برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامینهای مهم گروه ب مثل ویتامین بِیک. وقتی
برنج آبکش میشود این ویتامینها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
میروند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد، با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمیشود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج میبینید ن
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامینهای مهم گروه ب مثل ویتامین بِیک. وقتی
برنج آبکش میشود این ویتامینها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
میروند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد، با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمیشود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج میبینید ن
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید..
ادامه مطلب
طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقتگیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانیها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم چلو ساده آبکشی
برنج خام 2 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
کره 25 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
نمک برای خیس کردن 1 قاشق مربا خوری
نمک برای پخت 1/2 قاشق مربا خوری
ادامه مطلب
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاچلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته می شود و پلو همه برنج ها و کته را هم شامل می شود.
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد که مبادا داخل آن، سنگ یا فضله موش باشد. سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا 3 بار شسته می شود.
سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و
طرز تهیه “چلو ساده” آبکشی
تهیه “چلو ساده” در کنار انواع خوراک ها و خورش ها غذای شما را تکمیل و مزه غذا را بهتر و پر بار تر می کند.
درست کردن ساده برنج ( برنج آبکش )
چلو ساده آبکشی از جمله دستوراتی می باشد که نیاز به تبهر بالایی ندارد اما جا افتادن آن و جلوگیری از خمیر شدن آن نیازمند رعایت یک سری نکات از یک دستور تهیه اصولی می باشد.
مواد لازم چلو ساده آبکشی :
برنج : 1 کیلو گرم
روغن : 150 گرم
ماست :(در صورت دلخواه برای ته دیگ) نصف لیوان
چلو ساده
اد
چگونه آرسنیک دربرنجهای هندی را بشوییم
به گزارش مشرق، گرچه آزمایشهای قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام
جوشیدن برنج میتونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راهحل قطعی از بین
بردن آرسنیک نیست و میلیونها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟در حالیکه تا امروز فکر میکردیم زمانی که برنج پخته میشه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه ج
طرز تهیه برنج آبکش
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقتگیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانیها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج و کته زیاد هستند.
طرز تهیه برنج آبکش
مرحله اول
برنج را با دقت پاک کنید تا سنگ یا ماده اضافی داخل آن نباشد. برنج را در ظرف بریزید و آن را با آب سرد
طریقه پخت برنج ایرانی و هندی
در مورد تفاوت زمان نگهداری برنج ایرانی و خارجی می توان گفت که برنج خارجی را می توان زمان طولانی تری نسبت به برنج ایرانی نگه داشت. یکی از دلایل این زمان طولانی مواد نگهدارنده برای جلوگیری از شپش زدن که در آن استفاده می شود. اما با توجه به این شرایط استفاده از این مواد و همچنین قیمت پایین برنج خارجی، استقبال از آن بیشتر می باشد.
یکی دیگر از تفاوت های برنج ایرانی و برنج خارجی، نوع پخت آن ها است. پختن برنج خارجی به
طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش
اگر برنجتان شور شد• در شرایطیکه هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شدهاست , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .• در حالتیکه پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجا
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه .
سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمی
سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بودهاست.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل
برنج را قبلا خیس میکنیم، سبزی را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش میکنیم ولی
سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو (sabzi polo) با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بودهاست.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل
برنج را قبلا خیس میکنیم، سبزی را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش می
انواع ته دیگ برنج
۱. ته دیگ برنج با کدو سبز
نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگهای محبوب در شهر دامغان است و برای پلوهای مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.
دستور تهیه
کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقهای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برشها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود میسوزد؛ بنابراین ضخامت برشهای کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
ته
طرز تهیه برنج آبکش دستور پخت برنج آبکش خوشمزه به همراه فوت و فن خیساندن برنج و نکات پخت برنج از جمله اساسی ترین غذاهای ایر انی وسنتی است که به دو صورت کته و آب کشی پخته می شود و با انواع خورشت ها و کباب ها سرو می شود. همچنین از برنج آبکش پلوهایی نظیر عدس پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو و...درست می شود. فقط با دانستن چند نکته و فوت و فن ساده و آسان می توان به تنهایی در منزل یک برنج آبکش درست کرد و یک غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمانان تهیه کرد. به هر حال اگ
گوشت قرمز
دارچین
پودر گلسرخ
زعفران
پیاز
ربگوجه
بادمجان
برنج
بادمجونها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آبپز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویهها و ربگوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویهها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابهلای برن
توضیح کلی سرویس آبکش 6 تکه استیل
آبکش از قدیم یکی از ظروف پرکاربرد و جدانشدنی آشپزخانه بوده که کارایی بالایی به همراه داشته است
آبکش ها بنا به نوع استفاده در سایز های مختلف در بازار لوازم آشپزخانه به فروش می روند محصول جدید ما با ارائه سایز های مختلف آبکش در یک سرویس کامل این دغدغه را تا حد زیادی رفع کرده است
جنس این سرویس آبکش 6 تیکه از استیل بوده که همانطور که آگاهید ظروف استیل بسیار طول عمر بالایی نسبت به دیگر محصولات مشابه در بازار دارند و
برنج
کشمش
کره
زردچوبه
دارچین
نمک و فلفل
( مرغ و گردو)
برنج را دو تا سه ساعت قبل خیس کنید.
کشمش را پاک کرده و 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب آن خارج شود.
کره را در تابه بریزید. کشمشها را 3 دقیقه تفت دهید تا کمی پف کند.
نمک و ادویه ها را اضافه کنید.
برنج را بجوشانید و آبکش کنید.
برنج و مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و دم بزنید.
در صورتی که بخوایم کشمش پلو را با مرغ بپزیم:
مرغ را آب پز کرده ریش ریش کنید.
مرغ ریش ریش
تهچین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداولتر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست میشود. ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین است که طعم خوبی دارد و گزینه متفاوتی برای مهمانی ها است.
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بادمجان سرخ شده 2 عدد
سینه مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
فلفل و زردچوبه به مقدار
یک نکته مهم در مورد پخت برنج هاشمی
بهتر است برنج را قبل از پختن خیس کنیم این کار چندین مزیت دارد
۱-خیساندن برنج قبل از پخت باعث میشود حجم برنج بیشتر شود مثلا اگر یک پیمانه برنج را بدون خیس کردن
پخت کنیم و ۵ قاشق برنج داشته باشیم همان مقدار برنج را اگر ۳ ساعت قبل خیس کنیم ۸ الی ۱۰ قاشق برنج
خواهیم داشت.
۲-خیساندن برنج باعث میشود برنج پخت شده دانه بلند تر و به اصطلاح ری بیشتری بکشد.
۳-خیساندن برنج باعث میشود برنج بعد از پخت نرم تر شود.
۴-خیساندن
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیهبرنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روش
فوت و فن تهیه برنج آبکش چیست؟
چلو ساده آبکشی از جمله دستوراتی می باشد که نیاز به تبهر بالایی ندارد اما جا افتادن آن و جلوگیری از خمیر شدن آن نیازمند رعایت یک سری نکات از یک دستور تهیه اصولی می باشد.
مواد لازم چلو ساده آبکشی :
برنج : 1 کیلو گرم
روغن : 150 گرم
نمک: به مقدار لازم
ماست :(در صورت دلخواه برای ته دیگ) نصف لیوان
ادامه مطلب
مواد لازم ته چین مرغ
برنج 2 لیوانتخممرغ 2 عددزرشک 1/2 پیمانهماست چکیده 1/2 پیمانهکره 2 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانزعفران دم کرده 4 قاشقغذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمبرای مرغ:سینه مرغ 1 عددپیاز 2 عددنمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافیزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
طرز تهیه ته چین مرغ
" برنج رو آبکش میکنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس میدیم، بعد آب رو خالی می
کشمش پلو مجلسی را میتوان به صورت ساده درست کرد و در کنار آن مرغ سرخ شده قرار داد یا گوشت مرغ را پس از آبپز کردن، به صورت ریش ریش درآورد و همراه با مخلوط کشمش، لابه لای برنج آبکش گذاشت. این غذا مناسب ذائقه افراد علاقهمند به غذاهای شیرین است.
پلوی مخلوط در انواع مختلفی همچون مانی پلو، مرصع پلو، شیرین پلو و ... وجود دارد و هر یک به منطقهای از کشور ایران منسوب هستند. کشمش پلو نیز یکی از انواع پلو مخلوط است که از ترکیب برنج آبکش با کشمش درست می
یکی از غذاهایی که شب عید خورده میشود رشته پلو (Reshteh Polo) است چرا که قدیمیها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال با خوردن این غذا سر رشته کار و زندگی دستشان میآید.
برنج 2.5 پیمانه
کره یا روغن
نمک
رشته پلویی خرد شده 30 گرم
زعفران دم کرده
طرز تهیه رشته پلویی زعفرانی
برنج را بشویید سپس در 4 پیمانه آب که 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به آن افزوده اید چند ساعت بخیسانید.
داخل یک قابلمه بزرگ پنج پیمانه آب بریزید و
ریشه نام ممنوعه
نام دیگر برنج سیاه برنج ممنوعه است. اما این بدان معنا نیست که نباید از آن استفاده کرد. این برنج در چین باستان ریشه دارد، جایی که فقط امپراتور چین یا خانواده سلطنتی، اجازه خوردن آن را داشتند، زیرا کمیاب، خوشمزه و مغذی بود. بنابراین، خوردن آن برای مردم عادی ممنوع شد. برنج سیاه، همچنان کمیاب و یکی از سالمترین غذاهاست.
این برنج، منبعی از ویتامینها و مواد معدنی است. ارزش تغذیهای برنج سیاه از برنج سفید و قهوهای موجود در باز
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کنارههای اضافه آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.
ادامه مطلب
زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ
مواد لازم
برنج به مقدار لازم
مرغ به مقدار لازم
رب به مقدار لازم (برای چهار نفر 2قاشق غذا خوری)
نمک
فلفل
پیاز سرخ شده
روغن سرخ کردنی
زعفران
آبلیمو
زرشک
خلال پسته وبادام
دستورالعمل
ابتدا روغن را حرارت میدهیم تا روغن داغ داغ شود سپس مرغ ها را داخل حرارت روغن سرخ میکنیم.
سپس برنج را بعد از شستشو داخل آب و نمک استراحت میدهیم.
آبی برای برنج در نظر میگیریم و پس از به جوش آمدن برنج را آب کش کرده و آن را داخل آب
نگه داری برنج هاشمی
برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.
در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند
حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه حشره عایق شود.
اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد
از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.
در انبارها
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه میشود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی سادهتر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
طرز تهیه برنج ترد با سبزیجات
برنج ترد و سبزیجات یکی از غذاهایی است که به سفره غذایی خانه شما تنوع میبخشد. این غذا سبکی چینی دارد و در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و جدید را در اختیار شما قرار دادهایم.
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو
طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
طرز تهیه برنج کته ساده
مواد لازم برای تهیه برنج ترد با سبزیجات
سینه مرغ مکعبی خرد شدهدو عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
برنج دانه کوتاهسه پیمانه
سعی کنید کمتر برنج بخورید
مجله زیبا - متاسفانه خیلی از مردم ایران به خوردن برنج وابسته شده اند در حالی که خیلی از غذاهای سنتی از برنج بهتر و مفیدتر هستند .در اینجا می خواهیم درباره عوارض خوردن برنج کمی با شما صحبت کنیم
به ادامه بروید
ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری
ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری
ادامه مطلب
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری
ادامه مطلب
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت میشود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنجهاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس میکنید.
هاشمی، دمسیاه، دمسفید، دمزرد، دمسرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی، و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاقتر
طرز تهیه برنج کته ساده
درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحتتر و سریعتر است، ما هم این حقیقت را کتمان نمیکنیم اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فنهای خودش را دارد. با خواندن این طرز تهیه برنج کته ساده را تهیه کنید و لذت ببرید. البته بر خلاف تصور شما تهیه برنج کته انواع زیادیدارد..
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو
طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
مواد لازم
برنج خیس خوردهچهار پیمانه
نمکی
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت میشود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنجهاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس میکنید.
هاشمی، دمسیاه، دمسفید، دمزرد، دمسرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی، و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاقتر
برای پخت برنج کته می توانید از هر نوع برنجی که دارید مثل برنج ایرانی، هندی، تایلندی و … استفاده کنید. اما برنج ایرانی بخاطر عطر و طعم عالی که دارد، بهترین انتخاب برای درست کردن کته است.
برای هر تعداد پیمانه برنج که دارید، نکاتی که در ادامه برای پخت کته میگم، یکسان است.
ادامه مطلب
تفاوت برنج ایرانی و خارجی
در نگاه کلی می توان گفت که برنج ایرانی به مراتب با کیفیت تر و خوش خوراک تر و خوش بو تر از برنج خارجی می باشد. اما این کیفیت بهتر بهایی نیز دارد و آن هزینه ی نسبتا زیاد برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی است.
از گذشته ی دور برنج ایرانی به خوش طعم و خوش عطر بودن مشهور است. اما بر خلاف برنج خارجی به عنوان مثال برنج هندی به اندازه آن ها قد نمی کشد. و پختن آن نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد، که اصولا کسانی که تجربه کمتری در آ
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این
روش درست کردن کته ساده
مواد لازم :برای 6 نفر
برنج:6 پیمانه/نمک:به میزان لارم/روغن:2قاشق غذاخوری/اب:6 پیمانه
طرز تهیه:ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد.
سپس اب برنج را خالی می کنیم و برنج خیس شده را درون ظرف مناسب می ریزیم
و شش پیمانه اب،نمک و روغن را به ان می افزاییم،مواد را خوب به هم می زنیم و روی
حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شود.وقتی اب برنج تمام شد،شعله گاز را کم می کنیم
و روی
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است
رفع بوی سوختگی از برنج یکی از فوتوفنهایی است که همه آشپزها با آن آشنا هستند. شاید شما هم این تجربه ناخوشایند را داشتهباشید که با یک غفلت کوتاه به آشپزخانه برگردید و با بوی سوختگی برنج مواجه شوید. که البته در این حالت کل برنج نمیسوزد، بلکه شعله زیاد اجاق گاز معمولا باعث سوختن تهدیگ خوشمزه شما میشود و بوی سوختگی فقط ناشی از سوختن تهدیگ برنج است که متاسفانه به دلیل وجود دمکنی در کل قابلمه پخش شده و باعث میشود کل برنج بوی سوختگی به
فروش عمده برنج عنبربو کیسه 10 کیلویی
برنج عنبربو برنجی است که مربوط به خطه خوزستان است
این برنج از نژاد برنج چمپا گیلان است
کیفیت خوبی دارد و براحتی می توان آن را در منزل استفاده کرد
قیمت برنج عنبربو تقریبا با برنج خارجی مثل برنج 1121 باسماتی برابری می کند ولی 100 درصد ایرانی است.
برای اینکه مصرف آن راحت ترباشد میتوان اندکی برنج دودی هاشمی یا طارم محلی در هنگام پخت با آن قاطی کرد تا دلپذیرتر شود.
جهت خرید این برنج و اطلاع از قیمت آن به سایت عم
خواص برنج؛ ۱۰ خاصیت باورنکردنی برنج برای سلامت بدن
تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به هضم، کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و حفاظت در برابر دیسانتری، سرطان و بیماریهای قلبی از دیگر خواص برنج بهشمار میروند.
این خواص در بیش از چهل هزار نوع از این دانهی غلات وجود دارد. برنج به دو دستهی اصلی دانههای کامل و برنج سفید تقسیم میشود. دانههای کامل برنج که به شکل اولیه و خالص هستند، ارزش غذایی بالایی دارند. اما
ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوههای گوناگونی طبخ میشود.
ته چین گوجهفرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوشمزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه میشوند و لذیذ و خوشطعم هستند.
مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
کره: 50 گرم
سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
عصارۀ مرغ: یک عدد
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
قارچ: ۴۰۰ گرم
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
زعفران دمکرده: ۴ قاشق سوپخ
برخی راهنمایی ها برای شستن موها با آب برنج
آب برنج حاوی ساپونین های طبیعی است و می تواند به عنوان یک پاک کننده ملایم استفاده شود. افزودن چای سبز به آب برنج نیز عالی است، زیرا سبب بستن کوتیکول ها و تقویت مو می شود. همچنین ریزش مو را کاهش می دهد.
برخی سوال و جواب های رایج
آیا می توانم آب برنج را شب تا صبح رو موهایم بگذارم؟
این کار لازم نیست، طول مدت 15-30 دقیقه به این دلیل است که کربوهیدرات در آب برنج در موها حتی پس از شستشوی آن برای محافظت از
چگونه فرق بین برنج خالص و مخلوط را تشخیص دهیم - آموزش خرید برنج مرغوب و ارزان
نکته
مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و
به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت
میشود و تا خانمهای خانهدار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته
کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف
دست بگیرید و با دقت برنجها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر
جنس برنج با
معمولا لوبیا پلو را با گوشت چرخکرده طبخ میکنند اما «لوبیا پلو با گوشت تکهای» هم مجلسیتر و لذیذتر است و هم به عنوان یکی از بهترین غذاها برای دورهمیهای دوستانه و فامیلی جز صدرنشینهاست.
مواد لازم
2 پیمانه برنج
1 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت
400 گرم لوبیا سبز
2 عدد هویج متوسط (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل
زعفران
زردچوبه
روغن
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت
لوبیا سبزها را بشویید و خشک کنید. دوسر لوبیا را با چاقو جدا کنید و آن
تمام کارهای آماده سازی شام را انجام داده ام. جایی خوانده بودم که می شود برنج را آبکش کرد و گذاشت برای بعد، هر زمان لازم بود گذاشت تا دم بکشد. برنج را آبکش می کنم و می گذارم روی گاز، آماده تا شب بگذارم دم بکشد و ببینم این روش چقدر به کار می آید. بر میگردم پشت میز. ترجمه ها مانده. نوک انگشتم می سوزد. به دست هایم نگاه می کنم. خشکِ خشکند. ظرف ها را آب داغ شسته ام. بلند میشوم، می روم توی اتاق، کرم را بر میدارم و دستهایم را چرب می کنم. دلم نمی خواهد برم سراغ
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبوس برنج ۲۴ ساعت قبل کمی از محلول را روی
طرز تهیه شوید لوبیا پلو ساده و مجلسی
همیشه قرار نیست برنج را با گوشت فراوان سرو کنید. اگر گیاخوار باشید، باز هم میتوانید پلو و چلوهای خوشمزه را میل کنید و از طعمشان لذت ببرید. شوید لوبیا پلو ، به تنهایی یا با ماست خوشمزه است؛ اما مردم استان فارس یا خوزستانیها آن را گاهی با ماهی سرخ شده و گاهی با گوشت و مرغ پختهشدهای که رویش گرد لیمو پاشیدهاند سر سفره میگذارند. طرز تهیه این غذای ساده و سنتی را در ادامه مطلب بخوانید.
بیشتر بخوانید
م
آفات و حشرات از جمله شپشک برنج همواره مزاحمتهای زیادی برای انسان درست میکنند. آنها وارد انبار شما میشوند و تمام مواد غذیی شما را از بین میبرند. شپشک برنج با نام علمی Sitophilus oryzae، آفت کوچکی است که به برنج و انواع غلات حمله میکند. لازم است با روشهای صحیح نگهداری مواد غذایی در کابینت آشنا باشید تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوید. ما در این مقاله در رابطه با روشهای مختلف از بین بردن شپشک برنج صحبت خواهیم کرد.
ادامه مطلب
برای
اینکه یک برنج خوش طعم و خوشمزه داشته باشد باید از نوع بهترین و مرغوب
ترین برنج استفاده کنید. برنج یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در کشور
ما طرفداران زیادی دارد و همچنی دارای خواص بسیار زیادی است. چلو صرفا به
برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته میشود و پلو همه برنجها و کته رو هم
شامل میشود.
راز های پخت یک برنج خوشمزه
برای پخت
برنج ابتدا باید برنج را خوب تمیز کرد و شست .اما دقت داشته باشید که برنج
را در زمان شستن به هیچ عنوان چنگ نزنید و
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
یکی از انواع آش که معمولا به عنوان نذری پخته میشود، آش شله قلمکار است که در این مقاله قصد داریم آن را به همراه ریزهکارهای آن آموزش دهیم.
مواد لازم
1.5 کیلوگرم سبزی آش
750 گرم نخود، لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی)
1 لیوان برنج
1 کیلوگرم گوشت سر دست بدون استخوان
4 تا 5 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
دستور العمل
حبوبات را به جز عدس، به طور جداگانه از 24 ساعت قبل خیس کنید.
در طول خیساندن، 2 الی 3 بار
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
خرید فروش برنج معطر ایرانی در اصفهان
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبو
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابهلای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان میرسد میتوانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
بهبود رشد مو با آب برنج
آب برنج برای کاهش مو خوره
برای جلوگیری از ایجاد موخوره، نیاز به پروتئین دارید که آب برنج به مقدار زیادی پروتئین دارد. علل اولیه مو خوره، نگهداری نامناسب و آلودگی است که منجر به نابودی کلی سلامت مو می شود. اسید های آمینه موجود در آب برنج نیز به شما کمک می کنند و این آسیب را ترمیم خواهند کرد.
به مدت 15 تا 20 دقیقه موهای تان را با آب برنج خیس کنید و سپس بشویید، این کار به تدریج باعث بهبود وضعیت موهای تان خواهد شد.
شستشوی
روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنجهای اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران میآیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
مواد لازم :برای 4 نفر
برنج :4 پیمانه/مرغ یا گوشت چرخ کرده:500 گرم/هویج :1 کیلو/شکر:یک دوم لیوان.
زعفران :1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
هویج ها را پوست می کنیم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم.ان را با کمی روغن سرخ
می کنیم و شکر را به ان اضافه می کنیم. مرغ را هم جداگانه می گذاریم تا پخته شود بعد از پخته شدن مرغ را هم ریش ریش می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم.برنج را ابکش می کنیم و برنج و مواد
مخلوط شده را لابه لایه هم دم می کنیم.
زعفران اب کرده را روی برنج،در ق
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنجهای اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران میآیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
سلام.
امروز میخوام واستون طرز تهیه ی یه شیر موز خوشمزه رو واستون بگم
مواد لازم
موز.شکر.اب.شیر.ارد برنج.
شیر واب را مخلوط و روی حرارت میگذاریم و یک قاشق غذا خوری ارد برنج مخلوط میکنیم و شکر روهم میریزیم و بعد ک سرد شد موز له شده رو مخلوط و داخل یخچال میگذاریم.
این اولین مطلب من ب عنوان ازمایشی در سایت خوب بلوگ هستش.با تشکر
شیر برنج
200 گرم برنج به میزان دلخواه شکر یا مربا نصف پیمانه گلاب 2 لیتر شیر 150 گرم خامه طرز تهیه : برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد. بعد آب ...
ادامه مطلب
خرید برنج هاشمی
خرید برنج و تشخیص برنج مرغوب با توجه ویژگی ظاهری انواع برنج که بسیار شبیه به هم هستند کار آسانی
نیست.
هنگام خرید برنج به چند نکته باید توجه کنید:
یک: از جایی که برنج می خرید اطمینان حاصل کنید که برنج اصل به شما بفروشد بساری از گونه های برنج
شبیه به برنج هاشمی و صدری هستند که به سختی می توان آن را از برنج هاشمی تشخیص داد
دو: اگر قیمت برنج از قیمت عرف بازار پایین تر بود یا برنجی که در شهرستان می خرید با قیمت شالیکوبی
در گیلان ی
استفاده از آب برنج پخته شده برای مو
2. مخمر آب برنج یا آب برنج تخمیر شده:
آب برنج تخمیر شده، آب برنجی است که مدتها قبل از مصرف آن را تحریک می کند. تخمیر آب برنج آن را به یک مایع قوی تبدیل می کند که باید قبل از استفاده رقیق شود.
چگونه می توان آب برنج را تخمیر کرد؟
یک راه برای تهیه ی آب برنج، جمع آوری آن هنگام طبخ برنج است. هنگامی که آب برنج خود را جمع آوری نمودید، آن را در یک ظرف ریخته و به مدت 1 روز در دمای اتاق قرار دهید تا زمانی که مزه
تجربه خرید برنج
خانمها
معمولاً در مهمانیهای پولویی یا چلویی درباره انواع برنج و پخت آن صحبت
میکنند. مثلاً مهمانها از عطر و بوی برنج استفاده شده میزبان تعریف
میکنند و از اسم و محل فروشش میپرسند. کمکم بحث گرم میشود و هر کسی
درباره عطر و بو یا خوشپختی و خوشخوراکی انواع برنجهای ایرانی صحبت
میکنند. گاهی هم در این بحثهای فامیلی یکی از اعضا که خودش شمال میرود و
برنج خوب میآورد، از آن تعریف میکند و بعضیها هم تأیید می
علت مرغوبیت برنج طارم : استفاده بسیار کم برنجکاران طارمی از کود و سموم شیمیایی را اهم دلایل مرغوبیت برنج طارم می توان عنوان نمود.
علت مرغوبیت برنج طارم
برنج طارم از نظر کمی عملکرد پایینی دارند اما در مقابل از کیفیت بالایی برخوردارند. در واقع برنجکاران طارم کشت
ادامه مطلب
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابهلای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان میرسد میتوانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
برنج طارم
برنج طارم : از مرغوب ترین برنج های ایران است دارای ارزش تجاری بالایی می باشد، این گروه برنج دارای شلتوک بلند ،باریک بود .ود انه ها نسبتا طویل و طول دانه بیش از 7 میلی متر است . دوره رشد این برنج بین 150تا165 روز متغیر است . مقابل بیماری ها ، افت ها و خوابیدگی بسیار حساس هستند.
مقاومت این برنج ها نسبت به کم ابی نسبتا کم و عملکردشا ن نیز نسبت به انواع دیگر مانند طارم محلی ،
طارم دیلمانی، سنگ طارم ،سالاری ،دم سیاه، صدری معمولی کم تر است.برن
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابهلای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان میرسد میتوانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است
• وقتی برنج را داخل آب می جوشانید تا آن را آبکش کنید وقتی کاملا در حال جوش خوردن است یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید این کار به برنج شکل می دهد و باعث قد کشیدن آن می شود.
• اگر به آب برنج در حال پخت 1 قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر و رنگ آن سفیدتر می شود.
• چه وقت باید به غذا نمک زد؟
سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید.
به گوشت ها درست اندکی قبل از برداشتن از روی اجاق نمک بزنید.
سبزیجات را در آب نم
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلم و مقداری گوشت قلقلی استفاده میشود. برخی کلم پلو با گل کلم و یا کلم پلو با کلم سنگی را نیز تهیه می کنند. اما یک کلم پلوی شیرازی اصل با کلم قمری و فوت و فن های بسیار خاصی تهیه و پخته می شود.
مواد لازم
6 پیمانه برنج
1 کیلوگرم کلم
500 گرم شوید، تره، ترخون و ریحان
2 عدد پیاز
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
مواد لا
روز بخیر دوستان
من با تعریفهایی که از خواص برنج قهوه ای شنیدم بخصوص اینکه چاق کننده هم نیست. رژیم غذایی خانواده را بجای برنج سفید به سمت این برنج بردم. این برنج در اصل همون برنج سبوس داره که یک عملیات حرارتی روش انجام شده و سپس خشک شده است. دستوری که برای پختش براتون میارم برای برنج قهوه ایه که خشک باشد.
برای پختش بعد از اینکه برنج را چندبار با آب خوب شستید. برای هر پیمانه برنج یک و یک چهارم پیمانه آب در نظر بگیرید و درون قابلمه بریزید و کمی ن
نکات پخت پلو عدس
۱)برای خوشمزه تر شدن عدس پلو از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.۲)اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.۳)حواستان باشد عدسها زیاد نپزند چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.۴)روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.۵)اگر داخل پلو ادویه پلو بریزیم،رنگ پلو تیره میشود.به این خاطر من ادویه را بعد از پخت روی پلو میپاشم.۶)در پخت پلوهای مخلوط برنج را کمی زنده تر برمیداریم
ادامه مطلب
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
مواد لازم :
برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.
گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و
موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده
و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.
نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا
احساس میکنم ظرف وجودم مثل آبکش شده!
هرچی از این طرف سعی میکنم تو مشکلات صبوری کنم، با بی قراری ها و شیطنتهای علی بسازم، مامان خوبی باشم، همسر وظیفه شناسی باشم، از اونطرف با یه جرقه، مثل کبریت آتیش میگیرم و با عصبانیت همه چیز رو میسوزونم...
هرچی به زعم خودم اعمال حسنه میریزم تو ظرف، مثل آبکش از اونطرفش در میره! قششششنگ میشوره میبره!
خسته شدم ازت ای دل کم حوصله ی بی شکیب!
ای تمام عاشقان هرکجا...!...این دلِ نجیب را
این لجوجِ دیرباورِ عجیب را
در میان خ
آموزش تهیه کوکو سیب زمینی با برنجمواد لازم برای کوکوی سیب زمینی با برنج:
برنج :1 لیوان
سیب زمینی آبپز شده :2 عدد
تخم مرغ :2 عدد
پنیر خامه ای نرم :2 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده : 2/1 لیوان
آرد سوخاری :1 لیوان
نمک و فلفل :به مقدار لازم
ادامه مطلب
همه چیز در مورد خریدن برنج مرغوب و باکیفیت
طارم ، هاشمی ، گرده ، دودی ، دم سیاه ، صدری ، چمپا و…
که تمامی برنج های ذکر شده تولید کننده های متفاوتی در اقصی نقاط ایران
دارند ولی به واقع با توجه به روند خرید و فروش بازار و رضایت مشتری می
توان گفت که بهترین نوع برنج ، برنج شمال کشور به خصوص استان گیلان ،
مازندران و گلستان است.
برنج منطقه گیلان به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
دسته اول – برنج های نوع گرماین نوع از برنج دارای کیفیت بسیار بالا
برنج سفید اغلب به عنوان یک منبع عاری از کربوهیدرات و کالری مورد انتقاد قرار می گیرد. با این حال، مصرف برنج سفید یک عنصر اصلی در فرهنگ ها و غذاهای مختلف در سراسر جهان محسوب می شود.
مصرف برنج سفید فواید و عوارض خاص خودش را دارد. علاوه بر پردازش و تصفیه بسیار زیاد آن، ممکن است حاوی مقدار زیادی آرسنیک باشد و می تواند با افزایش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مرتبط باشد. از طرف دیگر، قابلیت های دیگر آن نظیر هضم آسان، فاقد گلوتن بودن و سرشار از مواد مغذ
مضرات آرسنیک موجود در برنجهای هندی
به گفته محققان، وجود ماده شیمیایی آرسنیک در برنج بسیار برای سلامت خطرناک است.
به گزارش مهر، محققان عنوان میکنند تهدید ناشی از آرسنیک موجود در برنج به سرعت مسموم کننده نیست،
اما مصرف بلندمدت این نوع برنج میتواند خطر ابتلا به سرطانهای مثانه، ریه و پوست، بیماری قلبی و دیابت را
افزایش دهد. در بانوان باردار مسمومیت با آرسنیک میتواند باعث سقط جنین یا کاهش وزن نوزاد گردد. تماس با
آرسنیک در دوران جنین
نمی دونم چرا این روزها بعضی از غذاهایی که می پزم یا درست می کنم خوب نمی شن.
مثلا همین ژله درست کردن.با کلی ذوق و شوق پاکت ژله ی طالبی رو انتخاب کردم.پودرش رو با یک لیوان آب جوش حل کردم.بعدش هم بهش آب سرد اضافه کردم.بعد از حدود پنج ساعت یه ژله ی آبکی درست شد.یه طورایی هم ژله بود و هم آب ژله.یعنی یه حالتی بین جامد و مایع داشت.نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه.چرااااااااااااااا ژله ام این طوری شد؟ :/
یا برنج.چراااااااااااا برنجم رو می سوزونم؟چرااااااا
آب برنج جهت تقویت و رشد مو
روش های تهیه و آماده سازی آب برنج:
1. آب برنج پخته شده:
یکی از راه های به دست آوردن آب برنج ، پختن برنج است. آب اضافی پس از پخت برنج ، آب برنج پخته شده است. این یک مایع متمرکز است که می توانید آن را به عنوان یک شستشوی صورت یا شستشو مو استفاده کنید.
چگونه می توان آب برنج پخته شده را بدست آورد؟
قابلمه را بردارید و آن را با برنج (سفید، قهوه ای) پر کنید ،سپس مقداری آب به آن اضافه کنید به طوریکه به اندازه یک بند انگشت از سطح ب
تا به حال دمنوش آب برنج خوردهاید؟ اصلا میدانید آب برنج چه خاصیتی برای بدن و پوست و موی شما دارد؟ با مجله دلتا همراه باشید.آب برنج را دور نریزید! ایرانیها همیشه به خوردن برنج معروف بودهاند و این ماده پرخاصیت با انواع مختلف طبخ آن همیشه مهمان سفرههای آنها بوده است. باید بدانید که آب برنج دوست سلامتی و پوست خانمها است البته خواص دیگری هم برای این ماده وجود دارد که مجله دلتا آنها را به شما میگوید.
آب برنج بخورید
آب برنج برخلاف تص
طرز پخت برنج ایرانی و هندی
به طور کلی برنج هندی ظاهر مناسبتری دارند و طرز پخت برنج هندی در مقایسه با طرز پخت برنج ایرانی راحت تر است
۱- هنگام پخت برنج آب را به اندازه استفاده کنید
زمانی که از آب بسیار زیادی برای پخت برنج استفاده می کنید، برنج شما چسبناک و چسبنده می شود.علاوه بر
این، این مقدار آب زیاد بر ارزش غذایی برنج تأثیر می گذارد. از سویی دیگر، مقدار آب بسیار کم باعث سفت
شدن برنج می شود. باید یاد بگیرید که از آب به مقدار کافی استفاده کن
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنجهای اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران میآیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
❌زیاده روی در مصرف برنج
در مصرف غذاها و مواد غذایی که حاوی برنج هستند نباید زیاده روی کرد.برنج ،در روایات بسیاری مدح شده و اولین دانه ایمان آورنده به پیامبر و حضرت علی علیهم السلام و یا بهترین خوراکی ها بعد از گوشت معرفی شده است.اما این ارزش برنج و توصیه به استفاده آن به معنی مصرف روزمره و به عنوان غذا نیست.به حدی زیاده روی شده که حتی برخی زکات فطریه را نیز بر اساس برنج محاسبه و پرداخت میکنند .
متن مصاحبه آیت الله تبریزیان با خبرگزاری فارس
همه چیز درباره طرز تهیه برنج کته
زمان مطالعه : 2 دقیقهنیمرو، محبوبترین غذای خانه مجردهاست اما اگر رتبه دوم محبوبیت را به برنج کته اختصاص بدهیم، اشتباه نکردهایم. کسانی که میانه چندانی با آشپزی ندارند و همیشه به دنبال یک گزینه ساده و سریعالسیر میگردند، معمولا رابطه خوبی با کته دارند. اما واقعیت این است که پختن این برنج به ظاهر ساده هم فوت و فنهای فراوانی دارد. پس اجازه بدید شما رو با طرز تهیه برنج کته و انواع آن کامل تر آشنا کنیم.
چط
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم.
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
می کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد می کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
طرز تهیه شیر برنج قالبی با شیر برنج معمولی تفاوتی ندارد، تفاوت این دو فقط در نحوه سرو آن است. به دلیل شکل و ظاهر جذاب و متفاوت این شیر برنج از آن در مهمانیها مجالس استفاده میشود.
مواد لازم
برنج بهصورت دو پیمانه (اصولاً بهتر است برنج را بهصورت نیم دانه مصرف کنید.)شیر تازه ۸ پیمانه (پیمانه برای خود میتوانید اندازه یک لیوان تعریف کنید.)شکر یک پیمانهگلاب تازه نصف پیمانهخامه ۳/۲ پیمانهمواد دیگر که استفاده از آنها اختیاری است مانند پود
طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی، ته دیگ ماستی، کاهو، طرحدار
ته دیگ خوراش دستا بالا! اصلا ممکن است کسی ته دیگ دوست نداشته باشد؟ قدیمیها ضربالمثلی داشتند که بر ا ین باور بود: هر کس ته دیگ دوست داشته باشد در شب عروسیاش حتما باران میبارد، زیبا نیست؟ ارتباط باران با ته دیگ را هنوز نمیدانیم اما ارتباط یک پلو یا ماکارونی و حتی ته چین خوشمزه با ته دیگ را خوب میدانیم. اصلا میتوانید یک ماکارونی قرمز و چرب و چیلی یا
تجربه خرید برنج
خانمها
معمولاً در مهمانیهای پولویی یا چلویی درباره انواع برنج و پخت آن صحبت
میکنند. مثلاً مهمانها از عطر و بوی برنج استفاده شده میزبان تعریف
میکنند و از اسم و محل فروشش میپرسند. کمکم بحث گرم میشود و هر کسی
درباره عطر و بو یا خوشپختی و خوشخوراکی انواع برنجهای ایرانی صحبت
میکنند. گاهی هم در این بحثهای فامیلی یکی از اعضا که خودش شمال میرود و
برنج خوب میآورد، از آن تعریف میکند و بعضیها هم تأیید می
با دستم راستم پفیلا میخوردم. همانطور شروع کردم به آشپزی بدون دست راست. بعد دیدم بد نیست ادامه بدهم و اینگونه شد که یکدستی برنج را پختم. قسمت سختش آنجا بود که برنج را از سینی داخل کاسه میریختم و نمیدانستم با دستم سینی را در هوا نگه دارم یا خروج برنج از سینی را کنترل کنم. و آنجا که برنج خیس را از کاسه درون قابلمه میریختم و مقدار زیادی ته کاسه چسبیده بود و نمیدانستم با دستم کاسه را در هوا نگه دارم یا برنج را به سمت قابلمه هدایت کنم. و آنج
فروشگاه ویشکو با ارائه خوش پخت ترین برنج های خارجی و ایرانی به خصوص هاشمی و هندی آماده همکاری با تمامی فروشگاه های عرضه و فروش برنج خارجی و ایرانی میباشد
انواع برنج موجود:
طارم
هاشمی
صدری
هندی
شماره های تماس
09904162901
ادرس سایت www.vishcoo.com
همچنین در صورت نیاز به انواع آجیل مانند پسته ، بادام درختی ، نخود ، فندق تماس بگیرید
تحقیقات اخیر نشان داده است که خطر ابتلا به انواع بیماریها از طریق مصرف محصولات دودی در مقایسه با خطر بیماریهای ناشی از مصرف زیاده از حد چربی اشباع شده به یک اندازه است.
این روزها استفاده از محصولات دودی بیرویه شده و این نوع خوراکیها با استقبال روزافزون خانوادهها همراه است. این موضوع زمانی تاسفبارتر میشود که والدین برای ترغیب و تشویق کودکان خود به مصرف هرچه بیشتر غذا، ذائقه آنها را به مصرف چنین محصولاتی آشنا میکنند.
برنج دودی
درباره این سایت