نتایج جستجو برای عبارت :

نان سنگک

سنگک نوعی نان است که روی بستری از سنگ ها (ریگ) در تنور مسطح طبخ می‌شود. (سنگک: سنگ + ک (ک تصغیر) است). سنگک نانی است که هم‌اکنون فقط در ایران است بنا براین می‌توان آن را نان ملی ایران نامید. نان سنگک در قدیم نان طبقه اشراف یا نظامیان بوده‌است و سنگکی‌ها نانوایی‌های فصلی بوده‌اند بیشتر در زمستان و ماه رمضان پخت می‌کرده‌اند و از نظر گستردگی هیچگاه به اندازه نان تنوری و نان تافتون (تفتو) همه جا و فراگیر در همه ایران نبوده‌است.

ادامه مطلب
مجموعه نیک آرمان در سوپرمارکت آنلاین شهر قم امکانات و خدمات ویژه ایی را برای کاربران و شهروندان قمی آماده کرده است دوتا از این خدمات امکان خرید آنلاین غذا در قم و خرید آنلاین نان سنگک در قم میباشد که خدمتی ویژه و فوق العاده برای اولین بار در شهر قم میباشد.
ادامه مطلب
همیشه تصویری که در ذهن ما از شیوه پخت نان سنگک وجود دارد، تنورهای سنتی و مملو از سنگ ریزه هایی است که نان بر روی آن طبخ می شود. اما امروزه علاوه بر آن تنورهای سنتی و قدیمی دستگاه هایی نیز وجود دارند که  کار آن تنور سنتی را به عهده گرفته اند. امروزه  دستگاه نانوایی سنگک به دو شیوه ی پخت با حرارت غیر مستقیم و پخت با حرارت مستقیم تولید و ساخته می شود.
دستگاه نانوایی سنگک دارای ویژگی هایی است که علاوه بر سهل و آسانتر کردن پخت نان، کیفیت نان تولی
میمِ اسمم می گرفت و سینِ فامیلی ام می زد توی ذوق. برگشته بود، هم لکنت زبانم هم معلمم از مرخصی. هنر داشتیم. من با عشقِ تمام، گل و گلدان کشیده بودم. معلمم با حواس پرتیِ تمام، زنگ هنر را کرد زنگ انشا. من در مورد نان نوشته بودم و تمام نانوایی های اطراف خانه مان را توصیف کرده بودم، بربری و سنگک و ماشینی و عراقی‌. نوبت من بود، "سبزی" نه اول لیست بود نه آخر لیست، من به میانه ترین حالت ممکن مضطرب بودم و تمام حروف در دریای لکنتم غرق شده بود. گل و گلدانی که ب
طرز تهیه توپکهای پنیری خوشمزهمامانایی که دنبال لقمه های سالم برابچه هاشون هستن امتحان کنن حتمامواد لازم    کره10گرم    پنیر20گرم    گردو 1تا2عدد    خیار یک عددکوچک    گوجه یک عددکوچک    پودرنون سنگک(نون سنگک خشک وپودرشده)4تا5ق غمراحل5دقیقه    تمام موادبجزخیاروگوجه رو توغذاسازخوووب مخلوط کردم    گوجه وخیار رو نگینی خرد کردم به باقی مواداضافه کردم وباقاشق هم زدم    ازمایه کمی برداشتم وتوپکهای کوچیک درستیدم    اینم یه عصرونه ساااده وخو
تصمیم دارم در آینده هم که قطعا خونه ی بزرگتر و با امکانات تری میگیرم و احتمالا مهمون ها ی بیشتری دعوت میکنم همینقدر ساده و راحت برگزار کنم پذیرایی هام رو! 
حدس میزنین هلناز برای نهار مهمونش امروز چی تدارک دیده بود ؟؟؟ 
بعله 
آبدوغ خیار !!!! 
مواد لازم : 
خیار 
ماست
آب 
کمی دوغ ترش 
نمک 
فلفل 
گل محمدی 
پونه 
نعنا 
گردو 
کشمش 
نان سنگک تست شده ی خشک شده ! 
بعله ...
شما همه رو با هم مخلوط میکنین از شب قبل ، میذارین یخچال و ظهر که همزمان با مهمونتون م
در دل خویش مجموعه ای از نفرت دارم. یک بوته ی عظیم تنفر در قلبم روییده است، منی که همیشه جز محبت مرام دیگری نمی دانستم. چه بر من رفته ای استاد؟ چه بر من اورده ای استاد؟‌این حجم از تنفر در من ای استاد ... 
و منی که کهیر می زنم از حرف زدن با تو. و تویی که هیچ چیز برایت مهم نیست. و تویی که لم می دهی و نان سنگک گنده را از ان زیر میز در می اوری و فرو می کنی توی ارده -جلوی لپتاپت -. و تویی که دو لوپی می خوری و هیچ چیز این جهان برایت مهم نیست. 
و منی که در تنفر مست
آیا می دانید که خوردن نان سبوس دار باعث سیری واقعی شده و چاق کننده نیست!مواد غذایی مقوی و دارای ریز مغذی مانند نان های سبوس دار همچون نان سنگک باعث می شود با حجم کمتری از غذا، افراد سیر شوند و سلول ها به سیری واقعی برسند و در نتیجه از چاقی جلوگیری شود.
ادامه مطلب
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه‌ ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره‌های اضافه‌ آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.

ادامه مطلب
صبح سه شنبه، وقتی ،در حالی داشتم _از مغازه نوشت افزاری، مقوا بدست_ به طرف دانشگاه می اومدم که حدودا 15 دقیقه قبل از رختخواب پریده بودم بیرون و نیمی از مغزم هنوز در حالت خواب کامل قرار داشت؛ یه پسره رو دیدم که روپوش و شلوار سفید کار پوشیده بود_احتمالا قنادی_یه سنگک گنده و یه قالب پنیر محلی گنده تر رو دستش بود و خیلی تند داشت به سمت مغازشون میرفت تا با صابکارش صبحونه بزنه بر بدن..و من در اون لحظه که واقعا از حجم بدو بدو ها و استرسای اول صبحم شاکی بو
سکانس اول: روی بنر بزرگی نوشته شده کباب سیخی 4000 تومان!
سکانس دوم: مغازه پلمپ شده! یخچال ها که از پشت شیشه مغازه دیده می شن، خالی هستند و فقط برگه پلمپ روی در مغازه است. مردمی که از جلو مغازه رد میشن شروع می کنن فحش دادن که خدا لعنتت کنه گوشت خر میدادی به خورد ملت.
سکانس سوم: روز قبل از سکانس دوم، آشپز که پسر جوون 25 ساله ایه، بعد از اینکه حلیم اول صبح رو می فروشه، میره نونوایی و سفارش سنگک ناهار رو میده. برمی گرده مغازه و برنج رو خیس می کنه، کباب ها
هو سمیع
.
#قسمت_سیزدهم
.
عادت داشتم همیشه شام سبک بخورم در حد نون و پنیر و مخلفات
تو منوی شام غیر غذای پختنی چیزی پیدا نکردم اما تو منوی صبحانه املت بود
گارسن رو صدا زدم و خواهش کردم یه املت برام بیارن
مخالفتی نکرد و من که منتظر بودم مخالفت کنه خیالم راحت شد
املت خوشمزه ای بود اونم با نون سنگک تازه 
ادامه مطلب
نان سنگک
 
 
 
 
نان سنگک از انواع نانهای مسطح است که به دلیل عطر و طعم مناسب، ارزش تغذیهای بالا، قابلیت سیرکنندگی و هضم آسان به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فیبر، در صدر نانهای سنتی ایرانی قرار دارد. با توجه به اهمیت نان، حفظ کیفیت و جلوگیری از ضایعات آن ضروری است . دو عامل فساد میکربی و بیاتی منجر به ضایعات فراوان نان میگردد که بکارگیری برخی بهبود دهندههای نان و با استفاده از روشهای مناسب بستهبندی می تواند از جمله راههای جلوگیری از ضایعات، ک
این اولین سفر دونفره ی ماست، مادر و پسری!
سفر به شهر پلها (سی و سه پل، پل خواجو، پل فلزی، پل وحید! و الخ) میرم به دیدار یاران قدیمی،  فوامیل دور، رفقای مومن ارزشی!
اصفهان رو دوست دارم، چون میتونی تو میدون امامش، برای چند ساعتم که شده، از شر بلوای مدرنیته، به کاشیای  مسجد شیخ لطف الله پناه ببری، یا میتونی خود شاه عباس بشی رو تخت عالی قاپو و فارغ از هیاهوی تاج و تخت بشینی به تماشای چوگان بازی، یا شایدم بشی یه زن پوشیه زده ی  عصر صفوی، که اومده واسه
یک وقتی هم که خوشمان میشود باید بلایی از آسمان نمیدانم چندم صاف بر سر ما نازل شود و خلق ما به هم بریزد. همیشه هم نمیشود به بهتر از این دلخوش بود. 
اگر بخواهم از حال و هوای این روزهایم بنویسم، شما که غریبه نیستید. دلم هوای یک صبح شاداب و تازه نفس را کرده است. دلم سنگک خریدن های سر صبح را میخواهد. 
من این مدت هم کار میکردم، هم درس میخواندم، هم مجبور بودم خیلی کارهای دیگر را به جای دیگران انجام بدهم. 
من این روزها با هر کسی حرف نمیزنم، محبت نمیکنم. ب
مصرف نان به خصوص از نوع سنتی آن در بین مردم ایران رواج زیادی دارد ،اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می شود که در این روزگار انواع مختلفی از نان ها جدید و فانتزی با طعم های مختلف به بازار آمده که طیف های مختلف مردم را به خود جذب کرده و به سفر ما ایرانی ها اضافه شده است. نکته قابل توجه این است که نان به عنوان یک تأمین کننده انرژی می تواند بخش عمده انرژی روزانه فرد را تا مین کند.
با مصرف نان می شود نشاسته یا قندهای پیچیده که سوخت در دسترس هستند و بدن بر
آخرین روز مدرسه تمام شود و بوی نان پنجره ای های مادربزرگ، تا سر کوچه بیاید. برایم پیراهنی سفید با آستین های پف و سارافون جین خریده باشند و کفشهای بندی قرمز که دلم برایش غنج برود و کتاب قصه ی "دخترک دریا" با جلد شمیز... پدر بزرگم زنده باشد و سنگک بدست وارد خانه مان شود و پشت سرش "مادر بزرگ" با خنچه ای بر سرش از عیدی های رنگارنگ ما دلم شمعدانی های سرخ کنار حوض مان را میخواهد بنفشه ها و اطلسی ها و "مادرم" صدا کردنِ عاشقانه ی پدرم را... دلم تماشا میخواهد!
سلام
امروز وقتی از خواب بیدارشدم شنیدم که مادرم میخواهد برود وبرود حلیم ونون تازه بخرد وبیاید تا باهم ودورهم صبحانه بخوریم و پدرم از کارمادرم خوشش امد و گفت: علی هم  با خو دتببر تا دست تنها هستی وبعد مادرم گفت باشد   وبعد هم من هم رفتم تا لباس بپوشم و تا دنبال مادرم برو م 
منو مادرم ام روز یک پیاده روی اساسی کردیم  و مادوتا اول رفتیم حلیم گرفتیم و بعد رفتیم نون سنگک برای صبحانه گرفتیم  و بعد رفتیم خانه و یک صبحانه ی درجه یک خوردیم.
یه کم بعد از
گروه نان و غلاتاین گروه شامل انواع نان، برنج، ماکارونی، گندم و جو است.مواد مغذی مهم: انرژی، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب، آهن و مقداری پروتئین.واحد اندازه گیری: هر واحد از این گروه برابر است با یک برش 300 گرمی از انواع نان (به اندازه یک کف دست از نان سنگک، بربری یا تافتون در مورد نان لواش چهار کف دست معادل 300 گرم است)، نصف لیوان ماکارونی یا برنج خام معادل یک لیوان از شکل پخته آن ها، نصف لیوان غلات خام معادل یک لیوان پخته غلات.مقدار مصرف: برای ا
روزانه 86 بار و نصفی به خودم میگم «وبلاگ نویسی برای تو اولویت نیست» خیلی منطقی می پذیرمش بعدم قرار می کنم دیگه ننویسم، اما بعدُ خمسة دقائق فقط(با لهجه غلیظ عربی الاصل خوانده شود)، مغزم یه ایده برای نوشتن پیدا می‌کنه و برای این نوشتن یعنی به هررر دری می‌زنه، از فلسفه و حکمت و قرآن و احادیث گرفته تاااا ساده ترین وقایع روز... یه پند معمولی هم وصل می‌کنه تهش که مثلا به شخص بنده ثابت کنه انتشار این مطلب مفیده! :)یعنی من شیفته این طبع پرحرفم شدم :) می
امروز برای غافلگیری اموات حلوا درست کردم :)
اونقدم خوشگل و خوشمزه شده. بهم میگن یه وقت حلواها رو جایی نبریا اخه امروز یکشنبه ست.
مگه فقط باید شب های جمعه خیرات داد؟
پنجشبه حلوایی که درست کرده بودم خوشرنگ نشده بود :(.خاله اینا به به و چه چه نکردن )
مواد لازم جهت تهیه حلوا 
آرد ۴ پیمانه (آرد سنگک )
شکر ۲ پیمانه 
آب ۴ پیمانه 
روغن ۲ پیمانه 
زغفران به مقدار لازم 
ابتدا روغن را در ظرف ریخته و آرد الک شده را به آن اضافه می کنیم بعد از ۱۵ دقیقه رنگ آرد قهو
مدتی ساکن شاهرود بودم، و بین دانشگاه و خانه راه کوتاهی بود که باید پیاده می رفتم. نزدیک ترین راه برای رفتن به دانشگاه از مسیر بازار سرپوشیده طی می شد. بازار سرپوشیده، جایی هست مثل پاساژهای امروزی، ولی اختصاصی تر و اگر از قدیم حفظ شده باشد، وسیع تر هم هستند. طوری که در مسافت های طولانی مثلا یک وقت میبینی یک دالان یا یک خیابان، به عبارتی، همه یک جنس میفروشند، مثلا راسته کفاشی، فرش فروشی، زرگری و غیره داریم. هر شهر، و خصوصا شهرهای بزرگ یک بازار س
تو ماهی و من ماهی این برکه کاشیاندوه بزرگی است زمانی که نباشیعلیرضا بدیع::من سفره‌ی صبحانه و تو نان لواشیاندوه بزرگی است زمانی که نباشیجانم به فدای تو و آن جسم ظریفتاز عطر دل‌انگیز تو و حجره‌ی کاشیمی‌رقصد و مست است و خمیر تو به دستشدر طبخ تو شاطر کند، ای جان چه تلاشی!از وزن تو کم کرد و به حجم لبت افزودباری! که به یک بوسه بگردی متلاشیگفتی که مقصر خود آرد است به من چه!یا می‌خورد آب این غلط از شاطر ناشیدر متن تمام جلسات از تو سخن بودکیفیت داغان
خورشت قیمه بادمجونتقدیم به همه شما عزیزان.برای ۵ نفر:روغن: ۵ قاشق غذاخوریپیاز: ۲ عددسیر: ۴ حبهگوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرملپه: ۵ قاشق غذاخوریگوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خوردهبادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد زعفران دم شده (برای لپه)زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوریفلفل‌سیاه: ۱/۳ قاشق‌چای‌خوریدارچین: نصف قاشق چای‌خورینمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری.لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حر
بریانی یا بریان چیست؟
شاید اسم غذاهای محلی اصفهان مثل قیمه ریزه را نشنیده باشید اما اسم بریانی  را بدون شک شنیده اید. که البته اسم صحیح آن بریان یا بریون است. در شهر زیبای اصفهان جایگاه خاصی دارد. البته اسم بریان در نقاط مختلف جهان روی غذاهای مختلفی گذاشته شده ولی بریان یا بریانی اصفهان از گوشت گوسفند تهیه میشود که آبپز و سپس چرخ شده است. این گوشت بعد از آن همراه با دارچین و نعنا در کفگیرهای مخصوص ریخته شده و روی آتش پخته میشود. بریانی را معمو
هیچ‌جا در بیوگرافی یا عادت‌های روزانه‌اش این را ننوشته، اما من خبر دارم که مهران مدیری هر روز صبح، قبل از اینکه برود نان تازه بگیرد برای صبحانه، لپ‌تاپش را باز می‌کند و نرخ روزِ نان بربری و سنگک را به دقت چک می‌کند.
چند شب پیش که دورهمی تمام شد، مدیری در آخرین پلاتویش ایستاد رو به دوربین و گفت: «من -مهران مدیری- در تمام سال‌های فعالیتم٬ طرف مردم ایستاده‌ام و سعی کرده‌ام صدای مردم باشم»!
به نظر من خنده‌دارترین قسمت دورهمی در تمام این مدت
با ایدین چمدان می بستیم. اخر چه کسی می توانست لباس و مایحتاج یک ماه خود را در یک چمدان جا کند ؟ دانه دانه حذف می کردیم، می افزودیم، باز می کردیم و می بستیم، دست اخر شد ٢ چمدان بزرگ! که نیمی از یکیشان فقط نان بربری و سنگک برای فامیل ِ از ایران دور مانده -سوغات- بود. 
هر کس که تجربه ی خروج از ایران به یکی از کشور های در حال توسعه/ توسعه یافته را داشته باشد می داند که از ایران به مقصد، به یک باره، رنگ عوض می شود. انگار یک هو در فضای خاکستری نخوت بار افر
بسم الله الرحمن الرحیم
یا ابافاضل ادرکنی
عده ای آنقدر ساده و احمق هستند که فکر میکنند اگر خامنه ای برود ،دشمنی انگلستان و آمریکا روسیه و عربستان با مردم ایران تمام میشود؟
از طرفی دم از حکومت پهلوی میزنند
از طرفی تاریخی را ورق میزنند که شاهد است آمریکا و انگلیس و روسیه دست از حمایت شاه ایران کشیدند
انقدر احمق هستند که فکر میکنند دشمنی آمریکا و انگلیس و روسیه با رهبر ایران و روحانیت است
در صورتی که این دشمنی با تک تک مردم ایران است
و هر حکومتی
 
غروب ماه رمضان بود، ابراهیم آمد در خانه ما و بعد از سلام و احوال پرسی یک قابلمه از من گرفت. بعد داخل کله پزی رفت. به دنبالش آمدم و گفتم: ابرام جون کله پاچه برای افطاری! عجب حالی میده؟ گفت راست می گی، ولی برای من نیست. یک دست کامل کله و پاچه و چند تا نان سنگک گرفت.
 
وقتی بیرون آمد ایرج با موتور رسید، ابراهیم هم سوار شد و خداحافظی کرد. با خودم گفتم: لابد چند تا رفیق جمع شدند و با هم افطاری می خورند. از اینکه به من تعارف نکرد ناراحت شدم.
 
فردای آن ر
به نام خدا
در منابع طب سنتی ایران آبگوشت مفید برای مبتلابان به پوکی
استخوان و درد مفاصل آمده است.
روش تهیه:
یک استکان نخود را شب تا صبح در آب جوش بخیسانید.
روز بعد آب
آن را بریزید و با گوشت ماهیچه گوسفند جوان، کمی نمک، یک عدد پیاز کوچک و
یک عدد سیر به‌ همراه 200 گرم کلم سنگ (قنبید) که به‌ صورت نگینی خرد شده روی
حرارت ملایم بگذارید تا به‌ مدت 4 تا 6 ساعت اجزایش به‌طور کامل پخته و نرم
شود.
سپس محتویات آبگوشت را بکوبید و با نان سنگک برشته می‌توا
در جوانی بخواندن فلسفه و آموختن موسیقی ولعی داشتم و هر کس مرا صریحاً یا تلویحاً منع میکرد بسیار میرنجیدم و آنان را بنادانی و بی‌ذوقی متهم میکردم. ولی بعداً دانستم که خواندن فلسفه در ایران شخص را از اجتماع طرد میکند. زیرا فلسفه خوانده‌ها خود را مافوق اجتماع تصور میکنند. بالنتیجه از مزایای اجتماع بی‌بهره میمانند لذا همواره دچار ضیق معیشت میشوند. 
و موسیقی‌دانان نیز چون اغلب با مردمان ولخرج و بی‌بند و بار آمیزش میکنند آن‌ها نیز خوی بی‌بن
امتحان میان ترم ریاضی داشتیم ، خداییش یه فصلشو خونده بودم ، تقلبم طبق معمول نوشته بودم. اول جلسه مراقب بصورت خیلی جدی تذکر داد و تهدید کرد ، منم پشت بندش گفتم بچه ها اصلا نترسید کار خودتونو بکنید و فلان که همه یهو پوکیدن از خنده ، وسط امتحانم که دوباره تذکر دادن و من حین تذکر برگمو کرفته بودم واسه بغل دستیم تا بنویسه اونم هی طرف مارو نگاه میکرد (یعنی دل شیر دارما ).
بعد امتحان خواستیم بریم که مرغ عاشق حالش خوب نبود پس گفتم تا نزدیک خونشون برسون
نان
از دیرباز در تغذیه و فرهنگ و هویت ما ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته است. برهمین
اساس به منظور ترویج فرهنگ استفاده از نان های سنتی و آشنایی نسل جوان با تاریخچه
نان های سنتی ایران و مراحل تهیه و تولید آن به همت بخش خصوصی موزه تخصصی  نان برای اولین بار در ایران و خاورمیانه در
مشهد تشکیل شده است. موزه نان مشهد بر اساس معماری سنتی ایرانی ، با استفاده از
ساده ترین مصالح مانند آجر ایرانی ، کاهگل، چوب و گچ ساخته شده است. در این موزه
بازدیدکنندگان ب
1- به خاطر دامین ir. ات!
2- به خاطر این که هر سایت و پیامرسانی تو هر شرایطی بسته بشه بازم تو بازی!
3- بخاطر بومی بودن سرورهات!
4- بخاطر نگهداری از فایلها و عکسهام به مدت چهارسال با همون کیفیت و بدون کم و کاست
5-بخاطر user Friendly بودنت! از نوجوان 12 ساله تا پیرمرد 92 ساله براحتی ارتباط باهات برقرار میکنن
6-بخاطر سرعت مناسب بالااومدن وبلاگهات
7-بخاطر احترام به مخاطبت، آزادی نسبی بیان در بیانت!
8-بخاطر انواع و اقسام تنظیمات تو وبلاگت!
9-بخاطر ظاهر شسته رفته و تمی
1- به خاطر دامین ir. ات!
2- به خاطر این که هر سایت و پیامرسانی تو هر شرایطی بسته بشه بازم تو بازی!
3- بخاطر بومی بودن سرورهات!
4- بخاطر نگهداری از فایلها و عکسهام به مدت چهارسال با همون کیفیت و بدون کم و کاست
5-بخاطر user Friendly بودنت! از نوجوان 12 ساله تا پیرمرد 92 ساله براحتی ارتباط باهات برقرار میکنن
6-بخاطر سرعت مناسب بالااومدن وبلاگهات
7-بخاطر احترام به مخاطبت، آزادی نسبی بیان در بیانت!
8-بخاطر انواع و اقسام تنظیمات تو وبلاگت!
9-بخاطر ظاهر شسته رفته و تمی
آفتاب هنوز قوت نگرفته بود که برای خریدن نان و شیر بیرون رفتم. فراموش کردم موهای ژولیده ام را شانه کنم و با پیراهنی که خوابیده بودم، از خانه بیرون زدم.
چه اتفاق مهیبی، چه ننگی! آیا ممکن است که من با این سخت گیری پیراهن خوابم را از تنم بیرون نکنم و بدون لباس رسمی پایم را از خانه بیرون بگذارم؟ شگفتا!
در راه برگشت، دخترک همسایه که حسابی خودش را ترگل ورگل کرده بود مرا دید و گفت:خداروشکر که شیر میخوره، لااقل استخونهاش محکمه!
شمسی خانم هم سرش را از پ
 
حلوا را می‌توان نوعی شیرینی، دسر و یا حتی نوعی غذا معرفی کرد. این خوراکی خوشمزه با سرخ کردن آرد بدست می‌آید.
مواد لازم
500 گرم آرد سفید گندم (ترجیحا آرد سنگک)
2 گرم زعفران ساییده
1 پیمانه آب (250 میلی‌لیتر)
400 گرم شکر
300 گرم روغن (کره، روغن جامد و روغن مایع هر کدام 100 گرم)
2 قاشق چایخوری گلاب برای محلول زعفران
½ پیمانه گلاب
دستور العمل‌
ابتدا آرد را الک کنید و در تابه ای بریزید.
زعفران ساییده را با گلاب دم کنید تا رنگ، طعم و عطر زعفران خارج ش
نان
از دیرباز در تغذیه و فرهنگ و هویت ما ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته است. برهمین
اساس به منظور ترویج فرهنگ استفاده از نان های سنتی و آشنایی نسل جوان با تاریخچه
نان های سنتی ایران و مراحل تهیه و تولید آن به همت بخش خصوصی موزه تخصصی  نان برای اولین بار در ایران و خاورمیانه در
مشهد تشکیل شده است. موزه نان مشهد بر اساس معماری سنتی ایرانی ، با استفاده از
ساده ترین مصالح مانند آجر ایرانی ، کاهگل، چوب و گچ ساخته شده است. در این موزه
بازدیدکنندگان ب
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
بچه تر که بودم فکر می کردم بابای همه ی بچه ها مثل بابای من دور از خانواده شون کار می کنه.بعد ها فهمیدم نه اتفاقاً بابای ملت هر شب میاد خونه کنار زن و بچه اش.
هرشب وقتی از سرکار میاد  بچه ها در خونه رو برای باباشون باز می کنن با گفتن یه خسته نباشید سنگک و میوه و گوجه ِ خیار رو از دست باباشون می گیرن. همزمان که یکی جوراب هاشو از پاهاش در میاره و یکی شونه هاشو ماساژ میده از اتفاقایی که تو روز براشون افتاده تعریف می کنند.
تازه اونا هرررشب شامشونو با با
راز سلامتی و تناسب اندام بعد از چاق شدن 
اگر لاغر هستید و میخواهید به اندام مناسبی برسید اولین دلیل که باعث لاغری شما میشود را پیدا
کنید ممکن است عصبی باشد پس سعی کنید غذای خود را با آرامش بخورید و کاملا بجویید این
مسئله به هضم غذای شما کمک میکند و باعث میشود که سریعتر چاق شوید بهتر است مزاج خود را
بشناسید که اصولا اگر استخوانهای درشتی ندارید خشک هستید پس سعی کنید با خوردن میوه مثل
سیب و هویج که گرم وتر است ویا شیر که سرد و تر است رطوبت بدن خو
نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه کرده است و تاریخچه آن به اواخر عصر حجر برمی‌گردد.
در تهیه نان معمولا از آرد گندم استفاده می‌کنند، چرا که میزان گلوتن آن بسیار زیاد است که همین امر سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود؛ اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دو سر نیز در تهیه نان به کار گرفته می‌شود. تفاوت‌های چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در کشور ما علاوه بر نان‌های فانتزی و ماشینی که دستور تهیه آن‌ها ا
راز سلامتی و تناسب اندام بعد از چاق شدن 
اگر لاغر هستید و میخواهید به اندام مناسبی برسید اولین دلیل که باعث لاغری شما میشود را پیدا
کنید ممکن است عصبی باشد پس سعی کنید غذای خود را با آرامش بخورید و کاملا بجویید این
مسئله به هضم غذای شما کمک میکند و باعث میشود که سریعتر چاق شوید بهتر است مزاج خود را
بشناسید که اصولا اگر استخوانهای درشتی ندارید خشک هستید پس سعی کنید با خوردن میوه مثل
سیب و هویج که گرم وتر است ویا شیر که سرد و تر است رطوبت بدن خو
یک:
(هدیه)روی لب هایت" رز جاودان"...
برای من ... که هیچگاه نبوسیدمت!
دو:
درانبوه غم ... کمی خندیدم ...
حتی مادرم باورش نشد!وقتی گفتم!
سه:
برگ برگ ریخته بودم پای تو ...
من درختی که در " سنتز"عشق و حسرت!
درپائیز پای تو ...شعر می ریختم!
 
 
چهار:
نگارم دیوانه شد!...
دوست داشت ...توی مینیاتور استاد" بهزاد" ....
لیلی باشد ...
ساقی شد!!!...
پنج:
بوئیدمت "!کاری که برای تو " هیچ" نداشت!
حتی زحمت چشم بستن و ..." بوسیدن"!!!
شش:
مزار شش گوشه ات را باور دارم مثل خدای ...
آن قدر که با پای شکس
هر روز آلارم می‌گذارم. در تخیل‌هایم فکر می‌کنم که فردا ساعت هفت و نیم صبح بر‌می‌خیزم و آب پرتقال و پنیر و کره عسل و نان سنگک می‌خورم و با شور و شوق به کار‌هایم می‌رسم.
آلارم به صدا در می‌آید و گوشی صداهای پرنده‌های جورواجور، آبشار، پتک و آواز در می‌آورد. من  یکی یکی آن‌ها را خاموش می‌کنم. حتی یاد گرفته‌ام که می‌توانم گوشی را زیر بالشم بگذارم و دیگر از این به بعد صدای آلارم را نخواهم شنید. ساعت ده صبح که از خواب بلند می‌شوم صبحانه‌ام م
اصلاحات از یک میز عسلی شروع شد! - 
سالها پیش در یکی از سرزمینهای دور یک آقای بسیار سنتی بود که با همسر بسیار مدرنش زندگی می کرد.همسر مدرن آقای سنتی که از اساس با امور کلاسیک مخالف بود،درست سه ساعت بعد از ازدواج فکر کرد که دچار بحران هویت شده و فهمید در این تضاد سنت و مدرنیسم موجود در خانه ی آقای سنتی احتمالا دچار یک شیزوفرنیای حسابی خواهد شد.به تابلوهای کوبلن و مبلهای استیل و میزهای کنده کاری شده و آباژور منگوله دار و لاله و شمعدانی خانه نگاه م
شیخ بهایی آدم عجیبی بوده. یک لبنانی اسیر خاک ایران. آرامگاهش توی حرم امام رضا است. هر بار که می‌روم مشهد یک سری هم به قبرش می‌زنم. خیلی‌ها محض تبرک بعد از دستمالی سنگ‌قبرش آن را به سروصورتشان می‌مالند و ذکرگویان رد می‌شوند. می‌دانند که این بابا کی بوده؟ نمی‌دانم راستش. 
مادی‌های اصفهان کار این بشر بوده. مادی‌های زندگی‌بخش اصفهان. بااینکه این مادی‌ها این روزها کاملاً خشک‌اند؛ ولی هر بار گذر از کنار این مادی‌های پیچ‌واپیچ و تنفس بوی د
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
آیاا  شده میهمانی خارجی داشته باشید و دوست داشته باشید با غذاهای ایرانی سورپرایزش کنید؟ اگر بخواهید چند غذای خوشمزه ایرانی را معرفی کنید چه می گویید؟ در این مطلب میخوام  معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها  را به شما معرفی کنم . این غذاها در سرتاسر دنیا به عنوان نماینده های آشپزی ایرانی شناخته می شوند و باید بگوییم که انصافا نماینده های خوبی هم هستند. به نظرتان بهترین غذاهای ایرانی کدام هستند.
 
 
 
1. چلو کباب ایرانی Chelo Kabab
 
 
2.قرمه سب
رستوران های معروف در شیراز
شیرازی باشی ولی بهترین رستوران های شیراز رو بلد نباشی
غیر ممکنه که شیرازی باشید و رستوران های معروف شیراز را نشناسید یا حداقل یک بار برای خوردن غذا به رستوران های زیبا و دیدنی شیراز نرفته باشید و آن دسته از عزیزانی که شیرازی نیستند مطمئنا تا به حال به شیراز سفر کرده اند.
همان طور که همه شما می دانید شیراز شهری است پر از جاذبه های گردشگری و یکی از انگیزه های سفر به شیراز همین بحث رستوران های زیبای آن است که پر از نور
همیشه آرزو داشتم بتونم زود بخوابم
عین خر هم خسته شده بام بازم یه نیم ساعت و حتی یه ساعت طول میکه که بخوابم
هی اینور و اونور میکنم خودمو و پوزیشن های مختلف که یکهو ساعت زنگ میخوره و صبح شده
اما همیشه بعضی ها هستن میتونن زود بخوابن
به نظرم اینا خیلی خوبن مثلا داری باهاش حرف میزنی و حرف میزنی یکهو میخوابه 
:دی
من یکی از لذت هام اینه که وقتی کسی (نزدیکم باشه و عزیزم) خوابش میاد نزارم بخوابه
به نظرم اینجا خیلی ناز تر میشن و چون مطمئنم عصبانی نمیشه از
برعکس همه که میگن دلشون برای محل کار و دانشجو و دیراومدنا و زودرفتناش تنگ شده یا برای غرغر کردن سر کلاس دانشجو و حواس پرتیش و ..
من از همین تریبون اعلام میکنم که دلم نه تنها برای هیچ کدوم از این لوس بازیا تنگ نشده حتی برای رعایت نظم و فعال بودن و اون دوتا دانشجو از 40 نفری هم که علاقه مند و با انگیزه بودند تنگ نشده :))
یعنی راستشو بخوام بگم تنها چیزی که این روزها دلم براش تنگ نشده کلاس درس هست 
و این اصلا هم معنیش این نیست که تدریس رو دوست ندارم
تدر
 
یک ایستگاه اضافه تر می نشینم، بعد از پل مدیریت پیاده می شوم و منتظر می ایستم برای اتوبوسی که یک ایستگاه به عقب برم گرداند. اتوبوس دیر کرده. ساعت را نگاه میکنم. هنوز وقت هست.
پل مدیریت پیاده می شوم . یک نان سنگک! هزار و سیصد تومان که با یک کیسه ی پلاستیکی هزار و پانصد تومان می گذارد روی دستم و فکر میکنم چرا نان هزار تومانی را باید هزار و سیصد تومان بخرم؟ اما چیزی نمی گویم. دلم نمی آید! نانوا مرد سالخورده ی مهربان و آرامی به نظر می رسد که گران فروشی
کله گنجشکی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار ساده تهیه می‌شود.
کله گنجشکی غذای خوشمزه ای است که هم نوعی خوراک و هم نوعی خورشت به حساب می‌آید. کله گنجشکی از قدیم در بین ایرانیان رایج بوده و در وعده ناهار یا شام مصرف می‌شده است. این غذا را هم با برنج و هم با نان می‌توان سرو کرد.
برای آشنایی با طرز تهیه کله گنجشکی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 2 عدد
تخم مرغ: یک عدد
سیب زمینی: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخو
 
مصرف غلات توسط انسان، در مراحل ابتدایی به صورت دانه بو داده شروع گردیده و سپس مراحل تکاملی خود را به شکل خمیر و نان مسطح و نازک طی نمود و امروزه در فرم نان حجیم و متخلخل نقش عمده ای را در تغذیه به عهده دارد. مراحل تهیه شامل خرد کردن دانه، اختلاط اندوسپرم نرم وریز شده با آب که در نهایت منجر به تولید خمیر و پخت آن بر روی آتش گردید. این اولین نان به شکل امروزی بود که اثر سیرکنندگی بیشتری نسبت به دانه خام داشت. امروزه وقتی سخن از 6000 سال تاریخ نان به
دوبار دیگه هم این اتفاق افتاده برام 
یه بارشو مطمئنم 
که از فرط درد خوابم ببره و بی حرکت بشم 
انقدر بد بود که اصن فکر کردن بهشم بهم میریزتم
خواب قشنگی دیدم 
داشتم یه ترانه ی تالشی میخوندم با همه ی اون بالا و پاییناش 
کنار آتیش 
برام سه تار میزد 
و یه دختر بچه ی ۳ ساله شایدم ۲ اگه جثش به من رفته باشه خواب بود توو بغلم.
خوابای من روند نداره 
یعنی یه سکانسِ 
کم حرف و بیشتر تم تیره داره ولی قشنگن انصافا و من دوسشون دارم 
دختر
اسمش رو نبردیم و نمیدون
پک پذیرایی صبحانه تک نفره
پک پذیرایی صبحانه ایپک مشکلات شما را در تدارک مراسماتتان حل کرده است .
امروزه اکثریت مردم خرید های روزانه خود را بصورت اینترنتی و آنلاین انجام می دهند .
خرید اینترنتی باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود .
برای مثال اگر شما مراسمی را پیش روی دارید که از صبح برگزار می شود مسلماٌ زمان کافی برای تدارک صبحانه ای مفصل را نخواهید داشت .
زیرا شما درگیر کارهای اجرایی هستید .
و زمان کافی برای خرید و آماده سازی صبحانه را ندارید
صدای گلوله می آمد،

صدای شلیک های پی در پی،

در یک عصر ابری زمستانی،

از خیابانی که فقط، چند دقیقه با ما فاصله داشت...
مادرم
به زن همسایه که از ترس می لرزید

انگور سیاه تعارف کرد

پدرم رفته بود از نانوایی محله، سنگک تازه بگیرد (زن همسایه مهمانمان بود)

نانوایی شلوغ بود

خیلی شلوغ...

هوا تاریک شد

سرباز مسلحی که وسط کوچه ی فرعی چمباتمه زده بود

لوله تفنگش را به سمت پدرم گرفت

و دو بار، فرمان ایست داد

پدرم ترسیده بود

اما
به سمت سرباز وطن رفت تا به او ن
حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایران است که معمولاً با نان سنگک و سبزی خوردن سرو می‌شود.


حلیم بادمجان غذای محلی چند نقطه از ایران است و هر شهر با توجه به ذائقۀ خود مواد آن را کم و زیاد کرده‌است. پخت حلیم بادمجان شیوه‌های مختلفی دارد. برخی از لوبیا سفید و برخی از برنج یا عدس برای تهیۀ آن استفاده می‌کنند. در هر صورت بادمجان و گوشت از مواد اصلی همۀ انواع حلیم بادمجان است.
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلوگرم
عدس: 250 گرم
پیاز داغ: نصف پیم
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
طرز تهیه کتلت
 
با این که
درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با
نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. کتلت از آن دسته
غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به
راحتی تهیه می شود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا،
کتلت هایی ست که مادران تهیه می کنند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع و طرز تهیه کتلت ساده گوشت و مرغ شیرازی و لاهیجان سو
از آخرین باری که دیده بودمش سه ماهی میگذشت و تنها تی شرت لیمویی فری سایزش جاشو به  یه هودی مشکی داده بود که روش به ایتالیایی نوشته بود در تاریکی روز ،خودش برام ترجمه کرده بود ،بهش تیکه انداختم که از کی تا حالا اهل پارادوکس و زبان ایتالیایی شده ،چند ثانیه نشد که از تغییر چهرش متوجه شدم قراره بره ،گفت که بلیطش برای دو هفته دیگس ؛راستشو بخواید خیلی دلخور شدم حداقلش انتظار داشتم زودتر از اینها خبردار بشم ،بی حرف اضافه من با بغض و اون ساکت راه اف
 
یک تمرین بسیار آرامش بخش و کمک کننده برای تمرکز حواس بر زمان حال*. زمان لازم واسه انجامش دو دقیقه و نیمه . بهتره داخل یه محیط نسبتا آرام انجام بشه.این تمرین بهتره هر روز سر یه ساعت خاص انجام بشه.
 قبل از انجام این تمرین :  
بعد از انجام این تمرین :   
اگه حوصله خوندن متن را ندارید = سی ثانیه روی هرکدوم از حواس پنج گانه تمرکز کنید و در زمان تمرکز روی اون حس به چیز دیگه ای فکر نکنید.
شنوایی : سی ثانیه
به صداها دقت کنید. چه صداهایی می شنوید؟صدای یخچا
 
یک تمرین بسیار آرامش بخش و کمک کننده برای تمرکز حواس بر زمان حال*. زمان لازم واسه انجامش دو دقیقه و نیمه . بهتره داخل یه محیط نسبتا آرام انجام بشه.این تمرین بهتره هر روز سر یه ساعت خاص انجام بشه.
 قبل از انجام این تمرین :  
بعد از انجام این تمرین :   
اگه حوصله خوندن متن را ندارید = سی ثانیه روی هرکدوم از حواس پنج گانه تمرکز کنید و در زمان تمرکز روی اون حس به چیز دیگه ای فکر نکنید.
شنوایی : سی ثانیه
به صداها دقت کنید. چه صداهایی می شنوید؟صدای یخچا
آیا تخفیف مناسبی برای خرید مواد غذایی پیدا کرده‌اید و تمایل دارید تا مقدار زیادی از آنها بخرید و حالا به این فکر می‌کنید که فریز کردن مواد غذایی تا چه زمانی ممکن است؟
اصلا آیا چنین کاری شدنی است؟ بله! در حقیقت بسیاری از مواد غذایی که فکرش را نمی‌کنید هم می‌توان فریز کرد! همه ما می‌دانیم که گوشت، سبزیجات و بستنی را می‌توان به راحتی فریز کرد، اما خیلی از مواد غذایی دیگر نیز چنین قابلیتی دارند؛ غذاهایی که شما اغلب اضافه آنها را دور می‌ریزید
جوری نگاهم می‌کرد که دلم می‌خواست توی همان خیابان ببوسمش. شوقِ حساب کردن و «تو دست توی جیبت نکن!» داشت. من هم اصرار نکردم. با هم توی رشت قدم زدیم. عکس گرفتیم. با پیرمرد کتاب‌فروش که همیشه در آن خیابان بساط پهن می‌کند صحبت کرد و دنبال کتاب شعر برای من بود. کتاب‌های پیر مرد را دوست نداشت. رو کرد به او و گفت: «اینا کتابای زرده عمو جان!» خندیدیم. بازوی چپش را گرفتم و به راه انداختمش. اصرار داشت که یکی از کبوترها را بگیرد!! هر بار که می‌رفت سمتشان، پ
اینجا یه کافه ی باحال داره به اسم امیرشکلات که کاملا کافه ی محبوب منه
اگه قیمتاشو خیلی در نظر نگیریم که هر از گاهی واقعنم میشه در نظر نگرفت بهترین و خوشمزه ترینه
یه حال خوب و شلوغی داره همه میان که یه چیزی بخورن و برن و اون حالت کافه های حیرون و مسخره رو نداره که یه عالمه ادم نامعلوم نشستن و سر چیزای بی ربط حرف میزنن و همشون به دنبال فرارن
فرار از خودشون و دنیاشون و یا یه چیزی تو دنیاشون
باشه توتالیتر نمیشم! همه نه! اکثرشون
این کافه از همه طیف آ
همانطورکه در مقاله های گذشته در رابطه با جاذبه های گردشگری ،مناطق ییلاقی، پارک های آبی، مراکز خرید و.... مشهد مقدس صحبت کرده ایم یکی دیگر از جاذبه های گردشگری که بسیار از مسافران علاقه به بازدید از این مکان را دارند موزه های می باشند در واقع موزه مکانی است که با به اشتراگ گذاشتن میراث گرانبها مانند دست نوشته ها، کتاب ها، مجسمه حیوانات و مجسمه های تاریخی ، اشیاء سنتی، تاریخی، طبیعی با هدف آموزش و یادگیری جمع آوری شده و سبب آشنایی با فرهنگ و تم
چند جوک خنده دار لاین و تلگرام که یکی جالب تر از دیگری و با تنوع زیاد در فضای مجازی به اشتراک گذاشته می شود را در این بخش از سرگرمی سایت لیس گپ ببینید.

جوکهای جدید خنده دار لاین و وایبر
یه سلامی هم بکنیم به اون عزیزانی که مثل دوربین مدار بسته گروه را کنترل میکنن
.
.
سلام پهلوان خدا قوت خسته نباشی
چشم درد نگیری عزیز
 
جوکهای جدید خنده دار لاین و وایبر
 
دختراااااااااا دخترااااااااااااا
ازسر کوچه یه پسر اوردم زن نداره گوشیشم نوکیا سادس لاین و
‌با اوج‌گیری قدرت نفوذ و محبوبیت صنعت فیلمسازی در آمریکا در قالب تولیدات هالیوود، بازیگران نخستین کسانی بودند که به سلبریتی یا همان فرد مشهورِ مورد توجه تبدیل شدند. ما شاید در صنعت و یا علم از غرب بسیار عقب باشیم اما از تقلید فرهنگی، کم که نه، بلکه بیشتر هم داریم.

شیوع سلبریتی-محوری و توجه ناموزون به زندگی هنری و شخصی افراد مشهور، اعم از بازیگر و یا خواننده و فوتبالیست، از دوران پهلوی دوم در #ایران با انتشار نشریات زرد آغاز شد. باتوجه به
این چه کاریه شما بدون سر و صدا انجام میدید و صداتون در نمیاد؟
چرا خدا مزخرف ترین کار دنیا رو در حیطه فعالیتهای شما قرار داده و شما هم صداتون در نمیاد؟
اصلا این چه کار مزخرفیه؟
لازمه شفاف تر عرض کنم خدمتتون؟
باشه خودتون خواستید! میگم:
خانومای محترم! آخه این ظرف شستن هم شد کار؟
دیشب به مدت یکساعت و نیم داشتم اینا رو میسابیدم:
8 تا لیوان/12 تا قاشق/6 تا چنگال/ 4 تا قاشق چایخوری/سه تا بشقاب چینی/ یک قابلمه/دو تا سینی پلاستیکی/4 تا فنجون/سه تا ماستخوری/ د
این چه کاریه شما بدون سر و صدا انجام میدید و صداتون در نمیاد؟
چرا خدا مزخرف ترین کار دنیا رو در حیطه فعالیتهای شما قرار داده و شما هم صداتون در نمیاد؟
اصلا این چه کار مزخرفیه؟
لازمه شفاف تر عرض کنم خدمتتون؟
باشه خودتون خواستید! میگم:
خانومای محترم! آخه این ظرف شستن هم شد کار؟
دیشب به مدت یکساعت و نیم داشتم اینا رو میسابیدم:
8 تا لیوان/12 تا قاشق/6 تا چنگال/ 4 تا قاشق چایخوری/سه تا بشقاب چینی/ یک قابلمه/دو تا سینی پلاستیکی/4 تا فنجون/سه تا ماستخوری/ د
دیگه داشت ده شب می شد. مامان تاکید کرده بود نان نداریم و سر راهت بخر بیار. خدا خدا می کردم نانوایی ها باز باشند. چند نانوایی را سر زدم و تعطیل بودند تا آخر یکی را پیدا کردم که چند نفری داخل صفش بودند. نفر آخر ایستادم و از شاطر پرسیدم : اوستا به ما میرسه ؟ همینطور که مشغول جا به جا کردن سنگک های جلوی تنور بود بدون اینکه نگاهم کنه گفت: بعید می دونم، میخوای وایسا شاید رسید!
همینقدر رک شک و تردید خود را به نفر آخر صف که من بودم منتقل کرد. دیگه در صف ایست
به نام خدای مهربون
قرار هست به درخواست استاد از لذت هام بگم 
1 خوردن کرانچی پنیری
2 خوردن کرانچی فلفلی
3 خوردن کرانچی تند و آتشین
4 خوردن خورشت ماست اعلاء
5 خوردن شربت آبلیمو تگری با آبلیموی طبیعی و تازه درفصل تابستان وبعد از حمام
6 تو ظهر خوابیدن
7 خوردن گیلاس
8 خوردن زردآلو 
9 خوردن مربا بالنگ
10 خوردن بستنی دابل چاکلت میهن
11 خوردن یه لیوان آب خنک بعد از غذا علی الخصوص غذای چربو چیلی
12 خوردن یه لیوان چایی تازه(چایی تی بگ بی یو تی)تو راه سفر یا عصره
با
آموزش طرز تهیه کباب بناب یکی از کباب های پرطرفدار ایرانی در خدمتتان
هستیم. در ادامه با ما همراه باشید و این اموزش را از دست ندهید.
مواد لازم کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب یک کیلو گرم
پیاز دو عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بناب
برای
تهیه کباب بناب ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه
با چاقو هر کدام را نصف کنید و هر نصف پیاز را ابتدا عمودی برش دهید و سپس
افقی.به این مدل برش زدن مدل نگینی میگویند.
پس از اینکه هر
پنیر،  گردو، سبزی و نان سنگک در کنار یک لیوان چای تازه و داغ؛ از این بهتر  نمی‌شود! چرا پنیر را با گردو می‌خورند؟ مجله دلتا به شما جواب خواهد داد.
علت خوردن پنیر با گردو  چیست؟ از خواص آب پنیر چه می‌دانید؟ کدام مواد غذایی را نباید با پنیر  خورد؟ آیا واقعا خوردن بیش از حد پنیر ما را کند‌ ذهن و به قول معروف خنگ  می‌کند؟ با صفحه سلامتی مجله دلتا همراه باشید.
چرا پنیر با گردو؟
چرا پنیر را با گردو می‌خورند؟ خوردن مواد غذایی از خانواده لبنیات مثل
متن آهنگ سیل شایع به همراهی هیدن-متن آهنگ
 
 
چشا رو به اَبراستووی عمقم خود غواص
نوک پا سر بالا دست بازسلامتی هر کسی تنهاست
دنبال اسم در کردن لا دُخیاس یاروکار خفنش اینه دیشب تووی پاسگاه بود
میگن شایع داره توو صداش داروارادتِ یه شهر باهامه چراغ خاموش
نه عکس توو بنز داره حاجیتنه اگه جایی یه گنده ای باشه لای پاشیم
شناس شهر نیستم با پلاک وارداتیصِدام معروفه عِین صدای آژیر
یه سری کِی وقت کردن لاشی شن اِنقدکی وقت کردن استاد نقاشی شن اِنقد
حاجی مل
سلاااااام سلاااااااام سلاااااام سلاااااااام خوبید؟منم خوبم! جونم براتون بگه که از دوشنبه غروب حول و حوش ساعت هفت اینجا بارون گرفت تا فردا شبش که ما ساعت دو و نیم نصف شب داشتیم می خوابیدیم همینجور داشت می اومد یعنی تا وقتی که ما بخوابیم بیشتر از سی ساعت بود که داشت می اومد صبح سه شنبه هم که ساعت ده و نیم بیدار شدیم دیدیم یک برف تندی داره می یاد که نگوووووووو کلی هم رو زمین نشسته بود دیگه من از پنجره بیرونو نگاه می کردم دیدم از دو تا درخت کاجی ک
کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با نان سنگک و سبزی خوردن طعم بی‌نظیری دارد.



در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می‌شود. بادمجان را می‌توان به‌صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار برد. کشک هم محصولی صد‌در‌صد ایرانی است که طعمی خاص با کمی شوری و ترشی به غذا می‌دهد. برای تهیۀ کشک بادمجان، می‌توان آن را سرخ یا کبابی کرد. بادمجان کبابی رژیمی و کم کالری است، ولی بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی مناسب‌تر است.
مو
برای مبارزه با استرس راه‌های مفیدی وجود دارد که در سه مرحله پیش، حین و پس از آزمون اجرا می‌شود که با هم به مرور تعدادی از آنها می‌پردازیم:
۱- شمارش کنید
یک روش موثر برای برخورد با موقیعت های
استرس آور، شمارش تا عدد ۱۰ است.ایـن کار کمک می کند از لحاظ فکری و روانی
از آن لحظه استرس آور دور شده و ۱۰ ثـانـیه بشما وقت می دهد تا از آن شرایط
خود را رها کنید.فرض کنید این عمل، ریموت کنترل زندگی شما است. دکمه pause
را میزنید. وقتی تا عدد ۱۰ شمارش کـردید دو
قیمه ریزه اصفهان غذایی خوش‌مزه است که به دلیل شکل تهیه، به آن کوفته ریزه هم می‌گویند.



غذاهای سنتی در فرهنگ ما ایرانی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند. بعضی از این غذاها مخصوص یک شهر و یک فرهنگ است. به همین دلیل ممکن است برای شهرها و فرهنگ‌های دیگر غذای جدیدی محسوب شود. قیمه ریزه غذایی سنتی و قدیمی، متعلق به شهر هنر و تاریخ ایران، اصفهان است.
قیمه ریزه نخودچی در گویش اصفهانی به قیمه زه نخودچی و گاهی قرمزه نخودچی معروف است. این غذا از ترکیب گوشت و
مطمئنا شما نیز شایعات تغذیه ای کاهش وزن زیادی تا امروز شنیده اید! عناوینی مانند “30 کیلوگرم کاهش وزن در 30 روز!” و “به هر میزان که می خواهید غذا بخورید و وزن کم کنید!” و یا “رژیم هایی برای کاهش چشم گیر سایز در 20 روز!” را مکررا در رسانه های مختلف اعم از مجازی و حقیقی مشاهده کردید. این عناوین وسوسه های تجاری هستند که سلامت شما را هدف خواهند گرفت. در اینجا می خواهیم برخی از این شایعات و عناوین بدون سند علمی را بررسی کنیم. با ما در مجله فیت شیپ همراه
پکیج صبحانه
پکیج صبحانه باید شامل مواد مغذی باشد تا بدن را تامین کند .
در ابتدا به شما می گوییم که پک صبحانه ایده آل شامل چه چیزهایی است .
یک صبحانه مناسب و متعادل می تواند به شما انرژی بدهد و از خوردن بیش از حد در طول بقیه روز جلوگیری کند .
در اینجا 8 نمونه از بهترین غذاهایی که می توانید صبح ها میل کنید ، آورده شده است .
1. تخم مرغ
تخم مرغ ها سالم و خوشمزه هستند .
مطالعات نشان داده است که خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه باعث افزایش احساس پر بودن ، کاهش
مطمئنا شما نیز شایعات تغذیه ای کاهش وزن زیادی تا امروز شنیده اید! عناوینی مانند “30 کیلوگرم کاهش وزن در 30 روز!” و “به هر میزان که می خواهید غذا بخورید و وزن کم کنید!” و یا “رژیم هایی برای کاهش چشم گیر سایز در 20 روز!” را مکررا در رسانه های مختلف اعم از مجازی و حقیقی مشاهده کردید. این عناوین وسوسه های تجاری هستند که سلامت شما را هدف خواهند گرفت. در اینجا می خواهیم برخی از این شایعات و عناوین بدون سند علمی را بررسی کنیم. با ما در مجله فیت شیپ همرا
پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غــذایی سالم
پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غــذایی سالم در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






دسته بندی
فایلهای با ارزش سایر رشته ها

فرمت فایل
pptx

حجم فایل
195 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل
21


پاورپوینت نکاتی عملی برای داشتن رژیم غــذایی سالم در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
کلید های اصلی در یک رژیم غذایی سالم تر :
v خوردن مقادیرصحیح مواد غذایی با توجه به
      میزان فعالیت شما 
آب پنیر را اغلب ما در خانه هایمان دیده ایم که پس از تمام شدن پنیر اغلب آب آن را دور می ریزند. ولی لازم است بدانید که آب پنیر به عنوان معجزه ای در هرخانه می باشد خواص بی نظیری دارد.
 
خواص آب پنیر در تمام جهان اثبات شده است که برای درمان بیماری های مختلفی از جمله سوزش ادرار و کلیه مناسب است.
 
خواص آب پنیر تا حدی است که دو ضرب المثل ایتالیایی درباره ی آن وجود دارد: «اگر می خواهی سالم و فعال بمانی، آب پنیر بخور.» و «اگر انسان ها هر روز آب پنیر بخورند،
در سال ۱۳۸۲ و پس از آشنایی با خوشنویسی و لوازم آن، نشانه های خلق مرکب خوب در گوشه اتاقی از منزل «جمال امینی» بروز ظاهر می کند، بعد از یک گرداگرد ابدار چند ساله آزمایش و خطا، ایجاد ممزوج خراج می دهد و آنچه امروز به نام ممزوج «نگار» مشاهده می شود، یکی از ۳ مرکب خوب در کشور است که اساتید شکوه چون امیرخانی، شیرازی و... به خشکی امدن آن مهر تایید گذاشته و با آن می نویسند. داخل ادامه گفت وگوی همشهری را با «جمال امینی» خوشنویسِ مرکب ساز می خوانید. مرکب
سلاااااام سلاااااام سلاااااام سلااااااام خوبید؟منم خوبم!جونم براتون بگه که دیروز صبح نه و نیم بیدار شدیم و بعد از اینکه صبونه مونو خوردیم پیمان گفت جوجو بریم بیمه.ایرا.ن سر کوچه بیمه .ماشین پیام 27ام تموم میشه اونو تمدید کنیم و بعدم یه سر بریم صرا.فی بیات اینا ببینم دلار و سکه چنده(بیات همون دوست پیمان تو صرافیه که گفتم رفته شعبه دبی)...دیگه آماده شدیم و ساعت یازده و نیم سوار گل پسر شدیم و راه افتادیم! اول رفتیم بیمه.ایرا.ن و اونو تمدید کردیم و

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مهارت های زندگی