نتایج جستجو برای عبارت :

این غذاها را با گوجه فرنگی درست کنید !

تزیین گوجه به شکل قلب را با استفاده و دقت به تصاویر زیر یاد گرفته و برای تزیین سالاد یا غذای خود استفاده نمایید. برای درست کردن این قلب های زیبا، از گوجه فرنگی های هم اندازه و هم شکل استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی ها، بیضی شکل و بلند باشند، شکل قلب های گوجه فرنگی زیباتر و واقعی تر به نظر می رسند.
 
کافی است که از قسمت سر گوجه فرنگی، یک سوم یا یک چهارم گوجه را با زاویه 45 درجه، برش بزنید و دو بخش بزرگ دو گوجه فرنگی را به هم چسبانده و با خلال دندان آنها
روش خشک کردن گوجه فرنگی
پودر گوجه یکی از بهترین روش ها برای ذخیره گوجه ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه ها تازه و در فصل خود هستند می توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.
  
ادامه مطلب
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
مادرم گوجه پلوهای جانداری درست میکند.گوجه ی رنده شده را با سیب زمینی های نگینی،برنج ایرانی، زیره و چند نوع ادویه ی هندی که از هند نیامدند قاطی میکند و توی قابلمه ای که شاید از جنگ جهانی اول برگشته است روی گاز بار میگذارد.زمان زیادی از آخرین گوجه پلوی بارگذاشته روی گاز سینجرمان میگذرد اما هنوز یادآوری بو و طعم دل انگیز بشقاب گوجه پلوی کنارِ پیاله ی ماستِ نعنا زده با پرهای گلِ محمدی خانه ی پدربزرگ رادارهای غممان را خاموش میکند.نمیدانم مادرشم
ترشی جز آن دسته از چاشنی های پرطرفدار در بین سفره های ایرانی ها است که با تنوع  در طعم و رنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد در این مطلب از پرشین وی ما طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی یا همان سالاد مشهدی را برای شما آماده کرده ایم
 
ترشی گوجه فرنگی
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراوانی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنید.
دو ترشی خوش طعم
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
گیاه گوجه مینیاتوری، این گوجه ها قطری حدود 2 یا 3 سانتی متر دارند و نسبت به گوجه فرنگی دیرتر فاسد می شوند.این گیاه را حتی میتوان در آپارتمان نیز پرورش داد. شما می توانید در بالکن آپارتمانتان آن را به راحتی پرورش دهید. این گوجه ها ظاهر زیبایی دارند و از طعم خوشایندی هم برخوردارند.
ادامه مطلب
آماده سازی گوجه فرنگی برای خشک کردن
گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست گوجه‌ها را قبل از خشک کردن جدا کنید. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید، توجه داشته باشید عمق این برش‌ها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنید. گوجه‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آن‌ها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توان
طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنید اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما 
اگه از قبل تر همراه آشپزخانه بوده باشید میدونید اینجا قدیما داخل غذاهاش به جای رب گوجه،گوجه پوره شده استفاده میشد،به جای شکر سفید، خیلی قدیم فقط شیره استفاده میشد اما بعدتر شکر قهوه ای هم استفاده می کردم
غذاها بدون روغن یا با روغن کم طبخ میشد و... برای همین یه سری غذاها به شکلی متعارف سرو نمیشد در عوض سالم بودن :)
 
اما الان مدتی است که سر و کله ی رب گوجه و کره و جدیدترها شکر سفید داخل آشپزخانه پیدا شده  و چقدر آشپزی و درست کردن غذا با این عزیزان
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه
مصرفرب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
کلم پلو با طعمی دوست داشتنی چگونه درست می شود ؟
تا به حال شاید غذاها و سالاد های مختلفی را با کلم درست کرده باشید اما این بار با پیشنهاد آشپزخانه نمناک همراه باشید تا طرز تهیه کلم پلو را به شما آموزش دهیم :
مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر
برنج:3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :400 گرم
کلم خرد شده:یک عدد کوچک
پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
نمک و ادویه:به میزان لازم
روغن :برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

 
ادامه مطلب
طرز تهیه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستورانی و کافه‌ه
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخ
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
با   دورهمی همراه باشید
 
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 

09138410007 توکلی

09918280074 ترمه باف
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است.
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی از
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
چند روش برای درست کردن استانبولی پلو
استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی

ادامه مطلب
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

ادامه مطلب
شارلوت بادمجان یکی از این غذاها است که هم گیاهی است هم پخت آن ساده است.
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد
قارچ: حدود ۱۰ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سبزی خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل: به مقدار کافی
رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذاخوری
گوجه: ۱ عدد
برگ ریحان: ۱ مشت
پنیر موزورلا: ۱ پیمانه
روغن زیتون: به مقدار کافی 

ادامه مطلب
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
خواص آب گوجه فرنگی برای سلامتی بسیار است. آب گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. برای تقویت مو، پوست، دندان و … هم میتوانید از آب گوجه فرنگی، استفاده کنید. تقویت بینایی یکی دیگر از فواید آب گوجه فرنگی است. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب مهمترین خواص آب گوجه فرنگی را به شما معرفی می کنیم.

ادامه مطلب
لوبیا سبز
قارچ
گوجه‌فرنگی
سیب‌زمینی سرخ کرده
پیاز
رب‌گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی رب
یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم اسنک ها هستند. این غذای خوشمزه و لذیذ می تواند یه وعده سبک باشد به شرطی که از مواد غذایی سالم در آن استفاده شود. ما در ادامه می خواهیم اسنک قارچ و گوشت را به شما آموزش دهیم. 
مواد لازم برای تهیه اسنک قارچ و گوشت
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک یا نصف
رب گوجه فرنگی کمی
نان تست ۸ عدد
پنیز پیتزا کمی
کره برای چرب کردن نان تست
فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کمی
نمک به مقدار
بوی منحصربه‌فرد گوجه‌های پخته‌شده و رب‌های خانگی چند وقتی می‌شود که نوستالژی دهه ۶۰‌و قبل‌تر را به دل دهه ۹۰ و زندگی مدرن شهری آورده است. از کوچه‌های قدیمی و خانه‌های ویلایی حیاط‌دار حالا دو ماهی می‌شود که بوی رب خانگی را به راحتی می‌شود تشخیص داد. سرکار باشی، درگیر زندگی روزمره و کار سخت در یک فضای کاملا شهری و یک‌دفعه یک بو تو را به چند سال پیش ببرد وقتی با اعضای خانواده‌ات مشغول درست‌کردن رب خانگی بودی. اخیرا خانواده‌ها رو آورده
در زمان های قدیم مردم جهت تامین رب گوجه فرنگی سالانه ، خود شان در خانه رب گوجه فرنگی را طبخ میدادند ،تا اینکه با افزایش رشد جمعیت و آپارتمان نشینی کارخانه ها تصمیم به تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی گرفتند که در حال حاضر کارخانه آرین گلدشت فارس یکی از تولید کننده بهترین محصولات در خاور میانه میباشد (آدرس کیلومتر ۴۰ جاده شیراز -اصفهان ) در حال عرضه محصولا میباشد
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است. 
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی ا
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 
 
09138420007 بهمنی
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب گوجه حلب یزد, رب
سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سالاد شیرازی را به شما آموزش دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید. 
 
مواد اولیه
نمک به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
پونه (خشک) به میزان لازم
نعنا (خشک) به میزان لازم
پیاز (کوچک) پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی (متوسط) گوجه فرنگی ۲ عدد
خیار (بزرگ و سالادی) ۱ عدد
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی
ابتدا
کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.
کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
سالاد یکی از محبوب ترین پیش غذا ها در سراسر جهان محسوب می شود که از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه شده و برای تزیین آن از انواع سس استفاده می شود، سالاد گوجه فرنگی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع سالاد هاست.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد فصل مجلسی با گوجه فرنگی و پیاز مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران را برای شما ارائه کرده ایم.

ادامه مطلب
معمولا لوبیا پلو را با گوشت چرخ‌کرده طبخ می‌کنند اما «لوبیا پلو با گوشت تکه‌ای» هم مجلسی‌تر و لذیذتر است و هم به عنوان یکی از بهترین غذاها برای دورهمی‌های دوستانه و فامیلی جز صدرنشین‌هاست.
مواد لازم
2 پیمانه برنج
1 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت
400 گرم لوبیا سبز
2 عدد هویج متوسط (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل
زعفران
زردچوبه
روغن
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت
لوبیا سبزها را بشویید و خشک کنید. دوسر لوبیا را با چاقو جدا کنید و آن
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
ترشی انبهمواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذار
عصر شهروند | رب گوجه‌فرنگی آماده بر خلاف ظاهر خوش رنگی که برای غذاهای ما ایرانیان ایجاد می‌کند، مضراتی برای بدن دارد.

به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین
رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به علت اسیدی بودن گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه می‌آورد.
در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهد
 
گاهی آدم دلش میخواد حافظه اش از بعضی خاطره ها پاک شه
هیچ اثری نمونه ازشون ...
سر هیچ چهارراه و بی راه و بن بستی هم دوباره بهشون برنخوره ...
 
 
+ امروز دیدم بوته گوجه ای که خودرو توی گلدون مرجانم درومده بوده، چنتا گوجه سبز کوچولوش، قرمز و خوشگل شده. خوشحال شدم.
 
+ می شود تو برای دل ما "فالله خیر حافظا" بخوانی؟ 
 
 
بعضی از غذاها هستن که درست کردنشون یکم سخته و ریخت و پاش زیاد داره اما وقتی پخته میشن از عطر و طعمش کل خستگی آدم در میره. یکی از این غذاها به نظر من کتلته. درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد. در این مطلب هم درباره طرز تهیه کتلت و نکته هایی برای طعم و بافت بهتر اون توضیح میدیم.
ادامه مطلب
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
وقتی صحبت از ایتالیا می‌شود، اولین چیزی که به ذهنمان می‌رسد، تصاویر اشتها‌ برانگیز پیتزاهای پر از پنیر و انواع و اقسام پاستاهای طعم‌دار است.
غذای ایتالیایی‌ها معمولا مفصل است. به ندرت خواهید دید که یک ایتالیایی برای وعده‌ی ناهار ساندویچ بخورد. به علاوه، ایتالیایی‌ها دوست دارند غذا را با صبر و حوصله بخورند و از طعم آن لذت ببرند.
در شمال ایتالیا اکثر غذاها با گوشت و محصولات دریایی تهیه می‌شوند، در حالی که در جنوب ایتالیا گوجه‌فرنگی یکی
طرز تهیه دوغ محلی ساده و گازدار
کنار برخی غذاها( مانند آبگوشت ، دیزی ، کباب کوبیده ) بودن دوغ محلی یکی از لزومات می باشد که طعم فوق العاده ای را کنار این غذاها به ارمغان می رساند ، اما اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید ما برای شما دستور تهیه خانگی آن را پیشنهاد میکنیم :
 

ادامه مطلب
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی پلاستیکی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی پلاستیکی کاشی ، نبشی بسته بندی گیلاس


تولیدات گوجه فرنگی و صادرات آن از دیر باز در کشور ما مورد توجه تولید کنندگان عزیز بوده است.
ارسال و بسته بندی گوجه فرنگی مستلزم بسته هایی محکم  و پالت بندی قوی بوده که محصول به خوبی تا بازار و یا تا گمرک و نهایتا بازار مقصد به خوبی تازه و سرسبز بماند. از این رو شرکت تی تاک اقدام به تولی
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد.
مواد لازم مرغ شکم پر
مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو
گردو : 5 عدد درشت خرد شده
آلو  بخارا : 12 عدد
گوجه  فرنگی : 2 عدد
لیمو : 1 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
هویج : 1 عدد
سیر : 2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
رب
گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن، یک آنتی اکسیدان است که به میوه آن رنگی زنده می دهد.لیکوپن همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلف دیگری از جمله بتاکاروتن، ناریژنین و اسید کلروژنیک است.بتا-کاتوتن رنگدانه ای به رنگ نارنجی قرمز است که به گیاهان رنگ می بخشد و به ویتامین A تبدیل می شود که برای داشتن پوست سالم و سیستم ایمنی بدن ما بسیار مفید است.  گوجه فرنگی همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامینC، پتاسیم، فولات و ویتامین K است.از آنجا که گوجه فرنگی سرشا
خانه مادربزرگ شعبه دیگری ندارد *_*
یه خونه با حیاط برزگ که دو ضلعش باغچه است و ضلع سوم یه باغیه برای خودش! پر از هلی گوجه و تره و جعفری و چغندر و لوبیا سبز و درخت گردو و گل با یه لونه مرغ که یه خروس بی خاصیت داره که علی رغم داشتن هیکل نتونست خروس دایی رو که نصفش بود شکست بده به نظرم بین مرغا مونده زن زلیل شده :/
اینم رونمایی گوجه ماهی:    
تازه از تخم اومده بیرون :دی
الان که این پستو ارسال می کنم دارن اسید می پاشن روش (تو معدمه)
در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به همراه فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم 
که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای محلی نهایت لذت را ببرید.
میرزا قاسمی از انواع غذاهای محلی استان مازندران و گیلان است و شما می توانید این غذای خوشمزه را به سادگی در منزل تهیه کنید.
در طرز تهیه میرزا قاسمی از بادمجان و گوجه فرنگی و پیاز و سیر و تخم مرغ و روغن و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل استفاده می شود.
میرزا
پیش غذا به مقدار کوچکی از غذا گفته می‌شود که قبل از غذای اصلی سرو می‌شود. پیش غذاها دارای تنوع بسیار هستند و به دو دسته پیش غذای سرد و پیش غذای گرم تقسیم می‌شوند. نحوه سرو پیش غذا هم بر عهده میزبان است؛ که آن را در کنار غذای اصلی، قبل از آن، و یا  بین غذاهای اصلی سرو کند. پیش غذاها معمولا به نحوی طراحی و تهیه می‌شوند که به راحتی و با دست خورده شوند. به همین علت خیلی وقت‌ها با نام فینگرفود یا غذای انگشتی به آن‌ها اشاره می‌شود.
شکل بسیار رایج و
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی نیم کیلو پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم
املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم فکر کنین کلی خاط
۱- ابتدا گوجه ها را بشویید و صبر کنید تا آب بیندازد.  در حین شستن اگر گوجه ها خرابی یا کپک زدگی دارند آنها را تمیز کنید.۲- گوجه ها را به ۳ الی ۴ قسمت برش بزنید.۳- آنها را در قابلمه بریزید نسبت به مقدار گوجه ها تقریباً به ازای هر دو الی 3 کیلو گوجه، یک قاشق غذا خوری روی گوجه ها نمک بپاشید.  نمک کمک می کند گوجه حین جوشیدن آب بیندازد و باعث ماندگاری و جلوگیری از خراب شدن رب گوجه می شود.نکته: بهتر است از قابلمه روحی برای تهیه رب گوجه استفاده کنید. قابلمه
اسید سیتریک در غذای کشورهای آسیایی:
غذاهای آسیایی :اغلب شامل آب لیمو است که حاوی اسید سیتریک می باشد.
غذای هند: بسیاری از غذاهای هند آبکی هستند. اغلب دارای تاماریند هستند (میوه ای است که حاوی اسید سیتریک می باشد). لیمو و یا گوجه فرنگی نیز دارند. انبه حاوی اسید سیتریک و از لیمو به عنوان نگهدارنده استفاده می کنند.
غذای چین: غذاهای رستوران و غذای چینی معمولا از مرغ لیمو، غذاهای شیرین و ترش و ظروف حاوی آناناس استفاده می کنند.
غذای تایلند: اغلب حاو
مامانم گفت ماکارو نی درست کن و خودش رفت بیرون ,انقدر غر زدم که چرا باید ماکارونی درست کنم در حالیکه خودم دوست ندارم  حواسم پرت شد و توی سسش بجای آویشن ,تره کوهی ریختم:///// تلخ تلخ شد مجبور شدم دوباره آب بریزم و رب گوجه فرنگیشو زیاد کنم تا بهتر بشه:((( حتی یه حبه قند هم انداختم داخلش....  حالا نمیدونم چی شده روی گازه و داره ته دیگشو میبنده:)))))  
منتظرم  بشینن سر سفره و بخورن , ببینم میفهمن تلخ شده یا نه! 
 
 
 
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
مواد اولیه : برای 8 نفرسینه مرغ 8 عدد (بدون پوست و استخوان)سرکه 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریرزماری 2 قاشق چای خوری (خرد شده)سیر 2 حبه (خرد شده)پیاز 2 عدد (پیاز قرمز) - خرد شدهنان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده)نمک به مقدار لازمگوجه فرنگی 4 عدد (ورقه شده)کاهو به مقدار لازمفلفل سیاه به مقدار لازم
ادامه مطلب
مواد لازم:
 
بادمجان= 4 عددگوشت= 200 گرمپیاز= 1عدد متوسطپنیر پیتزا= 100گرمجعفری= 2 قاشق غذا خوریرب گوجه= 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافیگوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم م
طرز تهیه خوراک کدو به روش دیگر 
این بار خوراک کدو را با پوره کدوی کنسرو شده درست کنید
 
مواد لازم خوراک کدو :

گوشت گاو
 ۴۵۰ گرم

 تکه های فلفل قرمز
 نصف قاشق چایخوری

 سیر له شده
۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده
نصف یک عدد

فلفل دلمه سبز خرد شده
۱ عدد

فلفل دلمه قرمز خرد شده
۱ عدد

لوبیا قرمز پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سفید پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

رب گوجه
۲۲۰ گرم

سس گوجه به همراه سیر و پیاز
۱۲۰ گرم

تکه های گوجه
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
در بیشتر اوقات ارزش‌های غذایی سالاد در آشپزی دست‌کم گرفته می‌شود. گاهی تصور می‌شود سالاد فقط مخصوص کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. برخی نیز به اشتباه تصور می‌کنند سالاد غذایی تکراری است که فقط از گوجه، خیار و کاهو درست می‌شود. یک سالاد خوب باید از مواد تازه تهیه شود. همچنین بهتر است هر سالاد محتوی مواد مخصوص ناحیهٔ خودش باشد. در بیشتر موارد، سالاد به‌عنوان غذای فرعی در کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود. اما بسیاری از سالادها خود می‌توان
با شروع ماه رمضان فعالیت کانال‌ها، گروه‌ها و وبلاگ‌های مذهبی به شدّت کم شده. به طوری که حتّی بعضی از کانال‌های خبری کلّا تعطیل کرده‌اند!
این یعنی ما هنوز نتونستیم فضای مجازی را به گونه بسازیم که در مسیر قرب باشد نه مانع آن! به طوری که با شدّت گرفتن فضای معنوی، فضای مجازی پس زده میشود!
پ.ن1: با این شرایط علمای قدیم که گوجه فرنگی را تحریم کرده بودند سرزنش نمی‌کنم!
پ.ن2: وقتی پوست گوجه رو می جوم، تمام تنم مور مور میشه! به شخصه مصرف گوجه رو به صورت
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
طرز تهیه قیمه بادمجان
موادی که برای درست کردن قیمه بادمجان به آن ها نیاز خواهیم داشت :
لپه 4 قاشق غذاخوری
بادمجان قلمی 8 عدد
گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره به میزان لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

ادامه مطلب
میپرسه: "میوه میخوره؟" سرمو تکون میدم میگم: "یه دونه پرتقال و چند تا دونه گوجه سبز." چند تا میوه میذاره تو ظرف و میاد. یه گریپفروت رو نصف میکنه و میگیره سمتم. رو مودش نیستم اما میوه ای نیست که تنهایی از پسش بر بیام پس جایگزین پرقالم میکنمش... هنوز با نصف گریپفروته درگیرم که نصف اناری که از خیلی وقت قبل تو یخچال بوده و امروز شانس اینو داشته که بالاخره شکسته بشه رو سمتم دراز میکنه.... اما من... فقط یه پرتقال فسقلی و چند تا دونه گوجه سبز میخواستم! از میوه
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
کلم پلو با طعمی دوست داشتنی چگونه درست می شود ؟
تا به حال شاید غذاها و سالاد های مختلفی را با کلم درست کرده باشید اما این بار با پیشنهاد آشپزخانه نمناک همراه باشید تا طرز تهیه کلم پلو را به شما آموزش دهیم :
مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر
برنج:3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :400 گرم
کلم خرد شده:یک عدد کوچک
پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
نمک و ادویه:به میزان لازم
روغن :برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری 
طرز تهیه کلم پلو
در ابتدای کار کلم را که د
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
​​​​​
  فواید مصرف گوجه سبز در دوران بارداری و شیردهی
مصرف گوجه سبز در بارداری بسیار اشتها آور است و این میوه سرشار از ویتامین B و برای مادران باردار
و شیرده که دجار استرس و افسردگی هستند بسیار مفید است.
گوجه سبز سرشار از انواع آنتی اکسیدان (مواد جلوگیری کننده از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن مادر
دفع سموم بدن شده و از استرس اکسیداتیو در بدن مادر جلوگیری کرده و خطر آسیب سلولی به
مادر و جنین داخل رحم آنها را کاهش می دهد) مانند اسیدسیتریک و
تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه هااملت طرز تهیه آسانی دارد که شاید نیاز به تبهر بالایی ندارد اما می تواند وعده خوشمزه تری نسبت به برخی غذا ها باشد.
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میز
درست کردن مرغ شکم پر بدون فر
یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد.
مواد لازم مرغ شکم پر
مرغ درسته با پوست : حدود 2 کیلو
گردو : 5 عدد درشت خرد شده
آلو  بخارا : 12 عدد
گوجه  فرنگی : 2 عدد
لیمو : 1 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
هویج : 1 عدد
سیر : 2 حبه
نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک ، فلفل و زرد  چوبه :به میزان لازم
زعفران پودر ش
 
سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است.
مواد لازم
5 عدد خیار قلمی
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 عدد پیاز کوچک
آبلیمو به مقدار لازم
 نمک به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم ساطوری شده
دستور العمل‌
ابتدا خیار را بشویید و بعد آن را پوست بکنید. (اگر خیار را خوب شسته باشید، می‌توانید با پوست هم استفاده کنید؛ ظاهر زیباتری به سالا
درمان تبخال:
آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی برای تحریک بازسازی سلولی در مناطقی که تحت تاثیر زخم تبخال هستند، ایده آل است. مصرف گوجه فرنگی سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کاهش می دهد. کمی از رنده شده گوجه فرنگی را برای ۳۰ دقیقه روی تبخال قرار دهید و این کار را روزی دو بار تکرار کنید.
زخم های سرد ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس بیشتر به صورت تاول روی لب ها و لبه های بیرونی دهان خود را نشان می دهند.

ادامه مطلب
از اول بچگی تا حالا ماست و سالادو(سالاد شیرازی) و آب غوره رو با دَلار خوردیم(نمک سبز)،دوغو با کودکوته(کاکوتی) خوردیم و خیلی مخلفات دیگه که حالا تازه خیلی ها دارن مزشو تو دوغ های آماده امروزی ویا سفر به شمال تو غذاها میچشن.امروز که تو دوغم کودکوته ریختم به مامانم گفتم: مامان بقیه که این چیزا رو ندارن چطور زندگی میکنن! آخه غذاهای شمالو به لطف گیاهان کاملا خود-رو که هرررر جایییی سبز نمیشن،کجای دنیا میشه خورد کجا! اونوقت دارن ویلا میسازن شهرک میسا
در این مطلب با طرز تهیه املت سوسیس و گوجه‌فرنگی آشنا می‌شوید که یک صبحانۀ کامل است.
  
املت سوسیس و  گوجه‌فرنگی از آن صبحانه هایی است که اگر آن را امتحان کنید، عاشقش  می‌شوید. حتی این املت را می‌توانید برای وقت هایی که زمان زیادی برای  آشپزی ندارید، به عنوان ناهار یا شام هم مصرف کنید. در طرز تهیه املت سوسیس و گوجه از هر نوع سوسیسی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۴ عدد
گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه
سوسیس به میزان لازم
کره:
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
صادر کننده گوجه فرنگی ایران به روسیه محصولات را با بهترین سطح کیفی به فروش می گذارد تا بتواند متقاضیان بیشتری را مجذوب نماید. این سبزی قرمز رنگ در بسته بندی های مختلفی در بازار ها ارائه می شود.گوجه فرنگی از جمله سزیجات است که بسیار آبدار و خوشمزه می باشد. این محصول را به این سبب جز سبزیجات می گویند چون هسته ندارد اما بیشتر عنوان میوه هم به آن نسبت می دهند.
انواع گوجه فرنگی در ایران
گوجه فرنگی میوه ای قرمز رنگ است که به دو صورت قابل خوردن می باش
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
گوجه فرنگی یکی از سودآورترین محصولات کشاورزی است و به دلایل گوناگون کشت آن برای کشاورزان به صرفه است. برای مثال این محصول از بازار فروش خوبی برخوردار است و در غذاهای مختلف به صورت تازه و یا سس و رب استفاده می شود. به همین خاطر واریته‌هایی که در کشت گوجه فرنگی در نظر گرفته می شود به طور کامل با شرایط و نوع مصرف گوجه فرنگی مطابقت دارد. همچنین کشت گوجه فرنگی برای کسانی که به دنبال برداشت محصول در چهار فصل سال هستند گزینه مناسبی است. کشت گوجه فر
Rojintaak Tomato Paste 800gr
⭐⭐⭐⭐⭐
ویژگی های محصول:
محدوده وزن: بیشتر از 500 گرم
در آسان باز شو: دارد
خرید با تخفیف ویژه رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار 800 گرم
Rojintaak Tomato Paste 800gr
دسته بندی محصول :
#خوردنی_و_آشامیدنی
برای خرید با تخفیف ویژه رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار 800 گرم
Rojintaak Tomato Paste 800gr یا دیدن جزئیات بیشتر بر روی لینک زیر یا بر روی عنوان محصول کلیک کنید.رب گوج
طرز تهیه چند نوع پیش غذا و دسر خوشمزه برای میهمانی ها
پیش غذاها برای تهیه غذای اصلی بسیار مهم و راه خوبی برای شروع غذا هستند. به مطالعه ادامه دهید تا یاد بگیرید چطور می توانید پیش غذا درست کنید.پیش غذا
هر کسی یک مهمانی با دوستان یا یک شام رمانتیک در خانه را تجربه کرده است جایی که هیچ ایده ای برای آشپزی ندارید.به منظور کمک در این بخش از آشپزخونه نمناک 3 پیش غذا را به شما معرفی می کنیم.
پیش غذا یا آغازگر غذایی است که قبل از ناهار یا شام اصلی آن را س
ایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه ش
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله
بعضی از غذاها هستن که درست کردنشون یکم سخته و ریخت و پاش زیاد داره اما وقتی پخته میشن از عطر و طعمش کل خستگی آدم در میره. یکی از این غذاها به نظر من کتلت هست. درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد.
مواد لازم برای کتلت ساده خوشمزه
گوشت چرخکرده 350 گرم
سیب زمینی نسبتاً بزرگ 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
پودر سیر 1 قاشق پایخوری
پودر پیاز 1
چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
ادامه مطلب
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
 
 
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه  فرنگی  به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
الف - لیست غذاها بر اساس گروه خونی
1. دریافت لیست غذاهای گروه خونی O
2. دریافت لیست غذاهای گروه خونی A
3. دریافت لیست غذاهای گروه خونی B
4. دریافت لیست غذاهای گروه خونی AB
** در این لیست RH مثبت یا منفی مهم نیست.
 
ب- لیست غذاها بر اساس مزاج
5. لیست غذاهای سوداوی ها
6. لیست غذاهای بلغمی ها
7. لیست غذاهای صفراوی ها
 
د- لیست های اصلاح غذاها
 
1. مصلحات غذایی - ممنوعات غذایی
2. لیست غذاهای چاق کننده
3. لیست غذاهای خونساز
 
5. راهنمای مصرف پک کلین ناین
مواد لازم برای 4 نفر 
1 بسته پاستا پنه
3 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
 400 گرم گوشت چرخ‌کرده
400 گرم میگوی ریز
1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم روغن

ادامه مطلب
مواد لازم برای 4 نفر
1 بسته پاستا پنه
3 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
 400 گرم گوشت چرخ‌کرده
400 گرم میگوی ریز
1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم روغن

ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
موضوع : استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی ( فایل word قابل ویرایش ) تعداد صفحات : 14 فهرست استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی شرح استقرارسیستمHACCP درتولید کنسرو رب گوجه فرنگی تشکیل تیم اطلاعات محصول گروه مصرف کننده رسم نمودار جریان کارمواد ، نقشه موقعیت واستقرار تجهیزات فهرست کردن تمام خطرات بالقؤه مربوط به هرمرحله ،تجزیه وتحلیل خطرات ، تعیین تعیین نقاط کنترل بحرانی(اصل2) ،تعیین حدودبحرانی(اصل3)،برقرار
 
استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده‌ و خوشمزه‌ای است که با کمترین مواد لازم می‌توانید آن را در خانه برای ناهار یا شام آماده کنید.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
700 گرم گوجه فرنگی
3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
4 عدد فلفل سبز
رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
4 عدد سیب زمینی متوسط
دستور العمل‌
برنج را بشویید و خیس کنید.
گوجه فرنگی‌ها را بشویید و با غذاساز له کرده یا رنده کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
در قابلمه روغن بریزید و زردچو
متفاوت ترین روش برای پخت “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر
ما معمولا از کنسرو لوبیا خیلی استفاده میکنیم حالا یا به تنهایی و یا داخل غذاهای دیگه. در این مطلب میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا ساده رو بهتون بگم که میتونین مثل کنسرو لوبیا چیتی داخل خیلی از غذاها استفاده اش کنین از طرفی چون این خوراک خونگی تهیه میشه از سلامتش هم اطمینان کامل دارین و میتونین ادویه هاشو بر طبق سلیقه خودتون تغییر بدین
مواد لازم :
لوبیا چیتی   2 پیمانه
روغن زیتون  2 ق غ
رب گوجه ف
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
کباب تابه ایایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

امداد نت