نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه آبگوشت مرغ، غذایی رژیمی

توی خونه ما ( خونه مامانمو میگم ) آبگوشت اینجوری طبخ میشه که گوشت و مقادیری دنبه میریزن توی قابلمه وقتی دنبه پخت مامانم درش میاره میکوبدش دوباره میریزدش توی آبگوشت! در جریان لوس بازی های غذایی من هستید دیگه ؟ من یا آبگوشت نمیخوردم یا یه صافی یا حتی چایی صاف کن (!) با خودم میبردم سر سفره بعد سر فرصت میرفتم کنار قابلمه آبگوشت و کمی آبِ آبگوشت یا اون توری واسه خودم صاف میکردم و میومدم ^_^بعد من فکر میکردم طبیعیش اینجوریه که این دنبه ها توی آبگوشت با
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغ
از جمله مورد علاقه های مرد های خانواده آبگوشت که بهترین طبخ آن و میل کردن آن سنتی است به همراه مواد خاص و نحوه پخت خاصی در نظر گرفته شده. آبگوشت هایی که از روش سنتی درست می شوند طعم خیلی خوشمزه تر و بهتری دارند.برای خوشمزه شدن هر غذایی نیازه شما با وقت لازم و علاقه به پختن غذا صرف کنید. آبگوشت همانطور که می‌دانید به چربی زیادی نیاز داره, بهتره از گوشت گوسفندی پر چرب استفاده کنید که آبگوشت بهتری خواهید داشت. در ادامه همراه ما باشید برای طرز تهی
آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانی‌تر کرد. هر چه حرارت ملایم‌تر و زمان پخت بیشتر باشد، آبگوشت خوشمزه‌تر خواهد بود… اجزای اصلی این غذا گوشت و حبوبات هستند و با توجه به اقلیم ناحیه‌ای که این غذا در آنجا پخت می‌شود، سایر مواد غذایی به آن اضافه خواهد شد؛  مثلاً شمالی ها در آبگوشتشان سیر می‌ریزند و کرمانی‌ها آن را با زیره طعم‌دار می‌کنند اما وجود گوشت و حبوبات وجه تشابه تمام آبگوشت‌هاست.

ادا
مواد لازم برای آبگوشت غوره :
گوشت گوسفند :  نیم کیلو
غوره :200 گرم
سیب زمینی :375 گرم
پیاز:1 عدد
لوبیا :  87٫5 گرم
نخود :87٫5 گرم
ادویه :1 قاشق مرباخوری
زردچوبه :1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار کافی 

ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
طرز تهیه آبگوشت مرغ
آبگوشت غذایی مقوی و لذیذ است که تقریبا تمام ایرانیان آن را دوست دارد، اما به دلیل وجود گوشت قرمز و حبوبات در این غذا، بعضی از افراد نمی‌توانند آن را میل کنند.
به همین دلیل در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت مرغ سنتی و رژیمی را شرح دهیم. با ما همراه باشید.
مراحل طبخ آبگوشت مرغ بسیار به آبگوشت سنتی با گوشت قرمز شباهت دارد، البته طعم آن به دلیل استفاده از گوشت مرغ به جای گوشت قرمز متفاوت است. اگر تمایل دارید تا
برای حفظ سلام
طرز تهیه آبگوشت قنبید
اگر تا به حال آبگوشت لوبیا سفید قمی نخورده اید پیشنهاد ما به شما خواندن این طرزتهیه آبگوشت قمی در این بخش از باشگاه خبرنگاران جوان است.
 قم نیز مانند بسیاری از شهرهای ایران غذاهای محلی و به خصوصی دارد که بایستی برای یک بار هم شده آن ها را درست کرده و نوش جان کنید.
از جمله این غذاهای خوشمزه و لذیذ و البته متفاوت آبگوشت قنبید قمی است که دستور تازه و متفاوتی از سایر آبگوشت ها دارد.
قمنبیت به معنی نبات قم بوده و اهالی قم به عل
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
آبگوشت به عنوان یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی در سفره هر خانواده‌ای به شکل هفتگی یا ماهیانه حضور دارد. این غذای سنگین و مقوی به دلیل گسترده‌گی جغرافیایی تهیه آن، در میان اقوام مختلف ایرانی در انواع گوناگون و گاه با ادویه‌های متنوع درست می‌شود. 
ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت بزباش
ـ مواد لازم:گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرمتره فرنگی: ۲۰۰ گرمجعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرمشنبلیله:  ۱۰۰ گرملوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرملیمو عمانی: ۵ عددروغن: ۴ قاشق سوپخوریپیاز: ۱ عددزردچوبه: ۱ قاشق مربا خوریفلفل: قدرینمک: قدریرب گوجه فرنگی: قدری
 

ادامه مطلب
ناهار آبگوشت بود.ته کاسه رو سر کشیدم.همونطور که سرم رو به همراه کاسه آوردم پایین، دیدم چهارچشمی داره نگاهم می کنه.خندیدم.‌ از اون مدل خنده هایی که از سر تعجب روی صورتم نقش می بنده.با صدای بلند گفت حلالت! من هیچ وقت این کار رو نمی کنم. فکر می کنم زشته و بقیه نگاهم می کنن!گفتم اسمت چیه؟!گفت احمد.گفتم ببین احمد، همه این دانشجوها فردا منو فراموش می کنن. حالا فردا نه پس فردا. دیگه ته تهش سال دیگه یا اصلا ده سال دیگه. اونوقت من می مونم و این ذهنیت اشتبا
به نام خدا
در منابع طب سنتی ایران آبگوشت مفید برای مبتلابان به پوکی
استخوان و درد مفاصل آمده است.
روش تهیه:
یک استکان نخود را شب تا صبح در آب جوش بخیسانید.
روز بعد آب
آن را بریزید و با گوشت ماهیچه گوسفند جوان، کمی نمک، یک عدد پیاز کوچک و
یک عدد سیر به‌ همراه 200 گرم کلم سنگ (قنبید) که به‌ صورت نگینی خرد شده روی
حرارت ملایم بگذارید تا به‌ مدت 4 تا 6 ساعت اجزایش به‌طور کامل پخته و نرم
شود.
سپس محتویات آبگوشت را بکوبید و با نان سنگک برشته می‌توا
طرز تهیهآبگوشت بزباش
ـ مواد لازم:گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرمتره فرنگی: ۲۰۰ گرمجعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرمشنبلیله:  ۱۰۰ گرملوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرملیمو عمانی: ۵ عددروغن: ۴ قاشق سوپخوریپیاز: ۱ عددزردچوبه: ۱ قاشق مربا خوریفلفل: قدرینمک: قدریرب گوجه فرنگی: قدری
 

ادامه مطلب
شپزی, غذاهای سنتیطرز تهیه آبگوشت (دیزی) در زودپز؛ راحت و سریع2 ماه پیش توسط SINAASKARY1آبگوشت یک غذای قدیمی و اصیل ایرانی است و کم تر کسی پیدا می شود که این غذای لذیذ و خوشمزه را دوست نداشته باشد. اجزای اصلی تشکیل دهنده آبگوشت، گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله به همراه دنبه گوجه فرنگی، سیب زمینی و حبوباتی مانند نخود و لوبیا سفید است. با توجه به مواد اولیه ای که در آبگوشت استفاده می شود این غذا را به یک غذای پرکالری، مقوی و سنگین تبدیل کرده است پس بنا
خاطرات اربعین نود و هشت: (شماره ده)
در جریانید دیگه که در حال حرکت به سمت مرز مهران بودیم از تهران با پراید.
برای ناهار توقف کردیم.
اسم موکب مدافعان حرم بود.
چند روز قبل حرکت ما، یکی از اهالی شهرمون تو اینستا استوری کرده بود تصویر این موکب رو.
برام جالب بود که ماهم تو همون موکب توقف کرده بودیم.
موکب بزرگی بود.
ظاهرا اهالی افغانستان این موکب رو زده بودند.
داخل چادری بزرگ رفتیم نشستیم.
سفره پهن بود و زائران در حال میل غذا بودند.
ما هم رفتیم نشستیم س
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قورمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
برای تهیه این آبگوشت اگر از گوشت بدون دنبه استفاده می‌کنید باید کمی دنبه جداگانه تهیه کنید و در این غذا به کار ببرید. مزه خوب آبگوشت بیشتر به خاطر چرب بودن این غذاست. البته چربی طبیعی مثل دبه طعم و مزه‌ای فوق‌العاده به غذا می‌دهد.
 
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفن
چند تا نصیحت مهم و خوشمزه
تو زندگیت مثه قیمه نذری باش که دیگران برای بدست آوردنت از جون و دل مایه بذارن
تو زندگیت مثه فسنجون باش که هر کسی وسعش نرسه بخورتت
تو زندگیت مثه نیمرو باش نه املت که واسه خودت دوست داشته باشن نه گوجت
تو زندگیت مثه پیاز باش که حتی در حال خورد شدنم اونقدر قویه که اشک همرو در میاره
تو زندگیت مثه خیار باش هر وقت خوبی کردی یه تلخیم بکن که پرو نشن
تو زندگیت مثه آبگوشت باش که با سیلی صورتش سرخ نگه داشته همش نخود و لوبیاس ولی اس
طرز تهیه آبگوشت 
گوشت گاو یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و سنتی کشورمان است که در بین مردم بسیار محبوب است. گوشت گاو در شهرهای مختلف در سبک ها و انواع مختلفی پخته می شود. این غذای خوشمزه و دلپذیر از انواع مواد غذایی مانند گوشت و حبوبات و غیره تهیه می شود.
مواد لازم برای آبگوشت
گوشت گاو گوشتی 2 گرم
نصف لیوان نخود فرنگی
سیر؛
پیاز متوسط 2 عدد
نصف لیوان لوبیای سفید
گوجه فرنگی ، 2 عدد
سیب زمینی متوسط؛ 2 عدد
رب گوجه فرنگی؛ قاشق غذاخوری
در صورت نیاز نمک و فل
طرز تهیه آبگوشت قمری
 
آبگوشت کلم قمری یکی از غذاهای محلی همدان و کرمانشاه است. مواد این آبگوشت را، کلم قمری، گوشت گوسفندی، عدس، پیاز، نعناداغ، زردچوبه، فلفل و سیرداغ تشکیل می‌دهد همچنین آبگوشت با کلم قمری را می توان همراه با کشک محلی و ماست و سیر نیز صرف کرد.آبگوشت از دیر باز یکی از غذا های اصیل و خوشمزه و سالم ایرانی بوده و هست. نه تنها تهیه این غذا راحت و آسان می باشد بلکه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است و این غذا را به عنوان یک غذای کام
آبگوشت با کشک
 
مواد لازم(برای ۴ نفر):گوشت گوسفند(آبگوشتی)  نیم کیلو نخود خیس کرده نصف پیمانه پیاز بزرگ  یک عدد سیب زمینی کوچک  سه عدد نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم کشک ساییده شده  یک پیمانه نعنا به میزان دلخواهسیر داغ 
طرزتهیه :گوشت را به همرا نخود و پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.پس از پخته شدن گوشت و نخود، سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه
مواد لازم سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده1 پیاز متوسط خرد شده1 چوب کره بدون چربینمک3 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم1/4 لیوان شوید تازه1/2 فنجان خامه سنگینبرگ کرفسروغن زیتوننمک دریایی پوسته پوسته
طرز تهیه سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده ، 1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده ، 1 پیاز متوسط خرد شده و 1 کره بدون چربی را در یک قابلمه متوسط بیش از حرارت متوسط ترکیب کنید. فصل با نمک.کوک کنید ، هم بزنید ، تا زمانی که پیاز صاف شود ، 8-10 دقیقه.3 فنجان آبگوشت مرغ کم
فرق علی (ع) شکافته شد !
 پزشک تجویز کرد گوسفندی سر برند و رگ ششش را به او دهند تا در کله او فرو کند و عمق یابی کند ! (لابد چون چیز دیگه چرب و چیلی تر گیر نمی اومده ! )
بعد گفت خوب حالا دیگه کار از کار گذشته بهتره بی خیال شید و برید همون گوسفند رو بار بزارید برا مراسم تا یه آبگوشت مشت بزنیم به بدن .
خوب دکتر با کله ای بود .
از اینکه قراره تاسوعا و عاشورا رو هم توی خونه بمونیم و جایی هم نریم و با مادرم هم قهرم ,کلافه ام...هیراد هم که نیست... از طرف دیگه شهریوری داره آتیش میباره ,صدرحمت به مرداد ماه... اگر نریم باید بشینم و کار های عقب افتادمو این چند روز تموم کنم, 
امروز خاله ام آبگوشت میدن ولی یه شهر دیگه هستن و تا اونجا دوساعت راهه و دووووره ...منم هوس آبگوشت کردم ,نه هر آبگوشتی ,از اونا که واسه  امام حسین میدن... . 
 
قبلا چقدر تاسوعا عاشورا خوش میگذشت ,میرفتیم امام زاد
 
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
1 عدد پیاز
500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
روغن برای سرخ کردن
زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پو
 
 
ادویه پلو:
مخلوط گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل.
این ادویه برای مصرف در کلم پلو، هویج پلو و قیمه پلو بسیار مناسب است.
ادویه آبگوشت:
مخلوط زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک.
به نظر خیلی ها آبگوشت ادویه ی خاصی ندارد و شاید بیشتر ما آبگوشت را فقط با زردچوبه و فلفل و برگ بو میپزیم. در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص به خودش را دارد. به همین خاطر دیزی های بیرون پز این قدر خوشمزه اند.
ادویه ترشی:
مخلوط نع
 
✅کلاغی که مامور خدا بود.
آقای شیخ حسین انصاریان می‌فرمود: 
یه روز جمعه با دوستان رفتیم کوهدوستان یه آبگوشت و چای روی هیزم درست کردن، سفره ناهار چیده شد.ماست، سبزی، نوشابه، نون دوتا از دوستان رفتن دیگ آبگوشتی رو بیارن که...یه کلاغی از راه رسید رو سر این دیگ و یه فضله‌ای انداخت تو دیگ آبگوشتی!دل همه رو برد حالا هر که دلش میشه بخوره
گفت اون روز اردو برای ما شد زهر مارخیلی بهمون سخت گذشتتو کوه، گشنههمه ماست و سبزی خوردیمکسی هم نوشابه نخورد
خی
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
اگر اهل سفر کردن و گشت‌وگذار باشید، قطعا یکی از دغدغه‌های اصلی و جذابیت‌های هر سفر، بخش خوشمزه‌جات و خوردنی‌های آن است. هر شهر به تناسب آب‌و‌هوا، اقلیم و خلق‌و‌خوی مردمانش، غذاهای خوشمزه‌ای دارد که آدم را برای امتحان کردنشان تشویق می‌کند. از میان شهرهای ایران، کرمان، از آن دسته شهرهایی است که عطر و طعم غذاهایش هوش از سر آدم می‌برد. غذاهای کرمان ، با طعم‌های بی‌نظیر و رنگ و لعاب منحصر به فردشان، از گردشگران دلربایی می‌کنند و اگر یک
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
مواد لازم سوپ حبوبات و آب مرغ:
1 قاشق غذاخوری روغن کلزا 15 میلی لیتر1 پیاز ، ریز خرد شده 200 گرم2 سیر میخک ، فشرده یا چرخ کرده1 1/3 فنجان انواع توت ها 260 گرم1 1/2 فنجان مخلوط حبوبات خشک 260 گرمگوجه فرنگی کنسرو شده 3/4 لیوان (تکه ای) 200 گرم2 فنجان آبگوشت مرغ 500 میلی لیتر3 فنجان آب 750 میلی لیتر1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرمفلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک 1 گرم
طرز تهیه سوپ حبوبات و آب مرغ:
اگر نمی توانید یک مخلوط حبوبات خشک را در فروشگاه
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که همه با آن خاطرۀ خوش دارند.



آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی کشورمان است که بین مردم محبوبیت خاصی دارد. آبگوشت در شهرهای مختلف به سبک‌های خاص پخته می‌شود. این غذای خوش‌مزه و لذیذ از مواد مختلفی مانند گوشت و حبوبات پخته می‌شود. آبگوشت از آن دسته غذاهایی است که دور هم می‌چسبد.
مواد لازم:
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
نخود: نصف لیوان
سیر: ۲ حبه
پیاز متوسط: ۲ عدد
لوبیا سفید: نصف لیوان
گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
سیب‌زمین
ما بچه بودیم ...
بابام یخ فروش بود گاهی درآمد داشت گاهی هم نداشت .
گاهی نونمون خشک بود گاهی چرب 
شاید ماهی یکبار هم غذای آنچنانی نمیخوردیم.
نون و پنیر و سبزی گاهی نون خالی...
اما چشممون گشنه نبود.
 
یه دایی داشتم اون زمان کارمند دولت بود .
ملک و املاک داشت و وضعش خوب بود.
مادرمون ماهی یک بار میبردمون منزل دایی .
زنش، زن خوبی بود .
آبگوشت مشتی بار میذاشت و
ادامه مطلب
تصور کنید وارد مغازه قصابی شده‌اید و به آقای قصاب سفارش یک شقه ران گوسفندی داده‌اید! حالا به ابتدای جمله برگردید! بله عرض کردم که «تصور» کنید!
 
جناب قصاب تند و تیز شروع به بریدن و تکه کردن گوشت می‌کند. شما هم منتظر ایستاده‌اید و در این خیال که به زودی چه خورشت و آبگوشت‌های لذیذی خواهید خورد، فرو رفته‌اید.
 
همینطور که در خیال خود شناورید، بیایید حرکات تند و تیز جناب قصاب را با سرعت آهسته تماشا کنیم. چاقوی تیزش را در حجم گوشت فرو می‌کند و ب
وقتی خواهرم زنگ زد و گفت میشه الان بیای? تازه با بابا رسیده بودیم خونه 
یعنی راستش همون لحظه بابا ماشینو خاموش کرد 
من همچنان عصبانی از خانمی که تشریف آورده بود منو دید بزنه و منم حتی یه کرم نداشتم! و بعد هم دعوا با یه همکار اصصصصلا حال نداشتم اما بابا گفت میریم 
بابا هم اومد
چهارشنبه بود روز آبگوشت و بابا آبگوشت رو بار گذاشته بود
رفتیم خونه خواهرم 
سینک ظرفشویی پر از ظرف 
بچه مقداری بی حال و خواهرم که مشخص بود حالش خیلی خوب نیست 
و بعدا فهمید
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
 
 
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
۱. آبگوشت با ترشی سیر ۱۳ ساله :آب دهن + چایی وانیل با نبات 
۲. کتاب Harry potter & the goblet of fire 2 ـو تموم کردم [اولا که کتاباش خیلی بهتر از فیلم توضیح داده دوم اینکه خوبیه کتاب نسبت به فیلم اینه که میتونی فکری که شخصیتا تو اون لحظه میکنن و علت کارشونو بدونی ولی خو در کل دیدن فیلمش برا داشتن یه تصور کلی از شخصیتا و مکانا چیز خوبیه]
۳. رفتم نشسم بالکن بارون که از آسمون میریخ خیابونا رو خیس میکرد نگا کردم .. به چراغای ساختمونا تو شب نگا کردم .. حس خوب سرمای بار
 
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
طرز تهیه دوغ محلی ساده و گازدار
کنار برخی غذاها( مانند آبگوشت ، دیزی ، کباب کوبیده ) بودن دوغ محلی یکی از لزومات می باشد که طعم فوق العاده ای را کنار این غذاها به ارمغان می رساند ، اما اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید ما برای شما دستور تهیه خانگی آن را پیشنهاد میکنیم :
 

ادامه مطلب
 
شمال تا جنوب کشور ایران غذاهای لذیذ و بی نظیری متناسب با فرهنگ همان منطقه تهیه می شود . در این قسمت از آشپزی مطلبک تصمیم گرفته ایم 12 نوع از غذاهای ایرانی که معروفند را برای شما عزیزان ارائه دهیم این غذاها علاوه برا اینکه در ایران شناخته شده اند. از نظر توریست های خارجی هم بهترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است .
 
کباب ایرانی :
کباب یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است . انواع کباب ها از جمله جوجه، برگ، جیگر گوسفند، کباب کوبیده، بختیاری و دنده کباب که
 
❣ادویه پلو : این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و کلا ًپلوهای مخلوط
مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره و بهتره که آماده از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل .
❣ادویه آب گوشت : خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همی
7 غذای سنتی که حتما باید امتحان کرد
اگر بخواهیم لیست غذا‌های ایرانی را بنویسیم، احتمالا به کتابی چند جلدی نیاز خواهیم داشت. با این حال برخی از غذا‌های سنتی ایران هستند که همیشه در میان انواع غذا‌های ایرانی در صدر لیست قرار می‌گیرند. در این مطلب قصد داریم ۷ غذای ایرانی از مناطق مختلف سرزمین عزیزمان را بیشتر به شما معرفی کنیم که احتمالا هیچ کدام از عاشقان غذا‌های سنتی ایران نمی‌توانند از آن‌ها چشم پوشی کنند.
۱. آبگوشت
۲. کوفته تبریزی
۳. قیم
مواد لازم سوپ گوجه فرنگی:2 عدد روغن زیتون اضافی1 عدد کره بدون نمک1 پیاز بزرگ سفید ، ریز خرد شده1 سیر میخک بزرگ ، خرد شده و پوست کنده2 عدد آرد همه منظوره3 فنجان آبگوشت مرغ نمکی پایین28 اونس آیا می توان گوجه فرنگی کامل آلو را پوست کنده ، پوره شده (شامل آب میوه)1-1 / 2 قاشق غذاخوری. قند1 جوانه آویشن تازهنمک کوشر و فلفل سیاه تازه خرد شده3 عدد ریحان ، پیاز خرد شده یا شوید را به طور بسیار ریز خرد شده یا مخلوطی از هر سه مورد (در صورت استفاده از یکی از گلهای موجو
مواد لازم جهت تهیه سوپ هویج:
    2 عدد هویج    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر ، تقسیم شده است    ¾ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب ، تقسیم شده ، برای طعم دادن    1 پیاز زرد متوسط ​​، خرد شده    2 سیر میخک ، فشرده یا چرخ کرده    ½ قاشق چای خوری گشنیز    ¼ قاشق چایخوری زیره    4 فنجان آبگوشت (یا آب)    2 فنجان آب    1 تا 2 قاشق غذاخوری کره بدون روغن ، برای طعم دادن    1 قاشق چایخوری آب لیمو ، برای طعم دادن    فلفل سیاه تازه ، به طعم و مزه
طرز تهیه سوپ ه
بریانی یا بریان چیست؟
شاید اسم غذاهای محلی اصفهان مثل قیمه ریزه را نشنیده باشید اما اسم بریانی  را بدون شک شنیده اید. که البته اسم صحیح آن بریان یا بریون است. در شهر زیبای اصفهان جایگاه خاصی دارد. البته اسم بریان در نقاط مختلف جهان روی غذاهای مختلفی گذاشته شده ولی بریان یا بریانی اصفهان از گوشت گوسفند تهیه میشود که آبپز و سپس چرخ شده است. این گوشت بعد از آن همراه با دارچین و نعنا در کفگیرهای مخصوص ریخته شده و روی آتش پخته میشود. بریانی را معمو
بیماری روز تعطیل پریشی اومده بود سراغ اعضای حاضر خانواده. من، خواهر و مادرم. یکهو مامانم از آشپزخانه گفت: ایکاش یه ربات آشپز داشتیم.
باران کله اش را از توی کتاب در آورد: ایکاش یه ربات مشق بنویس داشتیم.
من و هلن هم از توی تنهایی مان گفتیم:ایکاش یه ربات دوست داشتیم که با هرکس همونطور بود که دلش میخواست. مثلا از مغزامون اسکن می گرفت.
قبل از اینکه فکرم بکشد به حسگر ها و ربات و هوش مصنوعی، ناگهان جواب را یافتم. ما یک همچین رباتی داشتیم....
ناگهان تلفن ز
برای آشنایی با طرز تهیه یک آبگوشت خوشمزه ، با مجله دلتا همراه باشید.
آبگوشت یکی از غذا های سنتی و قدیمی کشورمان است که بین مردم محبوبیت خاصی دارد. آبگوشت در شهر های مختلف به سبک‌ های خاص پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ با مواد مختلفی مانند گوشت و حبوبات پخته می‌شود. آبگوشت از آن دسته غذا هایی است که دور هم می‌چسبد و همه ایرانی ها با این غذای بی نظیر و عالی خاطره خوش دارند.
مواد لازم تهیه آبگوشت :
گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم
نخود: نصف لیوان
سیر: ۲
✓ سکانس اول: یک روز با همه ی شور و شوق معلمی که اساسأ با نوسانات خُلقی ات کم و زیاد می شود، می نشینی  برای تدریسهای فردا ایده پیدا میکنی، طرح درس می نویسی، ابزارهای هرچند ساده برای آموزش ریاضی و‌علوم و بقیه درسها می سازی و‌...
✓ سکانس دوم: فردا در کلاس...هر آن چیزی که انتظارش را نداری بر سرت می آید.بدتر از همه این هست که دانش آموزانت کوچکترین وَقْعی برای ایده ها و طرح درس و ابزارهای من درآوردی و بدردبخور و گاهی غیر کاربردی ات نمی نهند و اینجا تا
دارم‌کم کم یاد میگیرم جادوگر شهر اوز درنیارم از طرح پیرمرد زجرکشیده وحداقلِ سعیمو بکنم اگه شبیه پسرخاله اش نشد،پسرِنوه ی عمه ای ،کسی شه!
میدونم باید پا بذارم روی ترسهای دلم و تنهایی سفر کردن و تنهایی خوشحال بودن رو یادبگیرم
بلد شدم به مامانم‌اطمینان بدم چیزهایی بیش از اندازه پیاز خورشت و کباب تابه ای رو حالا میدونم و با گذشت ۲ دهه و نصفی از به دنیااومدنم یادگرفتم برای تنهایی رد شدن از خیابون ابتدا باید سمت چپ و سپس سمت راست رو نگاه کرد و حت
در محضر بهجت میخونیم:

لذت از نماز، از هر لذتی بالاتر است
در روایت است که رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم فرمود: «حُببَ إِلَیّ مِنْ دُنْیاکمْ: أَلطیبُ، وَ النساءُ، وَ جُعِلَ قُرةُ عَینِی فِی الصلاةِ؛ از دنیای شما سه چیز مورد علاقه و محبوب من است: عطر و بوی خوش، زنان، و نور چشم من در نماز قرار داده شده است».١
تمام لذت‌ها روحی است و آنچه از لذات که در طیب و یا از راه نساء، به‌صورت حلال تکویناً مطلوب است، بیش از آن و به مراتب بالاتر، در نماز
می‌گفت لاشه گوسفند مرده را از جلوی دامپزشکی برداشته؛ آورده خانه برای بچه هایش آبگوشت بار کرده!
نفرین خدا بر سردمداران بی عقل و بی شرفی که معیشت قشر ضعیف جامعه‌ را قربانی تدبیرهای غلطشان کردند. بهتر است بروند آرزوی مرگ کنند تا حداقل چند روزی کمتر سیاه شوند. 
البته خودمان هم کم مقصر نیستیم. کمتر گوش به حرف رهبر می‌دهیم. چسبیده ایم به شغل های دولتی و دل به دریای توکل نمی‌زنیم و محض رضای خدا و ولیّ اش ریسک فعالیت اقتصادی را نمی‌پذیریم. 
علی ای
بخشی از فرهنگ هر شهر مربوط به غذاهای آن شهر است.  غذاهایی که بر اساس آداب و رسوم و حتی موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی آن شهر شکل می‌گیرند. طعمغذاهای سنتی دلنشین و دلچسب است. محال ممکن است شما به شهری سفر کنید اما از طعم غذاهای سنتی آن نچشید. در این مقاله شما را با غذاهای سنتی یزد (شهر جهانی یزد) آشنا می‌کنیم. انواع کوفته و انواع آش تنها بخش کوچکی از غذاهای سنتی یزد هستند. امیدواریم در سفر به این شهر جهانی طعم غذاهای سنتی و اصیل یزد را حتما امت
لیست غذاهای مفیدی که باید در زمستان بخورید
مصرف برخی از غذاها به دلیل وجود ترکیبات و ارزش غذایی بالا در فصل سرد سال مناسب است زیرا افراد را در برابر بیماری‌ها مقاوم می‌کند.
محمدباقر مینایی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره غذاهای مناسب فصل پاییز و زمستان اظهار کرد: بسیاری از ترکیبات غذایی کیفیت خوبی ندارند به همین دلیل مردم باید بر سفره از غذاهای با کیفیت استفاده کنند
مواد لازم سوپ قارچ:4 قاشق غذاخوری کره1 قاشق غذاخوری روغن2 عدد پیاز خمیر4 سیر میخک سیر خرد شده1 1/2 پوند (750 گرم) قارچ قهوه ای تازه خرد شده4 قاشق چای خوری آویشن خرد شده تقسیم شده است1/2 فنجان شراب مارسالا (هر نوع شراب خشک قرمز یا سفید)6 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره4 فنجان آبگوشت یا سهام مرغ کم سدیم1-2 قاشق چایخوری نمک را مطابق با سلیقه تنظیم کنید1 / 2-1 قاشق چایخوری فلفل ترک خورده سیاه مطابق با سلیقه تنظیم می شود2 حبه بولیون گاو ، خرد شده1 فنجان خامه سنگین ی
 
کلاژن چیست؟
کلاژن چیست؟ آیا برای بدن مفید است؟
ممکن است شما کلاژن را به عنوان جزئی از لوسیون بدن موردعلاقه تان و یا مکمل خوراکی بشناسید. اما واقعا کلاژن چیست و شما چگونه می ‌توانید آن را در زندگی تان جای دهید؟
کلاژن، مخصوصا کلاژن نوع 1، فراوان ترین پروتئین بدن ماست. این پروتئین در ماهیچه‌ ها، استخوان‌ ها، پوست، رگ ‌های خونی، سیستم گوارشی و تاندون ‌ها یافت می‌ شود. این چیزی است که همراه با جایگزین کردن سلول‌های مرده پوست به استحکام
• وقتی برنج را داخل آب می جوشانید تا آن را آبکش کنید وقتی کاملا در حال جوش خوردن است یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید این کار به برنج شکل می دهد و باعث قد کشیدن آن می شود.
 
• اگر به آب برنج در حال پخت 1 قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر و رنگ آن سفیدتر می شود.
 
• چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟
‌سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.
به‌ گوشت ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ اجاق نمک‌ بزنید.
سبزیجات‌ را در آب‌ نم
جمعست و مثل همیشه بغض گلو گرفتهجمعست و مثل همیشه انتظار موعود جمعست و مثل همیشه خاطرات کودکی در کوچه پس کوچه های تنهاییجمعست و مثل همیشه عطر خوش نان صبحگاهیجمعست و مثل همیشه آبگوشت هایشجمعست و مثل همیشه ردیف کردن کارهای عقب مانده و نرسیدن به هیچ کدامشانجمعست و حال و هوایش:)
هر سال شب قبل تولدم حس می کنم حتمن فردا یه اتفاق خاصی میفته یا قراره یه روز خیلی متفاوت و خاص باشه ولی فرداش می فهمم که اصلن اونطور نیست، یه روز مزخرف مثل روزای دیگه ست... صبح خواهری تلفن زد و دعوتم کرد به صرف ناهار، چند روز پیش بهش گفته بودم به شدت دلم هوس آبگوشت کرده و حالا برام پخته بود... چقدر خوبه که یه نفر حواسش باشه تو قبلن دلت چی می خواست :) بعد از ناهار با هر چی توی خونه پیدا می شد اتاق رو تزیین کردیم و با هم کیک پختیم... بعد از کلی کثیف کاری ک
ثعالبی سفره‌ی بلاش بن فیروز را چنین توصیف کرده است: «غذاهایی که برای او تهیه می‌کردند متفاوت بود از جمله غذای پادشاهی که عبارت از کباب گرم و سرد، بقلمه، آبگوشت ترش، ماهی پخته سرد، پلو با گوشت، دلمه، یک خوراک گوشت که در سرکه پخته باشد و ترحلوا بوده و غذای خراسانی که عبارت از کباب سیخی و دیگ کباب با کره و ربّ، و غذای رومی که با شیر و شکر همچنین با تخم مرغ و عسل با برنج و کره و شیر و شکر تهیه میشد و غذای دهقانی که عبارت از گوشت گوسفند نمک سوز و ناز
1. خیلی هم در فقه و
اصول غرق نشوید. یک وقت دوز شیخ انصاری خونتان بالا می‌رود و زندگی طبیعی
فراموشتان می‌شود. همان خانم متین و معقول ـ که واقعاً یک سر و گردن از هم‌فکرانش
بالاتر به نظر می‌رسد ـ متن بسیار زیبایی نوشته بود که با خودم گفتم: با هم بخوانیم
و ببینید همین جزئیات پیش‌پا‌افتادۀ زندگی را می‌شود چه‌قدر خوب دید و توصیف کرد.
2. من و آقاپلیسه!
هوا ابری بود و سرد. اما من
گرم بودم از راه رفتن زیاد. می‌دانستم که آناهید لم داده روی کاناپه و فیل
در مقاله های گذشته عنوان کردیم که برنج، از جمله دانه های غذایی پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است و همین سبب شده تا فرآورده و خوراکی های مختلفی هم چون شیر برنج، شیره برنج، سرکه برنج و مورد هایی از این دست، ساخته و به مصرف کننده ها عرضه شود.
اغلب ایرانی ها، به دلیل محبوبیت فراوان برنج، تولید برنج و البته روش های آشپزی متنوع، بر این تصور هستند که دیگر کشور های جهان، تصور و برداشت متنوع و نوآورانه ای نسبت به پخت غذا های مختلف با برنج ندارند. با این
11نوامبر


نخود یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی کشت شده در دنیاست. شواهد باستان شناسی نشان می دهد که این گیاه در خاورمیانه ۷،۵۰۰ سال پیش کشت می شده است. در یونان باستان آن را به عنوان غذای اصلی و یا دسر و حتی به صورت خام استفاده می کردند. در روم باستان نیز نخود را درون غذایی شبیه به آبگوشت می ریختند و یا به عنوان میان وعده به صورت پخته شده مصرف می کردند. برخی از مردمان باستان حتی معتقد بودند که نخود ارزش دارویی بسیار بالایی دارد. از لحاظ تغذیه نی
بطری های شیشه‌ای مشروب که رو یکیش نوشته وُدکا و اون یکی نوشته اسکاچ، پر از آّب سرِ سفره بود و نهار هم جای‌شما‌خالی، آبگوشت.
میگم اینا تمیزن؟
میگه آره.
بعد یه لیوان آّب میریزم که بخورم. نادر میگه: مهدی نخور هرچی هم که باشه باز شیشه ی مشروبه.
جاوید میگه: نه بابا اینا مال لااقل سی سال پیشه . همسایمون که فوت شد، اینا رو ریخته بودن بیرون و بابام برداشت و بارها شستَشونو مدتهاست که داریم به عنوان بطری آّب ازشون استفاده میکنیم. 
آب و یه نفس هورتی کشید
و شما هم که با غذا و دیگر نوشیدنی
ها خودتون را سرگرم کنید حالا برویم یکی از این جیپ های زیبا را نگاه بیاندازیم که
دارد برای خودش البته خوش بختانه از ان اتوموبیل هایی نبوده است که دارای گردشگر
باشد و امیدواریم که برایش اتفاق خاصی نیوفتاده باشد و توریست ها که باعث حفظ و
ارتقای اقتصاد یک کشور میشوند از دست نروند و حالشان خوب باشد.انشالا سالم باشند.
و
اما امروز روز جمعه است و امروز صف است در عطاری ها صف آبگوشت است و یکی از لذیذ
ترین غذاهای ایرانی ا
میگم: مامان!
بله؟
پس‌فردا کلم‌پلو درست کنیم.
_
مامان!
بله؟
هر سوالی دارین می‌تونین از گوگل بپرسین.
_
مامان!
بله؟
باید خونه رو رنگ کنیم. دیوارا خیلی بد شدن.
_
مامان!
_
مامان!
_
ماااااماااان!
بلهههه؟
کی گفته نباید واسه آبگوشت پیازداغ درست کرد؟ کی گفته با پیاز خام خوشمزه‌تر میشه؟
_
مامان!
بله؟
صدای چی بود؟
_
مامان!
عهههه! چیه انقد مامان مامان مامان مامان می‌کنی؟
چرا همیشه ماه رمضون نیست؟ آشپزیش راحته، ظرف شستنش راحته، خوابش راحته، فقط بعدازظهرهاش
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :
بادمجان : 1.5 کیلوگرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مق
کتاب معروفی است که مجله آلمانی اشپیگل درباره اش نوشته است کسی که ابن کتاب را دوست نداشته باشد بهتر است هیچ کتابی نخواند. معنی اش را می شود فهمید این کتاب با طرح مدرن و طنز ترد و شهدی که از جمله هایش می چکد تنها به مذاق کسانی خوش نمی آید که سلیقه کتابخوانیشان شبیه سلیقه مرد دباغ درباره رایحه ها به بیراهه رفته است. مشخصا اگر بخواهم نام ببرم می شود کسانی که عادت دارند توی کتابها آبگوشت بخورند و کله پاچه و لنگ و پاچه ...این جور خوراکیها را راسته نوی
 
نخود فرنگی یا همان ماسالا چانا یک غذای معمولی هندی است که با نخود و ترکیبی از ادویه ها تهیه می شود. نخود فرنگی یک غذای سالم ، مغذی ، متنوع و آسان برای تهیه است. در این مقاله نحوه تهیه آن را به شما نشان خواهیم داد!
این انتخاب مناسب برای اجتماعات خانوادگی یا دوستان است ، زیرا معمولاً به عنوان یک اشتها آور با croutons یا crudités سبزی خورده می شود. علاوه بر این ، می توانید آن را با برنج ترکیب کنید تا یک غذای کامل و مغذی تهیه شود. در این مقاله ، به ارزش
1.صبح زود که چشمامو باز کردم خونه غرق آرامش و سکوت بود.دلخوری دیروزمون دیشب برطرف شد و دیشب رو خوب خوابیدم.صبحانه حاضر شد و یکی یکی بیدار شدن اهالی و نشستیم سر سفره.به گلها و گلدونای پشت پنجره که تازه سروسامونشون دادم سر زدم.دیروز که ابری بود ولی امروز حسابی از نور و آفتاب لذت میبرن (:
بعدش زدیم بیرون و رفتیم بازار.برای دخترها با لذت کفش خریدیم و من برای خودم و میم به سلیقه خودم عطر گرفتم.بعد هم رفتیم عکاسی و دو تا عکس از مامان باباها دادیم بزنن
لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم‌دهنده‌ طبیعی به غذاها به‎خصوص خورش‌ها افزوده می‌شود.
اگرچه لیمو عمانی یک چاشنی محبوب است که در اکثر غذاهای سنتی ایران وجود دارد اما خوردن آن به نظر متخصصان خالی از اشکال نیست.
به گزارش مجله دلتا؛ لیمو عمانی به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک می‌کند اما این ماده همانند اسفنج عمل‌ کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.
بیشترین موادی که لیمو عمانی به خود جذب می‌کند، چربی‌ها و اسی
 
مشکلات جنسی در مردان امروزه بسیار شایع است و دلیل اصلی آن سردی اندام جنسی مردان است که مسائلی از قبیل کاهش میل جنسی، زودانزالی، کاهش تعداد اسپرم‌ها، کاهش سرعت حرکت اسپرم‌ها و ... نمونه‌های بارزی از سردی اندام جنسی در مردان است.
در بعضی از موارد این نارسایی‌ها از کاهش یا عدم توانایی ذهنی ناشی می‌شود که آن هم از سردی مغز است؛ برای درمان، انجام کارهای زیر در یک دوره 40 تا 120 روز (بسته به میزان سردی اندام و تن) بسیار کمک‌کننده است:
1. روغن‌مالی
روستای مریان تالش
در استان گیلان با طبیعت بکر و گاه وحشی خود، یکی از پرطرفدارترین شهرها برای سفر است.
بلیط اتوبوس     خرید بلیط اتوبوس    قیمت بلیط اتوبوس    رزرو بلیط اتوبوس
تالش شهری در شمال ایران است که به دلیل جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، هر ساله گردشگران زیادی را به خود جلب می‌کند. طبیعت تالش انقدر ناب است و تصاویر جدیدی پیش رویت قرار می‌دهد که گاهی فکر میکنی به جای دیگری در این کره خاکی سفر کرده‌ای. برای همین هم هست که بدون دیدن جاهای دی
مواد لازم اشکنه
تخم مرغ    ۴ عددپیاز    ۱ عددآرد    ۲ قاشق غذاخوریشنبلیله خشک شده    ۱ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوریزردچوبه    به اندازه کافیروغن مایع    به اندازه کافیفلفل سیاه    به اندازه کافینمک    به اندازه کافی
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیازها را نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند ، سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم شنبل
أَیُّهَا اَلَّذِینَ آمَنُوا اُذْکُرُوا اَللّٰهَ ذِکْراً کَثِیراً (٤١) احزاب
ای آنان که ایمان آوردید یاد کنید خدا را یاد کردنی فراوان 
 وَ سَبِّحُوهُ بُکْرَةً وَ أَصِیلاً (٤٢)احزاب
و تسبیحش کنید بامدادان و شامگاهان
امروز جمعه روز اول ربیع هست بعد از دوماه عزاداری و لباس سیاه امروز آدم حس خوبه روزهای عید رو داره.
یه مطلب در باره ورود به ماه ربیع جایی خوندم برام جالب بود , نوشته بود: 
به پایان آمد این دفتر عزایت همچنان باقی است
 برای نوکرت هر
توی قصابی بودم که یه پیرزن اومد تو
و یه گوشه وایستاد .....
یه آقای خوش تیپی هم اومد تو و گفت: ابراهیم آقا قربون دستت
پنج کیلو فیله گوساله بکش عجله دارم .....
آقای قصاب شروع کرد به بریدن فیله و جدا کردن اضافه‌هاش
.....همینجور که داشت کارشو می‌کرد رو به پیرزن کرد و گفت: چی میخای ننه ؟
پیرزن اومد جلو یک پونصد تومنی مچاله گذاشت تو ترازو و گفت:
همینو گوشت بده ننه .....
قصاب یه نگاهی به پونصد تومنی کرد و گفت: پونصد تومن
فقط آشغال گوشت میشه ننه بدم؟
پیرزن یه
همه‌ی ما یک هایزنبرگِ درون داریم که تا تقّی به توقّی می‌خورَد بروزش می‌دهیم. مشکل‌مان این است که تکلیف‌مان با خودمان مشخص نیست و روی مرز سفید بودن و مشکی بودن قدم می‌زنیم. ما نه جرئت مشکی بودن داریم جه جرئت سفید بودن، و برای همین است که همه‌مان شده‌ایم خاکستری. هروقت دل‌مان بخواهد مشکی می‌شویم و پلید بودن‌مان عیان می‌شود و هروقت بخواهیم سفید می‌شویم و بدی‌هایمان را نهان می‌کنیم..شده‌ایم دکمه‌ی بالای پیراهن، که نمی‌دانیم باید باز
مواد لازم: آرد، آب، نمک، مایه خمیر، کنجدف پیاز، سبزی معطر و زعفران.
طرز تهیه : ابتدا خیمر را آماده می کنیم و آن را به تکه تکه کرده و به اندازه  و وزن مورد نظر تقسیم می کنیم یا اصطلاحا خمی ر را چونه می کنیم. پس از از این کار به مدت 1 تا 2 ساعت چونه ها را در مکانی گرم قرار می دهیم تا اصطلاحاً وربیاید ( پف کند). در این فاصله که خمیر آماده می شود مواد روی نان را درست می کنیم.
کنجد، پیاز رنده شده، سبزی های معطر و زعفران را با یکد یگر مخلوط  می کنیم. برخی به س
در این مقاله قصد داریم ، نیاز بسیاری از مخاطبان که به دنبال لیست ادویه های مخصوص هر غذا هستند را پاسخ دهیم و آنها را با انواع ادویه های خوشمزه ، خوشبو ، خوش رنگ و هم چنین گرم آشنا نماییم .
همچنین طرز تهیه ادویه های مختلف که برای طبخ انواع غذاها استفاده می شوند را به طور کامل شرح دهیم .
برای مثال به طرز تهیه ادویه کاری ، ادویه ترشی ، ادویه فلافل ، ادویه مخصوص قرمه سبزی ، ادویه جوجه کباب و .... می پردازیم .
در زیر به معرفی اجمالی 20 نوع ادویه می پردازی
زاهدان - ایرنا - مردم مومن و متدین شهرستان خاش سیستان و بلوچستان مانند سایر هم وطنان مومن و مسلمان ایرانی آداب و رسوم ویژه ای در ماه مبارک رمضان دارند.

به گزارش ایرنا همه ساله مردم شهرستان مرزی خاش در آستانه ماه های مبارک شعبان و رمضان با گرفتن روزه های مستحبی، غبارروی و عطرافشانی مساجد، آغاز جلسات ترجمه و تفسیر قرآن کریم و خرید مایحتاج ماه مبارک رمضان با آمادگی کامل به استقبال ماه میهمانی خدا می روند.خواندن نماز 20 رکعتی تراویح که هم اکنون د
یه دختر خاله دارم که سالهاست ندیدمش، تقریبا از وقتی کوچ کردن و رفتن محله سلطنت آباد سابق خونه خریدن.خونواده خاله بزرگم عینهو قوم یهود هستند که خودشونو قوم برتر و هر محلی رو که توش زندگی کنن، ارض موعود میدونن. موساشون که تونست با عصاش این قوم رو از چنگال فرعون نکبت جهان سومی و عقب افتادگی نجات بده و اونا رو از دریای عمیق کم سوادی برهاند و وارد دنیای آدم با کلاسها کنه، مصطفی پسر وسطی خانواده است که اسمش تو شناسنامه و تابلوی مطبش هوشنگه‌. البته
آیاا  شده میهمانی خارجی داشته باشید و دوست داشته باشید با غذاهای ایرانی سورپرایزش کنید؟ اگر بخواهید چند غذای خوشمزه ایرانی را معرفی کنید چه می گویید؟ در این مطلب میخوام  معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها  را به شما معرفی کنم . این غذاها در سرتاسر دنیا به عنوان نماینده های آشپزی ایرانی شناخته می شوند و باید بگوییم که انصافا نماینده های خوبی هم هستند. به نظرتان بهترین غذاهای ایرانی کدام هستند.
 
 
 
1. چلو کباب ایرانی Chelo Kabab
 
 
2.قرمه سب
خب،اگر بخواهم صادقانه جواب دهم خیر،اصلا!
جدا از اینکه دانش آموزان با شایعه پردازی ها و خاله زنک بازی هایشان مدرسه رفتن را برای خیلی ها (از جمله خودم)سخت و تحمل ناپذیر میکنند،خیلی از معلم ها و معاونین مدرسه نیز با رفتار های ناپسند خود باعث غیرقابل تحمل(تر) شدن مدرسه ها میشوند.
میتوانیم بگوییم دانش آموزان بچه هستند و عقلشان نمی رسد،ولی آیا درمورد معاونی که سن مادربزرگ مرا دارد هم میتوانیم همین حرف را بزنیم؟
بگذریم،یکی دیگر از مشکلات بی شماری
از چه می رنجیم؟
هفت روز از تجمعی که برای مخصوص استادان شدن آسانسور دانشکده راه انداختیم می گذرد و علی رغم قولی که رئیس دانشکده تحت فشار به عمومی شدن دوباره آسانسور داد، کماکان آسانسور به شکل خصوصی باقی مانده است.
به عنوان کسی که اتاقم در خوابگاه در طبقه دوم قرار دارد و عادت دارم پله ها را دو تا دو تا و حتی سه تا سه تا بپرم بالا و پایین و از بالا پایین رفتن در پله ها لذت ببرم و بعنوان کسی که در ایستگاه های مترو و پل های عابرپیاده اکثرا به جای سکون
تاکید کردم که یه مقدار از مواد دلمه رو بدون گوشت درست کنه، ولی همه رو با هم قاطی کرده بود. گفت یبار هیچی نمیشه. ناهار هم ماکارونی داشتیم یذره دیر رسیده بودم کلش رو با گوشت مخلوط کرده بود. سویا تموم شده بود و ماکارونی ام رو با ماست و جعفری و ذرت خوردم.
اون روزی که گفتم بیاید گیاهخوار بشیم گفت تو خودت میدونی و خودت با ما چیکار داری. گیاهخوار بشو، غذای خودت رو بخور. حالا میگه من که نمیتونم هرروز فکر غذای تو باشم. گفتم خودم فکرشو میکنم اگر تند تند تو
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مقداری سرخ کنید.
• گوشت را قطعه قطعه کرده و تمیز بشویید و
مواد لازم سوپ کرفس:
    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره    1 پیاز ، تفت داده شده    4 میخک سیر چربی ، خرد شده خشن    6 فنجان کرفس ، برش نازک (حدود 1 پوند 1 ¼ 1 پوند) 1 سر بزرگ فوق العاده ، برخی از برگ ها را برای جوشانده ذخیره کنید    2 فنجان سیب زمینی ، به قطعه قطعه قطور ½ اینچ (حدود ¾ پوند) - 1 راس بزرگ بزرگ پوست کنده ، یا از چند یوان استفاده نشده ، استفاده نشده است.    4 فنجان سبزیجات گیاهی یا مرغ (یا 4 فنجان آب + 1 قاشق غذاخوری "بهتر از پایه گیاهی" از سبزی
فواید ژلاتین برای زیبایی و جوان سازی پوستترکیبات ژلاتین چیست؟قطعا همه ما پودر ژلاتین خریداری می کنیم تا با آن ژله، دسر و... آماده کنیم، اما می دانید محتویات آن چیست؟ خوب، ژلاتین از استخوان ها یا پوست های حیوانی بدست می آید مصرف آن را نادیده نگیرید! این ماده یک غذای بسیار مغذی است که باعث افزایش کلاژن سازی می شود و با تاخیر در چین و چروک باعث جوان ماندن پوست می شود و همچنین به جوان سازی پوست کمک شایانی میکند. استخوان، پوست و بافت همبند از کلاژ
حجت الاسلام عالی در ادامه داد:
"هرکدام از کارهایی که انسان را بهشتی و یا جهنمی می کند، او را به یکی از درها و راه های بهشت و جهنم مرتبط می کند . 
اصولاً این درها معمولی نیست و یک راه است . آن گونه نیست که چون جمعیت زیاد است درها را زیاد کرده اند . در روایت است که طول هرکدام از این درها به اندازه ی چهارصد سال راه رفتن است . مقیاس های عالم آخرت با مقیاس های دنیا تفاوت دارد . بنابراین تعدد درها به دلیل کثرت جمعیت نیست . اینها ورودی ها و اسبابی است که هرک
خواص گوشت شتر

امروزه بسیاری از شهرنشینان به علت عادت نداشتن به مصرف گوشت شتر از خوردن آن اجتناب می‌کنند. برخی نیز بر این باورند که این گوشت سفت و دیرپز بوده و ارزش غذایی ندارد. حال پرسش اینجاست، ارزش غذایی گوشت شتر چه میزان است؟
دکتر متخصص تغذیه گفت: گوشت شتر منبع بسیار خوبی از مواد مغذی است و از جهت ترکیبات شیمیایی با گوشت سایر دام‌های اهلی مقداری تفاوت دارد. این گوشت در مقایسه با گوشت گاو از میزان پروتئین و چربی کمتری برخوردار است و در مقا
زیره پلو یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است.

زیره پلو از انواع پلو های ایرانی است که به دلیل داشتن زیره، مقوی و گرم است. این غذا به تنهایی یا با گوشت و مرغ مصرف می‌شود. جالب است بدانید زیره پلو با آبگوشت از غذاهای محلی اصفهان است که با ترید آبگوشت سرو می‌شود.
مواد لازم تهیه زیره پلو :
برنج: ۲ پیمانه
زیره سیاه: ۳ قاشق غذاخوری
کره و روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم


طرز تهیه زیره پلو :
زیره پلویی را حدود نیم ساعت در آب سرد خیس کنید.
حتماً ا
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو
طرز تهیه تاکو
 
تاکو غذای
سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل
شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار
داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.
تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه
است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند. در
این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه تاکو مکزیکی با گو

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها