نتایج جستجو برای عبارت :

نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و عالی

نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط
 
 
ادامه مطلب
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
خورشت فسنجان بادام و گردواین خورش خوشمزه برای درمان بسیاری از بیماری هایی که از سردی ناشی می شود مثل ام اس، صرع، وسواس، افسردگی، اختلالات عصبی و روحی و ... از سوی استاد حسین خیراندیش توصیه شده است که بسیار مقوی و مصرف آن هفته ای سه وعده سودمند است.
ادامه مطلب
 
خورشت فسنجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت درست می‌شود.
مواد لازم
1 عدد مرغ
500 گرم گردو چرخ کرده
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
5 قاشق سوپخوری رب انار
شکر
نمک، زردچوبه، زعفران
دستور العمل‌
ابتدا مرغ را با پیاز و دو سه لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم نیم پز شود. در مرحله بعد گردوی چرخ کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم.
سپس آب انار یا رب انار را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورشت آهسته بجوش
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط

 
ادامه مطلب
مواد لازم برای خورشت فسنجانمغز گردو ی آسیاب شده 500 گرمگوشت مرغ تکه شده به تعداد افرادرب انار 1 پیمانه معادل 300 گرمشکر 3 تا 4 قاشق غذا خوریآب لیمو 3 ق غفلفل1 قاشق مربا خورینمک 1 قاشق مربا خوریرب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صافپیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
مواد لازم:
گردو :۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم هم میشهگوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرمپیاز: ۱ عدددارچین :۱یا ۲قاشق چایخوریرب انار : ۳ قاشق غذاخوریشکر: ۲ قاشق غذاخوری (بستگى به ذائقه ى شما داره شیرین و ملس بودن)نمک و زردچوبه و زعفران :به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت فسنجان :
پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، زردچوبه مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن داغ شده سرخ نمائید و کنار بگذارید. گرد
طرز تهیه فسنجان با مرغ
بخش کدبانو نیکی دیلی : طرز تهیه خورشت فسنجان به دو روش خانگی و مجلسی با طعمی بی نظیر به همراه مواد لازم بیان میشود..
طرز تهیه فسنجان مجلسی و جا افتاده با مرغ
خورشت فسنجان :
خورشت
فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورشت های ایرانی است که
طرفداران زیادی دارد و روش های طبخ بسیار متنوعی دارد و یکی از گران قیمت
ترین خورشت های ایرانی محسوب میشود.خورشت فسنجان را میتوان با گوشت قلقلی،
اردک، بوقلمون و مرغ طبخ کرد.این خور
 
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خص
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خصو
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود
 

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
در این بخش قصد داریم طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی  را به شما آموزش دهیم. اگر تمایل دارید می‌توانید این غذا را با مرغ تهیه کنید که در ادامه دستور آن را برایتان قرار دادیم.
 
مواد لازم
۵۰۰ گرم گردو
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵ قاشق غذاخوری رب انار
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
نمک و فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
۱/۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
 
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی
پیاز
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
خورش فسنجان عسلی
واقعیت
رو بخوام بگم خورشت های اصیل ایرونی، همشون برای من خوشمزه و دلچسبن ولی
خورش فسنجان عسلی یه چیز دیگه اس. اغراق نکردم اگه بگم خورشتی نیست که به
اندازه فسنجون دوست داشته باشم. البته من تنبلم و با اینکه این غذا رو خیلی
دوست دارم، فقط گاهی برای مهمونی ها درستش میکنم. شاید به این دلیل که
پختش زمان و حوصله ی زیادی میخواد. دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو
مرحله به مرحله میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو
طرز تهیه خورشت کرفس
اگر از علاقه مندان به غذاهای اصیل و سنتی هستید و می خواهید یک غذای خوشمزه و سنتی تهیه کنید ما یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای شما داریم.
خورشت کرفس یک غذای سنتی و اصیل است که در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان ارائه می کنیم. پخت این غذا زیاد سخت نیست فقط کافی است
مطابق دستور زیر عمل کنید.

ادامه مطلب
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
جوجه فسنجان کباب
خوردن همیشه لذت بخش بوده است و کمتر کسی را داریم که از خوردن آن سر باز
بزند. درست کردن کباب فوت و فن هایی دارد که افراد کمی هستند که به آن مسلط
هستند، کباب جوجه فسنجون نیز یکی از کباب هایی است که علاوه بر اینکه
طرفدار دارد، درست کردن آن نیز خیلی سخت نیست. ما در این پست آموزش آشپزی راه راحت تری را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم تا انتها با ما همراه باشید.

 

 
طرز تهیه جوجه فسنجان
 
برای تهیه این جوجه فسنجان خوشمزه ابتدا م
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود.
ادامه مطلب
 
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر


ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
راز خوشمزه شدن قورمه سبزی چیست ؟
نکاتی که برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در ادامه خواهم گفت همه را تجربه کردم و در کمتر جایی به آن ها اشاره شده. این نکات واقعاً در طعم و عطر بخشیدن به خورشت شما مؤثر است. در هر دستور قورمه سبزی که دارید به کارتان می‌آید. در آخر هم خلاصه ای از نحوه درست کردن قورمه سبزی را براتون می نویسم.

ادامه مطلب
از خوشمزه شدن قورمه سبزی چیست ؟
نکاتی که برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در ادامه خواهم گفت همه را تجربه کردم و در کمتر جایی به آن ها اشاره شده. این نکات واقعاً در طعم و عطر بخشیدن به خورشت شما مؤثر است. در هر دستور قورمه سبزی که دارید به کارتان می‌آید. در آخر هم خلاصه ای از نحوه درست کردن قورمه سبزی را براتون می نویسم.

ادامه مطلب
بسم الله الرحمن الرحیم
مسابقه شماره 2
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان
مغز گردو ی آسیاب شده             500 گرم
گوشت مرغ تکه شده                  به تعداد افراد
رب انار                                1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3                                  تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو                                 3   ق غ
فلفل                                     1    قاشق مربا خوری
نم
کدو سبز سرشار از خواص مختلفه و خیلی خوبه که بیشتر توی غذاهامون ازش استفاده کنیم. یکی از غذاهای خوشمزه ای هم که میشه با کدو درست کرد، خورشت کدو هستش که نحوه طبخش تقریبا شبیه خورشت بادمجونه البته با این تفاوت که کدو برای سرخ شدن به اندازه بادمجون روغن به خودش نمیکشه و خیالمون از جهت زیادی چرب و چیلی بودنش راحته و اینم بگم که مطمئن باشین تو طعم و مزه از خورشت بادمجون چیزی کم نداره.

ادامه مطلب
مهم نیست که شما متاهل هستید یا مجرد، ماکارونی همیشه یک انتخاب نجات بخش بوده است با این سه نکته حرفه ای برای خوشمزه تر شدن ماکارونی پیروزی قطعی از آن شماست
اینجا نکات  آسان برای اینکه ماکارونی و یا اسپاگتیتان خوش مزه و خوش طعم تر بشود را برایتان آماده کردیم.

ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
طرز تهی
برای آشنایی با انواع خورشت ایرانی با مجله دلتا همراه باشید.
  
خورشت غذای صد در صد ایرانی است که  انواع گوناگونی دارد و به شیوه های مختلف طبخ می‌شود. هر کجا نام آشپزی  ایرانی باشد، یکی از غذاهایی که در ذهن متبادر می‌شود، خورشت است. خورشت به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزی های  سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً با انواع گوشت سفید و قرمز پخته و  با مقدار کمی آب‌ سرو می‌شوند.
در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌ و
قیمه پلو
غذاهای محلی شهرهای ایران با دستور پخت متنوع، طعم و بوی منحصر بفرد باعث شده که ما ایرانی ها خوشمزه ترین غذاهای دنیا را داشته باشیم. یکی از این غذاهای 
خوشمزه که کمتر کسی پیدا می شود آن را دوست نداشته باشد قیمه پلو است.
قیمه پلو را در دو دسته غذایی خورشت و پلو میتوان گنجاند، چون قیمه را میتوان هم بعنوان خورشت و هم پلو مخلوط تهیه و سرو کرد.

ادامه مطلب
خورشت قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که معمولاً پای ثابت سفره ما ایرانی‌ها است و بیشترین محبوبیت را در میان غذا‌های نذری دارد. این خورشت اصیل به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی طبخ می‌شود.
خورشت قیمه را می‌توانید با سیب زمینی، بادمجان، آلو و به صورت مخلوط با پلو سرو کنید همچنین می‌توانید با گوشت مرغ یا گوشت قرمز بپزید البته خورشت قیمه با گوشت قرمز مرسوم‌تر است.
مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه برای ۴ نفرگوشت ر
خورشت قیمه از خورشت های محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف آن را به شکل‌های گوناگونی تهیه می‌کنند. (قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و...)، اما قیمه اصلی همان خورشتی است که از لپه، گوشت، لیمو عمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است.

ادامه مطلب
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر مفید می‌باشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند.
 
کرفس از معدود گیاهانی است که می‌توان آن را هم‌زمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با رو
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
خورش طلا کوله یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که
اصالتا متعلق به استان گیلان می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان و یکی از خورش های محبوب در استان گیلان است. طلا کوله در زبان گیلکی یعنی جوجه خروس و این خورش به صورت سنتی در گیلان با گوشت خروس تهیه می شود.
ادامه مطلب
وش تهیه خورشت کرفس با طرز تهیه خورشت کنگر و ریواس مشابه می باشد و هر کدام از این خورشت ها طعم و خواص بی نظیری دارند.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
کرفس: ۳ ساقه
روغن: ۱۰۰ گرم
پیاز: بزرگ یک عدد
آبلیمو: نصف فنجان
نعناع و جعفری: نیم کیلو
نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
 
ادامه مطلب
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه 
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
طرز ته
امروز می خوام شما دوستان عزیزم رو با یه غذای مازندرانی خوشمزه به نام تیل قاتق آشنا کنم که مواد اولیه اش مثل فسنجان هست با این تفاوت که گوشت نداره و بادمجان داره...
البته علاوه بر تیل قاتق بهش فسنجان بادمجان هم میگن 
مواد لازم جهت تهیه تیل قاتق:
بادمجان: ۳ عدد
گردو: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب انار: دو قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
 
کلیک کنید... طرز تهیه تیل قاتق
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
طرز تهیه خورشت ماست دستور پخت خورشت ماست با گوشت و مرغ به صورت خوشمزه و مجلسی خورشت ماست یک دسر و پیش غذای خوشمزه وسنتی است و جزو غذاهای اصیل و محلی اصفهان می باشد. خورشت ماست با اینکه نوعی غذا محسوب می شود اما آن را به عنوان پیش غذا یا دسر در مهمانی ها سرو می کنند. خورشت ماست علاوه بر اصفهان هم اکنون در بیشتر شهرهای شمالی به عنوان دسر برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. طرز تهیه این خورش بسیار آسان می باشد و شما می توانید خورشت ماست را ب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
 
ادامه مطلب
خورشت آلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ملس و مطبوعی دارد.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
مواد لازم :
گوشت خورشتی: 450 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 4 حبه
آویشن تازه: یک قاشق چای‌خوری
برگ بو: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قا
نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه
ته چین یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هست، پخت آن نیازمند دقت به نکاتی هست که مهارت آشپزی افراد را نمایان می سازد. توصیه میشود ته چین را داخل ظرفی مثل ماهیتابه که ارتفاع کمی دارد آماده کنید، با این روش ته دیگ اکثر و برشته تری خواهیدداشت.

ادامه مطلب
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
 
 
فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر می‌روند.
مواد لازم
1 کیلوگرم کنگر
500 گرم گوشت ماهیچه
2 عدد پیاز
500 گرم نعناع و جعفری
نمک و فلفل به مقدار لازم
4 قاشق سوپخوری آبلیمو
 روغن مایع به مقدار لازم
دستور العمل‌
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم. کمی زردچوبه می‌ریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.
تیغ‌های کنگر
مهم نیست که شما متاهل هستید یا مجرد، ماکارونی همیشه یک انتخاب نجات بخش بوده است با این سه نکته حرفه ای برای خوشمزه تر شدن ماکارونی پیروزی قطعی از آن شماست
اینجا نکات  آسان برای اینکه ماکارونی و یا اسپاگتیتان خوش مزه و خوش طعم تر بشود را برایتان آماده کردیم.
 
ادامه مطلب
چاره شور شدن غذا چیست؟
برای از بین بردن شوری غذا با توجه به نوع غذای خود یکی را راه حل زیر را انتخاب کنید.
۱- یک قاشق نوشابه داخل غذا بریزید.
۲- یا برای رفع شوری غذا از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بکنید به چند تیکه بزرگ برش بزنید و داخل خورشت بندازید و بعد از حدود نیم ساعت آنها را از خورشت خارج کنید.
۳- همچنین می‌توانید مقداری خمیر با آرد گندم درست کنید. آن را به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید و داخل خورشت خود بیندازید. و بعد
هر کدام از شهرهای ایران غذاهای محلی مخصوص خود را دارند. خورشت لوبیا سفید غذایی خوشمزه و متعلق به ارومیه است.
  
خورشت لوبیا سفید یکی از غذاهای محلی ارومیه است که در بیشتر مهمانی ها و مراسم های رسمی  سرو می‌شود. اصل این خورشت با گوشت قرمز است، ولی می‌توان آن را با مرغ هم  طبخ کرد. خورشت لوبیا سفید مانند دیگر خورشت های ایرانی باید خوب پخته شود  تا جا بیفتد.
مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300 گرم
لوبیا سفید: یک و نیم پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک ق
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه 
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.

ادامه
خورشت آلو اسفناج
دستور تهیهاول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.م
خورشت سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد‌شده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیۀ بسیار راحتی دارد.
هر شهر و هر استانی برای خود نشانه‌هایی دارد؛ به‌طوری که شناسنامۀ آن شهر محسوب می‌شوند. از صنایع‌دستی گرفته تا مکان‌های گردشگری و غذاهای محلی! غذاهای گیلانی نیازی به تعریف ندارند. خورشت سیرابیج یکی از غذاهای گیلانی است که مواد ساده‌ای دارد و خیلی سریع و آسان می‌توان آن را درست کرد. برای درست کردن این خورشت فقط نیم ساعت زم
فکر کنم اکثرمون از لذیذ بودن غذا‌های شمالی
شنیده باشیم و در صورتی که تستشون کرده باشیم صد در صد این گفته رو تصدیق
میکنیم. در مطلب امروز میخوام براتون طرز تهیه یه خورشت فوق العاده لذیذ
گیلانی رو بگم به اسم گمج کباب. مواد تشکیل دهنده گمج کباب تقریبا شبیه
کباب ترش گیلانی هستش، اما با کمی آب داخل ظرف‌های سفالی مخصوص که گمج نام
دارن پخته میشه. این مطلب رو ببینین تا هم با گمج آشنا بشین و هم طرز تهیه
گمج کباب رو یاد بگیرین.

مواد لازم برای تهیه گم
 
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
750 گرم سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
به مقدار کافی نمک و فلفل
1 قاشق مرباخوری ادویه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم، بعد لپه را به دقت ت
خورشت سبزیجات
یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور مجارستان خورشت سبزیجات است که برای پخت خورشت سبزیجات از انواع سبزیجات های تازه استفاده می شود.برای پخت خورشت سبزیجات ابتدا سبزیجاتی مثل پیاز و فلفل و گوجه فرنگی را با هم تفت می دهیم و پس از کامل سرخ شدن کامل سبزیجات ها به خورشت سبزیجات تخم مرغ اضافه می کنیم.در نهایت می توانید سوسیس ها را خورد کرده و به مواد دیگر اضافه کنید.پخت خورشت سبزیجات راحت است اما طعم بسیار خوش طعم و پر طرفداری را دارد.
به نظر من این دیگر سوال ندارد که آیا شما قورمه سبزی را دوست دارید؟ خب جواب معلوم است، اصلا مگر کسی در جهان پیدا می شود که قورمه سبزی را دوست نداشته باشد؟ که البته اگر هم باشد، با کمال احترام کمی در انتخاب غذاهای مورد علاقه اش بی سلیقگی کرده است! قورمه سبزی، این خورشت بسیار خوشمزه ایرانی، یکی از شناخته شده ترین غذاهای اصیل ایرانی است که در دنیا نیز شهرت بسیاری کسب کرده است.
 
خورش یا خورشت در آشپزی ما ایرانی ها دارای اهمیت فراوانی می باشد. این ن
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.


خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب و
خورشت آلو مسما با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مرغ و آلو و رب انار درست می‌شود.
خورشت آلو انواع گوناگونی دارد و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. وقتی این خورشت با مرغ درست شود، آلو مسما نام دارد که یکی از خورشت‌های پرطرفدار ایرانی است. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه خورشت آلو مسما با رب انار :
مرغ: ۴ قطعه
برگه قیسی: یک چهارم لیوان
آلو خورشتی: نصف لیوان
زرشک:۲ قاشق
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
ادامه مطلب
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
 
خورشت هویج نام یک غذای ایرانی شامل مرغ یا گوشت ، هویج و آلو بُخارا است. خورشت هویج یکی از بهترین خورشت‌های ایرانی است و طرفداران زیادی در اقصی نقاط دنیا دارد.
مواد لازم
300 گرم گوشت گوسفندی خورشتی
500 گرم هویج
3 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
زعفران به مقدار لازم
آبلیمو و شکر به مقدار لازم
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
دستور العمل‌
هویج‌ها را نگینی ریز خرد کنید.
گوشت را با کمی روغن سرخ کنید، فلفل و زردچوبه را
گوشت خورشتی :400 گرمساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگپیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگنعناع و جعفری :400 گرمآبغوره :نصف لیوانزرد چوبه :1 قاشق مربا خورینمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواهآب  :2 لیترمواد لازم خورشت کرفس
مواد لازم خورش کرفس
ادامه مطلب
خورشت قیمه بادمجونتقدیم به همه شما عزیزان.برای ۵ نفر:روغن: ۵ قاشق غذاخوریپیاز: ۲ عددسیر: ۴ حبهگوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرملپه: ۵ قاشق غذاخوریگوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خوردهبادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد زعفران دم شده (برای لپه)زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوریفلفل‌سیاه: ۱/۳ قاشق‌چای‌خوریدارچین: نصف قاشق چای‌خورینمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری.لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حر
✅ مواد لازم :روغن شحم 2 قاشق غذاخوریگوشت خورشتی گوسفند 450 گرمپیاز خرد شده 1 عددسیر 4 حبهفلفل قرمز تازه 1 عددچوب دارچین 1 عددآویشن 1 نصف قاشق چایخوریزیره نصف قاشق چایخورینمک و فلفل به میزان دلخواهرب انار 1/2 فنجانعسل سه قاشق غذاخوریسرکه انگور 1 قاشق غذاخوریآلوبخارا تازه 1 فنجانریحان تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)✍️ طرز تهیه:ابتدا گوشت را خوب بشویید تا خون آبه ی آن خارج شود بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس پیاز خر
کله گنجشکی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار ساده تهیه می‌شود.
کله گنجشکی غذای خوشمزه ای است که هم نوعی خوراک و هم نوعی خورشت به حساب می‌آید. کله گنجشکی از قدیم در بین ایرانیان رایج بوده و در وعده ناهار یا شام مصرف می‌شده است. این غذا را هم با برنج و هم با نان می‌توان سرو کرد.
برای آشنایی با طرز تهیه کله گنجشکی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 2 عدد
تخم مرغ: یک عدد
سیب زمینی: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخو
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
خورش غوره یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید
است. توصیه می کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقمند هستند این خورش خوشمزه
را امتحجان کنند.
ادامه مطلب
مرغ ناردونی نوعی خورشت گیلانی است که طعم ترشی دارد.
مرغ ناردونی از غذاهای معروف شمالی است که بیشتر به عنوان خورشت و با کته سرو می‌شود. این غذا که در آن از رب و دانه‌های انار استفاده شده، بسیار خوشمزه است و طعم ترش و لذیذی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ ناردونی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه مرغ ناردونی :
تکه‌های مرغ به تعداد لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
دانه انار: یک پیمانه
نمک، فلفل و زرد
 پخت 6 نوع کیک ساده و خوشمزه 
در این بخش انواع کیک های‌ ساده و خشومزه راکه خیلی سریع و با مواد کم ارزان تهیه می شود را اموزش دادیم ودر آخر به
نکاتی مهم درباره پخت کیک پاسخ داده ایم. برای پختن این کیک های‌ خوشمزه همراه ما باشید.
با نکاتی که در آخر توضیح داده شده حتما یک کیک پز درجه یک خواهید شد.
ادامه مطلب
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود. این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها معمولا با برنج سرو می‌شود. پخت این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها نیازمند اطلاع داشتن از فوت و فن‌های آن است که در ادامه به صورت مفصل به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.
 
 
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق
قیمه کوفته
گوشت...... سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم 
لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده 
ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ ب
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
نگر گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ و خورش استفاده شده و حتی به صورت خام در سالاد نیز استفاده می‌کنند.خورشت کنگر یکی از پرخاصیت‌ترین غذاهای ایرانی است.
برگ‌های کنگر تیغ‌های ریز و تیز زیادی دارند و هنگام پاک‌کردن کنگر، باید حسابی مراقب دستان خود باشید و از دستکش استفاده کنید.
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد.
به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن کنگر منبع غنی پتاسیم است.
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه  فرنگی  به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
خورشت کاری با مرغ یکی از خورشت‌های خوش‌مزه و پرطرفدار هندی است که با ادویه کاری درست می‌شود.
  
خورشت کاری با مرغ، غذای تند هندی است و اگر علاقه‌مند به غذاهای تند هستید، پیشنهاد می‌شود حتماً این خورشت متفاوت را امتحان کنید.
خورشت کاری با مواد متنوعی تهیه می‌شود و  در صورت تمایل می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای، قارچ و … هم در پخت این غذا  استفاده کنید. برای ادویه هم دست شما باز است و می‌توانید از انواع ادویه  برای خوش‌مزه‌تر شدن این خورشت ا
خورشت هویج یکی از غذاهای خوش‌مزه و اصیل تبریز است. برخلاف آنچه تصور می‌شود، این خورشت شیرین نیست و به دلیل داشتن آلو، طعمی ملس دارد. 
یکی از غذاهای خوش‌مزه در فصل تابستان، خورشت هویج است. این خورشت از غذاهای سنتی تبریز است و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ می‌توان آن را درست کرد.
با رنگ و لعابی که خورشت هویج دارد، غذایی دل‌خواه برای کودکان نیز هست. این خورشت که سرشار از ویتامین است، برای دوستان گیاه‌خوار، بدون گوشت هم قابل طبخ است.
مواد لازم:
طرز تهیه برنج آبکش دستور پخت برنج آبکش خوشمزه به همراه فوت و فن خیساندن برنج و نکات پخت برنج از جمله اساسی ترین غذاهای ایر انی وسنتی است که به دو صورت کته و آب کشی پخته می شود و با انواع خورشت ها و کباب ها سرو می شود. همچنین از برنج آبکش پلوهایی نظیر عدس پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو و...درست می شود. فقط با دانستن چند نکته و فوت و فن ساده و آسان می توان به تنهایی در منزل یک برنج آبکش درست کرد و یک غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمانان تهیه کرد. به هر حال اگ
چطور مربای به خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟ 
مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم برای مربای به
میوه به:750گرم
شکر: 750 گرم
آب : 60 میلی لیتر
چوب دارچین :یک تکه
لیمو عمانی :2 عدد
آب لیمو :مقداری

ادامه مطلب
چطور مربای به خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟ 
مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم برای مربای به
میوه به:750گرم
شکر: 750 گرم
آب : 60 میلی لیتر
چوب دارچین :یک تکه
لیمو عمانی :2 عدد
آب لیمو :مقداری

ادامه مطلب
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
شاید برایتان جالب باشد بدانید که تنوع غذایی در گیلان از تمام استان‌های کشور بیشتر است. امروز قصد داریم طرز تهیه ترش تره را به شما آموزش دهیم که از نظر شهرت دست کمی از سایر غذاهای این استان ندارد. پس فرصت را از دست ندهید و طرز پخت این غذا را دنبال کنید.
 
مواد لازم
500 گرم لوبیا چیتی و عدس (مجموعا)
½ پیمانه آرد برنج
1 کیلوگرم اسفناج
500 گرم سبزی مخلوط (شبت، گشنیز، نعناع و جعفری)
1 تا 2 بوته سیر
3 تا 4 عدد تخم مرغ
روغن
رب نارنج یا آب نارنج به مقدار
قلیه ماهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه جنوب کشورمان است که به خاطر طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. این غذای خوشمزه با گوشت ماهی ، سبزیجات و ادویه های جنوبی طبخ می شود و از معروف ترین غذاهای جنوب کشورمان محسوب می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قلیه ماهی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قلیه ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم قلیه ماهی
سیر ۶ ع
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه خیارشور خانگی
در این پست از مطالب اشپزی طرز تهیه خیارشور خانگی خیلی خوشمزه رو برای شما عزیزان آماده کردیم تا بتونید خیارشور ترد و خوشمزه ای رو درست کرده و 
ازش لذت ببرید، اشخاصی که از این دستور جهت درست کردن خیارشور استفاده می کنند حتما نتیجه رو در قسمت نظرات همین مطلب قرار بدید، خوشحال میشیم اگه اینکارو 
کنید.

ادامه مطلب
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
آموزش طرز تهیه سوپ قارچ و اصول پخت سوپ قارچ رستورانیطرز تهیه سوپ قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی
 
سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و لذیذ می باشد که بیشتر در رستوران ها و مجالس خاص سرو می شود. اگر به دنبال تهیه سوپ مجلسی و شیک خوشمزه برای پذیرایی از مهمان ها هستید سوپ قارچ و مرغ و شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
 
از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود.آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.
 

ادامه مطلب
نکاتی که قبل از طبخ گوشت باید رعایت کنید
قبل از هرچیز لازم است به نکاتی توجه داشته باشیم. فرقی نمی‌کند گوشت را با چه روشی بپزیم؛ از هر روشی که استفاده کنیم، رعایت نکات زیر ضروری است. نکاتی که برخی از آن به‌عنوان فوت‌وفن آشپزی سالم یاد می‌کنند.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
طرز تهیه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستورانی و کافه‌ه
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
از صبح تا حالا از این خونه بقلی بوی قرمه سبزی میاد.
از اون قرمه سبزی ها که مادربزرگم می پخت.
مادربزرگ خدا بیامرزم خیلی مارو دوست نداشت و بیشتر دخترهاشو دعوت می کرد خونش، بنابراین تقریبا سالی یک بار می تونستیم از این قرمه سبزی ها توی خونش بخوریم.
و آخرین باری که خودش برای ما غذا پخت، به بیش از ده سال پیش برمی گرده، ولی آنقدر خوشمزه می پخت که هنوز مزه و بوش توی ذهنم مونده.
+ می خوام برم در خونه همسایه رو بزنم و بگم آقا لطفا یه بشقاب خورشت هم به من بد
هوالرئوف الرحیم
یه روزایی از خودم خیلی راضیم.
مثل امروز.
روز سوم جدول جوایز بود. روز دوم یه روز کاملا موفق بود که جایزه ش رفتن پیش خاله و مامان جونش بود.
صبحانه رو خوردم و بند و بساط خورشت کرفس رو به خواست رضوان، فراهم کردم و لحظه ی آخر، وقتی گوشت و نعناع و جعفری رو تفت داده بودم و رسما دیگه داشت خورشت کرفس شکل می گرفت، دیدم کرفس ندارم.
بابا پیشم بود ولی به بابا نگفتم. خودم لباس پوشیدم که با فسقلک برم، رضوان هم دلش خواست بیاد و سه تایی رفتیم کرفس
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.
در دستپخت ناب
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
 
ادامه
 بازی به…به… چه خوشمزه
آنچه تحقیقات درباره بازی به…به… چه خوشمزه می گوید:
لحن صدا و حالت های چهره بیش از کلمات درک می شوند. آموزش احساسی با همۀ قلمروهای یادگیری مرتبط است.
در هنگام آماده کردن غذا یا خوراکی، با خواندن شعر زیر مهارت های زبانی کودکتان را تقویت کنید:
وقت پیدا کردن شیر است....برای مشاهده ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید..
بازی به…به… چه خوشمزه

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها