نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه جوجه کباب در فر

طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی مت
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم
بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری
با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
ادامه مطلب
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که
علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
ادامه مطلب
جوجه کباب
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی
از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده
است.
ادامه مطلب
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد. جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.  

ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه جوجه کباب را در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناک همراه باشید :
 
مواد لازم برای جوجه کباب

جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
 زعفران حل شده (یا پاپریکا) :مقداری

روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری

پیاز :2 عدد

 
ادامه مطلب
جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم. 
 
1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. ا
طرز تهیه جوجه کباب قرمز
آموزش آشپزی و شیرینی پزی , جوجه کباب , نکات مهم  در تهیه جوجه کباب قرمز , آموزش طبخ جوجه کباب قرمز
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قرمز :
مرغ
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن
سیر
آب پیاز
 
طرز تهیه جوجه کباب قرمز:
ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و
سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط
کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.
مواد لازم برای
مواد لازم برای درست کردن سس ماست :
ماست :نصف فنجان
خیار :نصف یک عدد
برگ گشنیز:1 قاشق سوپ خوری
پیاز:1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سس ماست:
ماست ،خیار ، پیاز و برگ گشنیز را در غذاساز ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود.
مواد لازم جوجه کباب رژیمی برای 4 نفر :
سینه مرغ تکه شده :500 گرم
شیر نارگیل :1 فنجان
پیازچه :1 بوته
سیر:2 حبه
موسیر:1 عدد
ریشه زنجبیل رنده شده :1 قاشق سوپخوری
روغن بادام :2 قاشق سوپخوری
آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
سس سویا :1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.

ادامه مطلب
جوجه کباب ماستی طعم متفاوت و خوشمزه‌ای دارد و در طرز آن از سینه مرغ، پیاز، ماست چکیده، پودر سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود و شما می‌توانید این جوجه کباب خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
 
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر به مقدارلازم
ماست چکیده ۱/۵ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه جوجه کباب ماستی
سینه مرغ را تکه‌تکه خرد کنید.
آن‌گاه پیاز، نمک، فلفل و پودر سیر را افزو
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند. جوجه کباب از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. در ادامه طرز تهیه جوجه کباب را آموزش خو
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا
متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد.
ادامه مطلب
جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.جوجه را می توان بصورت های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می باشد.
در تفریح98 همراه ما باشید
 

ادامه مطلب
جوجه فسنجان کباب
خوردن همیشه لذت بخش بوده است و کمتر کسی را داریم که از خوردن آن سر باز
بزند. درست کردن کباب فوت و فن هایی دارد که افراد کمی هستند که به آن مسلط
هستند، کباب جوجه فسنجون نیز یکی از کباب هایی است که علاوه بر اینکه
طرفدار دارد، درست کردن آن نیز خیلی سخت نیست. ما در این پست آموزش آشپزی راه راحت تری را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم تا انتها با ما همراه باشید.

 

 
طرز تهیه جوجه فسنجان
 
برای تهیه این جوجه فسنجان خوشمزه ابتدا م
 
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند.
مواد لازم
500 گرم مرغ بدون استخوان مخلوط ران و سینه
300 گرم جوجه با استخوان خردشده و مخلوط
3 عد
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
طرز تهیه جوجه کباب در فر
 
امروزه اکثر
افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش
در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر
نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر
بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش
است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی
است که روی منقل تهیه می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آموزش طرز تهی
 
مواد لازم:گوشت سینه مرغ برای هر نفر 250 گرمزعفران آب کرده 1 قاشق چایخوریسیر رنده شده 1 حبهروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریفلفل 1 قاشق چایخوریادویه گرامسالا 1 قاشق چایخوریلیموترش 2 عددخامه 4 قاشق غذاخوریفلفل دلمه­ای رنگی 1 عدد
ادامه مطلب
کباب پز صنعتی
کباب پز صنعتی یا سالاماندر کشویی آسانسوری در چهار ظرفیت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ و یک مدل رومیزی با ظرفیت ۱۲ سیخ تولید می گردد. مصرف کننده با توجه به تعداد مشتریان و فضای آشپزخانه خود می تواند، یکی از مدل های کباب پز تابشی سالاماندر را انتخاب نماید.کباب پز تابشی سالاماندر در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نام های کباب پز تابشی آسانسوری و یا کباب پز تابشی چند منظوره نیز نام برده می شود.
مزایا کباب پز تابشی رو میزی
پخت بدون دود
پخت انواع
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
جوجه‌ کباب عسلی با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوش‌مزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیراچا، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق‌العاده دارد.جوجه‌کباب یکی از کباب‌هایی است که اغلب اوقات در مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها جزء غذا‌های اصلی است. اگر دوست دارید جوجه کباب با طعمی تازه را امتحان کنید، جوجه کباب عسلی با سس تایلندی را پیشنهاد می‌کنیم.
در این مدل جوجه‌کباب از سس سیراچا که یکی از طعم‌دهنده‌های غذایی تایلند است، استفاده می‌شود. این سس
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی:2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، برش به مکعب / تکه های کاباب1 فنجان آب لیمو تازه فشردهیک لایه کوچک لیمو را با پوست جدا کنید (اختیاری است ، زیاد آن را قرار ندهید)15 میخک سیر ، خرد شده6 قاشق غذاخوری ماست ساده (ماست یونانی)6 قاشق غذاخوری روغن زیتون2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز (سرکه سیب)1.5 تا 2 قاشق چایخوری فلفل سفید زمین⅓ قاشق چایخوری ادویه زنجبیل½ قاشق چای خوری آویشن زمینی ، یا گیاه سنگ ریزه⅓ قاشق چایخوری پاپریکا1+ قاشق چایخوری نمک (
طرز تهیه جوجه کباب
دستور تهیه جوجه کباب زعفرانی و ماستی خوشمزه با سس مخصوص
جوجه کباب جزو غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانیان است. همان طور که میدانید جوجه کباب از غذاهای اصیل و سنتی ایرانیان است و امروزه در رستوران های سراسر دنیا این غذای خوشمزه را درست می کنند.
جوجه کباب جزو کباب های بی نظیری است که از گوشت مرغ پخته می شود و همه افراد از کوچک به بزرگ عاشق این کباب لذیذ هستند. برای پخت یک جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و رستورانی فقط کافیست فوت و فن ل
 "شعر کودکانه جوجه من"جوجه پر طلاییزرد و سرخ و حنایی
پرهات رنگا رنگهراه رفتنت قشنگه
ای جوجه قشنگمجوجه رنگارنگم
حناییه سر توچه خوشگله پر تو
   بیشتر بخوانید: "شعر کوتاه برای کودک 2 ساله"
 
**********اشعار کودکانه**********
 
"جوجه نافرمان"
گفت با جوجه مرغکی هشیارکه ز پهلوی من مَرو به کنار
گربه را بین که دُم عَلم کردهگوش ها تیز و پشت خم کرده
چشم خود تا به هم زنی بردتتا کُله چرخ داده ای خوردت
جوجه گفتا که مادرم ترسوستبه خیالش که گربه هم لولوست
گربه حیوان خو
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
کباب پز تابشی اتوماتیک چیست و چگونه کار می کند
کباب پز تابشی اتوماتیک وسیله ای است برای پخت تعداد زیاد کباب بویژه کباب کوبیده و جوجه کباب در هر وعده غذایی که در رستوران ها، تالار ها و آشپز خانه های صنعتی استفاده می گردد. در کباب پز اتوماتیک پخت کباب بصورت مکانیزه انجام شده و نیاز به آشپز جهت پخت و کنترل فرایند پخت کباب نیست. در این دستگاه اپراتور دستگاه، سیخ کباب بر روی قلاب های در قسمت ورودی قرار داده و کبابپز بصورت خودکار سیخ را به داخل دست
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
طرز تهیه جوجه کباب
 
جوجه کباب با دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ
یا جوجه استفاده می‌شود.جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر‌های شمال
می‌اندازد. غذا‌های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده
مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه
باشد.در این مطلب از سایت علم سرا
می خواهیم درباره مواد خواباندن و طرز تهیه جوجه کباب ماستی ترش فوق
العاده زعفرانی تابه ای مکزیکی و لبنانی بدون سیخ د
شناختن جوجه سهره نر از ماده:
                        
۱- سر جوجه نر از ماده بزرگتر و گرد تر (فندقی شکل ) است.
۲- نوک جوجه نر بزرگتر و ضخیم تر و مخروطی شکل است.
۳- جوجه سهره نر سینه ای پهن و صاف دارد.
۴- سیاهی روی کتفهای جوجه نر پر رنگ تر از جوجه ماده است.
ادامه ی پست در ادامه مطلب....
ادامه مطلب
طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس
چهارشنبه یازدهم 10 1398
 
طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
مواد اولیه کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم 
 پیاز متوسط:2 عدد
نمک :ب
کباب بختیاری یکی از کباب های معروف و پر طرفدار ایرانی است. تقریبا می شود گفت این کباب هم حاوی کباب چنجه است هم جوجه کباب . برای تهیه کباب بختیاری از راسته گوسفند یا فیله گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کباب بختیاری تهیه نمایید. 

مواد لازم کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
ک
کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه ایرانی است که از
کباب های نوین محسوب می شود. این کباب خوشمزه به دلیل استفاده از گوشت
بلدرچین علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن نیز خاصیت های زیادی
دارد.
ادامه مطلب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است.
اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع
روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و
آسان است.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف کباب های سنتی و معروف ایرانی از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. مواد این کباب خوشمزه تقریبا مانند کباب کوبیده است ولی روش پخت ان کاملا متفاوت است.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

ادامه مطلب
خیلی از دوستان سوال میکنند که چرا خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم را توصیه
نمی‌کنیم. در جواب این سوا باید بگویم که ماشین جوجه کشی وسیله بسیار حساسی
می باشد و جز کالا های برقی به حساب می آید و نمی توان با چند دقیق برق
زدن از سالم بودن آن اطمینان حاصل کرد پس بهتر است به جای خرید ماشین جوجه
کشی دست دوم یک دستگاه جوجه کشی نو ایرانی یا خارجی خریداری کنید
مواد لازم برای کال کباب
بادنجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده :نیم بوته
آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی


ادامه مطلب
امروز قصد داریم دو غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی(کباب بناب ، املت) را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.
 
1- کباب بناب:
کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
طرز تهیه کباب بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استا
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
کباب فلفلی یکی از انواع کباب های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه
بر اینکه به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود ، به صورت پیش غذا هم سرو
میشود. این کباب خاص را می توانید به ذائقه خودتان با فلفل شیرین یا فلفل
تند تهیه نمایید.
ادامه مطلب
دنده کباب یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به
شهر کرمانشاه می باشد. این کباب با نام دنده کباب کرمانشاهی شناخته می شود و
اگر آنرا به صورت حرفه ای درست کنید می تواند یک انتخاب عالی برای پیک نیک
های شما باشد.
ادامه مطلب
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل
محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند
آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب
آن است.
ادامه مطلب
کباب مرغ و قارچ کبابی خوشمزه است که به آسانی تهیه می‌شود. این خوراک یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است که سرشار از پروتئین می باشد. در این مقاله با هم تجربه ی یک آشپزی ایرانی و خوشمزه را خواهیم داشت.
کباب مرغ و قارچ غذایی لذیذ و سالم به ویژه برای کسانی است که منع مصرف گوشت قرمز دارند. برای پخت این کباب به منقل نیازی نیست و می‌توان آن را در فر یا روی گاز هم درست کرد. برای آشنایی باطرز تهیه کباب مرغ و قارچ با مجله دلتا همرا شوید.
مواد لازم :
سینه مرغ:
کباب ژاپنی یکی از انواع کباب های کشور ژاپن است که به دلیل طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند فیله کباب ایرانی با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به همین دلیل طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.
ادامه مطلب
کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به
خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه
مانند محبوبیت ساندویچ فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم.
ادامه مطلب
جوجه های تازه متولدشده:
35 - 33 درجه 
جوجه های بدون پر:
34 - 32 درجه
جوجه هایی که پوشش پر کاملی ندارد:
32 - 30 درجه
جوجه های دارای پوشش کامل پر:
29 -  26 درجه
پرنده های بالغ:
حداقل دما: 22 درجه
#دما

دایره المعارف پرندگان زینتی

JOIN US ➡️ @yakarimkhorasan
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
شیش کباب با راسته گوساله
شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو 
برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است. 
شیش کباب هم با مرغ و هم با گوشت قرمز درست می‌شود. این کباب در واقع با گوشت خوابیده در مواد یا همان مرینت شده درست می‌شود که طعم فلفلی خوشمزه‌ای خواهد 
داشت. بهترین بخش گوساله برای کباب بخش راسته است، چون نسبت به سایرین برای کباب مزه ب
طرز تهیه جوجه ماستی
 
نکاتی برای تهیه جوجه ماستی :
• برای پخت جوجه کباب ماستی، به هیچ عنوان از ماست دیگر به غیر از ماست چکیده استفاده نکنید زیرا آب نباید داشته باشد. ماست باید در حدی باشد که مرغ ها آغشته به ماست باشند اما در آن شناور نباشند.
 
• برای درست کردن جوجه ماستی لازم نیست از پیاز، آبلیمو، زعفران یا زردچوبه استفاده کنید.
• می توانید به مقدار خیلی خیلی کم از رزماری با سبزی های معطر مخلوط کنید و استفاده کنید.
 
• همان طور که می دانید جوجه
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند. طرز تهیه کباب تابه ای و کباب دیگی سنگسری به این صورت است که مقدار زیادی گوشت را در دیگ مسی که درب آن محکم بسته می شود می ریزند و به همان مقدار گوشت، برنج را نیز در دیگ ریخته و آب و نمک و روغن و چاشنی ها را به مقدا
طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه
جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. جوجه چینی را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید   

ادامه مطلب
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله مرغ:  4 تا 5 عدد
گوشت فیله گوساله:2 تکه 
فلفل دلمه:1 عدد
قارچ:300 گرم
پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
سیر خرد شده:2 تا3 عدد
سیب زمینی :2 عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز


 
 
ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم
روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه ای: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 ماست: به میزان مناسب
 
 
ادامه مطلب
آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است. این کباب شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و در کنار کباب ترکی از محبوبترین کباب های کشور ترکیه محسوب می شود.
ادامه مطلب
آخرین جزییات بازار اقلام اساسی در ایام پایانی سال/ آیا قیمت گوشت، مرغ و آجیل کاهش می‌‌یابد؟آخرین بررسی‌ها از سطح بازار عمده فروشی‌های مولوی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۳ تا ۲۰ هزار، برنج پاکستانی ۸ تا ۱۱ هزار، برنج هندی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، شکر ۳ هزار و ۸۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، قند ۵ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰، لیموعمانی ۶۰ هزار، نخود ۱۰ تا ۱۲ هزار، لوبیا قرمز ۱۳ تا ۱۵ هزار، لوبیا چیتی ۱۲ تا ۱۵ هزار، عدس ۸ تا ۱۰ هزار، لپه ۱۰ تا ۱۳ هزار، رب گو
کباب لقمه ترکیه ای، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرمپیاز درشت 1 عددسبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریآرد سوخاری1 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق چایخوریفلفل 1/2 قاشق چایخوریروغن مایع 4 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
کباب پز تابشی برلیان پخت 1200 سیخ در ساعت که به صورت آسانسوری و بدون دود با حرارت عالی ساعتی هزار و دویست سیخ از انواع کباب ها را طبخ می نماید مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران و کبابی می باشد و با مصرف بهینه گاز کار می کند.کباب پز تابشی اتوماتیک مدل برلیان (میکس پز) قابلیت ۱۲۰۰ سیخ در ساعتکباب پز اتوماتیک برلیانطول ۲۲۰ سانتیمترعرض ۶۳ سانتیمترارتفاع ۲۰۰ سانتیمترتعداد سیخ ۱۲۰۰ سیخ میکس پز در ساعتطول کباب ۳۵ سانتیمترمصرف گاز ۱۱.۶ متر مکعب در سا
طرز تهیه اکبر جوجه :
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره‌ای و نیز لقب علی‌اکبر کلبادی نژاد بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع‌کننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برا
کباب پز خانگی بدون دود شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتی
مواد لازم برای اکبر جوجه
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم اکبرجوجه
جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه
لیموترش :1 کیلوگرم
زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :3 پیمانه
نمک و فلفل :به
فیله کباب یکی از انواع کباب های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که
طرفداران بسیار زیادی دارد. این کباب خوشمزه با فیله گوساله و گوسفند تهیه
می شود و به دلیل اینکه گوشت مدت طولانی در سسی مخصوص استراحت می کند طعم
بسیار لذیذی دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

 
ادامه مطلب
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستن ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم
**********
جوجه تیغی پستانداری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته ، جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن ، جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هستن ، و از جوندگان ک
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
جوجه ی یک روزه، مانند هر فرآورده ی تولیدی دیگری، محصول یک فرآیند تولید بر روی یک ماده اولیه است. بنابراین، کیفیت آن نیز تحت تاثیر هر یک از این دو، یعنی ماده اولیه و فرایند تولید قرار دارد. تخم بوقلمون، به عنوان ماده اولیه مورد استفاده برای تولید جوجه، خود در حقیقت محصول تولیدی یک مزرعه ی مولد بوقلمون گوشتی است و کیفیت آن از نحوه مدیریت مزرعه مادر، تاثیر می پذیرد. پس، نخستین گام برای تولید یک جوجه ی با کیفیت مطلوب، در مزرعه مادر و با تولید تخم
کاربردهای استفاده از زعفران
زعفران از دیرباز به عنوان یک چاشنی خاص در آشپزخانه های ایران مورد استفاده قرار می گرفت. یک لایه نازک از برنج مخلوط زعفران در بالای گلدان سفید برنج و زرشک ، در کنار عطر و رنگ کباب مرغ (جوجه کباب) ، همه نوید میزبان مهمان نوازی است.

ادامه مطلب
یک از عوامل از عوامل تعیین کننده توانایی ذاتی جوجه بوقلمون، مجموعه شرایطی را شامل می شود که از تولید تخم تا تفریخ جوجه را در بر می گیرد. ما در ادامه به این شرایط با جزییات بیش تر و تحت دو عنوان نقش مزرعه مولد بوقلمون در کیفیت جوجه تولیدی و نقش کارخانه جوجه کشی در کیفیت جوجه تولیدی، خواهیم پرداخت. تاثیر مجموعه این شرایط بر درصد تفریخ تخم های نطفه دار بوقلمون، تحت عنوان تفریخ پذیری تخم های نطفه دار، در کارخانه جوجه کشی و در فرآیند مشکل یابی مرب
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
فیله گوساله یا گوسفند :   150 گرم
فلفل دلمه ای سبز  : 1عدد کوچک
پیاز :1عدد متوسط
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق
سس سویا :2 قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی


ادامه مطلب
فقیری از کنار دکان کبابی میگذشت.دید کبابی گوشت ها را در سیخ کرده و به روی آتـش نهاده باد میزد و بوی کباب در بازار پیچیده بود.
فقیری گرسنه بود و سکه ای نداشـت پس تکه نانی از توبره اش در آورد و در مسیر دود کباب گرفته به دهان گذاشت.به همین ترتیب چند تکه نان خورد و براه افتاد.کباب فروش که او را دیده بود به سـرعت از دکان خارج شـده دست او را گرفت و گفت : کجا؟پول دود کبابی را که خورده ای بده !
حکایت پول دود کباب صدای سکه است.رندی آنجا حاضر بود و دید که فقیر
کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.
 
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده
4 عدد گوجه فرن
شرکت مرغک (سهامی خاص) در تاریخ 1352/03/10 تاسیس گردید . این شرکت با
در اختیار داشتن واحد اجداد ، اولین تولید کننده ی مرغ تخمگذار (نژاد
HyLine) در کشور می باشد. همچنین با دارا بودن هشت فارم وسه کارخانه ی جوجه
کشی در پنج استان کشور حدود نیمی از جوجه های تجارتی تخمگذار مورد نیاز
واحد های تولید کننده ی تخم مرغ را تامین می نماید. شرکت مرغک وابسته به
سازمان اقتصادی کوثر بوده و با بیش از چهل سال فعالیت اولین تولید کننده
جوجه مادر تخمگذار در کشور و بزرگترین
ترشی کلم قرمز یک از ترشی‌های لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با در ادامه همراه باشید.
 
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
 
کلم قرمز یک عدد متوسط
 
سیر    دو حبه
ترشی کلم قرمز یک از ترشی‌های لذیذ و راحت است که در کنار بسیاری غذاها مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … در رستوران ها سرو می شود. طرز تهیه ترشی کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. به طور کلی ترشی کلم قرمز را به دو روش تهیه میکنند. ترشی کلم قرمز معمولی یا فوری که در این مطلب هر دو روش آموزش داده شده اند. می توانید از این ترشی در کنار سالاد هم استفاده کنید. با در ادامه همراه باشید.
 
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز
 
کلم قرمز یک عدد متوسط
 
سیر    دو حبه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
کباب پز تابشی خانگی شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتیگرا
جوجه تیغی ها حیواناتی بامزه و کوچک هستن ، من در این مقاله ی کوتاه ، شیوه زندگی جوجه تیغی ها رو نوشتم
**********
جوجه تیغی پستانداری کوچیک در خانواده ی خارپشت ها و در رده ی پستانداران هست
طول جوجه تیغی ها بین 10 تا 30 CM هست و وزن آنها با توجه به گونه های مختلف متفاوته ، جوجه تیغی ها پاهایی کوچک دارن و کل بدنشان با خوار های ریز پوشانده شده و از آنها در برابر شکارچی ها محافظت می کنن ، جوجه تیغی ها در شب به دنبال غذا می رن و همه چیز خوار هستن ، و از جوندگان ک
سلام
 
جاتون خالی واقعا، چهارشنبه هفته پیش تزم رو دفاع کردم. 
اگه شکلای visio ام بدردش میخوره، برای کشیدن مدار و ... میتونه ازینجا بگیره. یک استنسل هست برای مدار کشیدن. دو تا فایل هم هست که چند تا شیت توشون هست. 
http://bayanbox.ir/download/6547316463197217853/drawings-thesis-backup.zip
روزای عجیبی بود. شبیه همون روزای آخر ایران بود. 
نوه گلن کلی گریه کرد. یه ساعت طول کشید تا خداحافظی کنم. (دقیق تر نزدیک 3-4 ساعت کل اون شب داشتم خداحافظی میکردم ازش). 
ولی خب 2 ساعت رانندگی بین دو تا شه
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
طرز تهیه اکبر جوجه اصل
شاید کمتر کسی باشد که به شمال ایران سفر کند و آوازه غذای لذیذ اکبر جوجه را نشنیده باشد,حاج علی اکبر کلبادی ابداع کننده غذای اکبر جوجه و موسس رستوران های 
اکبر جوجه در خطه مازندران است که این غذای خوش طعم نیز از اسم ایشان گرفته شده,برای تهیه اکبر جوجه دستور های بسیار زیادی وجود دارد اما امروز در آشپزخانه
 زیبازن طرز تهیه اکبر جوجه اصل را برای شما در نظر گرفتیم.


ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها