آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
ادامه مطلب
خورشت آلو اسفناج
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که میتوان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا میدهد. این غذا را با دستور پخت زیر میتوانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل
طرز تهیه خورشت آلو اسفن
خورشت آلو اسفناج
دستور تهیهاول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.م
خورشت آلو اسفناج بهصورت متداول با گوشت قرمز طبخ میشود. ولی آن را میتوان با گوشت سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوشمزه را میتوانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.
خورشت آلو اسفناج از خوشمزهترین غذاهای سنتی ایرانی است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته میشود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بینظیر میکند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمانها است. این خورشت به سبب و
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک و
اسفناج Spinach گیاه بومی ایران است و از اوائل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت. بطوریکه در تاریخ مسطور است اسفناج در قرن هفتم در چین و در قرن دوازدهم در اسپانیا کشت میشده است. کشت اسفناج در سال 1806 در آمریکا شروع شد. اسفناج گیاهی است یکساله دارای ساقهای راست به ارتفاع نیم متر که برگهای آن پخن و نرم مثلثی شکل برنگ سبز میباشد. اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است. دو نوع اسفناج وجود دارد که بنام
ادامه مطلب
خواص اسفناج
اسفناج یکی از انواع گیاهان یک ساله است که دارای ساقه و برگ های لطیفی می باشد. نام علمی اسفناج در زبان انگلیسی Spinacia oleracea است. اسفناج حاوی کاروتنوئیدهای مفیدی مثل لوتئین و گزانتین است که این کاروتنوئیدها باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد در بدن می شوند.
برخی مطالعات و پژوهش ها نشان داده است که سبزیجاتی مثل اسفناج می توانند با سرطان هایی مانند دهان ، معده و مری مقابله کنند. عامه مردم فکر می کنند اسفناج حاوی مقادیر زیادی آهن است که ای
طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود. با طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی اصیل آشنا شوید.
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. همانطور که از نام این سالاد مشخص است، ماده اصلی آن اسفناج است که مسلما باید تازه باشد.
ادامه مطلب
گاهی اوقات حرف هایی می شنوی که وسط سرت اسفناج سبز میشه .کلا آدم های با اعتماد به نفس را دوست دارم. همیشه فکر می کنم ادم های با اعتماد به نفس در زندگی مفیدند به پوشش گیاهی کمک می کنند . برای همینه گاهی اوقات رو سر ادم اسفناج سبز میشه.
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود
ادامه مطلب
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود
ادامه مطلب
اسفناج
اسفناج یکی از گیاهان دارای برگ سبز است که به خانواده Amaranth تعلق دارد و نام علمی آن (Spinacia oleracea) است.
اسفناج ریشه خود را در ایران دارد ، اما پربارترین کشورها امروز چین است. و در ایالات متحده آمریکا اسفناج با داشتن بسیاری از مواد مغذی مفید برای سلامتی متمایز است و کالری کمی نیز دارد ، بنابراین به همین دلیل در تمدن های زیادی در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفته است ، این ماده در رژیم مدیترانه ای و خاورمیانه نیز رایج بوده است ، همانطور که
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آنها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ میشود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمیدهد.
ادامه مطلب
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه میشود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانیها به خص
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آنها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ میشود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمیدهد.
ادامه مطلب
خورشت قیمه از خورشت های محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف آن را به شکلهای گوناگونی تهیه میکنند. (قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و...)، اما قیمه اصلی همان خورشتی است که از لپه، گوشت، لیمو عمانی و البته خلالهای سیبزمینی تشکیلشده است.
ادامه مطلب
قُرمهسبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشتهای ایرانیان و یکی از خوراکهای ملی ایران است که معمولاً با برنج سِرو میشود. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار میرود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته میشود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک ی
اسفناج
زمان مصرف: به عنوان سالاد در کنار ناهار یا شام
علت مصرف:
اسفناج نه تنها سلامتی را با منابع غنی از آنتی اکسیدان بالا می برد بلکه حاوی موادی است که قدرت و سایز غضلات را بالا می برد.
منبغ بزرگ گلوتامین است، اسید آمینهای که برای رشد عضلات، عملکرد سیستم دفاعی و سلامت گوراش و همچنین افزایش سطح هورمون رشد حتی میزان سوخت و ساز ضروری است
مقدار مصرف:
10 اونس اسفناج خام: 65 کالری، 8 گرم پروتئین، 10 گرم کربوهیدرات، 1 گرم فیبر
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما میتوانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه میشود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانیها به خصو
شاید برایتان جالب باشد بدانید که تنوع غذایی در گیلان از تمام استانهای کشور بیشتر است. امروز قصد داریم طرز تهیه ترش تره را به شما آموزش دهیم که از نظر شهرت دست کمی از سایر غذاهای این استان ندارد. پس فرصت را از دست ندهید و طرز پخت این غذا را دنبال کنید.
مواد لازم
500 گرم لوبیا چیتی و عدس (مجموعا)
½ پیمانه آرد برنج
1 کیلوگرم اسفناج
500 گرم سبزی مخلوط (شبت، گشنیز، نعناع و جعفری)
1 تا 2 بوته سیر
3 تا 4 عدد تخم مرغ
روغن
رب نارنج یا آب نارنج به مقدار
وش تهیه خورشت کرفس با طرز تهیه خورشت کنگر و ریواس مشابه می باشد و هر کدام از این خورشت ها طعم و خواص بی نظیری دارند.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
کرفس: ۳ ساقه
روغن: ۱۰۰ گرم
پیاز: بزرگ یک عدد
آبلیمو: نصف فنجان
نعناع و جعفری: نیم کیلو
نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
ادامه مطلب
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما میتوانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
سالاد اسفناج و پنیر را حتما برای فصل تابستان مهیا کنید و از طعم خوشممزه آن لذت ببرید :
مواد لازم
اسفناج(ترجیحا اسفناج کوچک):۲لیوانانجیر:۴عدد خرد شدهبادام زمینی نمکی:۱/۴لیواننمک و فلفل:به میزان لازم
آب لیمو ترش:۱ق
ادامه مطلب
“بورانی اسفناج” را به شکل های مختلفی تهیه می کنند ولی با سیر و گردو مزه فوق العاده ای دارد و بسیار مقوی می شود. به سرعت و تنها در 30 دقیقه تهیه می شود و به عنوان یک مکمل کم هزینه می توان از آن نام برد.مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج
* اسفناج : 1 کیلو
* گردوی خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
* ماست : 500 گرم
* سیر تازه : 100 گرم
* نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی
ادامه مطلب
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود.
ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب :2 لیتر
ادامه مطلب
دستور پخت چند مدل بورک ترکی خوشمزه :
بورک ترکی اسفناج و پنیر فتا
بورک با سیب زمینی
بورک سوسیس و پنیر
بورک گردویی
آموزش طرز تهیه بورک:
بورک ترکیهای اسفناج و پنیر فتا یکی از محبوبترین و خوشمزهترین انواع بورک است و یک میان وعده مقوی و مفید به خصوص برای دانشآموزان برای ناهار و عصرانه محسوب میشود. اهالی ترکیه و سایر کشورهای خاورمیانه بورک اسفناج و پنیر فتا را در وعده صبحانه میل میکنند. میتوانید بورک ترکیهای پنیر و اسفناج را بپیچی
✅ مواد لازم :روغن شحم 2 قاشق غذاخوریگوشت خورشتی گوسفند 450 گرمپیاز خرد شده 1 عددسیر 4 حبهفلفل قرمز تازه 1 عددچوب دارچین 1 عددآویشن 1 نصف قاشق چایخوریزیره نصف قاشق چایخورینمک و فلفل به میزان دلخواهرب انار 1/2 فنجانعسل سه قاشق غذاخوریسرکه انگور 1 قاشق غذاخوریآلوبخارا تازه 1 فنجانریحان تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)✍️ طرز تهیه:ابتدا گوشت را خوب بشویید تا خون آبه ی آن خارج شود بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس پیاز خر
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۰۰ گرم برگ اسفناج
یکچهارم پیاز قرمز
یکدوم فنجان پنیر فتا
یکدوم فنجان گردوی خردشده
یکچهارم فنجان جوانهی یونجه در صورت تمایل
یک عدد انار متوسط
چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
ادامه مطلب
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
مواد لازم سوپ اسفناج:کره 25 گرم
1 دسته پیاز بهار
، خرد شده1 تره
(حدود 120 گرم) ، خرد شده2 کرفس چوب کوچک
(حدود 85 گرم) ، خرد شده1 سیب زمینی کوچک
(حدود 200 گرم) ، پوست کنده و تفت داده شود½ قاشق مرباخوری فلفل سیاهسهام 1l (ساخته شده با دو حبه مرغ یا سبزیجات)کیسه های 2 200 200-235g اسفناج
150 گرم نیمه چربی کرم فریم
روش درست کردن سوپ اسفناج:کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز بهار ، تره فرنگی ، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. هم بزنید و روی درب آن بگذارید. 10 دقیق
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب :2 لیتر
ادامه مطلب
بورانی اسفناج یکی از خوراکی هایی هست که هم از ان میتوان به عنوان یک وعده ی غذایی کامل استفاده کرد، هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان چاشنی ای به همراه غذا. همچنین این غذا به خاطر داشتن کلسیوم موجود در ماست و آهن فراوان در اسفناج به شما پیشنهاد میشود که این غذای لذیذ را حتما در وعده های غذایی خود و فرزندانتان جای دهید. ما در این مطلب چگونگی درست کردن این غذای آسان و کم هزینه را آموزش میدهیم پس با ما همراه باشید.
ادامه مطلب
مواد لازم برای خورشت فسنجانمغز گردو ی آسیاب شده 500 گرمگوشت مرغ تکه شده به تعداد افرادرب انار 1 پیمانه معادل 300 گرمشکر 3 تا 4 قاشق غذا خوریآب لیمو 3 ق غفلفل1 قاشق مربا خورینمک 1 قاشق مربا خوریرب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صافپیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
چاره شور شدن غذا چیست؟
برای از بین بردن شوری غذا با توجه به نوع غذای خود یکی را راه حل زیر را انتخاب کنید.
۱- یک قاشق نوشابه داخل غذا بریزید.
۲- یا برای رفع شوری غذا از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بکنید به چند تیکه بزرگ برش بزنید و داخل خورشت بندازید و بعد از حدود نیم ساعت آنها را از خورشت خارج کنید.
۳- همچنین میتوانید مقداری خمیر با آرد گندم درست کنید. آن را به شکل گلولههایی به اندازه گردو درآورید و داخل خورشت خود بیندازید. و بعد
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها
آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده
آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله
سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه
آش اوماج
زرشک پلو
ادامه مطلب
به نقل از میزان، جو از جمله مواد خوراکی است که جزو سوپر غذاهایی به حساب میآید که پشتیبان دستگاه گوارش ماست.جو سرشار ازفیبرهای محلول و نیز ویتامین B۱ است که در کاهش جذب چربیها در روده و نیز تجزیه و تبدیل انرژی غذاهایی که میخوریم خیلی کمک میکند.
ماست
نه تنها ماست یک خوراکی خوشمزه است، بلکه لطیف و خوش رایحه هم هست. ماست، منبع غنی پروتئین و سرشار از پروبیوتیک است. بدن شما به راحتی ماست را هضم کرده، و آن را فورا به منابع انرژی بدنتان منت
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان
مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
خورشت فسنجان یکی از لذیذترین خورشتهای ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت درست میشود.
مواد لازم
1 عدد مرغ
500 گرم گردو چرخ کرده
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
5 قاشق سوپخوری رب انار
شکر
نمک، زردچوبه، زعفران
دستور العمل
ابتدا مرغ را با پیاز و دو سه لیوان آب و کمی نمک میگذاریم نیم پز شود. در مرحله بعد گردوی چرخ کرده را به مخلوط اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم.
سپس آب انار یا رب انار را اضافه کرده و اجازه میدهیم خورشت آهسته بجوش
بورانی یک پیش غذای اصیل ایرانی است ولی در ترکیه و کشورهای حاشیه مدیترانه نیز انواع بورانی درست میشود. در میان انواع بورانی بورانی اسفناج بسیار محبوب و خوش طعم است.
مواد لازم
500 گرم اسفناج
2 فنجان ماست چکیده
1 قاشق سوپخوری روغن
1 حبه سیر
نمک و فلفل
دستور العمل
ابتدا اسفناج را به دقت تمیز میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به خوبی بپزد.
سپس آنرا به همراه سیر کمی در روغن تفت میدهیم.
در این مرحله ماست را با کمی نمک و ف
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب :2 لیتر
ادامه مطلب
آموزش آشپزی:آیا اسفناج را باید پخت؟
جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود
همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می
دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.
فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید
مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید.
خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم
قیمه پلو
غذاهای محلی شهرهای ایران با دستور پخت متنوع، طعم و بوی منحصر بفرد باعث شده که ما ایرانی ها خوشمزه ترین غذاهای دنیا را داشته باشیم. یکی از این غذاهای
خوشمزه که کمتر کسی پیدا می شود آن را دوست نداشته باشد قیمه پلو است.
قیمه پلو را در دو دسته غذایی خورشت و پلو میتوان گنجاند، چون قیمه را میتوان هم بعنوان خورشت و هم پلو مخلوط تهیه و سرو کرد.
ادامه مطلب
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان
مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
ظهر مامانم میخواست ترکیب ماست و اسفناج رو به خوردم بده
منم به فکر چاره ای اندیشیدم
گفتم مامان میدونی که اسفناج آهن داره؟و وقتی با ماست مخلوط بشه آهن خودش که هیچ کلسیم ماست رو هم از بین میبره؟
مامانم هم قانع شد
پ.ن:تازه برای بیشتر کردن پیاز داغش گفتم مامان به حدی خنثی کننده هستند که میشه باشون مین های هشت سال دفاع مقدس رو هم خنثی کرد.
طرز تهیه خورشت کرفس
اگر از علاقه مندان به غذاهای اصیل و سنتی هستید و می خواهید یک غذای خوشمزه و سنتی تهیه کنید ما یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای شما داریم.
خورشت کرفس یک غذای سنتی و اصیل است که در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان ارائه می کنیم. پخت این غذا زیاد سخت نیست فقط کافی است
مطابق دستور زیر عمل کنید.
ادامه مطلب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها
آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده
آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله
سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه
آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه
آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک
آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو
آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار میرود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته میشود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه میافزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش میدهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
برای آشنایی با انواع خورشت ایرانی با مجله دلتا همراه باشید.
خورشت غذای صد در صد ایرانی است که انواع گوناگونی دارد و به شیوه های مختلف طبخ میشود. هر کجا نام آشپزی ایرانی باشد، یکی از غذاهایی که در ذهن متبادر میشود، خورشت است. خورشت به گروهی از غذاها گفته میشود که ترکیبی آبدار از سبزی های سرخ شده یا حبوبات آبپز هستند که معمولاً با انواع گوشت سفید و قرمز پخته و با مقدار کمی آب سرو میشوند.
در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده و
خورشت هویج نام یک غذای ایرانی شامل مرغ یا گوشت ، هویج و آلو بُخارا است. خورشت هویج یکی از بهترین خورشتهای ایرانی است و طرفداران زیادی در اقصی نقاط دنیا دارد.
مواد لازم
300 گرم گوشت گوسفندی خورشتی
500 گرم هویج
3 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
زعفران به مقدار لازم
آبلیمو و شکر به مقدار لازم
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
دستور العمل
هویجها را نگینی ریز خرد کنید.
گوشت را با کمی روغن سرخ کنید، فلفل و زردچوبه را
گوشت خورشتی :400 گرمساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگپیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگنعناع و جعفری :400 گرمآبغوره :نصف لیوانزرد چوبه :1 قاشق مربا خورینمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواهآب :2 لیترمواد لازم خورشت کرفس
مواد لازم خورش کرفس
ادامه مطلب
خورشت قیمه بادمجونتقدیم به همه شما عزیزان.برای ۵ نفر:روغن: ۵ قاشق غذاخوریپیاز: ۲ عددسیر: ۴ حبهگوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرملپه: ۵ قاشق غذاخوریگوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خوردهبادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد زعفران دم شده (برای لپه)زردچوبه: ۱ قاشق چایخوریفلفلسیاه: ۱/۳ قاشقچایخوریدارچین: نصف قاشق چایخورینمک: ۱ و نیم قاشق چایخوری.لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حر
کدو سبز سرشار از خواص مختلفه و خیلی خوبه که بیشتر توی غذاهامون ازش استفاده کنیم. یکی از غذاهای خوشمزه ای هم که میشه با کدو درست کرد، خورشت کدو هستش که نحوه طبخش تقریبا شبیه خورشت بادمجونه البته با این تفاوت که کدو برای سرخ شدن به اندازه بادمجون روغن به خودش نمیکشه و خیالمون از جهت زیادی چرب و چیلی بودنش راحته و اینم بگم که مطمئن باشین تو طعم و مزه از خورشت بادمجون چیزی کم نداره.
ادامه مطلب
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج - خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
هر کدام از شهرهای ایران غذاهای محلی مخصوص خود را دارند. خورشت لوبیا سفید غذایی خوشمزه و متعلق به ارومیه است.
خورشت لوبیا سفید یکی از غذاهای محلی ارومیه است که در بیشتر مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشود. اصل این خورشت با گوشت قرمز است، ولی میتوان آن را با مرغ هم طبخ کرد. خورشت لوبیا سفید مانند دیگر خورشت های ایرانی باید خوب پخته شود تا جا بیفتد.
مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300 گرم
لوبیا سفید: یک و نیم پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجهفرنگی: یک ق
در این بخش قصد داریم طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی را به شما آموزش دهیم. اگر تمایل دارید میتوانید این غذا را با مرغ تهیه کنید که در ادامه دستور آن را برایتان قرار دادیم.
مواد لازم
۵۰۰ گرم گردو
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵ قاشق غذاخوری رب انار
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
نمک و فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
۱/۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی
پیاز
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده میشود. این خورشت نیز مانند سایر خورشتها معمولا با برنج سرو میشود. پخت این خورشت نیز مانند سایر خورشتها نیازمند اطلاع داشتن از فوت و فنهای آن است که در ادامه به صورت مفصل به آنها اشاره خواهیم کرد.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق
نگر گیاهی است خودرو با برگهای خاردار و ساقههای ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ و خورش استفاده شده و حتی به صورت خام در سالاد نیز استفاده میکنند.خورشت کنگر یکی از پرخاصیتترین غذاهای ایرانی است.
برگهای کنگر تیغهای ریز و تیز زیادی دارند و هنگام پاککردن کنگر، باید حسابی مراقب دستان خود باشید و از دستکش استفاده کنید.
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد.
به همین علت آن را با ماست نیز میخورند و در ضمن کنگر منبع غنی پتاسیم است.
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
خورشت آلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ملس و مطبوعی دارد.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ میشود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
مواد لازم :
گوشت خورشتی: 450 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 4 حبه
آویشن تازه: یک قاشق چایخوری
برگ بو: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قا
فصل بهار با خودش میوههای نوبرانه میآورد. نوبرانههایی که شکل اولیه و نرسیده میوههای دیگر هستند و در همان حالت نرسیده و کال خود خاطرخواهان زیادی دارند. تا جایی که باید قیمتهای بالایی برای چشیدن طعم آنها پرداخت کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت چغاله بادام را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران و بدون استخوان
500 گرم چغاله بادام ریز
500 گرم نعنا و جعفری
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
150 گرم روغن
½ استکان آبلیم
در خورشت قورمه سبزی همانطور که میدانید از سبزیهایی مانند اسفناج، گشنیز، جعفری، شنبلیله، تره و … استفاده میشود که دقت در مقدار استفاده از آنها بسیار مهم و قابل توجه است.
برای مثال وقتی یک کیلوگرم سبزی قورمه در غذا استفاده میشود در ازای آن ۲۰۰ گرم سبزی شنبلیله باید به غذا اضافه شود تا تلخی آن گرفته شود.
همچنین میتوانید برای گرفتن تلخی قورمه سبزی مقداری سبزی گشنیز و اسفناج به آن اضافه کنید.
در بعضی از موارد استفاده بیش از حد از ل
طرز تهیه خورشت ماست دستور پخت خورشت ماست با گوشت و مرغ به صورت خوشمزه و مجلسی خورشت ماست یک دسر و پیش غذای خوشمزه وسنتی است و جزو غذاهای اصیل و محلی اصفهان می باشد. خورشت ماست با اینکه نوعی غذا محسوب می شود اما آن را به عنوان پیش غذا یا دسر در مهمانی ها سرو می کنند. خورشت ماست علاوه بر اصفهان هم اکنون در بیشتر شهرهای شمالی به عنوان دسر برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. طرز تهیه این خورش بسیار آسان می باشد و شما می توانید خورشت ماست را ب
طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
اگر طرفدار رژیم غذایی سالم هستید یا میخواهید استراحت کنید و از خوردن یک خوراکی هیجانانگیز لذت ببرید سالاد کیوی و اسفناج بهترین گزینه است. ترکیب بینظیری از میوه تازه به همراه پنیر و مغز آجیل که سبک و مغذی و سرشار از رنگ و طعمهای طبیعی است. اگر می خواهید سالاد کیوی را به عنوان وعده اصلی غذایی میل کنید کافی است کمی سینه مرغ گریل شده همراه با نان باگت تست شده به آن اضافه کنید. این میزان رسپی برای دو نفر به
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
اسفناج منبع بسیار خوبی از ویتامین A است که بعنوان ضد پیری شناخته شده است. رتینول یا ویتامین A محصولات مراقبت از پوست وجود دارد . ماسک اسفناج برای حفظ سلامت سلول های پوست ضروری است.
همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان است که از سلول های پوست در مقابل رادیکال های آزاد مراقبت میکند. علاوه بر این، رتینول موجود در اسفناج به جلوگیری از تخریب کلاژن کمک کرده و در نتیجه باعث کاهش چین و چروک می شود . ماسک اسفناج به تولید کلاژن کمک کرده، از پو
خورشت فسنجان بادام و گردواین خورش خوشمزه برای درمان بسیاری از بیماری هایی که از سردی ناشی می شود مثل ام اس، صرع، وسواس، افسردگی، اختلالات عصبی و روحی و ... از سوی استاد حسین خیراندیش توصیه شده است که بسیار مقوی و مصرف آن هفته ای سه وعده سودمند است.
ادامه مطلب
فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر میروند.
مواد لازم
1 کیلوگرم کنگر
500 گرم گوشت ماهیچه
2 عدد پیاز
500 گرم نعناع و جعفری
نمک و فلفل به مقدار لازم
4 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن مایع به مقدار لازم
دستور العمل
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت میدهیم. کمی زردچوبه میریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.
تیغهای کنگر
طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.
لازانیا اسفناج و پنیر یکی از لازانیاهای خوشطعم و خوش عطر است که به راحتی درست میشود. این لازانیا را به دو صورت ساده و رولی میتوان تهیه کرد. لازانیا اسفناج و پنیر مناسب گیاهخواران و افرادی است که غذاهای بدون گوشت مصرف میکنند.
مواد لازم تهیه سس لازانیا :
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک و نیم قاشق چ
خورشت قیمه یکی از محبوبترین و خوشمزهترین خورشتهای ایرانی است که معمولاً پای ثابت سفره ما ایرانیها است و بیشترین محبوبیت را در میان غذاهای نذری دارد. این خورشت اصیل به روشهای مختلف و با مواد متنوعی طبخ میشود.
خورشت قیمه را میتوانید با سیب زمینی، بادمجان، آلو و به صورت مخلوط با پلو سرو کنید همچنین میتوانید با گوشت مرغ یا گوشت قرمز بپزید البته خورشت قیمه با گوشت قرمز مرسومتر است.
مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه برای ۴ نفرگوشت ر
طرز تهیه فسنجان با مرغ
بخش کدبانو نیکی دیلی : طرز تهیه خورشت فسنجان به دو روش خانگی و مجلسی با طعمی بی نظیر به همراه مواد لازم بیان میشود..
طرز تهیه فسنجان مجلسی و جا افتاده با مرغ
خورشت فسنجان :
خورشت
فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورشت های ایرانی است که
طرفداران زیادی دارد و روش های طبخ بسیار متنوعی دارد و یکی از گران قیمت
ترین خورشت های ایرانی محسوب میشود.خورشت فسنجان را میتوان با گوشت قلقلی،
اردک، بوقلمون و مرغ طبخ کرد.این خور
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوشمزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزهگری، آن را خاص و منحصربهفرد میکند.
از بین خورشتهای ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوشمزه در هم? شهرهای ایران پخت میشود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقهای است و میتوانید بنا به ذائق? خود از آبلیمو، آبغوره یا غوره استفاده کنید.
مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
هوالرئوف الرحیم
یه روزایی از خودم خیلی راضیم.
مثل امروز.
روز سوم جدول جوایز بود. روز دوم یه روز کاملا موفق بود که جایزه ش رفتن پیش خاله و مامان جونش بود.
صبحانه رو خوردم و بند و بساط خورشت کرفس رو به خواست رضوان، فراهم کردم و لحظه ی آخر، وقتی گوشت و نعناع و جعفری رو تفت داده بودم و رسما دیگه داشت خورشت کرفس شکل می گرفت، دیدم کرفس ندارم.
بابا پیشم بود ولی به بابا نگفتم. خودم لباس پوشیدم که با فسقلک برم، رضوان هم دلش خواست بیاد و سه تایی رفتیم کرفس
قیمه کوفته
گوشت...... سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم
لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده
ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ ب
تابهحال نویسنده هایی که از آنها ترجمه کردهام، به خوابم نیامدهاند. اما امروز عصر داشتم چرت میزدم که بلند شوم و دوباره کار و کار و کمی
هم دوباره کار که یوزف روت به خوابم آمد. پریشان احوال بود. با تعجب
پرسیدم چته یوزف جان. گفت چون تو مترجم مارش رادتسکی بودهای آمدهام به
خاطر تعبیر اسفناجهای جدی از تو عذرخواهی کنم. گفتم چرا. گفت آخر چرا به
عقل ناقصم نرسیده که اسفناج نمیتواند جدی باشد. نگاه کردم دیدم ای داد بیداد، من هم برداشتهام ع
خورشت هویج یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل تبریز است. برخلاف آنچه تصور میشود، این خورشت شیرین نیست و به دلیل داشتن آلو، طعمی ملس دارد.
یکی از غذاهای خوشمزه در فصل تابستان، خورشت هویج است. این خورشت از غذاهای سنتی تبریز است و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ میتوان آن را درست کرد.
با رنگ و لعابی که خورشت هویج دارد، غذایی دلخواه برای کودکان نیز هست. این خورشت که سرشار از ویتامین است، برای دوستان گیاهخوار، بدون گوشت هم قابل طبخ است.
مواد لازم:
مواد لازم برای صدف های خامه ای:
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد کوچک پیاز
۱/۴ پیمانه آرد
۴ پیمانه شیر پرچرب
۱ عدد نان همبرگر
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱/۲ قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۳۰۰ گرم اسفناج
۳۵۰ گرم کنسرو ماهی تن
۲۰ عدد بزرگ پاستا
ادامه مطلب
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده میشود.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
750 گرم سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
به مقدار کافی نمک و فلفل
1 قاشق مرباخوری ادویه
دستور العمل
ابتدا گوشت را به تکههای کوچک خرد میکنیم، بعد لپه را به دقت ت
به نظر من این دیگر سوال ندارد که آیا شما قورمه سبزی را دوست دارید؟ خب جواب معلوم است، اصلا مگر کسی در جهان پیدا می شود که قورمه سبزی را دوست نداشته باشد؟ که البته اگر هم باشد، با کمال احترام کمی در انتخاب غذاهای مورد علاقه اش بی سلیقگی کرده است! قورمه سبزی، این خورشت بسیار خوشمزه ایرانی، یکی از شناخته شده ترین غذاهای اصیل ایرانی است که در دنیا نیز شهرت بسیاری کسب کرده است.
خورش یا خورشت در آشپزی ما ایرانی ها دارای اهمیت فراوانی می باشد. این ن
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج
بورک
اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و نوین در جهان است که مانند انواع بورک ها
اصالتش متعلق به کشور ترکیه می باشد. بورک ها از نظر ظاهری شباهت زیادی به
سمبوسه های لقمه ای دارند. بورک اسفناج را می توانید به عنوان غذای اصلی یا
پیش غذا سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته
است می توانید برای ۴ نفر بورک اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری بورک اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار
وقتی خانومم فرصت نمیکنه ناهار درست کنه ساعتای 2 ظهر که میخایم تعطیل کنیم زنگ میزنه میگه از رستوران غذا بگیری بیاری واسه ناهار . منم میگم باشه .
یکی از روزهایی که رفتم ناهار گرفتم خورشت قیمه ... وقتی میرم رستوران خانمم میگه یک پرس برنج کافیه بگیری برای هر دوتامون چون اضافه میاد و ما برنج خور نیستیم و بجاش خورشت رو بیشتر میگیرم . یک پرس برنج برای دو نفرمون کافیه .
*
*
کله گنجشکی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار ساده تهیه میشود.
کله گنجشکی غذای خوشمزه ای است که هم نوعی خوراک و هم نوعی خورشت به حساب میآید. کله گنجشکی از قدیم در بین ایرانیان رایج بوده و در وعده ناهار یا شام مصرف میشده است. این غذا را هم با برنج و هم با نان میتوان سرو کرد.
برای آشنایی با طرز تهیه کله گنجشکی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 2 عدد
تخم مرغ: یک عدد
سیب زمینی: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخو
خاطره ای در باره شهید حاج حسن دشتی:
در شش سال زندگی مشترک غیر از سادگی و صفا از حاج حسن چیزی ندیدم، آن قدر ساده بود که هیچ وقت ایراد نمی گرفت که لباسم را اطو کن، یا فلان غذا را بپز، مدت ها بود که من نمی دانستم که حاج حسن خورشت لوبیا دوست ندارد و درست می کردم. یک بار متوجه شدم با اشتها نمی خورد، گفتم: چرا با اشتها نمی خوری؟ گفت: برای اینکه من اصلا خورشت لوبیا دوست ندارم.
آخرین باری که آمد یزد به من گفت: اینجا چه کپسولی (سیلندر گاز) بهتر گیر می
بیبی اسفناج گل باز مقدار 100 گرم
قیمت محصول : 8900 تومان
برند : Gol baz
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
گل باز
گل باز عرضه کنندهی انواع سبزیجات پخته و خام را در بستهبندیهای پلاستیکی و شفاف است. شستوشو و ضدعفونی کردن سبزیجات از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که آلودگی و همچنین حشرات موجود در سبزیجات نشسته احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش میدهند. مزارع گل باز بدون استفاده از حتی یک قطره سم در یک پروسه زمانی هشت ماهه برداشت و با ط
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
خورشت کاری با مرغ یکی از خورشتهای خوشمزه و پرطرفدار هندی است که با ادویه کاری درست میشود.
خورشت کاری با مرغ، غذای تند هندی است و اگر علاقهمند به غذاهای تند هستید، پیشنهاد میشود حتماً این خورشت متفاوت را امتحان کنید.
خورشت کاری با مواد متنوعی تهیه میشود و در صورت تمایل میتوانید از فلفلدلمهای، قارچ و … هم در پخت این غذا استفاده کنید. برای ادویه هم دست شما باز است و میتوانید از انواع ادویه برای خوشمزهتر شدن این خورشت ا
قلیه ماهی یکی از خورشتهای معروف و لذیذ جنوب کشورمان است که آوازهاش به همه جای ایران رسیده است. این خورشت با ماهیهای جنوب، سبزی معطر، زردچوبه و تمبر هندی درست میشود.
مواد لازم
500 گرم ماهی (شیر، حلوا سیاه، سنگسر، هامور، قباد، سرخو یا …)
500 گرم سبزی خرد شده (۳۵۰ گرم گشنیز، ۱۵۰ گرم شنبلیله)
200 گرم میوه تمبر هندی یا نصف بسته از تمبر هندی های شور موجود در فروشگاه ها
1 عدد پیاز
2 قاشق مرباخوری سیر رنده شده
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک و زرد چ
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
مواد لازم:
گردو :۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم هم میشهگوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرمپیاز: ۱ عدددارچین :۱یا ۲قاشق چایخوریرب انار : ۳ قاشق غذاخوریشکر: ۲ قاشق غذاخوری (بستگى به ذائقه ى شما داره شیرین و ملس بودن)نمک و زردچوبه و زعفران :به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت فسنجان :
پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، زردچوبه مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن داغ شده سرخ نمائید و کنار بگذارید. گرد
خوراک مرغ و اسفناج یک غذای ساده، مغذی و خوشطعم است. این غذا بهتنهایی سیرکننده است، اما میتوان آن را با برنج یا نان سرو کرد.
خوراک مرغ و اسفناج ترکیب شگفتانگیزی از مرغ سرخ شده با سس گوجه و اسفناج نرم شده است که با کمی نمک و فلفل، طعم ملایمی پیدا میکند. این غذا بهتنهایی کامل است، اما اگر با برنج یا پاستا همراه شود، عالی است.
در تهی? خوراک مرغ و اسفناج میتوانید اسفناج و مرغ را بنا به ذائقه، کمتر یا بیشتر کنید. البته به این معنا نیست که ب
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل
ابتدا گوشت را تکهتکه میکنیم و میشوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب میگذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
مرغ ناردونی نوعی خورشت گیلانی است که طعم ترشی دارد.
مرغ ناردونی از غذاهای معروف شمالی است که بیشتر به عنوان خورشت و با کته سرو میشود. این غذا که در آن از رب و دانههای انار استفاده شده، بسیار خوشمزه است و طعم ترش و لذیذی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ ناردونی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه مرغ ناردونی :
تکههای مرغ به تعداد لازم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
دانه انار: یک پیمانه
نمک، فلفل و زرد
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :
گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم
ادامه مطلب
لوبیا سبز
قارچ
گوجهفرنگی
سیبزمینی سرخ کرده
پیاز
ربگوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجهفرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویهها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی رب
خورشت بامیه یک غذای سنتی در منطقه خاورمیانه و دریای مدیترانه است که معمولا برای تهیه آن از گوشت گوسفندی، بامیه و گوجه فرنگی، فلفل و پیاز استفاده میشود.
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا 750 گرم گوشت با استخوان
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
750 گرم بامیه
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل و زرد چوبه
دستور العمل
گوشته را تکهتکه خرد میکنیم و سپس میشوییم و با پیاز سرخ کرده داخل قابلمهای میریزیم و در ظرف را میبندیم و قابلمه را روی
خورشت سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خردشده، تخممرغ، نمک، فلفل و ادویه درست میشود و طرز تهیۀ بسیار راحتی دارد.
هر شهر و هر استانی برای خود نشانههایی دارد؛ بهطوری که شناسنامۀ آن شهر محسوب میشوند. از صنایعدستی گرفته تا مکانهای گردشگری و غذاهای محلی! غذاهای گیلانی نیازی به تعریف ندارند. خورشت سیرابیج یکی از غذاهای گیلانی است که مواد سادهای دارد و خیلی سریع و آسان میتوان آن را درست کرد. برای درست کردن این خورشت فقط نیم ساعت زم
کباب شیشلیک یکی از معروفترین و قدیمیترین کبابهای ایرانی است که روش پخت آن با کبابهای دیگر کمی متفاوت است. چون شیشلیک از قسمت دند? گوسفند تهیه میشود، مهمترین بخش تهی? این کباب، پختن آن است.
شیشلیک از دند? گوسفند تهیه میشود. هرچه گوسفند کوچکتر باشد، طعم کباب بهتر است. برای تهی? این کباب نباید دنده از گوشت جدا شود و باید به همان شکل سیخ کرد.
دو نکت? اساسی در تهی? این کباب هست؛ یکی مزهدار کردن شیشلیک و دیگری تهی? سس که روی منقل باید ب
غذاهای محلی، جلوهای از ذوق و هنر مردم هر منطقه در تنوع بخشیدن به زندگی با چاشنی فرهنگ آن دیار هستند. غذاهای محلی آمل نیز از جمله نکات برجسته این شهر هستند. در این مقاله با غذاهای محلی آمل آشنا میشویم. کتلت، کته آملی، خورش مرغ ترش، اسفناج پته، مرغ شکم پر آملی، پلو زعفرانی، اردک جوجه، سبزیپلون، نازخاتون، اسفناج پته تنها برخی از مهمترین غذاهای محلی و ملی آمل هستند.
انواع غذاها
ترشی تره:مواد بکار رفته: سبزی آش (شامل اسفناج، جعفری، تره
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم میباشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر مفید میباشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتیاکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاختههای بدن، سمزدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماریهای سرطانی میگردند.
کرفس از معدود گیاهانی است که میتوان آن را همزمان با میوهها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمیگردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با رو
قرمه سبزی مشهورترین خورشت ایرانی است که برای تهیه آن از انواع سبزیهای معطر مانند: جعفری، پیازچه، گشنیز و شنبلیله استفاده میشود.
مواد لازم
1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، کمی شنبلیله)
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان و یا 750 گرم با استخوان
100 گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
3 عدد لیمو عمانی
3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
دستور العمل
ابتدا گوشت را تکه تکه میکنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا، لیمو عمانی و 3 یا 4
مواد لازم خمیر:آرد دو پیمانه ، آب ولرم دو سوم پیمانه ، نمک یک قاشق چایخوری ، تخم مرغ یک عدد .مواد میانی:اسفناج 750 گرم پاک نشده ( فقط قسمت برگ و استفاده میکنیم ) ، پیاز یک عدد درشت ، قارچ 15_20 عدد ، روغن زیتون یا روغن ... به اندازه ی کافی ، نمک و فلفل و زیره ی سبز .کره ی آب شده برای چرب کردن لایه های خمیر 100 گرم ( تو دستور اصلی مقدار کره دوبرابر بود من 100 گرم استفاده کردم.
طرز تهیه:پیاز و نگینی خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم و بعد قارچ و اضافه میکنیم و تفت م
آشنایی با غذاهای محلی و اصیل مازندران
غذاهای محلی استان مازندران | Mazandaran local food
غذاهای محلی همه ی شهرها و مناطق ایران بسیار خوشمزه و لذیذ هستند و نمی توانیم بگوییم که غذایی بر غذای دیگری از بحاظ طعم و یا مواد تشکیل دهنده اش، برتری دارد. یکی از مناطق و استان هایی که در کشورمان غذاهای بسیار خوشمزه ای دارد، استان مازندران است. غذاهای محلی استان مازندران یکی از خوش طعم ترین غذاها و البته مقوی ترین ها هستند که اتفاقا غذاهای بسیار مشهوری هم دارند.
درباره این سایت