نتایج جستجو برای عبارت :

چطور قیمه بادمجان درست کنیم؟

بادمجان در پخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد. برای پخت انواع سوفله و گراتن می‌توانید از بادمجان استفاده کنید. بادمجان همچنین برای پخت غذاهای سنتی مانند کشک ‌بادمجان، میرزاقاسمی وخورش غوره بادمجان یا آش بادمجان به کار می‌رود. اما تلخی بادمجان، عاملی است که خیلی‌ها را از خوردن بادمجان و مشتقات آن گریزان کرده است.
ادامه مطلب
بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زی
ورقه‌بادمجان یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه‌ی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

ادامه مطلب
 
طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان
کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ک
طرز تهیه کشک بادمجان فینگر فود کشک بادمجان اولین بار در کشور خودمان کشف شد و کم کم مورد استقبال همه ی افراد قرار گرفت . معمولا در همه ی مهمانی ها و دورهمی ها کشک بادمجان را در کنار یک ته چین مرغ خوشمزه تهیه و سرو می کنند .کشک بادمجان جزء غذا های سنتی ایرانیان است و معمولا با نان و ماست سرو می شود.تهیه این غذای سنتی و خوشمزه بسیار ساده و راحت می باشد . 
ادامه مطلب
طرز تهیه قیمه بادمجان
موادی که برای درست کردن قیمه بادمجان به آن ها نیاز خواهیم داشت :
لپه 4 قاشق غذاخوری
بادمجان قلمی 8 عدد
گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره به میزان لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

ادامه مطلب
خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم


ادامه مطلب
طرز طبخ کشک بادمجان ویژه
کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد
در لذت آشپزی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}
بادمجان قلمی  / یک کیلو /
کشک  / 200 تا 250 گرم /
پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
آب مرغ / یک پ
طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر و باورنکردنی
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

ادامه مطلب
 بادمجان سوخاری
بادمجان از پرطرفدار ترین سبزیجات است که طعم بسیار خوشمزه ای دارد. بادجان از آن دسته سبزیجاتی است که با آن میتوان ده ها نوع غذا درست کرد. بادمجان سوخاری یکی 
از این غذا های لذیذ است که پخت آن هم سریع است هم آسان. با ما در آموزش این  غذای لذیذ همراه باشید:


ادامه مطلب
خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه
 
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

 بادمجان
۳ عدد 

 هویج رنده شده
٤ عدد 

 جعفری خرد شده
 ۱ پیمانه

 سیر له شده
 ٤ حبه

 آب لیموترش
 ۲ عدد

 سس فلفل تند
به مقدار لازم 

 نمک
 به مقدار لازم

سرکه
به مقدار لازم

رازیانه
به مقدار لازم

 
طرز تهیه خوراک بادمجان تند :
بادمجان ها را سرخ کنید سپس هویج ها را رنده کنید و به بادمجان ها اضافه کنید جعفری خرد شده و سیر له شده را با آب لیموترش و سس فلفل تند و بعد از آن
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
 تمایل به پخت غذاهای سنتی همچون واویشکا گیلانی، میرزا قاسمی شمال، قلیه ماهی جنوبی و … داشته باشید، قطعا از پخت و سرو کشک بادمجان سمنان نیز لذت خواهید برد. کشک بادمجان یکی از دسته غذاهای پر کالری، سنتی و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای داشته و به راحتی در منزل تهیه خواهد شد؛ اما امروز آمده ایم با یک دستور پخت کشک بادمجان مجلسی و بسیار خوشمزه، همراه با آریسته باشید
 
ادامه مطلب
مواد لازم:
 
بادمجان= 4 عددگوشت= 200 گرمپیاز= 1عدد متوسطپنیر پیتزا= 100گرمجعفری= 2 قاشق غذا خوریرب گوجه= 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافیگوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم م
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش
رفع شیرینی غذای شیرین
• در صورت شیرین شدن غذا، به آن کمی نمک اضافه کنید و در صورتی که غذای شما شامل سبزی یا انواع خورش بود می توانید یک قاشق چایخوری سرکه نیز به آن بیفزایید.
برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان
• به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.
ادامه مطلب
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

ادامه مطلب
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش
 
کشک بادمجان ایرانی را به روش‌های متفاوتی می‌توان درست کرد. در کلاسیک‌ترین دستور پخت کشک بادمجان به بادمجان، پیاز، سیر و کشک نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
500 گرم گوشت مغز ران
2 تا 3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
2 فنجان کشک
10 عدد بادمجان متوسط
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
3 حبه سیر رنده شده و سرخ شده
5 قاشق غذاخوری نعناع خشک
دستور العمل‌
گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و می‌شوییم و داخل پیاز سرخ کرده می‌ریزیم. کمی نمک و زرد چوبه هم اضافه می‌کنیم.
1کیلو بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید.
برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه روی هم بگذارید و پلو را  اماده و پخته شده را روی بادمجانهاریخته و بادمجانها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند.
ادامه مطلب
سوفله بادمجان یا موساکا غذای یونانی خوشمزه ای است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ یا سویا ، پنیر پیتزا و سس سفید آماده می شود. سوفله بادمجان یا موساکا، یکی از غذا‌های یونانی پرطرفدار است اگر چه غذایی ایرانی نیست، ولی به خاطر وجود بادمجان و گوشت چرخ‌کرده، با ذائقه ما ایرانی‌ها هماهنگی زیادی دارد. در ضمن، به جهت آنکه نسبتا سریع آماده می‌شود و ظاهر زیبایی هم دارد، انتخاب خوبی برای مهمانی‌هاست.

ادامه مطلب
سرو هر غذا یه بخش خیلی مهم از تهیه اون غذاست چون میتونه اون غذارو اشتها برانگیزتر کنه یا برعکس زیاد خوشمزه نشونش نده، پس باید در این زمینه خیلی دقت کنیم و سلیقه به خرج بدیم و سعی کنیم هر غذایی رو به بهترین نحو سرو کنیم. در این مطلب نحوه سرو کشک بادمجون به صورت لقمه ای رو براتون میذاریم که بهش حالت فینگر فود هارو میده و برای مهمونیاتون گزینه خیلی مناسبیه …
مطالب از سراسر وب
 

کشک بادمجان لقمه ای
ادامه مطلب
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان ۱ کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین
ادامه مطلب
فینگر فود‌ها جزء غذا‌های اصلی محسوب نمی‌شوند و بیشتر به عنوان میان وعده سرو می‌شوند. فینگر فود از غذا‌های خوشمزه لقمه‌ای است که اولین بار در کافه‌های آمریکایی تهیه و سرو شده است. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.
بادمجان دلمه‌ایگوشت چرخ کردهذرتقارچفلفل دلمه رنگیسبزی معطرزرشکنمک وفلفلدر صورت تمایل پنیر پیتزاابتدا بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت
شارلوت بادمجان یکی از این غذاها است که هم گیاهی است هم پخت آن ساده است.
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد
قارچ: حدود ۱۰ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سبزی خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل: به مقدار کافی
رب گوجه: ۲-۳ قاشق غذاخوری
گوجه: ۱ عدد
برگ ریحان: ۱ مشت
پنیر موزورلا: ۱ پیمانه
روغن زیتون: به مقدار کافی 

ادامه مطلب
حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان 1 کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی 1 پیمانه
گوشت گوسفندی 500 گرم
سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه 2 حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
 
مواد اولیه : برای 6 نفربادمجان 1کیلوسبزی 5قاشق غذاخوری (شامل نعنا،جعفری و پونه خرد شده)گردو 5قاشق غذاخوری (ساییده شده)کشمش 3قاشق غذاخوریسیر 3حبهپیاز 1عددنمک به میزان لازمفلفل به میزان لازمگلپر به میزان لازمزردچوبه به میزان لازمرب انار 2قاشق غذاخوری
ادامه مطلب
امروز می خوام شما دوستان عزیزم رو با یه غذای مازندرانی خوشمزه به نام تیل قاتق آشنا کنم که مواد اولیه اش مثل فسنجان هست با این تفاوت که گوشت نداره و بادمجان داره...
البته علاوه بر تیل قاتق بهش فسنجان بادمجان هم میگن 
مواد لازم جهت تهیه تیل قاتق:
بادمجان: ۳ عدد
گردو: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۳ عدد
سیر: یک حبه
پیاز: یک عدد
رب انار: دو قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
 
کلیک کنید... طرز تهیه تیل قاتق
 
چه موادی لازمی داریم برای کشک بادمجانبادمجان قلمی :  یک کیلوکشک :200 تا 250 گرمپیاز سرخ کرده :2 تا سه قاشق غذاخوریسیر داغ :دو قاشق غذاخورینعنای خشک :یک قاشق غذاخوریروغن مایع :150 میلی لیترمغز گردو آسیاب شده :2 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه :به میزان لازمآب مرغ :یک پیمانهزردچوبه :1 قاشق غذاخوری
 
ادامه مطلب
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :
بادمجان : 1.5 کیلوگرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مق
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
قیمه بادمجان یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی هاست، در این غذا از موادی نظیر لپه، گوشت، سیب زمینی سرخ شده و بادمجان استفاده می شود. برای تهیه این غذا لپه را از شب قبل مقداری خیس می کنند و تا زمان پخت چند بار آب آن را عوض می نمایند. پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهند تا نرم گردد.
سپس گوشت خرد شده به خورش اضافه می گردد و آنقدر تفت می دهند تا تغییر رنگ دهد، به آن چند لیوان آب اضافه می کنند و صبر می کنند تا گوشت پخته و نرم شود. در همین حی
طرز تهیه بادمجان شکم پر
دستور پخت بادمجان شکم پر خوشمزه در منزل
بادمجان شکم پر جزو غذای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی و آسانی تهیه می شود و بسیار هم پرطرفدار است. کسانی که بادمجان دوست دارند، می توانند غذاهای متنوعی با آن درست کنند. از جمله بادمجان شکم پر، بادمجان کبابی، کشک بادمجان، خورش بادمجان و خیلی از غذاهای خوشمزه دیگر.
برخی ها شاید بادمجان را به خاطر تلخی آن دوست نداشته باشند، اما اگر قبل از پخت مقداری نمک روی آن بپاشید و نیم ساعتی جل
یکی از پر طرفدار ترین فست فوود های زمان بچگی ما همبرگر بود. خوراکی خوشمزه که اگر سالم و سلامت درست و پخته شود، می تواند بسیار مفید و در عین حال خوشمزه باشد. می توانید با کمک گرفتن از هر مخلفاتی دوست دارید، ساندویچی لذیذ ترتیب بدهید. از گوجه فرنگی خام یا کباب شده، قارچ، پیاز و غیره. در کنار ساندویچ هم می توانید سیب زمینی سرخ کرده و یک سالاد کاهوی سبک داشته باشید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
بادمجان : 1 عدد ریز شده
نمک د
کشک بادمجان از آن دسته از غذاهای خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد . تهیه این غذا به روشهای مختلف وجود دارد . با مد شدن مدل فینگر فود غذا ها ، میتوان در تهیه غذا مجالس و میهمانیها کشک بادنجان را به صورت فینگر فود تهیه کرد و در سینی های اردور تزیین کرد . در کترینگ های شرکتی ، میتوان این غذا را به صورت ساندویچ شده و یا به صورت پرسی سرو کرد
برای تهیه کشک بادمجان روشهای متعددی به کار گرفته میشود که بر اساس سلیقه آشپز متغییر میباشد . اینکه بادمجان
طرز تهیه حلیم بادمجان اصل
   
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
عدس : 250 گرم
پیاز سرخ شده : نصف پیمانه
کشک غلیظ ساییده شده : 2.5 فنجان
گردوی چرخ شده : 1.5 فنجان
سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت حلیم بادمجان :
بادمجان ها را پوست گرفته و بشویید و مقداری نمک به آن ها بزنید تا موقع سرخ کردن زیاد روغن به خودشان نگیرند.سپس بعد از 20دقیقه، بادمجان ها را مقداری سرخ کنید.
• گوشت را قطعه قطعه کرده و تمیز بشویید و
 
 
مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان بزرگ 2 عدد (هرکدام 500 گرم) ، اسپری روغن زیتون و یا روغن زیتون برای سرخ کردن، برگ ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری، کشمش بی دانه 2 قاشق غذاخوری (به اختیار درصورت علاقه مند بودن به مزه شیرین) ، خلال بادام 2 قاشق غذاخوری، پنیر پیتزا 250 گرم، پنیر پارمسان یا صبحانه 2 قاشق غذاخوری، پودر سوخاری تازه یک چهارم فنجان، زرده تخم مرغ یک عدد، سس پاستا یا کنسرو گوجه همراه با کمی نمک و سیر 500 گرم ، لوبیا سبز و بروکلی برای سرو.
ادامه مطلب
کشک بادمجان از آن دسته از غذاهای خوشمزه ای است که طرفداران بسیاری دارد . تهیه این غذا به روشهای مختلف وجود دارد . با مد شدن مدل فینگر فود غذا ها ، میتوان در تهیه غذا مجالس و میهمانیها کشک بادنجان را به صورت فینگر فود تهیه کرد و در سینی های اردور تزیین کرد . در کترینگ های شرکتی ، میتوان این غذا را به صورت ساندویچ شده و یا به صورت پرسی سرو کرد
برای تهیه کشک بادمجان روشهای متعددی به کار گرفته میشود که بر اساس سلیقه آشپز متغییر میباشد . اینکه بادمجان
اسپاگتی غذای خوش‌مزه‌ای است که می‌توان آن را با انواع سس‌ها و مواد گوناگون سرو کرد.
  
روش‌های گوناگونی  برای پخت و مزه‌دار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را می‌توان با  هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
اسپاگتی: 500 گرم
گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
بادمجان: 4 عدد
گوجه‌فرنگی رنده شده: یک و نیم پیمانه
پی
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان:
• ۲ عدد بادمجان
• ۲ ق سوپ خوری ریحان خرد شده
• ۲ ق سوپ خوری پنیر پارمسان
• ۴ ق سوپ خوری قارچ ریز خرد شده
• ۲ حبه سیر رنده شده
• نصف پیمانه پنیر ریکوتا
• به میزان لازم نمک و فلفل
• مقداری روغن
 
مواد لازم برای سس پستو:
• ۵ حبه سیر رنده شده
• ۲ پیمانه ریحان
• ۱ پیمانه روغن‌زیتون
• ۱ پیمانه پنیر پارمسان
• ۱ پیمانه گردوی خرد شده
• به میزان لازم نمک و فلفل
ادامه مطلب
 
حلیم بادمجان یکی از غذاهای مشهور ایرانی است که در شهرهایی مانند: کرمان، اصفهان و شیراز بیشتر تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان را به دو صورت آموزش دهیم.
مواد لازم
10 تا 12 عدد بادمجان قلمی
1 کیلوگرم گوشت سر دست گوسفند یا گوساله
500 گرم لوبیای سفید
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
2 فنجان کشک
روغن
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با 3 تا 4 لیوان آب می‌پزیم.
بادمجان‌ها را پوست کنده و سر آ
کشک بادمجان یک غذای خوش خوراک است که نه تنها طرفداران بادمجان را به شور می‌آورد که برای بسیاری طعمی دلنشین دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کشک بادمجان به شما آموزش دهیم تا در زمان‌هایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید این غذا را تهیه و نوش جان کنید با ما همراه باشید.
شاید برایتان جالب باشد که کشک بادمجان (kashke bademjan) نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای همسایه مانند آذربایجان و همچنین ترکیه تهیه و خورده می‌شود. این غذا هم می‌توان
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم:
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ
بادمجان ۱ کیلو
عدس ا پیمانه
پیاز سرخ کرده ا پیمانه
کشک زعفرانی ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
نعناع داغ یک چهارم پیمانه
سیر تازه ۲ حبه
نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
گردوی پودر شده برای تزیین

ادامه مطلب
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت : ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی :۲۰۰ گرم
عدس : ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه :۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده : ۱/۴ پیمانه
آب گوشت : ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن : به میزان لازم
ادامه مطلب
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده 
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
 میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ 
کرده نیز استفاده نمودیم.

ادامه مطلب
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
زمان تقریبی :یک ساعت و نیم
مواد لازم
بادمجان
سیر
پیاز
گوجه
جعفری
آبلیمو یا آبغوره
نمک و فلفل
روش :
ابتدا بادمجان ها رو شطرنجی پوست کندم و یه برش نیمه عمیق زدم وسطش ...رفت در آب نمک برای نیم ساعت
-گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کرد بهش سیر رنده شده -یا ریز خرد شده- و جعفری خشک و فلفل و یکمی نمک زدم
-بادمجان ها را برای بیست دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد برای بیست دقیقه گذاشتم داخل فر (یکمی هم روی اون روغن زیتون ریختم)*
-برای سس یه
زمان تقریبی :یک ساعت و نیم
مواد لازم
بادمجان
سیر
پیاز
گوجه
جعفری
آبلیمو یا آبغوره
نمک و فلفل
روش :
ابتدا بادمجان ها رو شطرنجی پوست کندم و یه برش نیمه عمیق زدم وسطش ...رفت در آب نمک برای نیم ساعت
-گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کرد بهش سیر رنده شده -یا ریز خرد شده- و جعفری خشک و فلفل و یکمی نمک زدم
-بادمجان ها را برای بیست دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد برای بیست دقیقه گذاشتم داخل فر (یکمی هم روی اون روغن زیتون ریختم)*
-برای سس یه
گوشت گاو ،گوشت گوساله ،فست فود (کالباس، سوسیس،سس سفید وقرمز ،همبرگر و...)،قهوه، کاکائو، نسکافه ،عدس، بادمجان، ادویه جات (زیاد و تند)، هله هوله (پفک، چیپس، کرانچی، شکلات).نکته : مرباها از طبع خود میوه گرمترند و اگر با عسل درست شوند گرمتر ازمربای با شکر  درست شده میباشند.
گوشت گاو ،گوشت گوساله ،فست فود (کالباس، سوسیس،سس سفید وقرمز ،همبرگر و...)،قهوه، کاکائو، نسکافه ،عدس، بادمجان، ادویه جات (زیاد و تند)، هله هوله (پفک، چیپس، کرانچی، شکلات).نکته : مرباها از طبع خود میوه گرمترند و اگر با عسل درست شوند گرمتر ازمربای با شکر  درست شده میباشند.
ته‌چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداول‌تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین است که طعم خوبی دارد و گزینه متفاوتی برای مهمانی ها است. 
 
مواد لازم
برنج  2 پیمانه
ماست چکیده  1 پیمانه
تخم مرغ  3 عدد
بادمجان سرخ شده  2 عدد
سینه مرغ  1 عدد
روغن مایع  1/2 پیمانه
کره  ذوب شده 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ  1 قاشق غذاخوری
دارچین  1 قاشق چایخوری
فلفل و زردچوبه به مقدار
چطور ندیدمت؟
این یه قدم مثبته؟
که‌متوجه حضورت اونم درست پشت سرم نشدم؟؟؟
چرا؟
الان میگی پشت سرت نشسته بودم...!
کی باورش‌میشه ندیدمت!
....
چرا درست وقتی تصمیم میگیری فراموشش کنی انقددد بهت نزدیک میشه که نتونی نادیده اش بگیری ؟؟؟چرا این شکلیه؟؟؟
من گناه دارم خدا...
مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰ ٫ ۵ لیتر
پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک ، زردچوبه ، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

ادامه مطلب
در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به همراه فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار دادیم 
که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای محلی نهایت لذت را ببرید.
میرزا قاسمی از انواع غذاهای محلی استان مازندران و گیلان است و شما می توانید این غذای خوشمزه را به سادگی در منزل تهیه کنید.
در طرز تهیه میرزا قاسمی از بادمجان و گوجه فرنگی و پیاز و سیر و تخم مرغ و روغن و زردچوبه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل استفاده می شود.
میرزا
ذائقه‌ی افراد برای مصرف بادمجان (یا بادنجان) متفاوت است، اما بادمجان یک ماده‌ی غذایی ارزشمند است که خواص بسیاری دارد. بادمجان متعلق به خانواده‌ی بادمجانیان (سیب‌زمینیان) است و در نقاط مختلف دنیا به‌عنوان یک ماده‌ی غذایی استفاده می‌شود. بادمجان را به‌اشتباه جزو دسته‌ی سبزیجات به‌حساب می‌آورند، درحالی‌که آنها میوه هستند؛ چرا که از یک گیاه گلدار به عمل می‌آیند و دانه دارند. بادمجان در رنگ‌ها و اندازه‌های مختلفی وجود دارد. رنگ بادمج
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
یک غذای ساده و فانتزی، با مجله دلتا همراه باشید.
  
رول بادمجان و اسپاگتی غذایی شیک و مدرن و بسیار خوش طعم است. طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی بسیار آسان است. کافی است کمی وقت و حوصله به خرج دهید تا یک غذای عالی  سرو کنید. رول بادمجان و اسپاگتی نوعی فینگرفود هم محسوب می‌شود و مناسب  سرو در مجالس به عنوان پیش‌غذا است.
مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد
اسپاگتی پخته: 2 پیمانه
سس قرمز: یک و نیم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه
جعفری خرد شده: یک پیمانه
حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایران است که معمولاً با نان سنگک و سبزی خوردن سرو می‌شود.


حلیم بادمجان غذای محلی چند نقطه از ایران است و هر شهر با توجه به ذائقۀ خود مواد آن را کم و زیاد کرده‌است. پخت حلیم بادمجان شیوه‌های مختلفی دارد. برخی از لوبیا سفید و برخی از برنج یا عدس برای تهیۀ آن استفاده می‌کنند. در هر صورت بادمجان و گوشت از مواد اصلی همۀ انواع حلیم بادمجان است.
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلوگرم
عدس: 250 گرم
پیاز داغ: نصف پیم
صبح بیمارستان بودم تا ظهر...
ظهر اومدم یه تکه ماهی انداختم برای نهارم و همزمان برای شام کشیک فردا شبم شروع کردم کشک بادمجان درست کردن...
یه کم درس خوندم...
یه چرت زدم... 
رفتم کلاس سه تار...
اون سوتی عظیم رو دادم...
برگشتم لباسهای کثیف رو جمع کردم ، شستم ، پهن کردم...
شال قرمز رنگ و مانتوی آبی طرح دارم رو پوشیدم و دو ساعت با دوستم بی وقفه رفتیم پیاده روی و یه بستنی زدیم بر بدن و برگشتم...
تند تند برای نهار فردام خوراک کاری درست کردم...
حمام کردم...
لاک زدم ..
اینطور نیست که من خیلی خمار اینترنت باشم و استخون‌درد گرفته باشم از نبودنش. فقط نمیدونم با زندگیم چیکار کنم. نمیدونم بعد یه روز طولانی که از دانشگا برمیگردم چطور خستگیمو در کنم. چطور با مامانم اینا تماس تصویری بگیرم. چطور جزوه و ویس دانلود کنم. چطور گوگل کنم که چرا سرامیکای کف اتاقمون بلند شدن و صدا میدن. 
و به طور کلی، بیشتر نگرانم که قراره چی بشه. قراره اینطوری بمونه؟
بذر بادمجان شرقی
 
محصول کشور روسیه
** قابل کشت در باغچه و گلدان در آپارتمان **
 زودرس، جدید با میوه های زرد
وزن هر عدد بین  210-250 گرم می باشد.
کاملا ارگانیک
با طعم خاویار بادمجان
میوه ها راست یا منحنی. ، متراکم، با رنگ زرد است.
wwww.karnila.ir
فروشگاه بذر کارنیلا
 ترشی بادمجان شکم پـر
بنا به درخواست تعدادی از دوستان که طرز تهیه ترشیهای مختلف رو خواسته بودند، تصمیم گرفتم دستور تهیه چند مدل ترشی و شوری مختلف رو براتون بزارم،و چون الان فصل 
ترشیجاته و ممکنه تو نوبت گذاشتن دستورها دیر بشه،پس همشونو از نوبت خارج میکنم و با پارتی بازی میارمشون ابتدای صف و این هفته تمام آموزشهارو به این مبحث
 اختصاص میدم،

ادامه مطلب
با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه رول بادمجان آشنا شوید که پیشنهاد خوبی برای وعده شام است.

رول بادمجان خوراکی خوشمزه‎ای است که از گوشت و بادمجان تهیه می‌شود. اصولاً تمام غذاهایی که با بادمجان درست می‌شوند، لذیذ و دلچسب هستند و طرفداران زیادی دارند. رول بادمجان را می‌توانید برای شام آماده یا در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک پیش غذای شیک سرو کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه رول بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم داخل رول
خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
طرز تهیه حلیم بادمجان
 
حلیم
بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به
شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها،
اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجا
   درست است که من میدانم بچه ای که تب دارد را باید چطور تیمار کرد، یا اینکه چه غذایی برایش پخت، یا چطوری بغل اش کرد و یا حتی چطوری پوشکش را عوض کرد یا اگر پایش قرمز شد چطور خوبش کرد، اما در مورد بچه داری که چیزی بسیار فراتر از اینهاست هیچ چیز نمیدانم. که اگر میدانستم یک دمبل 1.5 کیلویی نمیدادم دست یومونچه ای که حوصله اش سر رفته تا با آن بازی کند.
طرز تهیه فینگر فود | طرز تهیه ۲۰ نوع فینگر فود ساده برای جشن ها
در این نوشته قصد داریم ۲۰ مدل طرز تهیه فینگر فود به همراه تصویر تزیین شده آن را با شما به اشتراک بگذاریم سعی کرده ایم در گرداوری این روش های تهیه فینگر فود سراغ روش هایی برویم که ساده ترند و از مواد در دسترس تهیه شده است.
طرز تهیه فینگر فود با خمیر یوفکاطرز تهیه فینگر فود راتا
طرز تهیه ۲۰ فینگر فود ساده و خوشمزه
۱-بقچه بادمجان:
بادمجان رو بصورت نوارهای باریک وبلند برش میزنیم و سرخ
واویشکا نیز همچون کشک بادمجان، میرزاقاسمی، قلیه ماهی و … از دسته غذاهای سنتی بسیار پر طرفدار است. اما آیا می دانید که واویشکا غذای کدام شهر است؟ واویشکا یکی از دسته غذاهای محلی شمالی- گیلانی است که در مناطق رشت، صومعه سرا، ضیابر و دیگر شهر های شمال کشور یکی از دسته غذاهای محبوب و بسیار پر طرفدار می باشد. واویشکا در مدل های مختلف و با مواد اولیه متفاوتی تهیه می شود و یک خوراک بسیار خوشمزه و شبیه به جغور بغور است. از مدل های معروف این غذای محلی
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
طرز تهیه ترشی بادمجان
 
یکی از ترشی‌ های محبوب ترشی بادمجان است. بادمجان در ترشی طعمی خاص دارد که نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود جست‌و‌جو کرد. در آشپزی ایرانی ترشی‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند؛ به‌طوری‌که غذاهای ایرانی در کنار ترشی‌ ها جذاب‌تر می‌شوند. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته و شکم پر درسته بوشهری مجلسی با رب انار در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در اد
1. با پدرم میگویم نکند کرونا بگیریم و خانوادگی به رحمت ازلی نایل بشویم. با ریشخند میگوید: بادمجان بم آفت نداره!
2.این روزها دارم خانه تکانی میکنم. این سر و آن سر خانه را گرفته ام و محکم میتکانم. من باید این وسواسم به خانه را کم کنم و قرار بگذارم که دیگر وقتم را برای این کارها تلف نکنم. صرفا نظافت! نه خانه تکانی! اینکه سالی چندبار ذهنم را واقعا درگیر و کلافه این اتاق و زندگی میکنم یک نوع وسواس است فکر کنم!
3. فهمیدم از بس دارم وقت صرف این میکنم که قفسه
طرز تهیه چند نوع پیش غذا و دسر خوشمزه برای میهمانی ها
پیش غذاها برای تهیه غذای اصلی بسیار مهم و راه خوبی برای شروع غذا هستند. به مطالعه ادامه دهید تا یاد بگیرید چطور می توانید پیش غذا درست کنید.پیش غذا
هر کسی یک مهمانی با دوستان یا یک شام رمانتیک در خانه را تجربه کرده است جایی که هیچ ایده ای برای آشپزی ندارید.به منظور کمک در این بخش از آشپزخونه نمناک 3 پیش غذا را به شما معرفی می کنیم.
پیش غذا یا آغازگر غذایی است که قبل از ناهار یا شام اصلی آن را س
گوشت قرمز
دارچین
پودر گل‌سرخ
زعفران
پیاز
رب‌گوجه
بادمجان
برنج
بادمجون‌ها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آب‌پز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویه‌ها و رب‌گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویه‌ها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابه‌لای برن
از آن‌جا که بادمجان تقریبا هیچ چربی یا
کلسترولی ندارد، غذای بسیار سالمی برای افرادی است که می‌کوشند وزن‌شان را از دست
بدهند یا با مشکل چاقی مبارزه کنند. فیبر موجود در این گیاه خوراکی نیز بسیار سیرکننده
است، و آزاد شدن گرلین را مهار می‌کند، هورمونی که به ذهن ما می‌گوید که ما دوباره
گرسنه هستیم. زمانی که معده‌مان از فیبر پر می‌شود و اشتها کاهش می‌یابد، احتمال
پرخوری به شدت کم می‌شود، در نتیجه تلاش برای کاهش وزن نیز موفقیت‌آمیزتر می‌شو
چقد هوا خوبه...منکه فردا نوبت ارائه ی پروژه ای رو ندارم که انجام ندادم تایپش نکردم و تستش هم نکردم...شما چطور؟؟منکه اصلا معدلم وابسته به سه واحد پیشرفته ی فاکی نیست...شما چطور؟منکه نمیخوام شب زلزله بیاد اصلا قیامت شه تا صبح نرسه...شما چطور؟
استفاده از دهانشویه برای مبارزه با بوی بد دهان،مقابله با پوسیدگی دندان،جلوگیری از خونریزی لثه و همینطور از بین بردن باکتری های دهان و دندان استفاده می شود.شما می توانید به جای صرف هزینه های زیاد برای تهیه دهانشویه های شیمیایی، خودتان در منزل دهانشویه خانگی تهیه کنید.مزیت این دهانشویه ها هم طبیعی بودن آن ها و هم مقرون به صرفه بودن آنها می باشد. همراه ما باشید تا تهیه انواع دهانشویه خانگی به وسیله موادطبیعی را یاد بگیرید.

ادامه مطلب
روش اول سرخ کردن بادمجان با کمترین مقدار روغن
ابتدا در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید، کمی روغن و نمک به آن اضافه کنید (مثل ماکارونی).
سپس بادمجان‌ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و در نهایت بادمجان‌ها را سرخ کنید.
روش دوم سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
پوست بادمجان‌ها را بگیرید و آنها را به دلخواه برش بزنید.
آن‌گاه در آبکش بریزید و رویشان نمک بپاشید و یک ساعت استراحت دهید تا آب میان بافتی بادمجان خارج شود.
س
دقیقا همونطوری که به زندگی نگاه میکنم دارم به همون سبک هم درس میخونم ینی هرچی نگاه میکنم میبینم هیچ چیزی مهم نیست :/ هی زل میزنم به کتاب بلکه یک چیز مهم پیدا کنم خط بکشم یا باز نویسی کنم ولی هیچی نیست :| 
با خودم حرف میزنم میگم دقت کن . به خودت بیا -_- مگه میشه چیزی نداشته باشه پس چیو میخواد امتحان بگیره؟ ولی هیچ جوابی ندارم
خدا به خیر کنه امتحانو... داشتم ناهار درست میکردم (کشک و بادمجان) مراحل پخت یادم رف همش باهم ریختم :( خدا کنه خراب نشه مامان از س
در یک روز، در یک ساعت، همه چیز ممکن است درست شود! نکته اصلی این است که دیگران را مثل خودتان دوست بدارید. این نکته ی اصلی است، همه چیز است. به هیچ چیز دیگری احتیاج نیست. آن وقت بلافاصله خواهید فهمید که چطور می شود همه چیز را درست کرد. این حقیقتی است قدیمی. حقیقتی که بارها و بارها گفته شده، ولی باز هم بین انسان ها ریشه ندوانده!
رویای آدم مضحک | داستایفسکی
مشاهده مطلب در کانال
۱: زندگی عجب داستان پیچیده ای داره. عجب ناگفته ها و ناپیدا شده ها! هر روز یه ایده ی جدید، یه تیوری جدید می یاد و یا اینکه بوده و تو تازه پیداش می کنی! اینکه چطور شد که ما این شدیم، رفتارهای ما چطور شکل گرفت! ما به عنوان ادمیزاد، از کجا امدیم و چطور شد که از مرز بی نهایت بد تا مرز بینهایت خوب متنوع شدیم! اصلن مرز خوب و بد چطور شکل گرفت؟ مردم جامعه را می سازند یا جامعه مردم را؟ کدومش اول اگاهانه اتفاق افتاد...زندگی عجب داستان پیچیده ای دارد. 

ادامه مط
دلمه بادمجان یکی از دلمه‌های خوش‌مزۀ ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روش‌هایی متفاوت طبخ می‌شود. 



دلمه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است که به دلیل ظاهر خوب و اشتهاآوری که دارد، مناسب سرو در مهمانی‌ها است. در تهیۀ دلمه بادمجان می‌توان گوشت را از مواد حذف و به‌جای آن سویا، قارچ یا سبزیجات را جایگزین کرد. دلمه بادمجان بدون گوشت مناسب افرادی است که به هر دلیل نمی‌توانند گوشت بخورند یا گیاه‌خوار هستند.
مواد لازم:
پیاز:
ترشی بادمجان یکی از بهترین چاشنی‌ها است که به شیوه‌های گوناگونی درست می‌شود.



ترشی بادمجان خیلی راحت درست می‌شود و بسیار خوش‌خوراک است. علاوه بر آن سفره را هم زیبا می‌کند. بهتر است برای تهیۀ این چاشنی، از بادمجان‌های قلمی و بدون تخم استفاده شود.
مواد اولیه:
بادمجان قلمی: یک کیلوگرم
سیر: ۴۰۰ گرم
سبزی ترشی: ۱۰۰ گرم
سبزی خشک معطر محلی: یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند به میزان د‌ل‌خواه
سرکۀ قرمز به میزان لازم
نمک، سیاه‌دانه، گلپر، فلفل قرم
برای آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ و بادمجان با مجله دلتا همراه باشید.
کیک مرغ و بادمجان غذایی لذیذ و خوشمزه است که به راحتی نمی‌توان از آن گذشت. این غذای بی‌نظیر و جدید که بسیار هم خوش طعم است، گزینه خوبی برای دوستداران بادمجان است. طرز تهیه کیک مرغ و بادمجان بسیار ساده است و با کمی خلاقیت می‌توانید یک پیش غذای شیک یا یک میان وعده کامل سرو کنید.
مواد لازم خمیر کیک مرغ :
آرد سفید: 3 لیوان
خمیر مایه فوری: یک قاشق سوپ‌خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرب
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها