مجزا استفاده شده و یا همراه غذا میل می شود.در زمان های قدیم چیزی حدود دو هزار سال پیش مردمان ایران بر
سالاد یکی از محبوب ترین پیش غذا ها در سراسر جهان محسوب می شود که از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه شده و برای تزیین آن از انواع سس استفاده می شود، سالاد گوجه فرنگی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع سالاد هاست.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد فصل مجلسی با گوجه فرنگی و پیاز مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران را برای شما ارائه کرده ایم.

ادامه مطلب
سالاد سزار یکی از محبوب ترین سالادهای دنیا و ایران می باشد که به خاطر طعم های متفاوت و دلچسبی که در آن قرار گرفته اند معروف شده است. این سالاد اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همانجا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می‌
طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه 

سالاد لوبیا سیاه را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود
مواد لازم برای سالاد لوبیا سیاه :

 لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

ذرت پخته
یک و نیم فنجان

 پیازچه خرد شده یا موسیر
 نصف فنجان

 فلفل هالاپینیو تازه بدون دانه و خرد شده
نصف یک عدد

* گوجه فرنگی ریز بدون دانه و خرد شده
۳ عدد

آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری

آواکادو پوست کنده، بدون دانه و خرد شده
۱ عدد

شکر
یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل
برای
 
بورانی یک پیش غذای اصیل ایرانی است ولی در ترکیه و کشورهای حاشیه مدیترانه نیز انواع بورانی درست می‌شود. در میان انواع بورانی بورانی اسفناج بسیار محبوب و خوش طعم است.
مواد لازم
500 گرم اسفناج
2 فنجان ماست چکیده
1 قاشق سوپخوری روغن
1 حبه سیر
نمک و فلفل
دستور العمل‌
ابتدا اسفناج را به دقت تمیز می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به خوبی بپزد.
سپس آنرا به همراه سیر کمی در روغن تفت می‌دهیم.
در این مرحله ماست را با کمی نمک و ف
سبزی‌ها اکثرا مزاج گرم دارند !
حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است ، طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کنند، سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند !
همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می‌کند !
سالاد را نباید همراه غذا بخورید
برای تهیه سالاد سزار با ما همراه باشید تا اینکه بتوانید یک پیش غذای خوشمزه و منحصر به فرد برای اعضای خانواده خود درست کنید. 
 
مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار:
نان تست: دو عدد
فیله مرغ: هشت عدد
کاهو: یک بوته
سس مایونز: یک پیمانه
لیموترش: یک عدد
سیر: دو حبه
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان: ۵ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
سس خردل: یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
 
برای ادامه طرز تهیه سالاد سزار بر رو
دستور پخت چند مدل بورک ترکی خوشمزه :
بورک ترکی اسفناج و پنیر فتا
بورک با سیب زمینی
بورک سوسیس و پنیر
بورک گردویی
  آموزش طرز تهیه بورک:
بورک ترکیه‌ای اسفناج و پنیر فتا یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع بورک است و یک میان وعده مقوی و مفید به خصوص برای دانش‌آموزان برای ناهار و عصرانه محسوب می‌شود. اهالی ترکیه و سایر کشورهای خاورمیانه بورک اسفناج و پنیر فتا را در وعده صبحانه میل می‌کنند. می‌توانید بورک‌ ترکیه‌ای پنیر و اسفناج را بپیچی
برای تزیین سالاد الویه می‌توانید از انواع میوه و سبزیجات مختلف استفاده نمایید. در اینجا روش تزیین الویه مدل گل‌های مختلف، مدل درختی، مدل هدیه با خوراکی‌های مختلف مثل سبزیجات، هویج، گوجه، فلفل، خیارشور و سس یاد داده شده است.
همان قدر که به خوش طعم شدن غذا اهمیت می‌دهید باید زیبایی و تزیین آن نیز برای شما مهم باشد، زیرا یک سفره زیبا و با سلیقه طعم غذا را به یاد ماندنی‌تر می‌کند. 
ادامه مطلب
طرز تهیه سالاد انار و کلم
خوردن سالاد همیشه دلپذیره، مخصوصا وقتی از ترکیبات جدید توش استفاده کنیم تا طعم های تازه تری داشته باشیم و لذت ببریم…یکی از این ترکیبات جدید میتونه استفاده 
از انار باشه، مخصوصا وقتی ترکیب ترش و شیرین سالاد رو دوست داریم. حالا که پاییزه و فصل انار هم هست بهتره ازش استفاده کنیم و گرنه بعدا که فصلش تموم شد و دیگه
 دستمون بهش نمیرسید حسرتشو میخوریم.در این مطلب طرز تهیه یه سالاد تازه و خوشمزه با انار و انواع کلم رو برات
طرز تهیه سالاد فصل یک سالاد خوشمزه و دلخواه را در ادامه مطلب ملاحظه نمایید. روی آن به صورت دلخواه کلم قرمز خیار و گوجه ها را بچینید سپس هویج را روی سالاد رنده کنید سس را خوب هم بزنید.
موادلازم:کاهو :             2 بوته کوچکخیار:                3 عددگوجه:              3 عددهویج:              2 عددشکر:               به اندازه دلخواهکلم قرمز:         1 عدد کوچکسس مایونز:     1 پیمانه کوچکآبلیمو یا آب نارنج:به اندازه لازمپرتغال آب گرفته :1 عددنمک :              ک
مواد لازم برای درست کردن سالاد اندونزی

سیب زمینی 500گرم
گوجه فرنگی 2عدد متوسط
نخود فرنگی پخته 200 گرم
کالباس 300 گرم
خیار شور 300 گرم
سس مایونز به مقدار لازم
گل کلم پخته شده 300 گرم
هویج پخته شده 200 گرم

روش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول :ابتدا سیب زمینی ها و هویج را بپزید و خرد کنید.
مرحله دوم :کالباس ، گوجه فرنگی ها ، خیارشور و گل کلم پخته را خرد کنید.
مرحله سوم : همه مواد را باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم : بعد از مخلوط کردن مواد، سا
ظهر مامانم میخواست ترکیب ماست و اسفناج رو به خوردم بده
منم به فکر چاره ای اندیشیدم
گفتم مامان میدونی که اسفناج آهن داره؟و وقتی با ماست مخلوط بشه آهن خودش که هیچ کلسیم ماست رو هم از بین میبره؟
مامانم هم قانع شد
پ.ن:تازه برای بیشتر کردن پیاز داغش گفتم مامان به حدی خنثی کننده هستند که میشه باشون مین های هشت سال دفاع مقدس رو هم خنثی کرد.
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
سالاد ماکارونی چگونه درست می‌شود؟
من شرط می‌بندم اغلب شما پس از خواندن این دستور اقدام به تهیه آن خواهید کرد چون این دستور العمل خیلی ساده است و بسیار متنوع و با گزینه‌‌های انتخابی بسیار می‌تواند سالاد دلخواه شما را با هر ترکیبی از مزه و رنگ که بخواهید به شما بدهد. بخصوص که در این روزهای گرم غذاهای سرد مثل سالاد ماکارونی بیشتر باب طبع خواهد بود.
سالاد ماکارونی کلاسیک
مواد لازم
۲۵۰ گرم ماکارونی خشک شکل دار
۱/۲ پیمانه سس مایونز (اگر رژیمی ب
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
نمونه رژیم کانادایی
روز اول
صبحانه: قهوهبدون شیر و شکر
ناهار: ۲ عدد تخم مرغ آبپز و اسفناج پخته شده
شام: استیک کبابی خرد شده
روز دوم
صبحانه: قهوه + نان گندم کره ای
ناهار: 200 گرم ژامبون
شام: استیک کبابی، سالاد سبز + کاهو
روز ۳
صبحانه: قهوه + نان گندم کره ای
ناهار: ۲ عدد تخم مرغ آب پز، سالاد گوجه و لوبیا سبز
شام: ۱ تکه ژامبون و سالاد سبز 
روز ۴
صبحانه: قهوه + نان گندم کره ای
ناهار: هویج پخته یا خام، با پنیر
شام: سالاد میوه به همراه ماست ساده
روز ۵
صبحانه: ه
بیبی اسفناج گل باز مقدار 100 گرم 
قیمت محصول : 8900 تومان
برند : Gol baz
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
 
گل باز
گل باز عرضه کننده‌ی انواع سبزیجات پخته و خام را در بسته‌بندی‌های پلاستیکی و شفاف است. شست‌وشو و ضدعفونی کردن سبزیجات از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که آلودگی و همچنین حشرات موجود در سبزیجات نشسته احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهند. مزارع گل باز بدون استفاده از حتی یک قطره سم در یک پروسه زمانی هشت ماهه برداشت و با ط
سالاد یک کلمه ایتالیایی است که گلهی همراه با وعده غذایی اصلی میل می شود و گاه نیز به جای وعده اصلی. سالاد در انواع مختلف موجود می باشد که برخی از آنها بسیار مقوی می باشد. بعضی از انواع سالادها عبارتند از: مکزیکی، ایتالیایی، اندونزی، فصل، شیرازی، سزار و…
طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد خوشمزه و پرطرفدار
سالاد یک کلمه ایتالیایی می باشد که برگرفته از شیوه غذایی رومی است که پاره ای از موارد همراه با غذای اصلی میل می شود و در بعضی مواقع نیز جای وعده اصلی ر
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
 
مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک و
سالاد
یکی از سالادهای بسیار معروف و در عین حال ساده ، سالاد فصل است ، مصرف سالاد فصل سالهاست که بین ما ایرانی ها بسیار رواج دارد و در اکثر وعده های غذایی ما کنار غذای اصلی سرو میشود و یا در مهمانی ها کنار غذا از مهمانان پذیرایی میگردد- طرز تهیه سالاد فصل مجلسی
شاید یکی از دلایل اینکه سالاد فصل تا این حد مرسوم شده است دستور ساده در تهیه آن و نیز استفاده از مواد ساده در آن باشد
موادی هم که در سالاد فصل استفاده میشود موادی است که معمولا مورد پسند
بورانی اسفناج یکی از خوراکی هایی هست که هم از ان میتوان به عنوان یک وعده ی غذایی کامل استفاده کرد، هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان چاشنی ای به همراه غذا. همچنین این غذا به خاطر داشتن کلسیوم موجود در ماست و آهن فراوان در اسفناج به شما پیشنهاد میشود که این غذای لذیذ را حتما در وعده های غذایی خود و فرزندانتان جای دهید. ما در این مطلب چگونگی درست کردن این غذای آسان و کم هزینه را آموزش میدهیم پس با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
یکی از چیزهایی که معمولا جزء جدایی ناپذیر سفره ایرانی است سالاد است. سالاد شیرازی و سالاد فصل دو نوع سالادی هستند که بیشتر طرفدار دارند و سریع آماده می‌شود. سبزیجات تازه و کلم قرمز با رنگ زیبای‌شان اشتها را زیاد می‌کنند. 
مواد لازم
1 عدد کاهو
½ کلم قرمز
2 عدد هویج
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد خیار
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون
آبلیمو
نصف فنجان سس مایونز
دستور العمل‌
سبزیجات درون سالاد را به خوبی بشویید و بگذارید آب آن‌ها کاملا خشک شود.
کاهو کلم
مواد تشکیل دهنده‌ای که برای سالاد پاستای آسان نیاز دارید
 
پاستا روتینی سه رنگ
سالاد ایتالیایی
پنیر پارمزان
روغن زیتون
پیاز قرمز
هویجهای ریز (بیبی هویج)
بروکلی
بروکلی
گوجه گیلاسی یا خوشه‌ای
خیار سبز
فلفل دلمه‌ای زرد
طرز تهیه سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی
مواد لازم
۱ بسته پاستا تورینی سه رنگ (پاستا پیچ پیچی)
۱ بسته کوچک گوجه خوشه‌ای، دو نصف شده
۱ و ۱/۲ پیمانه خیار سبز ورقه شده و چهار قسمت شده
۱ و ۱/۲ پیمانه بروکلی ریز خرد شده
۱ پیمانه
خورشت آلو اسفناج
دستور تهیهاول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.م
سالادی مقوی تهیه شده از میوه ها و مغزها
طبق کتاب آشپزی قرن آمریکایی ها، سالادوالدورف اولین بار در سال 1893 در نیویورک آمریکا تهیه شده است. در دستور اولیه و قدیمی سالاد تنها از سیب قرمز، کرفس و سس مایونز برای تهیه سالاد استفاده شده اما بعدها و به مرور زمان، افزودن مغزها هم بخشی از دستورالعمل تهیه این سالاد شده است. در ادامه مبحث جذاب آموزش سالادهای ملل که مدتی است در وبلاگ گودپک به آن می‌پردازیم، امروز هم به شهر نیویورک در قلب آمریکا سفر کرده و
سالاد میوه کودک
در این مطلب قصد داریم آموزش سالاد میوه تابستانی کودکان را به شما آموزش دهیم. این سالاد برای فصل تابستان مناسب است و کودکان از آن خوش‌شان خواهد آمد.
 این سالاد برای کودکان 12 تا 24 ماه مناسب است.

 

ادامه مطلب
نمونه رژیم کانادایی
روز اول
صبحانه: قهوهبدون شیر و شکر
ناهار: ۲ عدد تخم مرغ آبپز و اسفناج پخته شده
شام: استیک کبابی خرد شده
روز دوم
صبحانه: قهوه + نان گندم کره ای
ناهار: 200 گرم ژامبون
شام: استیک کبابی، سالاد سبز + کاهو
روز ۳
صبحانه: قهوه + نان گندم کره ای
ناهار: ۲ عدد تخم مرغ آب پز، سالاد گوجه و لوبیا سبز
شام: ۱ تکه ژامبون و سالاد سبز 
روز ۴
صبحانه: قهوه + نان گندم کره ای
ناهار: هویج پخته یا خام، با پنیر
شام: سالاد میوه به همراه ماست ساده
روز ۵
صبحانه: ه
یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی که می‌توانید خودتان در خانه آن را درست کنید، سالاد سزار است. جالب است بدانید که این سالاد به تنهایی یک سالاد منحصر به فرد نیست، در حقیقت سس مخصوص آن است که این سالاد را به سالاد سزار تبدیل می‌کند.
سالاد سزار نوعی سالاد متشکل از کاهوی رومی، تکه‌های خرد شده نان تست با پنیر پارمزان، آب لیموترش، روغن زیتون، تخم مرغ، سس ووسترشر، سیر و فلفل سیاه است. تنوع زیادی در تهیهٔ سالاد سزار وجود دارد که از جملهٔ آن‌ها می‌توا
سالاد اسفناج یکی از انواع سالاد های پاییزی است.
سالاد اسفناج یک سالاد خوشمزه و خوش رنگ است که مواد غذایی پر خاصیتی دارد. طرز تهیه سالاد اسفناج بسیار راحت بوده و می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید.
مواد لازم :
اسفناج کوچک یا بیبی اسفناج: 500 گرم
رب انار: 3 قاشق غذاخوری
دانه انار: ۱۰۰ گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۶۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
پرتقال: یک عدد در صورت تمایل
پنیر فتا: 100 گ
 
مواد لازم :
 
گریپ فروت درشت    
6 عدد
مغز گردوی درشت خرد شده    
1 فنجان
شکر    
1 تا 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون    
2/1 فنجان
نمک    
به مقدار کم
کاهوی گرد مخصوص سالاد    
1 عدد
 
 
طرز تهیه:
 
گریپ فروت را پوست کنده پر می کنیم.با قیچی سر پرها را می بریم.دقت می کنیم بدون له شدگی پوست آنها را بگیریم.برگ های کاهو را جدا کرده،می شوئیم،خشک می کنیم و کف و دور ظرف گود قشنگ و مناسبی می چینیم.پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم می ریزیم.گردو را روی
اسفناج منبع بسیار خوبی از ویتامین A است که  بعنوان ضد پیری  شناخته شده است. رتینول یا ویتامین A   محصولات مراقبت از پوست  وجود دارد . ماسک اسفناج برای حفظ سلامت سلول های پوست ضروری است.
همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان  است که از سلول های پوست  در مقابل  رادیکال های آزاد مراقبت میکند. علاوه بر این، رتینول  موجود در اسفناج به  جلوگیری از تخریب کلاژن  کمک کرده و در نتیجه باعث کاهش چین و چروک می شود . ماسک  اسفناج به  تولید کلاژن کمک کرده،  از پو
مواد لازم برای تهیه سالاد هاوایی با سیب‌زمینی
سیب‌زمینی (پوست کنده و خرد شده)یک کیلو
ماکارونی شکلی۴۰۰ گرم
پیاز(خرد شده)نصف پیمانه
نخود‌ سبزیک و نیم پیمانه
هویج(رنده شده)یک عدد بزرگ
پیازچه (خرد شده)نصف پیمانه
سس مایونز کم‌چرب کاله دو و نیم پیمانه
خیارشور (خرد شده)یک پیمانه
سرکه سیبیک قاشق غذاخوری
سس خردلیک قاشق غذاخوری
ادویه مخلوطبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

ادامه مطلب
سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است. سالاد یونانی یک سالاد سالم و مفید محسوب می شود که می تواند به عنوان یک شام سبک هم سرو شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد یونانی تهیه نمایید.
 
 
 
 
مواد لازم سالاد یونانی
گوجه فرنگی     ۴ عددخیار     ۲ عددپیاز قرمز     ۱ عددفلفل دلمه ای     ۱ عددپنیر فتا     ۲۰۰ گرمزیتون سیاه     ۸ عددروغن
به بابام میگم بابا من که همش دارم سالاد میخورم چرا باز چاق میشم؟
میگه : گاو هم همش علف میخوره ببین هیکلشو
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بزگوار تبحر خاصی داره تو قانع کردن://
طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.
لازانیا اسفناج و پنیر یکی از لازانیاهای خوش‌طعم و خوش عطر است که به راحتی درست می‌شود. این لازانیا را به دو صورت ساده و رولی می‌توان تهیه کرد. لازانیا اسفناج و پنیر مناسب گیاهخواران و افرادی است که غذاهای بدون گوشت مصرف می‌کنند.
مواد لازم تهیه سس لازانیا :
روغن زیتون: یک قاشق سوپ‌خوری
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک و نیم قاشق چ
به منظور تهیه سالاد کلم قرمز برای شش الی هشت نفر، به حدود سی الی چهل و پنج دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج داریم.
 
مواد لازم
کاهو ۵۰۰ گرم
مغز کاهو ۲ عدد
کلم سفید ۵۰۰ گرم
کلم قرمز ۵۰۰ گرم
هویج ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
خیار ۵۰۰ گرم
 
طرز تهیه سالاد کلم قرمز 
نکته: برخی در سالاد کلم قرمز (red cabbage salad) از ذرت، نخودفرنگی و خیار نیز استفاده می‌کنند. اگر از ذرت و نخودفرنگی کنسروی استفاده نمی‌کنید باید ابتدا آن‌ها بپزید. برای این منظور هر ک
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.


خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب و
 
یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی که می‌توانید خودتان در خانه آن را درست کنید، سالاد سزار است. جالب است بدانید که این سالاد به تنهایی یک سالاد منحصر به فرد نیست، در حقیقت سس مخصوص آن است که این سالاد را به سالاد سزار تبدیل می‌کند.
مواد لازم
مواد اولیه سس سزار
¼ فنجان روغن
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو
2 قاشق چایخوری خردل
½ قاشق چایخوری نمک و فلفل
3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
مواد اولیه سالاد
1 ع
سالاد ماکارونی یک غذای کلاسیک آمریکایی حاوی ماکارونی، سس مایونز، سبزیجات و همچنین انواع پروتئین‌ها پنیر، ماهی تن و تخم مرغ است. این غذای ساده و خوشمزه معمولا در میهمانی‌ها سرو می‌شود. شما می‌توانید سالاد ماکارونی را به عنوان یک سالاد، یک پیش غذا و یا حتی غذای اصلی سرو کنید. برای اینکه زیاد به خودتان زحمت ندهید و خیلی سریع یک غذای خوش طعم و ساده درست کنید، می‌توانید به سراغ سالاد ماکارونی به سبک کلاسیک بروید. اما اگر دوست دارید طعم این سا
بهترین میان وعده ها برای افزایش وزن
پودر مغزها + نان و پنیر یا کره و مربا
موز + کره بادام زمینی
خرما و پسته + شیر
موز و عسل + شیر
عسل + میوه‌ها
کنجد + برنج
ذرت و نخودفرنگی + سالاد
تخم‌مرغ آب‌پز + سالاد
پوره سیب‌زمینی + مرغ و ماهی
گردو + ماست و دوغ
کره + سیب‌زمینی تنوری
کیک خانگی + چای
مغزها + بستنی
پنیر پیتزا + غذاهای حاضری
پنیر صبحانه + تخم‌مرغ
#محصولات_نیوشانیک
#بهبود_کیفیت_زندگی
#فهیمه_وظیفه‌دان
@fVAZIFEDAN
 
 
سالاد یکی از آن غذاهایی است که آماده کردن‌اش کار چندانی نمی‌برد اما برای بدن پر از فایده است. این ترکیب با مخلوط کردن انواع مختلف میوه‌ها و سبزیجات تهیه می‌شود.
این سبزیجات به صورت تازه با هم مخلوط می‌شوند، بنابراین لازم نیست سبزیجات را طبخ کنید. و زمانی که سبزیجات تازه و خام هستند، مواد مغذی موجود در آن‌ها حفظ می‌شوند و بهترین خواص سالاد سبزیجات از همینجا اتفاق می افتد.
پس از مخلوط کردن سبزیجات و میوه، می‌توانیم کمی ادویه یا سس مورد
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
تا‌به‌حال نویسنده هایی که از آنها ترجمه کرده‌ام، به خوابم نیامده‌اند. اما امروز عصر داشتم چرت می‌زدم که بلند شوم و دوباره کار و کار و کمی
هم دوباره کار که یوزف روت به خوابم آمد. پریشان احوال بود. با تعجب
پرسیدم چته یوزف جان. گفت چون تو مترجم مارش رادتسکی بوده‌ای آمده‌ام به
خاطر تعبیر اسفناج‌های جدی از تو عذرخواهی کنم. گفتم چرا. گفت آخر چرا به
عقل ناقصم نرسیده که اسفناج نمی‌تواند جدی باشد. نگاه کردم دیدم ای داد بیداد، من هم برداشته‌ام ع
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.
مواد لازم
سینه بدون پوست: ۱ عدد (اگر از فیله مراغ استفاده می‌کنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید)
کاهو: ۱ بوته
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست به مقدار دلخواه
سیر: ۲ حبه رنده شده
شاخه رزما
کلم بر خلاف کاهو: تفاوت چیست؟
اکثر مردم فکر می کنند که کاهو و کلم عمدتا یکسان هستند. آنها هر دو سبز و برگدار هستند، و به طور کلی توسط بسیاری از کودکان امریکا رد شد. با این حال، هنگامی که به تغذیه، طعم و مزه، ظاهر و نحوه رشد آن، کاهو و کلم در واقع بسیار متفاوت است. در اینجا چیزی است که شما باید درباره کلم و کاهو قبل از سفر بعدی خود به فروشگاه مواد غذایی بپرسید.


تغذیه
سالاد، کاهو، سبزی، اسفناج
آنجلا پیتزیمیتی
اکثر مردم فکر می کنند که کاهو و کلم در
مواد لازم برای صدف های خامه ای:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد کوچک پیاز
۱/۴ پیمانه آرد
۴ پیمانه شیر پرچرب
۱ عدد نان همبرگر
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۳۰۰ گرم اسفناج
۳۵۰ گرم کنسرو ماهی تن
۲۰ عدد بزرگ پاستا

ادامه مطلب
پیشنهاد آشپزی آخر هفته با منوی ژاپنی
سالاد ژاپنی و نودل چو مین و بیسکویت چای سبز منوی ژاپنی خوشمزه ای را تشکیل می دهند و اگر شما تمایل دارید در آخر هفته اعضای خانواده و مهمان هایتان را سوپرایز کنید بهتر است این منوی غذایی را تهیه کنید.
 
دستور تهیه سالاد ژاپنی پیش غذای سالم
سالاد از انواع پیش غذاهای سالم و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان هایتان پیش غذایی ساده را تهیه نمایید بهتر است از طرز تهیه سالاد ژاپنی غافل نشوید.
انواع سالاد در صورتی‌که ارزش غذایی بالایی داشته باشند، می‌توانند جایگزین سالم و مناسبی برای وعده‌های اصلی غذا باشند.



سالاد انواع مختلفی دارد و در‌اصل پیش‌غذا محسوب می‌شود، اما بسیاری از مردم سالاد را در کنار غذایشان مصرف و برخی از افراد آن را به‌عنوان وعدۀ اصلی غذا میل می‌کنند. انواع سالاد در رژیم‌های غذایی نقش مهمی دارند. در اینجا دستور سادۀ چند سالاد آمده است که می‌توانید جایگزین غذا کنید.
سالاد نودل کدو و فیلۀ مرغ



کدو را
طرز تهیه پیش غذا 
مواد لازم برای دیپ اسفناج خامه ای
سس مایونز نصف لیوان
خامه ترش 1 لیوان
پودر سوپ آماده 1 بسته
اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان
فندق خرد شده 1 لیوان
نان تست 10 عدد
 مواد لازم برای پاستا صدفی مرغ و اسفناج
پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
پنیر ریکوتا 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
پنیر پیتزا 2 فنجان
سس مارینارا 3 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
570 کالری
28 گرم چربی
48 گرم کربوهی
 
سالاد ماکارونی یک غذای کلاسیک آمریکایی حاوی ماکارونی، سس مایونز، سبزیجات و همچنین انواع پروتئین‌ها پنیر، ماهی تن و تخم مرغ است. این غذای ساده و خوشمزه معمولا در میهمانی‌ها سرو می‌شود. شما می‌توانید سالاد ماکارونی را به عنوان یک سالاد، یک پیش غذا و یا حتی غذای اصلی سرو کنید.
مواد لازم
450 گرم ماکارونی یا پاستا
1 فنجان سس مایونز
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
¾ فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 عد
 
سالاد روسی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفداره جهانه از اسمشم مشخصه ک متعلق به کشور روسیه هستشخوبیش اینه میتونید مواد و یک روز قبل اماده کنید، فرداش دو ساعت مونده ب سرو مواد و مخلوط کنید و بهش سس رو بزنید، اینجوری ماندگاریش خوبه.
ادامه مطلب
افراد چاق: 20 دقیقه قبل از غذا بخورید چون اولاً به پر شدن معده و کاهش غذای دریافتی کمک می کند. ثانیاًبا آغاز خوردن سالاد، دستور سیر شدن در زمان مناسب از مغز به معده می رسد.(مغز افراد چاق، دستور سیر شدن را کمی دیرتر از معمول صادر می کند.)
افراد لاغر: بعد از غذا بخورید؛ توصیه می شود با اندکی سس و روغن زیتون.
افراد با اندام متناسب: قبل، حین یا بعد از غذا تفاوت چندانی نمی کند
صبح پس از بیدار شدن 1 لیوان آب گرم با لیمو قبل از صبحانه بنوشید
هر وعده غذا را با سالاد یا سبزیجات خام یا میوه شروع کنید
مصرف میوه های تازه مانند پرتقال، گریپ فروت، نارنگی و انگور
مصرف میوه خشک، به خصوص آلو
مصرف سبزیجات، مانند کرفس، شاهی، کلم و اسفناج
مصرف لوبیا، عدس
به پیاده روی طولانی (اینکه مسیر توالت را چند دفعه طی کنید) بروید.
نصف فنجان میوه ی خشک مانند زردآلو یا آلو با یک فنجان آب در فر گرم کنید تا اندازه ای که میوه ها نرم شوند و قبل از صبح
خوراک مرغ و اسفناج یک غذای ساده، مغذی و خوش‌طعم است. این غذا به‌تنهایی سیرکننده است، اما می‌توان آن را با برنج یا نان سرو کرد.
خوراک مرغ و اسفناج ترکیب شگفت‌انگیزی از مرغ سرخ شده با سس گوجه و اسفناج نرم شده است که با کمی نمک و فلفل، طعم ملایمی پیدا می‎کند. این غذا به‌تنهایی کامل است، اما اگر با برنج یا پاستا همراه شود، عالی است.
در تهی? خوراک مرغ و اسفناج می‌توانید اسفناج و مرغ را بنا به ذائقه، کمتر یا بیشتر کنید. البته به این معنا نیست که ب
سالاد سیب‌زمینی سالاد ساده‌ای است که می‌توان آن را به‌عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا شام سبک تهیه کرد.
سالاد سیب‌زمینی یکی از ساده‌ترین و پرطرفدارترین سالادهایی است که در بیشتر خانه‌ها درست می‌شود. سالاد سیب‌زمینی کم کالری و مفید است و برای افراد رژیمی گزینۀ مناسبی است. سیب‌زمینی یک مادۀ غذایی است که معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شود؛ بنابراین سالاد سیب‌زمینی را می‌توانید با کم‌ترین هزینه و کوتاه‎ترین  زمان تدارک ببینید و از خور
 
سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است.
مواد لازم
5 عدد خیار قلمی
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 عدد پیاز کوچک
آبلیمو به مقدار لازم
 نمک به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم ساطوری شده
دستور العمل‌
ابتدا خیار را بشویید و بعد آن را پوست بکنید. (اگر خیار را خوب شسته باشید، می‌توانید با پوست هم استفاده کنید؛ ظاهر زیباتری به سالا
سلامی گرم به شما در این هوای سرد 
من مثل تمام خانم های شاغل با مشکل شام روبرو می شم اونهم با وقت کمی که بعد از برگشتن از سر کار دارم.
تن ماهی معمولا یک شام سریع محسوب می شه که متاسفانه این روزها قیمتش هم بالا رفته و کم کم داره به یک غذای لوکس تبدیل می شه.
با این حال اگه نخواهیم با سبزی پلو بخوریمش، خوردنش با نان به تنهایی سخت می شه.
من گاهی تن را با ذرت پخته شده می خورم ولی این سالاد تن ماهی هم که امتحان کردم مورد استقبال خانواده قرار گرفت.
تن ماهی
سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سالاد شیرازی را به شما آموزش دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید. 
 
مواد اولیه
نمک به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
پونه (خشک) به میزان لازم
نعنا (خشک) به میزان لازم
پیاز (کوچک) پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی (متوسط) گوجه فرنگی ۲ عدد
خیار (بزرگ و سالادی) ۱ عدد
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی
ابتدا
این روز‌ها با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مانند مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه‌های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزی‌هایی مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه‌ای می‌توان مانع از ابتلا به بیماری شد.
با مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا دو عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن تأمین می‌شود. هویج و کدوحلوایی و سبزی‌های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر وبرگ‌های تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتا
نمی دانم آنقدر مادر روشنفکری هستم با انتخابهای فرزندانم براحتی کنار بیایم یا نه!
دوستی دارم که پدر و مادرش استاد دانشگاه هستند اما برادرش یک فروشگاه پروتئنی باز کرده است و خودش به لیسانس ریاضی اش قناعت کرده و مادر سه فرزند است ووخانه دار...خیلی هم حال دلش خوب است 
یا کسی را می شناسم پدز و مادرش نخبه و مهندس بودند و تقریبا تمام دخترهای همسن و سالش جلای وطن کرده و مهندس و دکتر و فلان فلان شده اند. اما خودش اینجا مانده و خانه داری را انتخاب کرده
1- سبزیجاتلوبیا، اسفناج، کلم بروکلی و سبزیجات سبز در این زمینه بسیار مفید است آزمایشات نشان داده اند که کلم بروکلی به جلوگیری از افزایش چربی در کبد کمک می کند. خوردن سبزیجات به کاهش وزن کمک می کند که در اصل به کبد کمک می می شود. خوردن سبزیجات به شما حس سیری اولیه (پر کردن کامل معده) می دهد و کم کالری است. محتوای غنی از فیبر می تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند.
2- ماهیبه میزان بسیار زیادی، خوردن ماهی به مبارزه با کبد چرب کمک می کند. ماهی سالامو
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج
بورک
اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و نوین در جهان است که مانند انواع بورک ها
اصالتش متعلق به کشور ترکیه می باشد. بورک ها از نظر ظاهری شباهت زیادی به
سمبوسه های لقمه ای دارند. بورک اسفناج را می توانید به عنوان غذای اصلی یا
پیش غذا سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته
است می توانید برای ۴ نفر بورک اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری بورک اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار
طرز تهیه سالاد الویه مرغ
 
برای طرز تهیه سالاد الویه مرغ ابتدا مرغ را با پیاز خرد شده و نمک و فلفل سیاه بگذارید بپزد، سپس سیب زمینی ها و هویج ها را به صورت جداگانه بپزید. نخود فرنگی و تخم مرغ ها را هم بپزید. زمانی همه مواد پختند ابتدا سیب زمینی ها و هویج ها را پوست بگیرید سپس تخم مرغ را هم پوست بگیرید مرغ را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
 
اکنون سیب زمینی ها و هویج ها و تخم مرغ ها را با رنده ریز رنده کنید و خیارشورها را بشویید و آب آن ها که رفت به صور
سلامی گرم به شما در این هوای سرد 
من مثل تمام خانم های شاغل با مشکل شام روبرو می شم اونهم با وقت کمی که بعد از برگشتن از سر کار دارم.
تن ماهی معمولا یک شام سریع محسوب می شه که متاسفانه این روزها قیمتش هم بالا رفته و کم کم داره به یک غذای لوکس تبدیل می شه.
با این حال اگه نخواهیم با سبزی پلو بخوریمش، خوردنش با نان به تنهایی سخت می شه.
من گاهی تن را با ذرت پخته شده می خورم ولی این سالاد تن ماهی هم که امتحان کردم مورد استقبال خانواده قرار گرفت.
تن ماهی
غذاهای محلی، جلوه‌ای از ذوق و هنر مردم هر منطقه در تنوع بخشیدن به زندگی با چاشنی فرهنگ آن دیار هستند. غذاهای محلی آمل نیز از جمله نکات برجسته این شهر هستند. در این مقاله با غذاهای محلی آمل آشنا می‌شویم. کتلت، کته آملی، خورش مرغ ترش، اسفناج پته، مرغ شکم پر آملی، پلو زعفرانی، اردک جوجه، سبزی‌پلون، نازخاتون، اسفناج پته تنها برخی از مهم‌ترین غذاهای محلی و ملی آمل هستند.
انواع غذاها
ترشی تره:مواد بکار رفته: سبزی آش (شامل اسفناج، جعفری، تره

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها