نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه حلوا ارده

حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
خدا وکیلی سوغات هر شهری فقط مال همون شهره حتی مال مرکز استانشم نیست ، آقا من ارده رو همیشه از یه فروشگاهی میخریدم که روش آدرس یزد زده بود ، خوب و تمیز بود ولی همش می گفتم آیا من تو دانشگاه عاشق این ارده بودم؟؟؟؟؟ (من سال ۸۹ دانشجوی اردکان بودم) و رفتم تو برنامه باسلام یه ارده اردکان سفارش دادم ، جاتون خالی اصلا آسمان و زمین اختلاف مزه داره و حلالشون باشه ۶ هزار تومن هم ارزون تر گرفتم نسبت به اونی که اینجا می گرفتم‌
طرز تهیه حلوا با ۴ روش مختلف
حلوای شیر و حلوای آرد گندم و حلوای زعفرانی و حلوای آرد برنج از انواع روش های رایج برای پخت حلوا می باشند و شما می توانید به کمک این روش ها حلوا را برای مناسبت های مختلف بپزید. در ادامه با طرز تهیه حلوا با روش های متفاوت آشنا خواهید شد که امیدواریم مورد توجه تان قرار بگیرند.

ادامه مطلب
زعفرانی یکی از دسر های سنتی و قدیمی کشورمان است که بسیار خوشمزه و پرطرفدارمی باشد. همان طور که می دانید همه ما به نوعی در مجالس ختم و نذری و ماه مبارک رمضان از انواع حلواها نظیر حلوا زعفرانی و حلوا هویج استفاده می کنیم.
حلوا زعفرانی هم جزو آن دسته از دسرهایی می باشد که در مناطق مختلف ایران با دستورات مختلفی طبخ می شود.
ادامه مطلب
طرز تهیه حلوا زعفرانی
حلوا زعفرانی با آرد سفید یکی از پرطرفدارترین انواع حلوا ایرانی است که در ادامه این مقاله طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید به همراه طرز تهیه شهد حلوا با گلاب و زعفران را به شما خانم های عزیز آموزش خواهیم داد اگر طرز پخت حلوای زعفرانی را نمی دانید با این مطلب از سایت سماتک همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا زعفرانی
آرد سفید: ۲ فنجان سر پر
روغن جامد: ترجیحا حیوانی ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک چهارم فنجان
شکر: یک لیوان
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
طرز تهیه حلوا زعفرانی
 
طرز تهیه
حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب
ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ
دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد
استفاده قرار می‌گیرد. حلوا‌ها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو
می‌کنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده
می‌شود بنابراین حلوا می‌تواند گزینه مناسبی برای افزودن
حمص اصیل، یک غذای مدیترانه‌ای
حمص یک غذای مدیترانه‌ای‌ـ‌عربی است؛ شما می‌توانید سراغ این غذا را در لبنان یا حتی سوریه هم بگیرید. تلفظ دقیق نام این غذا «حمُّص» است، اما در فارسی گاهی به‌صورت «هوموس» هم نوشته می‌شود و همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، به آن «نخود ـ ارده» هم می‌گویند. حمص را به‌عنوان مزه و پیش‌غذا و حتی به‌صورت غذا مصرف می‌کنند.
طرز تهیه حمص یا نخود ـ اردهنخود؛ غذا یا دارو
ماده‌‌ی اولیه‌ی اصلی در طرز تهیه حمص یا نخو
طرز تهیه حلوا زعفرانی
آماده کردن حلوا زعفرانی زیاد طول نمی کشد اما اگر بتوانید مطابق دستور و کامل آن را جا بندازید قطعا یک حلوای خوش طعم و لذیذ خواهید داشت ; پس همراه ما باشید :
مواد لازم حلوا زعفرانی
آرد سفید : 2 لیوان
زعفران دم کرده: 1/4 لیوان
شکر : یک لیوان
کره: 100 گرم
روغن مایع: نصف لیوان
گلاب: 1/4 لیوان
آب : یک و نیم لیوان
پودر هل : در صورت تمایل مقداری

ادامه مطلب
حلوا لوز دماونداین حلوا یکی از معدود شیرینی های جهان است که در تهیه آن شکر و روغن استفاده نمی شود با این حال بسیار شیرین و روغنی است.دلیل این مسئله این است که شیرینی آن مربوط به عسل است و روغن آن مربوط به روغن گردو است. حلوا لوز دماوند از چه موادی درست شده است؟مغزگردو ۱واحد، عسل ۲واحد، آرد برنج۲ واحد +زعفران و هلخاصیت های حلوا لوز دماونداین حلوا همزمان خاصیت های گردو و عسل را دارد بنابراین این شیرینی خواص زیر را دارد:به علت داشتن گردو برای کا
 ✍سگ من باش و چون سگان بانگ کن! شبلی عارف معروف به مسجدی رفت که دو رکعت نماز بخواند. در آن مسجد کودکان درس می خواندند و وقت نان خوردن کودکان بود. دو کودک نزدیک شبلی نشسته بودند.یکی پسر ثروتمندی بود و دیگری پسر فقیری. در زنبیل پسر ثروتمند پاره ای حلوا بود و در زنبیل پسر فقیر نان خشک. پسر فقیر از او حلوا میخواست.آن کودک می گفت: اگر خواهی که پاره ای حلوا به تو دهم، سگ من باش و چون سگان بانگ کن.آن بیچاره بانگ سگ کرد و پسر ثروتمند پاره ای حلوا بدو می داد
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
از رفتار این خانمه اصلا خوشم نیومد 
شب تاسوعا یه سینی حلوا که دور حلوا؛ نان داشت از قسمت مردونه فرستادن سمت خانم ها
جمعیت زیادی داخل مسجد بود .مشخص میشد به خیلیا حلوا نمیرسه. یه خانمی که همیشه مسئول پخش بود بلند شد و شروع کرد حلوا رو بین خانمها پخش کردن.
من حلوا دوست ندارم ولی خانمی که کنار من نشسته بود، گفت:فکر نکنم حلوا به ما برسه
گفتم:من که دوست ندارم. ان شاءالله به بچه ها برسه.ولی کاش حداقل این نان ها نصف می کردن به بقیه هم برسه
سرم پایین بو
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
طرز تهیه حلوا شیر
 
حلوا نوعی
شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است
برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در
پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و
تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهیه حلوا شیر کشدار مجلسی عسلی و عربی با آرد برنج و زعفران و شیر خشک در د
آموزش پخت رولت حلوا بسیار شیک و لذیذ :
 
معمولاً یه پای ثابت سفره های رمضان و مراسم مذهبی حلواست. حلوا به شکل سنتی و با تزیین های مرسوم هم همیشه طرفدار داره ولی اگه دنبال یه ایده ی جدید برای سرو حلوا هستید میتونید رولت حلوا رو امتحان کنید.
رولت حلوا 
مواد لازم برای رولت حلواآرد 375 گرمشکر 400 گرمروغن جامد 150 گرمشکلات مایع 50 گرمکره 45 گرمشیر 2 پیمانهآب 1 پیمانهگلاب نصف پیمانهتخم مرغ 1 عددروغن مایع 2 تا 3 قاشق چایخوریمحلول زعفران 3 قاشق سوپخوریوانیل س
مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول حلوا :
 
 حلوای آردگندم :500 گرم مغزگردو : به میزان لازم خمیر یوفکا مخصوص باقلوا :به میزان لازمرول حلواطرز تهیه اسپرینگ رول حلوا در منزل :
این دسر یکی از دسرهای بسیار شیک و مجلسی است که میتوانید از آن در مراسم های مذهبی برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده نمایید.حلوا را از قبل آماده نمایید .
مقداری روغن سرخ کردنی داخل یک قابلمه کوچک بریزید اجازه دهید روغن داغ شود. رول های حلوا باید داخل روغن شناور باشد پس بهتر ا
عسل ارده دارویی شفابخش برای تمامی بیماری‌های ناشی از سرد شدن مزاج بدن است. در ادامه با خواص عسل ارده برای سلامتی آشنا شوید.
افرادی
که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و ترند، در فصل زمستان احساس سرمای
بیشتری می کنند؛ این افراد باید از مواد غذایی گرم مثل عسل ارده و شیره
استفاده کنند. فصل تابستان دارای مزاج گرم و خشک است به همین دلیل
افرادی که دارای طبع صفراوی هستند در این فصل شدیداً دچار بحران جسمی و
روحی می شوند. صفراوی مزاج ها تحمل گرمای ت
این حلوا بدون شکر و یک نوع حلوای رژیمی است. کسانی که دیابت دارند هم می‌توانند استفاده کنند.
مواد لازم:
آرد دولیوانروغن یک سوم لیوانشیره انگور یک لیوانزعفران حل شده یک قاشق غذاخوریگلاب نصف استکان
 طرز تهیه:ابتدا روغن را در ظرف ریخته و آرد را در آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم آرد را خوب تفت می دهیم.( طبق دستور حلوا که قبلن توضیح داده شده)
وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ آرد طلایی شد، شیره انگور را که قبلن با گلاب و زعفران مخلوط کردیم، داخل آرد می‌ریزیم.
 در هنگام افطار با نوشیدنی هایی که گرم مزاج هستند روزه خود را باز کنید مثل عسل و خرما. خوردن ارده با شیره انگور یا (ارده با عسل یا ارده با شیره خرما یا شیره توت) که از ماده غذایی گرم هستند هضم آسانی دارند و مناسب معده های سرد می باشند. شخصی که از داروهای شیمیایی یا گیاهی استفاده می کند می تواند بین افطار و سحر داروها را تقسیم کند. بهتر است خوراکی های سبک در افطار صرف شود در عوض در سحرگاه، وعده غذایی شام ، که بیشتر "گرمی" باشد میل گردد و از نوشیدنی
الان وضعیت زندگی من فاجعه است بعد یه عده هی میان میگن افکار مثبت داشته باش،به خودت تلقین نکن،مثبت اندیش باش و ...این حرف ها مثل این میمونه به یکی که سرطان داره بگید نگو سرطان داری تا خوب شی،اره خود به خود خوب میشیبریزید دور این حرف ها رو+وب من همینه،از همه اونهایی که دعوتشون کردم معذرت می‌خوام،هر کس خواست میتونه بره
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 400 گرم

وزن با بسته بندی: 410 گرم

شیوه نگهداری: خشک خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: ارده برسین

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
ارده برسین
ارده را بصورت خالص یا با عسل ،شیره خرما یا شیره انگور مخلوط نموده و میل نمایدروغن جدا شده از ارده همان روغن کنجد میباشد و نشانه طبیعی بودن ان است
                                                                       برای خرید محصول وارد شوید
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ، یکی از محققان که در زمینه طب اسلامی فعالیت دارد بیان کرد افرادی که مزاج آنها بلغمی است و طبع سرد و تر دارند ، در فصل زمستان بیشتر سرما را حس می کنند ، این افراد باید از مواد غذای که طبعی گرم مانند عسل ، ارده و شیره خرما استفاده کنند.ادامه مطلب بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ادامه مطلب...
ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی
ترکیب ارده و عسل یک ماده غذایی قوی برای تقویت قوای جنسی است و ارده در درمان ختلالات کلیه و کبد استفاده می‌شود . همچنین دیده شده این ماده لذیذ خوراکی برای درمان درد مفاصل و استخوان درد هم مفید واقع شده است. ادامه مطلب ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی ادامه مطلب...
بسم الله
حلوا شیرینی صاحبان عزاست به اهل قبور
این تنها شیرینی ضیافت مرگ عطر و طعمش دعاست .
این حرمتی هست که زنده ها به مرده هاشون میزارن و اجرش هم نزول صلوات و حمد و قل هو اللهِ...(دیالوگ ماندگار فیلم مادر علی حاتمی تو سکانس های پایانی)
هر وقت شروع میکنم به پخت یاد این دیالوگ میافتم و اینکه برا کیا دلم میخواد اینهفته شیرینی بفرستم .
اونموقع است که تسبیح و میگیرم دستم و شروع میکنم به هم زدن آرد و میخونم و میخونم و میخونم و ...
چقدر حس آرامش خوبی تو پ
برای تهیه یک فنجان ارده:
۲ فنجان کنجد خام
۲ ق‌غ‌خ روغن خام (مثلا روغن زیتون)
کنجدها رو توی آسیاب ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه حسابی آسیاب میکنیم تا کاملا نرم بشه.
میتونیم از گوشت کوب برقی هم برای یکنواخت شدن استفاده کنیم.
وقتی کاملا یک نواخت شد یک قاشق غذا خوری روغن اضافه میکنیم و دوباره یکی ذو دقیقه مخلوطش میکنیم.
برای خامه‌ای‌تر شدن، قاشق دوم روغن را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
منبع: سایت بیتوته
طرز تهیه حلوا نارگیلی طرز تهیه حلوا نارگیلی خوشمزه و مجلسی حلوا نارگیلی جزو حلواهای مجلسی بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد و به دلیل اینکه در طبخ حلوا نارگیلی از گلاب و زعفران استفاده می باشد بسیار خوش عطر و خوش طعم می باشد. همچنین حلوا نارگیلی جزو دسرهایی معروف است که شما می توانید آن را برای مجالس مختلف و حتی در ماه مبارک رمضان در افطاری ها و سحری های خود آن را سرو کنید. به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن حلوا نارگیلی آشنایی ندارید، ما د
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.
کالری ارده
ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
مواد مغذی در هر 100 گرم
انرژی 595 کی
 
حلوای رولتی ( شیر مرغ) 
آرد:600گرم (  چهار و یک چهارم پیمانه)
پودر شکر:500گرم ( چهار و یک سوم پیمانه)
کره :350گرم یک و یک دوم پیمانه)
وانیل :1/4ق م 
هل:1ق م
دارچین:1ق س
زنجبیل:2ق م
کاکائو:2ق س
زعفران دمکرده:2ق س
گلاب  ۳ق س✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️آرد رو میریزیم توی تابه میذاریم روی گاز تا بوی خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده.از روی حرارت برمیداریم میذاریم کنار سردشه.پودر شکر و کره رو با آرد مخلوط میکنیم به همراه وانیل و هل و زنجبیل و از چرخ گوشت رد میکنیم.
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
آموزش درست نمودن حلوای انبه به روش خانگی :
 
انبه یکی از میوه هایی است که خواص بی شماری دارد و بخاطر شیرینی زیادش از آن دسرهای خوشمزه ایی درست میکنند.
یکی از این دسرها که باب طبع خانواده های ایرانیست .
حلواست که ما میخواهیم انبه و حلوا را با هم مخلوط کنیم و یک حلوای خیلی خوشمزه و خوش عطر را آموزش بدیم.
 
مواد لازم برای تهیه حلوای انبه :
آرد قنادی 1/2 پیمانهآرد سمولینا 1/2 پیمانهشکر 1و نیم پیمانهانبه پوره شده 1 پیمانهروغن و کره مجموعا 50 گرمشیر 2/3 پیم
 
از صبح تا  دم غروب چه من چه بقیه رو داشت انگار صدا میزد که امشب شب جمعه است ! 
فاتحه یادتون نره ! و هی مرتب پشت گوش من میگفت ببین حلوا،  حلوا یادت نره واران (اسم واقعیم) 
و من داشتم فکر میکردم مواد حلوا دارم یا نه ؟! فقط متوجه شدم مواد حلوا سنتی رو دارم ولی حلوای آرد رو نه !
اومدم دست به کار بشم که یکبار علی جان برادر زاده ام زنگ در خونمون زد و یکساعت تموم با اون مشغول بازی شدم :|
باز دوباره اومدم دست به کار بشم دیدم داداش کوچکه (وسطی)  زنگ زد و یه چی
این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیده‌ام
این بار من یک بارگی از عافیت ببریده‌ام
دل را ز خود برکنده‌ام با چیز دیگر زنده‌ام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیده‌ام
امروز عقل من ز من یک بارگی بیزار شد
خواهد که ترساند مرا پنداشت من نادیده‌ام
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده‌ام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده‌ام
در حبس تن غرقم به خون وز اشک چشم هر حرون
دامان خون آلود را در خاک می مالیده‌ام
چندانک خواهی درنگر در من که نشناسی مرا
زیرا از آ
پرهیز: بادمجان گوجه عدس سیب زمینی گوشت گوساله تندی شوری ترشی تلخی قارچ فلفل دلمه ای 
 
 
قبل حجامت: دوازده ساعت قبلش لبنیات و کرفس خورده نشه(تا دوازده ساعت بعد) تخم مرغ هم اکیدا از ۲۴ ساعت قبل خورده نشه تا دوازده ساعت بعد 
شام بادمجون گوجه است 
ماست موسیر خریدم دارم می خورم 
مامان یه سیب کوچیک آورد گذاشت برام (دستش درد نکنه میگه طب اسلامی گفته برای وسواس خوبه) 
فردا صبحم 
گفتم غروب برم حجامت 
آخه یکشنبه شب که دکتر بودم گفت الان برو حجامت از او
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
طرز تهیه حلوا دستور پخت حلوا زعفرانی خوشمزه و مجلسی با تزیین حلوا زعفرانی یکی ازدسرهای سنتی و قدیمی کشورمان است که بسیار خوشمزه و پرطرفدارمی باشد. همان طور که می دانید همه ما به نوعی در مجالس ختم و نذری و ماه مبارک رمضان از انواع حلواها نظیر حلوا زعفرانی و حلوا هویج استفاده می کنیم. حلوا زعفرانی هم جزو آن دسته از دسرهایی می باشد که در مناطق مختلف ایران با دستورات مختلفی طبخ می شود. در این میان حلوا زعفرانی شهرهای ارومیه و شیراز بسیار پرطر
آرد گندم 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
گلاب نیم پیمانه
پودر هل 1/2 ق چ
پودر زعفران 1/2 ق چ
طرز تهیه حلوای خوشمزه
برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.
بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم.تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود.
 آموزش حلوای
مواد لازم حلوای خوشمزه به روشی متفاوتآرد گندم 2 پیمانهشکر 1 پیمانهروغن 1 پیمانهگلاب نیم پیمانهپودر هل 1/2 ق چپودر زعفران 1/2 ق چطرز تهیه حلوای خوشمزهبرای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.
بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم.تا عطر گلاب در اث
۱. دلم میخواد همه دامنامو اویزون کنم جلوی چشمم و هی قربون صدقه شون برم...
یاسی براق....یشمی سنتی...گل بهی حریر...سورمه ای کوتاه...
سفید گل دار...سورمه ای گلدار....سبز گیپور...
توی دلم مونده که چرا یه سبز علفی براق هم نخریدم؟
چرا یه قرمز گیپور هم نخریدم؟
۲. تابستونه و باید هدف یخچال پاک کنی و تموم کردن خوراکیهای این یه سال رو در پی داشته باشم در تمامی روزها....
میشد با چایی دم افطار حلوا خورد اما از شوق اینکه شنیدم قند پیدا شده تو یکی از فروشگاها بدو رفتم ق
دیشب یک ثانیه مانده به بسته شدن درهای قطار مترو پریدم داخل واگن. نفس راحتی کشیدم و دور و برم را نگاه کردم که یک جای خالی پیدا کنم. یکی از آن صندلی های دوتایی ته واگن خالی بود. روی دیگری زنی سی و خرده ای ساله نشسته بود. چتری های مش کرده اش نامرتب روی پیشانی ریخته و بینی اش ملتهب و به طرز عجیبی سرخ بود.
یک کوله پشتی و چندین کیسه با خودش داشت که آنها را روی صندلی خالی نشانده بود. با احتیاط جلو رفتم و پرسیدم که می توانم بنشینم؟ بینی اش را با صدا بالا کش
تنبل شده ام این روزها.دست و دلم به کار نمی رود.انگاری زیادی سر گردان مانده ام.برای کارهایم یک لیست بلند بالایی دراورده ام.امروز فقط  سرچ چند کتاب و مقاله خسته ام کرد و گذاشتم کنار....تازه این اول راهی است که دارم تویش قدم می زنم و خوش خوشان نشسته ام تا از آسمان ببارد برایم خیر و نیکی....دقیقا همین قدر تنبل و همین قدر خیال باف....مایه شرمندگی است می دانم اما هر کاری می کنم که تمرکز کنم و مسیرهایم را پیدا کنم نمی توانم...تنبلی می کنم و دل به هر کاری می د
مقوی ترین و سالم ترین شیرینی جهان
شیرینی های امروز دو ویژگی دارند که آنها را تبدیل به مضرترین خوراکی ها می کند. این دو ویژگی عبارتند از:1. داشتن شکر
2. داشتن روغن
اما در ایران یک شیرینی وجود دارد که در تهیه آن شکر و روغن به کار نمی رود. نام این شیرینی
حلوا لوز است که در شهر دماوند تولید می شود.حلوا لوز دماوند شیرینی بسیار مقوی و انرژی زایی است که در تهیه آن به هیچ وجه از شکر و روغن استفاده نمی شود.
این شیرینی بسیار شیرین است ولی شیرینی آن مربوط به
مانند دیگر میوه های مهره ای و دانه،ارده را  می توان بدون
روغن اضافه کرد. با این حال، طول می کشد تا خرد شود و نتیجه آن به عنوان خامه ای
است که در هنگام استفاده از روغن است. با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را شروع کنید
و برای قوام نازک تر مورد نیاز است.

برای بهترین عطر و طعم استفاده از روغن زیتون خنک،
یک روغن خنثی مانند روغن زیتون و / یا مقدار کمی روغن کنجد
دیروز آنقدر کش دار بود که تمام کارهای روزانه لیستم انجام شد و چند ساعت اضافه هم آوردیم...مگر می گذشت این ساعتها
همسر جان هم برای چندمین بار کتابش را ویرایش میکرد و هنوز گویی اول راه است بس مطلب جدید پیدا میکند و حیف است به نگارش درنیاید
عصر دلم گرفت و دست صدرا را گرفتم و رفتیم مسجد کمی آنطرف تر از مسجد محله خودمان.
تقریبا همه نمازگزارن مسن بود الا یک عده قلیل جوان.چقدر مسنها من و صدرا را مورد محبت و نوازش کلامی قرار می دادند و تا در بساطشان خورا
امروز برای غافلگیری اموات حلوا درست کردم :)
اونقدم خوشگل و خوشمزه شده. بهم میگن یه وقت حلواها رو جایی نبریا اخه امروز یکشنبه ست.
مگه فقط باید شب های جمعه خیرات داد؟
پنجشبه حلوایی که درست کرده بودم خوشرنگ نشده بود :(.خاله اینا به به و چه چه نکردن )
مواد لازم جهت تهیه حلوا 
آرد ۴ پیمانه (آرد سنگک )
شکر ۲ پیمانه 
آب ۴ پیمانه 
روغن ۲ پیمانه 
زغفران به مقدار لازم 
ابتدا روغن را در ظرف ریخته و آرد الک شده را به آن اضافه می کنیم بعد از ۱۵ دقیقه رنگ آرد قهو
اخیرا، چاشنی ارده  با چند ادویه دیگر برای
خدمت دادن با رشته فرنگی سرد، یک سبک گوشتی، مخلوط کردم. اشتباه نکنید که من این
پاستر را دوست ندارم با گوشت بخورم. من دوست دارم مرغ گردو، یکی دیگر از غذاهای
محبوب چینی برای خدمت با پانسمان کنجد. با این حال، اغلب وقت من دوست دارم از این
خمیر پانسمان را برای رفتارهای ساده تر مثل سبزیجات (معمولا اسفناج)، لوبیا
(همانطور که در اینجا ببینید) و حتی توفو (پخته شده) .
أیّها القلب الحزین المبتلا فی طریق العشق أنواع البلا لیکن القلب العشوق الممتحن لا یبالی بالبلایا و المحن سهل باشد در ره فقر و فنا گر رسد تن را تعب، جان را عنا رنج راحت دان، چو شد مطلب بزرگ گرد گله، توتیای چشم گرگ کی بود در راه عشق آسودگی؟ سر به سر درد است و خون آلودگی تا نسازی بر خود آسایش حرام کی توانی زد به راه عشق، گام؟ غیر ناکامی، دراین ره، کام نیست راه عشق است این، ره حمام نیست ترککان، چون اسب یغما پی کنند هرچه باشد، خود به غارت می‌برن
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
این زبان چون سنگ و فم آهن وشست
وانچ بجهد از زبان چون آتشست
سنگ و آهن را مزن بر هم گزاف
گه ز روی نقل و گه از روی لاف
زانک تاریکست و هر سو پنبه‌زار
درمیان پنبه چون باشد شرار
ظالم آن قومی که چشمان دوختند
زان سخنها عالمی را سوختند
عالمی را یک سخن ویران کند
روبهان مرده را شیران کند
جان ها در اصل خود عیسی‌دمند
یک زمان زخمند و گاهی مرهمند
گر حجاب از جان ها بر خاستی
گفتِ هر جانی مسیح‌آساستی
گر سخن خواهی که گویی چون شکر
صبر کن از حرص و این حلوا مخور
صبر
کاش که این ساده دل عاشق و رسوا نبودکاش که چشمان تو این همه زیبا نبودکاش رها میشدم از غم دلدادگیصورت آن آشنا این همه بیتا نبودگرد جهان گشتم و غیر تو ام خواست نیستکاش که لبهای تو شککر و حلوا نبودگفتمش این راز و از خون جگر ها که رفتگفت که اسرار عشق حل معما نبود
 گفته می‌شود که حلوا برای نخستین بار در زنزیبار، تانزانیا درست‌شده است، این شیرینی ژلاتینی توسط عمانی‌ها به منطقه خلیج معرفی‌ شده است، که روابط تجاری با این جزیره داشته است. حلوا معمولاً به رنگ نارنجی، زرد و سبز است و با آجیل خردشده تزیین می‌شود. درحالی‌که تعدادی از رستوران‌ها و مغازه‌ها در سراسر کشور این دسر را می‌فروشند،
 
 
 
عاشق شیرینی‌جات هستید؟ دسرهای شیرین را به سایر دسرها ترجیح می‌دهید؟ خب شما می‌توانید میل خود به غذاهای ش
 
حلوا را می‌توان نوعی شیرینی، دسر و یا حتی نوعی غذا معرفی کرد. این خوراکی خوشمزه با سرخ کردن آرد بدست می‌آید.
مواد لازم
500 گرم آرد سفید گندم (ترجیحا آرد سنگک)
2 گرم زعفران ساییده
1 پیمانه آب (250 میلی‌لیتر)
400 گرم شکر
300 گرم روغن (کره، روغن جامد و روغن مایع هر کدام 100 گرم)
2 قاشق چایخوری گلاب برای محلول زعفران
½ پیمانه گلاب
دستور العمل‌
ابتدا آرد را الک کنید و در تابه ای بریزید.
زعفران ساییده را با گلاب دم کنید تا رنگ، طعم و عطر زعفران خارج ش
حمص نوعی پیش‌غذای لبنانی خوش‌مزه و مقوی است که علاوه بر دارا بودن خواص نخود، بسیار سیرکننده و محبوب است. برای تهیۀ حمص از نخود و ارده استفاده می‌شود.


حمص یا نخود ارده یکی از غذاهای لبنانی است که در خاورمیانه هم خیلی محبوب است و به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. حمص به دلیل داشتن ارده و نخود، بسیار پرانرژی و مغذی است. این پیش‌غذایخوش‌مزه در اکثر کشورهای عربی به‌عنوان سس در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود.
مواد لازم:
نخود خام: ۲۰۰ گرم
ارده: ۳
کرم کنجد ساده عقاب مقدار 350 گرم 
 
برند : Halvaye Oghab
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
نقد و بررسی تخصصی
عقاب یکی از شناخته‌شده‌ترین شرکت‌های تولیدکننده فراورده‌های کنجد است که از سال 1323 فعالیت خود را آغاز کرده و هرسال سعی می‌کند در کنار کیفیت، تنوع محصولات خود را افزایش دهد. عقاب دارای گواهینامه ایمنی، بهداشت و سلامت صنایع غذایی اتحادیه اروپا  IFS و BRC در ایران است. عقاب در ابتدا کار خود را با تولید ارده برای صبحانه آغاز کرد و بعد از سع
پوریاى ولى، مردى بود قوى، قدرتمند و معروف.با تمام پهلوانان معروف زمان کشتى گرفت و پشت همه را به خاک رسانید.زمانى که به اصفهان رسید، با پهلوانان اصفهان هم کشتى گرفت و همه را به خاک انداخت.از پهلوانان شهر درخواست کرد بازوبند پهلوانى مرا مُهر کنید، همه مُهر کردند جز رئیس پهلوانان شهر که با پوریا هنوز کشتى نگرفته بود.گفت من با پوریا کشتى مى گیرم، اگر پشتم را به خاک رسانید بازوبندش را مُهر مى کنم.قرار کشتى را روز جمعه در میدان عالى قاپو گذاشتند ت
در دل خویش مجموعه ای از نفرت دارم. یک بوته ی عظیم تنفر در قلبم روییده است، منی که همیشه جز محبت مرام دیگری نمی دانستم. چه بر من رفته ای استاد؟ چه بر من اورده ای استاد؟‌این حجم از تنفر در من ای استاد ... 
و منی که کهیر می زنم از حرف زدن با تو. و تویی که هیچ چیز برایت مهم نیست. و تویی که لم می دهی و نان سنگک گنده را از ان زیر میز در می اوری و فرو می کنی توی ارده -جلوی لپتاپت -. و تویی که دو لوپی می خوری و هیچ چیز این جهان برایت مهم نیست. 
و منی که در تنفر مست
ج –۲ – فعالیتهای شیلات
تکثیر و پرورش ماهیان زینتیپرورش ماهی در استخرهای دو منظوره
ج –۳ – صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
فرآوری و بسته‌بندی سبزیجات ( پاک کردن، خشک کردن )بلغور‌سازیفرآوری محصول زعفران ( جمع آوری، پاک کردن، خشک کردن، درجه بندی و بسته بندی)بسته بندی زرشکفرآوری و بسته بندی انواع میوه های خشک، برگه ها، غلات، حبوبات و خشکباربرشته‌سازی بسته بندی آجیل سویابسته بندی انواع محصولات باغبانی ( انگور – توت فرنگی و… )خشک کردن و بس
حلواشیرخشک
مواد لازم
شیرخشک قنادی١پیمانه(من نیدو استفاده میکنمNIDOخوشمزه تر میشه)
آرد١پیمانه
روغن مایع١پیمانه(کمتریابیشتربستگی به نوع آرد)
مواد لازم برای شربت
شکر٢پیمانه
آب ٢پیمانه
اول شربت اماده میکنم شکر و اب مخلوط میکنم و اونقدر هم میزنم تا شکر تو آب ذوب بشه میذارم روی حرارت هرچی شربت غلیظ تر باشه حلوا سفت تر میشه، من شربت حالت نرم و ابکی بر میدارم تا حلوام خیلی سفت نشه
بعد آرد و شیر و روغن با هم مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم تفت میدیم تا
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
مردی به نزد حلوا فروشی رفت وگفت:«مقداری حلوای نسیه به من بده» حلوا فروش قدری حلوا برایش در کفه ترازو گداشت و گفت : « امتحان کن ببین خوب است یانه.»مرد گفت:«روزه ام باشد موقع افطار » حلوا فروش گفت:« هنوز ۱۰ روز به ماه رمضان مانده ؛ چطور است که حالا روزه گرفته ای .»مرد گفت:« قضای روزه پارسال است.» حلوا فروش حلوایش را از کفه ترازو برداشت وگفت : «تو قرض خدا را به یک سال بعد می اندازی قرض من را به این زودی ها نخواهی داد .من به تو حلوا نمی دهم .
طرز تهیه حلوا مجلسی و خوشمزه با شیره انگوربرای تهیه حلوا دستورهای مختلفی وجود دارد. بعضی‌ها آردش را حسابی سرخ می‌کنند تا به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید، برخی با خرما شیرینش می‌کنند و بعضی دیگر با اضافه کردن مغزها به حلوایشان آن را به یک عصرانه مقوی تبدیل می‌کنند. ما در این مطلب طرز تهیه حلوا با شیره انگور را به شما آموزش می‌دهیم. حلوایی با طعم متفاوت که شیرینی اندکش آن را خوش‌خوراک‌تر می‌کند.


ادامه مطلب
 
ساشه
ساشه (به فرانسوی: sacher) کیسهٔ کوچک یک بارمصرفی است که معمولاً حاوی مواد مصرفی مانند سس، پودر، شامپو، دارو، و غیره است. ساشه در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی و مانند آنها کاربرد دارد.
.
 
 
ساشه ها به دلیل طراحی و اندازه مناسبی که دارند، از موارد مصرف متنوعی نیز برخوردار می باشند. این ساشه ها به صورت چند لایه بوده که به دلیل دوخت پذیری مناسبی که دارند ، از نفوذ هرگونه رطوبت و آلودگی های خارجی در امان است و سلامت محصول را تامین می کنند. یکی از
یکی از غذاهای محلی و خیلی قدیمی طالقان که در روستاهای اورازان و اطراف وجود دارد و این‌ روزها کمتر پخته می‌شود، اُجاره حلواست. البته حلوا بودن آن به این معنی نیست که شیرین و جزء شیرینی‌جات باشد. طالقانی‌ها علاوه بر حلواهای شیرین، به بعضی غذاها که حالت پوره دارد، حلوا می‌گویند. مثلاً دوپیازه در طالقان به سیبزینی حلوا مشهور است. این اُجاره حلوا هم خوراکی پوره مانند است که با هویج درست می‌شود. (به هویج در طالقان، اُجاره می‌گویند.)
مواد لازم:
 
حمص یک پیش غذا در اصل یک نوع سس مخصوص خاورمیانه است که با مخلوطی از نخود، ارده کنجد، آب لیمو، سیر و نمک تهیه می‌شود.
مواد لازم
400 گرم کنسرو نخود
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری ارده
2 حبه سیر
نمک و فلفل پاپریکا
روغن زیتون
جعفری تازه
دستور العمل‌
آماده کردن نخودها تنها بخش وقت‌گیر در مراحل آماده کردن حمص است؛ چون شما در صورتی که از کنسرو نخود استفاده نکنید نیاز به پختن، جوشاندن یا خیس کردن و پوست گرفتن آن‌ها دارید.
نخودها را به تنها

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها