نتایج جستجو برای عبارت :

مواد لازم و طرز تهیه جوجه کباب قرمز

طرز تهیه جوجه کباب قرمز
آموزش آشپزی و شیرینی پزی , جوجه کباب , نکات مهم  در تهیه جوجه کباب قرمز , آموزش طبخ جوجه کباب قرمز
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قرمز :
مرغ
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن
سیر
آب پیاز
 
طرز تهیه جوجه کباب قرمز:
ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و
سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط
کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک
طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی مت
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه جوجه کباب را در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناک همراه باشید :
 
مواد لازم برای جوجه کباب

جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
 زعفران حل شده (یا پاپریکا) :مقداری

روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری

پیاز :2 عدد

 
ادامه مطلب
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.

ادامه مطلب
ترشی کلم قرمز یک از ترشی‌های لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با در ادامه همراه باشید.
 
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
 
کلم قرمز یک عدد متوسط
 
سیر    دو حبه
ترشی کلم قرمز یک از ترشی‌های لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با در ادامه همراه باشید.
 
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
 
کلم قرمز یک عدد متوسط
 
سیر    دو حبه
مواد لازم برای درست کردن سس ماست :
ماست :نصف فنجان
خیار :نصف یک عدد
برگ گشنیز:1 قاشق سوپ خوری
پیاز:1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سس ماست:
ماست ،خیار ، پیاز و برگ گشنیز را در غذاساز ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود.
مواد لازم جوجه کباب رژیمی برای 4 نفر :
سینه مرغ تکه شده :500 گرم
شیر نارگیل :1 فنجان
پیازچه :1 بوته
سیر:2 حبه
موسیر:1 عدد
ریشه زنجبیل رنده شده :1 قاشق سوپخوری
روغن بادام :2 قاشق سوپخوری
آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
سس سویا :1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 
جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم
بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری
با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
ادامه مطلب
جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد و در طرز آن از سینه مرغ، پیاز، ماست چکیده، پودر سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود و شما می‌توانید این جوجه کباب خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
 
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر به مقدارلازم
ماست چکیده ۱/۵ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه جوجه کباب ماستی
سینه مرغ را تکه‌تکه خرد کنید.
آن‌گاه پیاز، نمک، فلفل و پودر سیر را افزو
جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم. 
 
1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. ا
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند. جوجه کباب از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. در ادامه طرز تهیه جوجه کباب را آموزش خو
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که
علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
ادامه مطلب
جوجه کباب
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی
از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده
است.
ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد. جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.  

ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.
مواد لازم برای
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.
در تفریح98 همراه ما باشید
 

ادامه مطلب
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید. 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد شده): یک ق س
 
اد
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد
 
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند.
مواد لازم
500 گرم مرغ بدون استخوان مخلوط ران و سینه
300 گرم جوجه با استخوان خردشده و مخلوط
3 عد
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
 
مواد لازم:گوشت سینه مرغ برای هر نفر 250 گرمزعفران آب کرده 1 قاشق چایخوریسیر رنده شده 1 حبهروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریفلفل 1 قاشق چایخوریادویه گرامسالا 1 قاشق چایخوریلیموترش 2 عددخامه 4 قاشق غذاخوریفلفل دلمه­ای رنگی 1 عدد
ادامه مطلب
ایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه ش
کباب تابه ایایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ
 پیاز ۵ عدد
مرغ چرخ کرده   ۱ کیلو
شوید   ۱و نیم قاشق غذاخوری 
نمک   ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   ۱/۳ قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
مواد لازم سس کباب
کره ۱۰۰ الی ۱۵۰گرم
زعفران دم کرده  به میزان لازم

ادامه مطلب
جوجه‌ کباب عسلی با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوش‌مزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیراچا، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق‌العاده دارد.جوجه‌کباب یکی از کباب‌هایی است که اغلب اوقات در مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها جزء غذا‌های اصلی است. اگر دوست دارید جوجه کباب با طعمی تازه را امتحان کنید، جوجه کباب عسلی با سس تایلندی را پیشنهاد می‌کنیم.
در این مدل جوجه‌کباب از سس سیراچا که یکی از طعم‌دهنده‌های غذایی تایلند است، استفاده می‌شود. این سس
کباب بختیاری یکی از کباب های معروف و پر طرفدار ایرانی است. تقریبا می شود گفت این کباب هم حاوی کباب چنجه است هم جوجه کباب . برای تهیه کباب بختیاری از راسته گوسفند یا فیله گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کباب بختیاری تهیه نمایید. 

مواد لازم کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
ک
طرز تهیه جوجه کباب
دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی و ماستی خوشمزه با سس مخصوص
جوجه کباب جزو غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانیان است. همان طور که میدانید جوجه کباب از غذاهای اصیل و سنتی ایرانیان است و امروزه در رستوران های سراسر دنیا این غذای خوشمزه را درست می کنند.
جوجه کباب جزو کباب های بی نظیری است که از گوشت مرغ پخته می شود و همه افراد از کوچک به بزرگ عاشق این کباب لذیذ هستند. برای پخت یک جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و رستورانی فقط کافیست فوت و فن ل
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی:2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، برش به مکعب / تکه های کاباب1 فنجان آب لیمو تازه فشردهیک لایه کوچک لیمو را با پوست جدا کنید (اختیاری است ، زیاد آن را قرار ندهید)15 میخک سیر ، خرد شده6 قاشق غذاخوری ماست ساده (ماست یونانی)6 قاشق غذاخوری روغن زیتون2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز (سرکه سیب)1.5 تا 2 قاشق چایخوری فلفل سفید زمین⅓ قاشق چایخوری ادویه زنجبیل½ قاشق چای خوری آویشن زمینی ، یا گیاه سنگ ریزه⅓ قاشق چایخوری پاپریکا1+ قاشق چایخوری نمک (
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
شیش کباب با راسته گوساله
شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو 
برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است. 
شیش کباب هم با مرغ و هم با گوشت قرمز درست می‌شود. این کباب در واقع با گوشت خوابیده در مواد یا همان مرینت شده درست می‌شود که طعم فلفلی خوشمزه‌ای خواهد 
داشت. بهترین بخش گوساله برای کباب بخش راسته است، چون نسبت به سایرین برای کباب مزه ب
جوجه چینیمواد لازم برای جوجه چینی با سس تاتار :
 فیله مرغ:نیم کیلو
 آبلیمو :دو قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط : سه عدد
 سیر:یک حبه
 نمک و زعفران :به میزان لازم
مواد لازم برای خمیر بنیه 
 تخم مرغ :  دو عدد
 ماء الشعیر بدون طعم :یک لیوان
 شیر: نصف لیوان
 خمیر مایه:یک قاشق چایخوری
 بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
 آرد :به میزان لازم
 نمک و فلفل سفید :به میزان لازم
 ماء الشعیر بدون طعم 
مواد لازم برای سس تاتار
  زرده تخم مرغ پخته : دو عدد
 خیار شور ریز
جوجه ترشمواد لازم برای جوجه ترش
سینه مرغ:2 عدد
گردو :200 گرم
پیاز رنده شده : 1 عدد
سیر رنده شده :2 حبه
فلفل دلمه ای خرد شده :1 عدد
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
آب لیمو :2 قاشق غذاخوری
آب نارنج :3 قاشق غذاخوری
گشنیز و نعنا :100 گرم
زعفران :به اندازه کافی
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

جوجه ترش
ادامه مطلب
طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس
چهارشنبه یازدهم 10 1398
 
طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
مواد اولیه کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم 
 پیاز متوسط:2 عدد
نمک :ب
جوجه فسنجان کباب
خوردن همیشه لذت بخش بوده است و کمتر کسی را داریم که از خوردن آن سر باز
بزند. درست کردن کباب فوت و فن هایی دارد که افراد کمی هستند که به آن مسلط
هستند، کباب جوجه فسنجون نیز یکی از کباب هایی است که علاوه بر اینکه
طرفدار دارد، درست کردن آن نیز خیلی سخت نیست. ما در این پست آموزش آشپزی راه راحت تری را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم تا انتها با ما همراه باشید.

 

 
طرز تهیه جوجه فسنجان
 
برای تهیه این جوجه فسنجان خوشمزه ابتدا م
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم
روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه ای: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 ماست: به میزان مناسب
 
 
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
کباب مرغ و قارچ کبابی خوشمزه است که به آسانی تهیه می‌شود. این خوراک یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است که سرشار از پروتئین می باشد. در این مقاله با هم تجربه ی یک آشپزی ایرانی و خوشمزه را خواهیم داشت.
کباب مرغ و قارچ غذایی لذیذ و سالم به ویژه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند. برای پخت این کباب به منقل نیازی نیست و می‌توان آن را در فر یا روی گاز هم درست کرد. برای آشنایی باطرز تهیه کباب مرغ و قارچ با مجله دلتا همرا شوید.
مواد لازم :
سینه مرغ:
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا
متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی  حلقه شده :2 عدد
پیاز  رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، قلقل و زرد چوبه ورز مید
جوجه چیلی زعفرانی مخصوص سر آشپزمواد لازم  مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است)پودر سیر نصف قاشق غذاخوریپودر رنجبیل نصف قاشق چایخوریزعفران دم کرده نصف فنجانآب نارنج یک سوم لیوانسس سالسا یک قاشق غذاخوریکره آب شده 50 گرمپاپریکا نصف قاشق چایخوریپودر فلفل چیلی یک چهارم چایخورینمک و فلفل سیاه به مقدار لازممرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاری
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
مواد لازم برای کال کباب
بادنجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده :نیم بوته
آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی


ادامه مطلب
امروز قصد داریم دو غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی(کباب بناب ، املت) را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.
 
1- کباب بناب:
کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
طرز تهیه کباب بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استا
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده
اگر از طعم کباب لذت می‌برید به شما پیشنهاد می‌کنیم فرصت امتحان کردن کباب لم چاپس را از دست ندهید. این گوشت لذیذ و خوشمزه طعم خوب و قوی دارد. این غذا برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های پر زرق و برق هم مناسب است و در عین حال درست کردن آن پیچیده و وقت‌گیر نیست. در ادامه با ما باشید تا طرز تهیه لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده را با هم مرور کنیم.
مواد لازم :
پیاز قرمز (خرد شده)یک چهارم لیوان
روغن زیتو
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.
 
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده
4 عدد گوجه فرن
تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی
اکبر‌ جوجه اصل مازندرانی» از جمله غذاهای محبوب است که ابتدا فقط در رستوران‌های استان مازندران سرو می‌شد و به اصطلاح یک برند بود. اکبر‌ جوجه حالا دیگر به غذاهای سفره ما اضافه شده و اتفاقا بسیارهم محبوب است. با ما باشید تا اصول پخت و طرز تهیه اصلی اکبر جوجه مازندرانی رستورانی با شیر و بدون شیر ، به همزاه سس مخصوص و اصول و نکات و فوت‌و‌فن‌های تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش بدهیم.
مواد مورد نیاز ب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است.
اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه
جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. جوجه چینی را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید   

ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه
جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. جوجه چینی را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید

مواد لازم جوجه چینی
سینه مرغ
۲ عدد

ماءالشعیر کلاسیک
۱ لیوان

پیاز
۱ عدد

لیمو ترش
۱ ع
 
مواد لازم برای کباب تابه ایگوشت چرخ کرده:500 گرمفلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عددگوجه فرنگی :3 عددرب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوریپودر زعفران :1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوریسیب زمینی حلقه شده :2 عددپیاز رنده شده :1 عددپودر سیر :1/2 قاشق چایخوریپاپریکا :1/2 قاشق چایخوریگرد لیمو :1 قاشق چایخورینمک :به میزان لازمطرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ایگوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز م
تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی
اکبر‌ جوجه اصل مازندرانی» از جمله غذاهای محبوب است که ابتدا فقط در رستوران‌های استان مازندران سرو می‌شد و به اصطلاح یک برند بود. اکبر‌ جوجه حالا دیگر به غذاهای سفره ما اضافه شده و اتفاقا بسیارهم محبوب است. با ما باشید تا اصول پخت و طرز تهیه اصلی اکبر جوجه مازندرانی رستورانی با شیر و بدون شیر ، به همزاه سس مخصوص و اصول و نکات و فوت‌و‌فن‌های تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش بدهیم.
مواد مورد نیاز ب
کباب لقمه ترکیه ای، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرمپیاز درشت 1 عددسبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریآرد سوخاری1 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق چایخوریفلفل 1/2 قاشق چایخوریروغن مایع 4 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
کباب چنجه یکی از خوش‌مزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاها است که به شیوه‌های گوناگون پخته می‌شود. 
  
کباب چنجه یکی از بهترین و لذیذترین کباب‌ها است. این کباب به تنهایی طعم خوبی دارد،  ولی اگر با سس سیر همراه شود، مزۀ بی‌نظیری پیدا می‌کند که به آسانی  نمی‌توان از آن گذشت.
مواد لازم:
راسته گوساله: 900 گرم
سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
زیرۀ سبز: یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
سرکۀ سفید: یک قاشق چای‌خوری
رو
طرز تهیه کباب مرغ با کرفساین کباب مرغ را می توانید با سیخش بخورید
مواد لازم
سینه مرغ چرخ شده : یک عددهویج : یک عدد
برگ کرفس خرد شده : به میزان دلخواهپیاز متوسط : یک عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، آب زعفران : به میزان دلخواه
ساقه کرفس : برای این مقدار مواد حدود ۸عدد (تا جایی که می توانید از ساقه های باریک و تازه استفاده کنید)
ادامه مطلب
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله مرغ:  4 تا 5 عدد
گوشت فیله گوساله:2 تکه 
فلفل دلمه:1 عدد
قارچ:300 گرم
پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
سیر خرد شده:2 تا3 عدد
سیب زمینی :2 عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز


 
 
ادامه مطلب
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنیدمواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی   1 کیلو
سیب زمینی   2 عدد
پیاز   2 عدد بزرگ
به     1 عدد
هویج    3 عدد
روغن زیتون    2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

ادامه مطلب
روشی برای پخت یک شیشلیک خوشمزه و مغز پخت
کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.
مواد لازم برای درست کردن شیشلیک  
دنده گوسفند :680 گرم 
 خردل :1 قاشق چایخوری
 فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
 پاپریکا:  نصف قاشق چایخوری
 نمک :به اندازه لازم
 سیر:2 حبه
فلفل سیاه :به میزان دلخواه
سس
کباب پز صنعتی
کباب پز صنعتی یا سالاماندر کشویی آسانسوری در چهار ظرفیت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ و یک مدل رومیزی با ظرفیت ۱۲ سیخ تولید می گردد. مصرف کننده با توجه به تعداد مشتریان و فضای آشپزخانه خود می تواند، یکی از مدل های کباب پز تابشی سالاماندر را انتخاب نماید.کباب پز تابشی سالاماندر در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نام های کباب پز تابشی آسانسوری و یا کباب پز تابشی چند منظوره نیز نام برده می شود.
مزایا کباب پز تابشی رو میزی
پخت بدون دود
پخت انواع
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

 
ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
فیله گوساله یا گوسفند :   150 گرم
فلفل دلمه ای سبز  : 1عدد کوچک
پیاز :1عدد متوسط
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق
سس سویا :2 قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی


ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف کباب های سنتی و معروف ایرانی از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. مواد این کباب خوشمزه تقریبا مانند کباب کوبیده است ولی روش پخت ان کاملا متفاوت است.
ادامه مطلب
آخرین جزییات بازار اقلام اساسی در ایام پایانی سال/ آیا قیمت گوشت، مرغ و آجیل کاهش می‌‌یابد؟آخرین بررسی‌ها از سطح بازار عمده فروشی‌های مولوی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۳ تا ۲۰ هزار، برنج پاکستانی ۸ تا ۱۱ هزار، برنج هندی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، شکر ۳ هزار و ۸۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، قند ۵ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰، لیموعمانی ۶۰ هزار، نخود ۱۰ تا ۱۲ هزار، لوبیا قرمز ۱۳ تا ۱۵ هزار، لوبیا چیتی ۱۲ تا ۱۵ هزار، عدس ۸ تا ۱۰ هزار، لپه ۱۰ تا ۱۳ هزار، رب گو
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
ادامه مطلب
 "شعر کودکانه جوجه من"جوجه پر طلاییزرد و سرخ و حنایی
پرهات رنگا رنگهراه رفتنت قشنگه
ای جوجه قشنگمجوجه رنگارنگم
حناییه سر توچه خوشگله پر تو
   بیشتر بخوانید: "شعر کوتاه برای کودک 2 ساله"
 
**********اشعار کودکانه**********
 
"جوجه نافرمان"
گفت با جوجه مرغکی هشیارکه ز پهلوی من مَرو به کنار
گربه را بین که دُم عَلم کردهگوش ها تیز و پشت خم کرده
چشم خود تا به هم زنی بردتتا کُله چرخ داده ای خوردت
جوجه گفتا که مادرم ترسوستبه خیالش که گربه هم لولوست
گربه حیوان خو
کباب مرغ ترش
مواد لازم: 
فیله مرغ: نیم کیلو
پیاز خرد شده: دو عدد
سیر له شده: یک حبه
زعفران دم کرده: سه قاشق
ریحان تازه: ۵۰ گرم
روغن زیتون: دو قاشق
آبلیمو: یک قاشق
رب انار: سه قاشق
ماست: دو قاشق
کره: ۵۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیخ چوبی: به میزان لازم
 
ادامه مطلب
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ

 پیاز 5 عدد
مرغ چرخ کرده   1 کیلو
شوید   1و نیم قاشق غذاخوری
نمک   1 قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   1/3 قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
در شیکفود همراه ما باشید

ادامه مطلب
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید
در رنگارنگ98 همراه ما باشیدمواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی   1 کیلو
سیب زمینی   2 عدد
پیاز   2 عدد بزرگ
به     1 عدد
هویج    3 عدد
روغن زیتون    2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
کباب چیکن ساتای
یکی از انواع کباب های بین المللی است که اصلیت این غذا متعلق به کشور
تایلند است. در تایلند این کباب خوشمزه را در کنار کباب آناناس سرو می
کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب چیکن ساتای با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب چیکن ساتای
سینه مرغ
۵۰۰ گرم

برنج پخته
۲ پیمانه

خامه ترش
نصف پیمانه

ریحان تازه
۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری

کره
۱ قاشق غذاخوری

ادویه تایلندی
۱ قاشق چایخوری

سیر
۱ حیه

آناناس
کباب پز تابشی اتوماتیک چیست و چگونه کار می کند
کباب پز تابشی اتوماتیک وسیله ای است برای پخت تعداد زیاد کباب بویژه کباب کوبیده و جوجه کباب در هر وعده غذایی که در رستوران ها، تالار ها و آشپز خانه های صنعتی استفاده می گردد. در کباب پز اتوماتیک پخت کباب بصورت مکانیزه انجام شده و نیاز به آشپز جهت پخت و کنترل فرایند پخت کباب نیست. در این دستگاه اپراتور دستگاه، سیخ کباب بر روی قلاب های در قسمت ورودی قرار داده و کبابپز بصورت خودکار سیخ را به داخل دست
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند. طرز تهیه کباب تابه ای و کباب دیگی سنگسری به این صورت است که مقدار زیادی گوشت را در دیگ مسی که درب آن محکم بسته می شود می ریزند و به همان مقدار گوشت، برنج را نیز در دیگ ریخته و آب و نمک و روغن و چاشنی ها را به مقدا
آخر هفته‌های تابستان را باید از دل شهر و گرمای کلافه‌کننده‌اش فرار کرد؛ به‌خصوص تابستان امسال که هیچ وسیله سرمایشی‌ای حریفش نمی‌شود. رفتن به دل طبیعت و محیط‌های خنک اما بدون برنامه‌ریزی فایده‌ای ندارد. مهم‌ترین فاکتور هر سفر خوراکی‌ها و تنقلات هیجان‌انگیزش است. از بساط جوجه‌کباب و کباب که دیگر تکراری شده‌اند اگر بگذریم می‌توانیم یک ماهی تنوری متفاوت درست کنیم که هم زمان کمی برای پختش صرف می‌شود هم امگا۳ را در بهترین فضا و ایده‌
شناختن جوجه سهره نر از ماده:
                        
۱- سر جوجه نر از ماده بزرگتر و گرد تر (فندقی شکل ) است.
۲- نوک جوجه نر بزرگتر و ضخیم تر و مخروطی شکل است.
۳- جوجه سهره نر سینه ای پهن و صاف دارد.
۴- سیاهی روی کتفهای جوجه نر پر رنگ تر از جوجه ماده است.
ادامه ی پست در ادامه مطلب....
ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها