نتایج جستجو برای عبارت :

اسپاگتی تاکو خامه‌ای

مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
مواد لازم
۲ قاشق غذا خوری روغن۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ۳ حبه سیر رنده شده۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو۱ قاشق چای‌خوری نمک۲۰۰ گرم گوجه نگینی۴۰۰ میل خامه۲۰۰ گرم پنیر چدار۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)پیازچه

ادامه مطلب
مواد لازم خمیر:
 
آرد ذرت=150 گرم
نمک=1/2 قاشق چایخوری
آب ولرم= 1/2 لیوان(120 میلی گرم)-
روغن مایع=2 قاشق غذاخوری
مواد لازم داخل تاکو:
گوشت چرخ کرده=250 گرم
پیازخردشده=1 عدد
سیرخردشده=1 حبه
فلفل سبزتند خرد شده=3 عدد
کاهوخرد شده=1/2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد
پنیرپارمزان رنده شده=4-3 قاشق غذاخوری
روغن مایع =به مقدارلازم
ادویه مخصوص تاکو= به مقدارلازم
سس تند=به مقدارلازم
نمک وفلفل سیاه= به مقدارلازم
 
 
ادامه مطلب
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلایی برای پخت بهتر نا
 
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نان خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.
ادامه مطلب
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو



طرز تهیه:
ابتدا شیر محلی را در یک یا دو قابلمه مناسب ریخته و می گذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن شیر میگذاریم ده تا پانزده دقیقه با شعله ملایم بجوشد،بعد حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شیر کاملا خنک بشود و رویه ببندد. بعد از خنک شدن شیر، سرشیر را با ملاقه برمی داریم و در ظرف دیگر میریزیم و می گذاریم چند ساعتی در یخچال بماند. بعد از اینکه سرشیر کاملا خنک شد با یک چنگال یا دورکند همزن می زنیم،ابتدا شل میشود ولی بعد فرم
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 
ادامه مطلب
نان خامه ای خانگی
“نان خامه ای” یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 120 گرم
آب و یا شیر : 1 و 1/4 پیمانه
کره : 60 کرم
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 1/4 قاشق مرباخوری
نمک : 1 پنس
خامه فرم گرفته برای پر کردن نان ها : 1/5 پیمانه
 
ادامه مطلب
نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی هانان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نون خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.

موادلازم :
کره:50 گرم
شکر:1/2 قاشق چایخوری
آب :200 میلی لیتر
آرد:125 گرم
تخم مرغ:4 عدد
بیکینک پودر:1/8 قاشق چایخوری
وانیل :1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی :300 گرم

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 
 

ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم‌های ایرانی ترجیح می‌دهند برای بچه‌ها یا دورهمی‌ها و مهمانی‌ها و اعیاد و مناسبت‌هایی که در آن‌ها شیرینی سرو می‌شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه‌ای از آن‌دسته شیرینی‌هایی است که اغلب افراد ترجیح می‌دهند از قنادی‌های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند
مواد لازم برای نان خامه ای
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
آب 200 می
مواد لازم رولت ساده
 آرد کاملا سفید :100 گرم
تخم مرغ:5 عدد
شکر :100 گرم 
آب گرم:3 قاشق سوپخوری 
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری 
بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری 
پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
مواد داخل رولت
خامه :150 گرم خامه
پودر شکر:یک دوم فنجان 
وانیل :یک سوم قاشق چایخوری 

ادامه مطلب
می گفتی عشق های این زمانه بوی خامه می دهند.
همان خامه ی سفید و هلالی روی فنجان قهوه که
با یک هم زدنِ قاشق متلاشی می شود. من آن قدر به خامه ی روی قهوه زل زده ام که
چشمانِ بی فروغم در رسوباتِ این دلهره ها
همانند سیروپِ آلبالو ته نشین شده اند.ذهنم شبیه قصرِ دراکولا شده است.
اگر  برن استوکر  آن را می دید بار دیگر داستان جدیدی
از  دراکولا  می نوشت.می خواهم چیزی بگویم؛ امّا حرف ها مُدام توی دهانم می خشکند.
شبیه ماهی دهان پرور که نوزادشان را در دهانشان
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :

شیر
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 آب
 ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)

 کره
 ۸۰ گرم

 آرد
 ۲۵۰ گرم

 تخم مرغ
 ۴ عدد

 پودر قند
 ۱ قاشق غذاخوری

 خامه
 ۲۰۰ گرم

 توت فرنگی
 ۱۰۰ گرم

 نمک
 کمی (نوک قاشق چایخوری)

 وانیل
 ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :
این میزان مواد اولیه برای تهیه ۱۲ عدد نان خامه ای کافی است.
آب، شیر، کره و کمی نمک  را با هم مخلوط کرده و گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس، آرد را هم ا
 آموزش رز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی با خامه ترش
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش
خامه ترش سه چهارم فنجان
سیب زمینی 900 گرم
پیازچه خرد شده نصف فنجان
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب یک سوم فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش
برای تهیه این سالاد باید در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یک
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای
سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ میسو کلم پیچ و لوبیا سفید خامه ای را آموزش دهیم.
ادامه مطلب
گاناش یک‌موجود بسی خوشمزه و بسی به دردبخورهست که تو شیرینی پزی و دسر به کار میاد.از گاناش برای تزیین دسر و کیک ها به صورت شره ای ، برای مغزی شکلات ها، برای زیرسازی کیک های روکش فوندانت، برای شکلاتی کردن خامه وانواع فیلینگ و خیلی کاربردهای دیگه میشه استفاده کرد.گاناش ترکیب خامه و شکلاته . به این صورت که خامه روی حرارت ملایم گرم میشه، بدون جوشیدن، و شکلات های خرد شده به اون اضافه میشه. کم کم حرارت خامه شکلات رو آب می کنه و گاناش یکدست میشه. البت
تارت سیب با خامه قنادی سولیانوآموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما  همراه باشید.
تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت
سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.
 
ادامه مطلب
 
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
طرز تهیه رولت بدون فر را برای آن افرادی که فر ندارند قرار دادم که راحت بتوانند درست کنند که اتفاقا عالی می شود.
مواد لازم جهت تهیه رولت خامه ای بدون فر  تخم مرغ 2 عددآرد  50 گرمشکر 50 گرموانیل  1/4 قاشق چایخوریبکینگ پودر  1/2 قاشق چایخوریخامه  1 عدد   طرز تهیه رولت خامه ای بدون فربرای پخت رولت خامه ای بدون فر، ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را آن قدر با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و به م
دیشب جشن یلدا رو خونه مامان بزرگم گرفتیم و همه هم بودن. حسابی خوش گذشت خداروشکر و البته جای پدربزرگم حسابی خالی بود. امروز هم کیک خامه ای پختم واسه اولین بار، برخلاف تصورم خامه کشی اصلاااا خوب نشد. خامه شل شد و یه وضعی اصن. اما خب به هرحال خوشمزه بود. 
این روزا خیلی کار میکنم خداروشکر. حوصله درس هم ندارم. مینویسم که بدونم درس بده و من نمیخوامش و بعدا واسه دانشگاه دلم تنگ نشه! البته بگم بازم خوبه ادم تحصیلات دانشگاهی داشته باشه، خوش میگذره دانشگ
طرز تهیه موس کره بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه موس کره بادام زمینی :

 پنیر خامه ای
 ۱۵۰ گرم

 خامه
 ۱۰۰ گرم

 کره بادام زمینی
 ۱/۳ پیمانه

 شیر عسلی
 ۱/۳ پیمانه

 بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
 ۱ بسته

طرز تهیه موس کره بادام زمینی :
خامه و پنیر خامه ای رو توی یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوطش کنید.
بعد به مدت حدودا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی خنک بشه توی فریزر قرار بدید.
اگر از شوری پنیر خامه ای لذت نمیبرید میتونید به جاش از ماسکارپونه استفاده کنید ولی
 
طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه
سس قارچ خامه ای سسی خوش طعم و چاشنی ای فوق العاده برای انواع غذاهای گوشتی و غیر گوشتی است. سس قارچ با خامه و یا شیر میتواند تهیه شود اما در حالت کلی سس قارچ راحت و آسان قابل تهیه کردن است و در آماده سازی مواد اولیه آن به مواد خاص و غیر قابل دسترسی نیاز نیست. این سس را میتوانید در منزل و تنها در چند دقیقه به راحتی آماده کنید. سس قارچ برای پاستا ، سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، مرغ، هات داگ و… استفاده میشود. ا
‍ 


✅ مواد لازم:
تخم مرغ محلی / 5 عدد
عسل طبیعی / نصف فنجان
آرد کامل / نصف فنجان
خامه محلی / به مقدار لازم

✍ طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.
طرز تهیه پیش غذا 
مواد لازم برای دیپ اسفناج خامه ای
سس مایونز نصف لیوان
خامه ترش 1 لیوان
پودر سوپ آماده 1 بسته
اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان
فندق خرد شده 1 لیوان
نان تست 10 عدد
 مواد لازم برای پاستا صدفی مرغ و اسفناج
پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
پنیر ریکوتا 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
پنیر پیتزا 2 فنجان
سس مارینارا 3 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
570 کالری
28 گرم چربی
48 گرم کربوهی
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
روش کار این ابزار بسیار ساده و کیفیت خروجی خامه در این کالا کاملا مناسب است . با داشتن این ابزار خامه ای با طعم و کیفیت عالی را روی نوشیدنیهای سرد و گرم میزنید. این گل خامه زن با کپسولهای گاز مخصوص خود کار میکند ، به این روش که خامه قنادی را داخل مخزن ابزار ریخته و بعد از بستن درب کپسول را در خشاب قرادداده ومحکم میبندیم تا تا محتوات کپسول وارد مخزن بشود .سپس پوکه کپسول را خارج میکنیم و بعد از چند بار تکان دادن مخزن و قرار دادن سری دلخواه خود آما
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
طرز تهیه خامه
 
خامه یکی از
فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از
هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. از خامه گاهی اوقات برای تزئین روی بستنی
استفاده می‌شود. همچنین در سوپ، سس، انواع خورشت، کاستارد، پادینگ و کیک
نیز از خامه استفاده می‌شود. از خامه زده‌شده بر روی بستنی ساندی،
میلک‌شیک، اگ ناگ، الخ استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه خامه قنادی و فرم گرفته کیک صبحانه و
 
پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر ا
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
ادامه مطلب
طرز تهیه قهوه دالگونا 
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا :

 قهوه فوری یا نسکافه
 ۳ قاشق غذاخوری

 شکر یا عسل
 ۳ قاشق غذاخوری

 آب جوش
 ۲ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ لیوان

طرز تهیه قهوه دالگونا :
اگر یک نوشیدنی غلیظ، خامه ای و خوشمزه دوست دارید دستور تهیه ای که براتون گذاشتم رو انجام بدید.
داخل یک لیوان یا یک پیاله قهوه فوری – شکر و آب را ریخته و با یک قاشق مرباخوری به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و یا با همزن برقی اینکار را انجام دهید.
در طی این ۵ دقیقه ملاحظ
 
مواد لازم:3عدد تخم مرغ1 لیوان شکر1 لیوان شیرروغن نصف لیوانبیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر1 بسته وانیل ترک 5 گرمی (1/2قاشق چایخوری)2 لیوان آرد2 و نیم قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائوگاناژ:خامه 100 میلی لیتر(نصف پاکت خامه صبحانه)شکلات تلخ
ادامه مطلب
یاحبیب
 
سلام:)
 
اولا اگر بین بچه ها کسی منتظر عکس امروز قرنطینگاری من بود، معذرت میخوام. سرم شلوغ بود و نتونستم عکس بگیرم.
 
دوم:
فردا تولد همسرمه. اولین تولدش که عقد کردیم :) امروز جشن گرفتیم. به دلیل قرنطینه بودن، کیک رو هم خودم پختم.
اینجا جا نداره شاعر بگه
"ایام قرنطینه به این پی بردمتو هر هنری نیاز باشد داری..."
؟ 
جا داره دیگه. مرسی شاعر
 
بعد از مراحل پخت نون و پخت بیسکوییت، به پخت کیک تولد رسیدیم
اما چقد خامه کیک و درست کردن سخته آقا. کلی زم
سلام خانوم های باسلیقه ای که امشب مهمون دارن و دوست دارن یه رولت خامه ای خوشمزه رو با سلیقه و دست پخت خودشون تهیه کنن تا بتونن سلیقه خودشونو به رخ فامیل بکشن پیشنهاد من براتون همین رولت خامه ای خوشمزه کنار یه چایی داغ و خوش عطره با من همراه باشید .
منتشر کننده سایت cooking-training.blog.ir


ادامه مطلب
مواد اولیه : برای 4 نفرپنیر خامه ای 85 گرم (نرم شده)کره 6 قاشق غذاخوری (نرم شده)موسیر 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)پودر لیمو 1/2 قاشق چای خوریمرغ 1.5 فنجان (مرغ پخته خرد شده)قارچ 115 گرم (خرد شده)خمیر ورقه ای 340 گرم (1 بسته)نان 2/3 فنجان (نان حبه شده)سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین - اختیاری)
در گوناگون همراه ما باشید.
ادامه مطلب
پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.
 
 
مواد لازم
1 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
¼ قاشق چایخوری وانیل
⅔ پیمانه شکر دانه ریز
میوه تازه برای تزیین
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه پاناکوتا 
دستور العمل‌
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بع
دوستان عزیز شما میتوانید این گلاسه عالی رو در کافه ما میل بفرمایید.
قیمت : ۹۵۰۰ تومان در تاتلی
طرز تهیه
مواد لازم

نصف پیمانه بستنی شکلاتی
نصف پیمانه شیرکاکائو
2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
پودر کاکائو به میزان لازم
سس شکلات به میزان لازم
مقداری سس شکلات همزمان که لیوان را برمی‌دارید و در دست‌تان می‌چرخانید، بریزید تا تمام دیواره‌های لیوان به سس شکلات آغشته شود.
بستنی شکلاتی را داخل لیوان بریزید سپس شیرکاکائو را نیز به مواد اضافه کنید.
رفته بودم قنادی واسه خالم شیرینی نارگیلی بگیرم همون که رفتم از پشت ویترین چشام به جمالش روشن شد چه رنگ و رویی چه خوشگل بود.
هر چی توصیفش کنم بازم کمه .
نمیدونم چقدر داشتم نگاش میکردم ولی طولانی بود. مغازه شلوغ بود واسه همین با خیال راحت نیگاش میکردم مگه میتونستم نگامو ازش بردارم
غیر ممکن بود سخت بود .
خلاصه دیگه داشت آب دهنم راه میفتاد .
آخه مگه میشه نون خامه ای رو از پشت ویترین دیدو چش ازش برداشت یا آب دهنت راه نیفته . خلاصه اون چشمک عاشقونه کار
 
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای 
قفسه ادویه‌های هر آشپزخانه‌ای، یک سری ادویه‌های خاص و خوش‌عطر دارد که طعم و مزه غذاها را حسابی گرم و دلنشین می‌کند. مخلوط پلو خامه ای با ادویه‌هایی از رنگ و طعم جنوبی، ادویه هندی و پاکستانی درست شده و با خامه ترش حسابی نرم و خوش‌خوراک می‌شود. همراه ما باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای تهیه مخلوط پلو خامه ای
برنجیک پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
آب مرغدو پیمانه
چوب دارچینیک عدد
خامه ترش خرید آنلاین100 گرم
سی
مواد لازم برای صدف های خامه ای:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد کوچک پیاز
۱/۴ پیمانه آرد
۴ پیمانه شیر پرچرب
۱ عدد نان همبرگر
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۳۰۰ گرم اسفناج
۳۵۰ گرم کنسرو ماهی تن
۲۰ عدد بزرگ پاستا

ادامه مطلب
طرز تهیه پاناکوتابرای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.
شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.
دس
کف ساز شیر یا همان فوم ساز دستگاهی است برای تهیه فوم و کف از شیر به صورت دستی ، همزن دستی کوچک خوش ساخت وحرفه ای که به راحتی میتوانید به غیر از همزدن شیر برای تهیه خامه سایر نوشیدنی ها را نیز برایتان هم بزند.
فروتر،کف ساز و خامه زن وسیله ای فوق العاده و به صرفه برای درست کردن کف شیر ، هم زدن خامه و حتی پوره کردن میوه… می‌باشد.این دستگاه یک همزن و کف ساز فوق العاده است که با زدن یک دکمه کار شما را راحت می کند.پره‌ی فلزی این همزن می‌تواند به راحت
طرز تهیه روکر موز (دسر ایتالیایی)
مواد لازم برای تهیه دسر روکر موز :

 پودر ژله موز
 ۱ بسته

 پودر ژلاتین
 ۳ قاشق

 شکلات چیپسی
 ۱/۲ پیمانه

 خامه صبحانه
 ۲۰۰ گرم

 پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
 ۱۵۰ گرم

 شکر
 ۱ پیمانه

 گردو خرد شده
 ۱/۲ پیمانه

 نشاسته ذرت
 ۳ قاشق غذاخوری

 شیر
 ۲ پیمانه

 موز
 ۲ عدد

 آب سرد
 ۱/۲ پیمانه

 تخم مرغ
 ۱ عدد

طرز تهیه روکر موز :
ابتدا پور ژله را درون یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم وبن ماری میکنیم تا شفاف شود ودرون قالب چ
طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه ژله ماست توت فرنگی :

 توت فرنگی
 ۱ پیمانه

 ژله توت فرنگی
 ۱ بسته

 ماست خامه ای
۲ پیمانه

 آب جوش
 نصف پیمانه

طرز تهیه دسر ژله ماست توت فرنگی :
 در ابتدا توت فرنگی هارا خرد می کنیم,سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم.
پودر ژله توت فرنگی را به ۱ فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل میکنیم.
بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده.
سپس توت فرنگی های خرد شده را اضاف
مواد لازم برای تهیه کرانچ ساده و شیک:
 
بستنی:6 اسکوپخامه:2 قاشق غذاخوریدراژه قهوه یا شکلاتی:15 عددکیک خرد شده:3قاشق غذا خوریبیسکویت قهوه یا شکلاتی:5 عددشیر قهوه:450 میلی لیترکرانچ شیک طرز تهیه کرانچ شیک :این دسر بسیار خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و در مجالس و مهمانی ها آن را سرو کنید.ابتدا کیک ، بیستکوییت و دراژه ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
حالا خامه و شیرقهوه را داخل مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید ، بستنی را افزوده و دوبا
کافه لاتهCafé Latteهر روز با یک کافه لاته از خودتان پذیرایی کنید.باکیفیت ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با گانودرما همراه با ترکیب (خامه و شکر درصورت تمایل) شما را به یک لاته خامه ای دعوت می کند. طعم شیرین و خامه ای برای شروع روز بدون نیاز به صرف زمان طولانی برای آماده کردن لاته روزانه حاوی گانودرما لوسیدوم طبیعیگورمت کافه لاته چیست؟کافه لاته ترکیبی لذیذ از کافه اسپرسو و خامه است.در واقع، کافه لاته یک واژه ایتالیایی برای شیرقهوه است.باکیفی
مواد لازم برای سوپ کرفس
 ساقه کرفس تازه:نیم کیلو
پیاز:2 عدد متوسط
آب مرغ یا آب قلم:3 تا 4 لیوان
کره:400 گرم
سیب:2 عدد متوسط
پنیر خامه ای:100 گرم
خامه:100 گرم
جعفری خرد شده:نصف فنجان
نمک و فلفل:به میزان لازم
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
 
 
ادامه مطلب
 آرد ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عددشکر نصف پیمانهخامه یا شیر نصف پیمانه شکلات تلخ یا شیرین ۵۰ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک میکنیم.شکلات رو به روش بن ماری آب میکنیم(‌روی بخار آب میزاریم تا کاملا شفاف و براق بشه)میزاریم کنار خنک بشه شکر و کره رو با همزن میزنیم تا کاملا سفید بشه.تخم هارو دونه دونه اضافه میکنیم به همراه وانیل خوب میزنیم. ش
امروز سحر خواب موندم و بدون سحری روزه گرفتم تموم روز از سر درد داشتم میمردم و ۴ساعت ظهر خوابیدم و همش روی پاور سیوینگ بودم! افطارمو با خامه نارنجکی(نون خامه ای) باز کردم :)) 
حس میکنم دارم استیبل میشم و به یک ثباتی از نظر شخصیتی دارم میرسم.به عبارتی دارم بزرگ میشم.دیگه نگران قضاوت های مردم نیستم! نگران حرف های مردم هم نیستم ،من اونقدر عاقل و بالغ شدم که بفهمم چی درسته و چی غلط،۲۰ و اندی سال دائم نگران حرف مردم بودم از الان به بعد میخوام برای دل خ
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
 ( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)
مواد لازم برای کی
 
 مواد لازم:
ویفر شکلاتی ۲۴ عددشکر ۱ قاشق غذا خوریشکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۲۷۰ گرمپنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۹۰۰ گرمشکر ۲۸۰ گرمکره (آب شده) ۵۵ گرمپودر کاکائو ۳۰ گرمتخم مرغ ۴ عددخامه‏ (پر چرب) ۱۷۵ گرمشکلات (شکلات تلخ ۷۰ ٪) ۱۷۰ گرمشکر ۱ قاشق غذا خوری  زمان تهیه ۳۰ دقیقهزمان پخت ۷۰ دقیقه
طرز تهیه:
۱ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب کیک (۲۲.۵ سانتیمتر قطر) را با کره چرب کنید.۲ ویفر ها را داخل دستگاه بریزید و خیلی ریز پو
"یادگرفتن زبان انگلیسی مانند تکه از یک کیک خوشمزه است."
وقتی برای اولین بار آن را می بینید، شگفت انگیز به نظر می رسد.
روی آن با خامه ای خوش طعم پوشیده شده است و بوی شیرین و خوش آن تمام اتاق را پر می کند و دهانتان آب میافتد.
ولی اگر مدتی بگذرد، نظرتان راجع به کیک عوض می شود.
اگر بعد از گذشت چندین ساعت کیک را نگاه کنید، متوجه می شوید خامه در حال آب شدن است. بوی خوش از بین می رود و کیک خشک می شود.
دیگر مثل قبل تحسین برانگیز و تاثیرگذار نیست. دیگر مثل ساع
در این پست طرز تهیه یک دسر بی نظیر مجلسی را برای علاقمندان آماده کرده ایم. با ما همراه شوید …
 
موس شکلاتی 3 رنگمدت زمان آمادگی : حدود 1/5 ساعت 
مواد لازم:
کیک شکلاتی
مواد لازم برای موس شکلات تیره
1 قاشق چای خوری ( 3 گرم ) ژلاتین پودر
2 قاشق غذا خوری آب
2/1 فنجان ( 105 گرم) شیر
175 گرم شکلات تیره مرغوب ریز خرد شده
1 4/1 پیمانه ( 280 گرم) خامه زده شده
مواد لازم برای موس شکلات سفید
2/1 فنجان ( 105 گرم) شیر کامل
175 گرم شکلات سفید
1 قاشق چای خوری ( 3 گرم ) ژلاتین پودر
2 قاشق
پاناکوتا ژله‌ای دسری خوش‌مزه است که به‌صورت لایه‌لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های همان فصل استفاده کرد.
پاناکوتا دسری ایتالیایی است که انواع گوناگونی دارد. پاناکوتا ژله‌ای نوع خاصی از این دسر است که ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و طعم و مزه‌ای دلپذیر دارد. پاناکوتا ژله‌ای را می‌توانید با هر طعمی که دوست دارید، آماده کنید. در این مطلب، طعم انار را انتخاب کرده‌ایم.
مواد لازم:
پودر ژل? انار: یک بسته
انا
مدل مو پسرانه
جدیدترین مدل موی پسرانه 2019 رو براتون آماده کردیم این مدل ها مدل مو پسرانه کوتاه ، مدل مو پسرانه بلند ، مدل مو پسرانه خامه ای , مدل مو پسرانه سایه و مدل مو پسرانه برای صورت لاغر هستند .
برای دیدن همه مدل موی پسرانه روی تصویر زیر کلیک کنید
 
جدیدترین مدل مو پسرانه , جدیدترین مدل مو مردانه , زیباترین مدل مو پسرانه , رنگ مو پسرانه , مدل ریش , مدل مو پسرانه بلند , مدل مو پسرانه کوتاه , سایت مدل مو , مدل مو پسرانه 2019 , مدل مو پسرانه خامه ای , مد
دسر سه رنگ انار:2 فنجان (473 میلی لیتر) خامه سنگین2 فنجان (250 گرم) قند شیرینی پزی1 قاشق چایخوری عصاره وانیل12 اونس (340 گرم) پنیر خامه ای (یا 8oz معمولی ؛ مرحله 3 را ببینید)پودر توت فرنگی ژلو 4 اونس (113 گرم)3/4 فنجان (177 میلی لیتر) آب جوشآب انار سرد 3/4 فنجان (177 میلی لیتر)1 فنجان دانه اناربرای لایه برتر Jello:پودر توت فرنگی ژلو 6 اونس (170 گرم)1 فنجان (236 میلی لیتر) آب جوش1 فنجان (236 میلی لیتر) آب انار سرددانه های انار اضافی ، برای جوشانده
طرز تهیه دسر سه رنگ انار:با تهیه
دسرها حسن ختام یک میز پذیرایی زیبا هستند؛ درست مثل آخرین نت یک قطعه موسیقی می‌نشینند روی تمام زحمت‌هایی که برای کل آن قطعه کشیده‌اید و طعمی خوش را به یادگار می‌گذارند. برای اینکه بتوانید آخرین بخش میز پذیرایی‌تان را به بهترین شکل ممکن دربیاورید، با این مقاله همراه شوید تا دستور درست کردن چهار دسر خوشمزه را یاد بگیرید.
چیز کیک شکلاتی یخچالی
برای درست کردن چیز کیک شکلاتی، همان طور که از اسمش پیداست به فر احتیاجی ندارید و از پخت و پز خبری ن
دسر زعفرانی از اون دسرهایی هست که هر کسی بخوره عاشقش میشه چون مزه بستنی سنتی میده ، میگید نه امتحان کنید…
دسر زعفرانیمواد لازم:
شیر: 3 لیوانشکر: 1 لیوانزعفرانآب سرد:1/2پیمانهپودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوریخامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه)گلابوانیل
ادامه مطلب
"یادگرفتن زبان انگلیسی مانند تکه از یک کیک خوشمزه است."
وقتی برای اولین بار آن را می بینید، شگفت انگیز به نظر می رسد.
روی آن با خامه ای خوش طعم پوشیده شده است و بوی شیرین و خوش آن تمام اتاق را پر می کند و دهانتان آب میافتد.
ولی اگر مدتی بگذرد، نظرتان راجع به کیک عوض می شود.
اگر بعد از گذشت چندین ساعت کیک را نگاه کنید، متوجه می شوید خامه در حال آب شدن است. بوی خوش از بین می رود و کیک خشک می شود.
دیگر مثل قبل تحسین برانگیز و تاثیرگذار نیست. دیگر مثل ساع
نون خامه ای یکی از شیرینی‌های پرطرفدار است که تهیۀ آن در خانه لطف خاصی دارد.
  
نون خامه‎ای از شیرینی‌های خوش‌مزه و محبوب ایرانی است که در اندازه‌های گوناگون تهیه  می‌شود. در این مطلب با روش پخت این شیرینی لذیذ در خانه آشنا می‌شوید که  بسیار هیجان‌انگیز  و لذت‌بخش است.
مواد لازم:
آب: یک لیوان
کره: ۵۰ گرم
تخم‌مرغ: ۴ عدد
آرد گندم: ۲۰۰ گرم
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خامۀ قنادی: 250 گرم
شکر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر: یک‌چهارم
همانطور که می دانید فرش بافی و تولید اشکال فرش دستبافت در مناطق متعددی از کشور ایران با رویکرد ها و تکنیکهای مختلف بافت رواج داراست و میتوان اظهار کرد این دستور منجر تولید تنوع در گونه های گره گذاری هم شده است و در هر حیطه ای نسبت به رویه ی مد نظرشان از گره های خاصی برای بافت فرش ها بهره میبرند .
گره همان پرزیست که آن را حول محور چله  بهترین قالیشویی در مشهد   های تحت و رو گره می‌زنند ، در واقع با کنار هم قرار دریافت کردن گره ها در غایت نقش و طر
شیرینی نان خامه اینان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
 
با ما همراه باشید تا
مواد لازم برای نان خامه ای
طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
نکات طلا
مواد لازم برای تهیه دسر گرانیتای اسپرسپو :
 
 
قهوه تازه دم(فنجان مخصوص اسپرسو) :هفت شاتشکر (قهوه ای بهتر است) : دو قاشق غذاخوریخامه پرچرب :نصف پیمانه طرز تهیه دسرهاطرز تهیه گرانیتای اسپرسپو برای درست کردن این دسر خروشمزه و ساده اول قهوه را دم کرده و شکر را داخل آن حل کنید.
مخلوط قهوه و شکر را بعد از خنک شدن داخل یک ظرف شیشه ای یا سرامیکی بریزید و برای 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
بعد از منجمد شدن قهوه آن را از فریزر خارج کرده و با چن
سلام خوبین؟! ببخشید یه مدت نبودم؛ ایشالله از این به بعد وبلاگ به صورت منظم آپدیت میشه. حالا بریم سراغ دستور کیک امروز!
 
قطعا کیک، آن هم کیک شکلاتی، یکی از محبوب ترین شیرینی ها در بین افراد است. اگر با خامه هم پوشانده شده باشد و چند عدد توت فرنگی هم روی آن باشد که دیگر نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد. عکس کیک امروز را هم میبینید!
مواد لازم:
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
ش
از پارک اومدم بیرون و به ذهنم رسید به‌جای خوردن شکلات‌گلاسه تو اون ویتامین‌سرای همیشگی، برم بستنی بخرم و تو خونه درستش کنم. مشکل خامه‌ی فرم‌گرفته بود که نمی‌ارزید تو خونه درست کنم، گفتم اسپری خامه بخرم یا اگه پیدا نکردم بیخیال این قسمتش بشم. رفتم اون فروشگاه بزرگه‌ی کنار پارک، فک کنم از این فروشگاه‌های شهر ما خانه‌ی ما! بود. همه‌جاشو گشتم، کیف داد :) خرید خوراکی‌جات خیلی دلچسبه :) یک بسته لازانیا خریدم تا برای اولین بار لازانیا درست کن
کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرای
 
ماسوره و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله‌ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک‌ها و دسر هاست. ماسوره جزئی است که اندازه و شماره مشخصی دارد و نوک آن در شماره‌های مختلف متفاوت است و هنگام بیرون آمدن خامه از داخل قیف اشکال متفاوت و متنوعی درست می‌کند. قیف می‌تواند پارچه‌ای یا پلاستیکی و یکبار مصرف باشد و یا می‌تواند مانند یک سرنگ بزرگ با پیستونی متحرک و باز شونده باشد. سرپیچ هم برای بستن و سوار کردن ماسوره روی قیف بکار می‌رود. (ویکی پدیا)
مواد لازم سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده1 پیاز متوسط خرد شده1 چوب کره بدون چربینمک3 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم1/4 لیوان شوید تازه1/2 فنجان خامه سنگینبرگ کرفسروغن زیتوننمک دریایی پوسته پوسته
طرز تهیه سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده ، 1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده ، 1 پیاز متوسط خرد شده و 1 کره بدون چربی را در یک قابلمه متوسط بیش از حرارت متوسط ترکیب کنید. فصل با نمک.کوک کنید ، هم بزنید ، تا زمانی که پیاز صاف شود ، 8-10 دقیقه.3 فنجان آبگوشت مرغ کم
غذاهای لذیذ مکزیک
 
به نظر شما خوشمزه‌ترین غذاهای کشور مکزیک  کدام اند؟
مکزیک، مقصد مناسبی برای دوستداران طبیعت و کسانی است که در سفر، به دنبال غذاهای خوشمزه و متنوع هستند. کشور مکزیک، کشوری زیبا با جاذبه‌های گردشگری گوناگون است. کارهای زیادی برای انجام دادن و کسب تجربه‌های جدید در این کشور وجود دارد. یکی از این کارها، چشیدن غذاهای منحصر به فرد و خوشمزه‌ی آن است. پیشنهاد می‌کنیم این کشور را بدون امتحان کردن غذاهای زیر ترک نکنید.
1. چیلاک
کافه سوپریمSupreme Cafeیک قهوه مغذی و خامه ای در ترکیب با فواید جینسینگ، گانودرما لوسیدومسوپریم کافه یک قهوه سبک و ملایم با طعم خامه ای و شیرین است. این قهوه بعنوان نوشیدنی برای صبح زود یا سروحال شدن در اواسط روز فوق العاده است. حاوی جینسینگ حاوی گانودرما لوسیدوم طبیعیکافه سوپریم چیست؟کافه سوپریم یک قهوه کامل برای انرژی زایی در هر زمانی از روز است.این قهوه ملایم و طعم دار فواید کامل قهوه را داشته و خیلی راحت و سریع آماده می شود.بعلاوه، کافه سوپر
کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرای
پنیر ریکوتا
که مى تونید براى دسرهایى چون چیزکیک،تیرامیسو انواع دسرهاى لیوانى  و غیره استفاده کنید.
همچنین انواع پاستا و لازانیا.
مواد لازم:
شیر ٣/٥ درصد چربى  سه لیتر
خامه پاکت صورتى یک بسته
ابلیمو یا سرکه ٣ قاشق غ خورى
شیر رو توى یه قابلمه اى که تهش ضخیم هست مى ریزیم و روى اجاق میذاریم و خامه رو اضافه مى کنیم و هم میزنیم تا بجوشه،نباید تند تند هم بزنید تا شیر ته نگیره،دیدید که شیر جوشید از رو اجاق بردارید و سرکه یا ابلیمو رو اضافه کنید و هم بز
این نان را می‌توان برای صبحانه همراه با پنیر ذوب شده همانند یک کوئسادیلا استفاده کرد و یا همانند تاکو چند نوع ماده غذایی خام و پخته را در آن قرار دهید. من ترجیح می‌دهم آن را همراه تخم‌مرغ صبحانه مصرف کنم.
مواد لازم برای ۶ عدد نان تورتیلای گل‌کلم
سر گل‌کلم: ۳/۴ یک عدد بزرگ (یا دو پیمانه برنج گل‌کلم)
تخم‌مرغ: ۲ عدد (یا فلکس اگ برای گیاهخواران)
گشنیز: ۱/۴ پیمانه خرد شده
لیموی متوسط: ۱/۲ یک عدد
نمک و فلفل: مقداری برای مزه
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱
این روزها تزیین کیک تولد اهمیت زیادی پیدا کرده است. اغلب مهمانی‌های تولد، تم‌های مختلفی دارند و تزیین کیک تولد معمولا منطبق با نوع تم جشن در نظر گرفته می‌شود. کوکی‌ها و کاپ کیک‌های طراحی شده بر اساس مدل کیک هم مهمانانِ تازه جشن‌های تولد هستند که به میزهای پذیرایی شما رنگ و بوی ویژه‌ای می‌دهند.
کیک‌های فوندانتی و خامه‌ای موجود در بازار بسیار زیبا و متنوع هستند. قنادی‌های خوب و حرفه‌ای مثل قنادی ناتلی، هر مدل کیکی که در ذهن دارید ر
بستنی چیست؟
 
بستنی یا خامه سرد که به عنوان نام اصلی است ،یک بار به دقت به عنوان یک دسر لوکس تشکیل شده از خامه ،شکر و گاهی اوقات میوه ی منجمد روی یخ است تعریف شده بود. روش و تکنیک برای درست کردن آب بستننی و شربت آن احتمالا به آزمایشاتی با خامه و شیر در ایتالیا در طول رنسانس انجام گرفت گرچه هیچ دستورالعملی آز آن زمان بازنماند!از سوی دیگر شواهد روشنی وجود داردکه این آزمایشات در فرانسه در طول قرن هفدهم تحت آزمایش قابل توجهی بود و در فرانسه و توسط
طرز تهیه پارافه موز کارامل
مواد لازم برای تهیه پارافه موز کارامل :

 خامه فرم گرفته
 ۴۰۰ گرم

 ژلاتین
 ۵ ورق

 وانیل
 ۱/۲ قاشق چایخوری

 شیر
۲۵۰ میلی لیتر

 سیروپ کارامل
۱۵۰ میلی لیتر

 موز
 ۲-۳ عدد

 بیسکوئیت دایجستیو
۱ بسته

طرز تهیه پارافه موز کارامل :
ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم.
سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده
می دونی ما فاصله ی زیادی داریم، من فکر کردم شاید این چیزا مهم نیست‌؛ اشتباه میکردم. اون هی داره بزرگتر میشه توی قلبم و من هی فکر میکنم مگه چند سالمه که تو اینجوری میتونی منو وسط مخلوط طعم‌های قشنگ خامه ای بندازی؟ اصلا چرا اینقدر زیبایی؟
 
سالاد الویه سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود.
مواد لازم
1.5 عدد سینه مرغ با استخوان
1 عدد پیاز
1 پیمانه نخود فرنگی
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
500 گرم خیارشور
نمک و فلفل به مقدار لازم
6 عدد سیب زمینی کوچک
2 قاشق سوپ خوری آبلیمو
سس مایونز به اندازه کافی
100 گرم خامه
4 عدد تخم مرغ
2 عدد هویج
مواد لازم برای تزیین سالاد الویه
½ پیمانه مخ
 
سس کارامل یک سس بسیار خوش طعم است که معمولا برای تزیین انواع دسر استفاده می‌شود. شما می‌توانید با این مقدار مواد اولیه، چیزی در حدود دو و نیم فنجان سس کارامل درست کنید.
مواد لازم
100 گرم کره بدون نمک
½1 فنجان شکر قهوه‌ای
1 فنجان خامه
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور العمل‌
قبل از هر کاری، مقدار مورد نیاز از کره و خامه را اندازه‌گیری کنید، آن‌ها را داخل ظروف جداگانه بریزید و کنار گاز قرار بدهید. 
در ابتدا درجه حرارت گاز را روی متوسط رو ب
شیرازه منفصل
چنانچه در قالی قسمت ساده باف آن کم باشد و یا اصلاً نداشته باشد و یا مانند قالیهای تبریز، شیراز باشد، پس از پایین آوردن قالی از دار، آنرا با استفاده از روش شیرازه منفصل، شیرازه پیچی می کنند. این نوع شیرازه در بازار به صورت متری برای فروش وجود دارد. چنانچه بخواهیم خود آنرا تهیه کنیم باید به صورتی که شرح داده می شود عمل کرد: نخست چند لا چله را متناسب با چله قالی و با طول کمی بیشتر از طول فرش انتخاب می کنند و خامه ای را که از لحاظ رنگ، ج
سوپ مرغ کاربردهای زیادی دارد اما گاهی اوقات مزه آن تکراری می شود و اشتیاقی برای خوردن آن نمی ماند پس باید به فکر دستور پختی جدید باشید.
این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید می تونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنید. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید.
مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمز
ماست ژله‌ای خامه‌ای یک دسر خنک و خوش‌مزه است که از ترکیب چند چیز خنک و دوست داشتنی درست شده است. ماست ژله‌ای خامه‌ای یک دسر رنگی است که بافت و ظاهر خوبی دارد.
اگر از ژله خسته شده‌اید و تهی? پاناکوتا هم سخت و وقت‌گیر است، حتماً دسر ماست ژله‌ای خامه‌‌ای را امتحان کنید. این دسر خیلی هم جدید نیست، اما خیلی خوش‌مزه و خوش‌رنگ است. خوبی این دسر در سادگی درست کردن آن است، چون همه می‌توانند به راحتی آن را در خانه درست کنند.
نکت? جالب این دسر آن
ویژگی های یک هات چاکلت خوشمزه
هفت نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه هات چاکلت :
• ویژگی های یک هات چاکلت خوب به شرح زیر است:
هات چاکلت نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است.
در این نوشیدنی فقط باید از پودر کاکائو استفاده شود.
و هرچه رنگ پودر کاکائو تیره تر، و بوی آن خوشایندتر باشد ، هات چاکلت طعم واقعی تری خواهد داشت.
• کسانی که دوست دارند نوشیدنی شکلات داغ غلیظ بنوشند ،
باید از شیر پر چربی و پودر کاکائویی بیشتری در تهیه آن استفاده نمایند.
• ن

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها