نتایج جستجو برای عبارت :

خواص و مزایای تغذیه دانه های کنجد

 
کنجد خواص درمانی چشمگیری دارد. منبع غنی اسید آمینه کنجد رشد تومورها را متوقف می‌کند و به رفع مسمومیت کبد و کلیه‌ها و بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. دانه‌های کنجد حاوی مواد چربی، آنتی اکسیدان‌ها، روغن کنجد، مواد پروتئینی، اسید آمینه، سلولز، مواد معدنی و کلسیم است و بدین ترتیب دانه‌های کنجد بسیار مغذی و بسیار پر انرژی هستند.
کنجد در درمان بی خوابی موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم وهمجنین خاصیت ضد سرطان دارد. خواص ضد قارچ و ضد ب
خواص کنجد برای سلامت بدن ، زیبایی پوست و مو ، درمان بیماری ها و تناسب اندام
دانه های کنجد ممکن است که کوچک باشند اما مزایای زیادی برای سلامتی دارند. دانه کنجد از گیاه کنجد گرفته شده است و یکی از قدیمی ترین گیاهان روغنی در جهان محسوب می شود. بسیار مقاوم است و میتواند در انواع شرایط آب و هوایی رشد کند. این دانه ها بسیار کوچک هستند، حدود 2 میلی متر عرض و 3 تا 4 میلی متر طول دارند.
در اصل آنها بومی هند و قسمتی از آفریقا بوده اند ، اگر چه اکنون بسیاری ا
خواص کنجد برای سلامت بدن ، زیبایی پوست و مو ، درمان بیماری ها و تناسب اندام
دانه های کنجد ممکن است که کوچک باشند اما مزایای زیادی برای سلامتی دارند. دانه کنجد از گیاه کنجد گرفته شده است و یکی از قدیمی ترین گیاهان روغنی در جهان محسوب می شود. بسیار مقاوم است و میتواند در انواع شرایط آب و هوایی رشد کند. این دانه ها بسیار کوچک هستند، حدود 2 میلی متر عرض و 3 تا 4 میلی متر طول دارند.
در اصل آنها بومی هند و قسمتی از آفریقا بوده اند ، اگر چه اکنون بسیاری ا
خواص و مزایای تغذیه دانه های کنجد
 
دانه های کنجد دانه های ریز و غنی از روغن هستند که در غلافها در گیاه گیاه زرد گیاه Sesamum رشد می کنند.
دانه های غیرمستقیم پوسته خارجی و خوراکی دست نخورده دارند ، در حالی که دانه های پوسته پوسته بدون پوسته می آیند.
پوسته به رنگ دانه ها رنگ قهوه ای قهوه ای می بخشد. دانه های پوسته پوسته از رنگ سفید رنگی برخوردار هستند اما هنگام برشته قهوه ای می شوند.
دانه کنجد فواید سلامتی زیادی دارد و هزاران سال است که در طب عامیانه
خواص کنجد را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. با رویال همراه باشید.
کنجد قدیمی‌ترین چاشنی است که بشر می‌شناسد و جزء مغزهاست و معطر است. کنجد،
مزه تردی به بسیاری از غذاهای آسیایی و خاورمیانه می‌دهد. خواص کنجد فقط
به آشپزی محدود نمی‌شود بلکه این چاشنی مغذی، برای بدن نیز خوب است. دانه
کنجد، دارای ترکیبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و یکی از سالم‌ترین
غذاهای دنیا به‌شمارمی‌آید.
می توانید برای آشنایی بیشتر با این گیاه فوق العاده مقاله ” ک
داروگیاهی لقمان جکیم:
دانه کنجد اگرچه به نظر ریز و کوچک می رسد اما مزایای زیادی برای سلامتی شما دارد. این دانه های کوچک در دوران باستان به خاطر مزایایی که داشتند همانند طلا با ارزش بودند. در این مقاله قصد داریم چند مورد از خواص دانه کنجد را با هم مرور کنیم. پس همراه ما باشید.

ادامه مطلب
عکسهای زیر مربوط به کشت و برداشت کنجد از زمین های کشاورزی روستای خمی از توابع شهرستان بردسکن می باشد . در تصویر اول مشاهده می کنید که وقتی ساقه های گیاه کنجد رو به خشک شدن است آنها را درو کرده و در آفتاب کاملاً خشک می کنند تا دانه های کنجد راحت تر جدا شود ...
این هم ساقه گیاه کنجد 
دانه های کنجد
 
 
کنجد یک دانه بسیار ریز است که برخلاف کوچکی خود خواص بسیار زیادی برای سلامت و زیبایی دارد. 
دانه کنجد جزو قدیمی ترین گیاهان روغنی بحساب می‌آید.  
این دانه پرخاصیت بومی کشور هند و آفریقا است؛ ولی امروزه در بیشتر نقاط دنیا کشت می‌شود. 
این دانه روغن زیادی دارد و چربی آن، جزو چربیهای سالم بحساب می‌آید که بسیاری از افراد از آن در پخت و پز استفاده می‌کنند. 
ادامه مطلب
دانه کنجد به احتمال زیاد جزئی از اولین دانه‌های روغنی کشف شده به دست انسان بوده است. دانه کنجـد نسبت به دیگر دانه‌های موجود در طبیعت دارای روغن بسیار زیادی است و استفاده از روغن آن بیشتر از شکل طبیعی و دانه‌ای آن رواج دارد. دانه کنجـد به عنوان یک میان وعده در ترکیب با دیگر غذاها مصرف می‌شود و به عنوان انرژی‌زا در میان عموم شناخته شده است.
 
موارد مصرف دانه های کنجد چیست؟
عمدتاً مصرف خوراکی دارد و در صنایع داروسازی از آن به عنوان حلال در مح
تمام خواص و فواید سیاه دانه سیاه دانه چه خواصی دارد که اینقدر توصیه می شود تا از آن در برنامه غذایی خود حتما استفاده کنید. در این بخش از مجله سلامت نمناک قصد داریم شما را با کاملترین لیست خواص سیاه دانه و فواید روغن سیاه دانه و درمان های طب سنتی با سیاه دانه و عسل آشنا کنیم.
ادامه مطلب
تمام خواص و فواید سیاه دانه
 سیاه دانه چه خواصی دارد که اینقدر توصیه می شود تا از آن در برنامه غذایی خود حتما استفاده کنید. در این بخش از مجله سلامت نمناک قصد داریم شما را با کاملترین لیست خواص سیاه دانه و فواید روغن سیاه دانه و درمان های طب سنتی با سیاه دانه و عسل آشنا کنیم.

ادامه مطلب
معجون کنجد سیاه .ائل سون 
 
امتحان کنید :::::::::::::::««
اولین و تنها تولید کننده مربای کنجد سیاه در دنیا
فواید کنجد سیاه:
دانه کنجد سیاه سرشار از پروتئین است.
موجب افزایش هوش کودکان در سنین رشد می شود 
به پیشگیری از دیابت کمک می کنند.
سطح کلسترول خون را پایین می آورد 
برای هضم گوارش بسیار خوب است 
می توان از آن برای داشتن پوستی سالم تر استفاده کرد 
باعث افزایش سلامت قلب می شود 
از سرطان پیشگیری می‌کند 
#پیام بدهید 
اینستاگرام:hooseinsb
دانه‌های کنجد جزو باستانی‌ترین خوراکی‌های روی کره‌ی زمین هستند. در واقع این گیاه کُهن‌ترین گیاهی است که به‌خاطر دانه‌ها و روغنش کشت می‌شود.
گیاه کنجد،
یک گیاه گل‌دار متعلق به خانواده پدالیاسه است. این دانه، بیشترین میزان
روغن را درمیان دانه‌ها دارد و طعم آجیلی آن، درصورت بو داده شدن برای چند
دقیقه و با حرارت پایین، بیشتر می‌شود. این را می‌توان به صورت خام یا خشک
شده یا حتی به صورت تنقلات برشته مصرف کرد. کنجد
در فرهنگ سرزمین‌های ش
دانه‌های کنجد فواید و خاصیت‌های فراوانی برای سلامتی دارند، همچنین مصرف کنجد برای زیبایی پوست و مو بسیار مفید است و به درمان برخی از بیماری‌ها کمک شایانی می‌کند.دانه‌های کنجد ممکن است که ریز باشند اما خواص آن بسیار زیاد است. دانه کنجد از گیاه کنجد گرفته شده است و یکی از قدیمی‌ترین گیاهان روغنی در جهان محسوب می‌شود.
به گزارش مجله پیام دلتا؛ در اصل آنها بومی هند و قسمتی از آفریقا بوده اند. اگر چه اکنون بسیاری از کشور‌های دیگر نیز آنها را ب
کنجد دشمن پوکی استخوان، ضد ورم مفاصل و رماتیسم، ضدسرطان و قارچ است هوش و بینایی راتقویت کرده و کلسترول را کاهش می دهد.  کنجد دارای خواص گوشت است اما ضرر آن را ندارد. آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که سلول‌های ما را در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های بسیار موذی هستند که بدن ما را در معرض بیماری‌های قلبی عروقی، برخی از سرطان‌ها و بیماری‌های دیگر مربوط به پیری قرار می‌دهند. اگر می‌خواهید خو
تمام خواص و فواید سیاه دانه
سیاه دانه چه خواصی دارد که اینقدر توصیه می شود تا از آن در برنامه غذایی خود حتما استفاده کنید. در این بخش از مجله سلامت نمناک قصد داریم شما را با کاملترین لیست خواص سیاه دانه و فواید روغن سیاه دانه و درمان های طب سنتی با سیاه دانه و عسل آشنا کنیم.
سیاه دانه چیست؟
سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باک
 مصرف کنجد در دوران بارداری
مصرف کنجد در دوران بارداری بسیار مفید است.
مادربزرگ ها میگفتند کنجد می تواند موجب سقط جنین شود چون گرمی است. برخی تحقیقات این مورد
را تایید می کنند، اما اگر به مقدار محدود مصرف هیج مشکلی برای شما و جنینتان ایجاد نخواهد کرد.
خیلی مهم است که کنجد را در سه ماه اول استفاده نکنید چون موجب سقط جنین در شکم می شود.
بهتر است کنجد را در در سه ماهه دوم بارداری مصرف کنید، که هم کلسیم را تامین می‌کند و هم
امگا۳ بالایی دارد و هم ر
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
خواص برنج؛ ۱۰ خاصیت باورنکردنی برنج برای سلامت بدن
تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به هضم، کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و حفاظت در برابر دیسانتری، سرطان و بیماری‌های قلبی از دیگر خواص برنج به‌شمار می‌روند.
این خواص در بیش از چهل هزار نوع از این دانه‌ی غلات وجود دارد. برنج به دو دسته‌ی اصلی دانه‌های کامل و برنج سفید تقسیم می‌شود. دانه‌های کامل برنج که به شکل اولیه و خالص هستند، ارزش غذایی بالایی دارند. اما
خواص تخم شربتی بسیار زیاد است. دانه ریحان معروف به تخم شربتی است ، یکی از پرخاصیت ترین قسمت های گیاه ریحان است ،
در تابستان هنگامی که به خانه مادر بزرگ یا یکی از بزرگتر های فامیل می روید برای رفع تشنگی معمولا با تخم شربتی از شما پذیرایی می کنند.

اما آیا فقط رفع گرمای بدن تنها خواص تخم شربتی است ؟ نه من فکر میکنم که اگر فقط رفع گرما را از خواص تخم شربتی بدانیم در حق این گیاه  معطر کوتاهی کرده ایم ، در این مقاله قصد داریم تا خواص تخم شربتی را به شم
خواص دانه شنبلیله برای مو بسیار است.از ریزش مو تا شوره سر، تخم شنبلیله می تواند یک دنیای جدید را بر روی موهای شما باز کند. با ما همراه باشید تا با خواص دانه شنبلیله برای مو آشنا شویم.
دانه شنبلیله چیست؟
شنبلیله یک گیاه از خانواده نخود است و دانه های آن کوچک و زرد مایل به قهوه ای است و برای داشتن مویی سالم و زیبا مفید هستند.خواص دانه شنبلیله برای مو و سلامت بی شمار است. اگرچه این دانه ها طعم تلخی دارند، اما اغلب به عنوان دارو استفاده می شوند.بعض
طرز تهیه کنجد عسلی
دستور تهیه کنجد عسلی در منزل
کنجد عسلی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفداری است که درست کردنش هم کار فوق العاده آسانی است. کنجد عسلی را برای سرو چای یا پذیرایی از مهمانان می توان تهیه کرد. همانطور که می دانید کنجد خواص فراوانی دارد مخصوصا برای کودکان بسیار مفید است پس چه بهتر در تهیه شیرینی های خود از کنجد هم استفاده کنیم. کنجد عسلی را هم می توان در فر درست کرد و هم بدون فر.
به هر حال اگر با طرز تهیه کنجد عسلی آشنایی ندارید، م
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.
کالری ارده
ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
مواد مغذی در هر 100 گرم
انرژی 595 کی
ارده اردکان یزد:
خواص:ارده و خواص بی نظیر آن
در کتب طب سنتی با نام رهشی امده است و ان عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند .
از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد .
* ارده نرم
خواص روغن سیاه دانه 
خواص سیاه دانه برای لاغری به دلیل ترکیبات موجود در آن است که به عنوان چربی سوز عمل می کنند. سیاه دانه در تقویت دستگاه گوارش نیز موثر بوده و از بیماری های مربوط به گوارش جلوگیری می کند. در این مطلب به چند روش موثر برای لاغری با سیاه دانه می پردازیم. در طب سنتی به روش های لاغری با سیاه دانه تاکید شده و با به کارگیری آن می توان در مدت کم مقدار قابل قبولی وزن را کاهش داد.
سیاه دانه و عسل
برای بهره بردن از خواص سیاه دانه برای لاغ
هل میوه‌ ای کوچک از خانواده زنجبیلیان است که به عنوان دانه‌ ای خوشبو در انواع مختلفی از جمله هل سیاه، هل سفید و هل سبز یافت می شود.
دانه هل فواید زیادی برای سلامتی دارد که در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص پودر، دمنوش و عرق هل را برای لاغری، سلامتی، پوست و مو و بارداری شرح داده ایم.
ادامه مطلب
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
دانه‌های کوچولوی کنجد و روغن آن پوست و موی شما را تقویت می‌کنند؛ پس شما چند قدم تا ملکه زیبایی شدن فاصله دارید؛ با مجله دلتا همراه باشید.
روغن کنجد از دانه های کنجد گرفته می‌شود؛ این روغن که غنی از  لینولئیک اسید و اولئیک اسید است، در آسیا بسیار محبوب و پرطرفدار است و به عنوان ملکه روغن‌ها شناخته می‌شود. این ماده مغذی ‌و پر ویتامین، فواید بسیاری برای سلامت بدن به خصوص پوست و مو دارد؛ با مجله دلتا همراه باشید.
ویتامین های روغن کنجد
ملکه رو
کنجد از آن دسته دانه های روغنی می باشد که خواص بسیار بی شماری دارد و استفاده های زیادی از آن در صنعت غذا و شیرینی پزی می شود. از خصوصیات گیاه کنجد می توان گفت که این گیاه رشدی یکساله دارد و گاها ارتفاع گیاه آن به یک متر هم میرسد و دانه کنجد در محفظه ای کپسولی شکل قرار دارد و کورک هایی روی این کپسول را پوشانده اند.
دانه کنجد یک گیاه بومی هند می باشد که به تدریج به کشورهای دیگر نیز راه پیدا کرده است. روغن دانه کنجد در مصارف خانگی و صنایع غذایی بسیا
خواص سیاه دانه با ماست یکی از ترکیبات پیشنهاد شده در طب سنتی است که می‌خواهیم درباره آن صحبت کنیم. بسیاری از مواد به صورت ارگانیک در طبیعت، ارزش بالای غذایی و دارویی دارند که از زمان‌های گذشته مورد استفاده قرار گرفته‌اند. این مواد طبیعی بدون نیاز به هیچ گونه فرآوری یا عملیات شیمیایی، می‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند. یک مشکل بسیار کوچک با مصرف برخی از مواد طبیعی وجود دارد و آن هم این است که نمی‌توان آن‌ها را به دلیل مزه تلخ به راحتی اس
کرم کنجد ساده عقاب مقدار 350 گرم 
 
برند : Halvaye Oghab
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
نقد و بررسی تخصصی
عقاب یکی از شناخته‌شده‌ترین شرکت‌های تولیدکننده فراورده‌های کنجد است که از سال 1323 فعالیت خود را آغاز کرده و هرسال سعی می‌کند در کنار کیفیت، تنوع محصولات خود را افزایش دهد. عقاب دارای گواهینامه ایمنی، بهداشت و سلامت صنایع غذایی اتحادیه اروپا  IFS و BRC در ایران است. عقاب در ابتدا کار خود را با تولید ارده برای صبحانه آغاز کرد و بعد از سع
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 1800 گرم

وزن با بسته بندی: 1850 گرم

شیوه نگهداری: خشک و خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: جای خشک و خنک

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
روغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها
خواص :1-کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)2-کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا3-جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات وروغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها در امان باشیدروغن ارده کنجدکنجد در بین دانه های روغ
خواص روغن کنجد
خواص روغن کنجد در دو دسته روغن کنجد که به دو شکل روغن کنجد بو داده و روغن کنجد معمولی می توان پیدا کرد وجود دارد. روغن کنجد یکی از بهترین و پرخاصیت ترین روغن های گیاهی می باشد که از آن به عنوان ملکه روغن ها نیز نام میبرند. روغن های گیاهی انواع مختلفی دارند که برخی دارای خواص زیاد و برخی دیگر به شدت برای سلامتی مضر هستند. اما درباره خواص روغن کنجد می توان گفت آنقدر زیاد است که متخصصان تغذیه، مصرف آن را برای تمام گروه های سنی توصیه
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 1800 گرم

وزن با بسته بندی: 1850 گرم

شیوه نگهداری: خشک و خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: جای خشک و خنک

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
روغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها
خواص :1-کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)2-کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا3-جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات وروغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها در امان باشیدروغن ارده کنجدکنجد در بین دانه های روغ
تمام خواص و فواید سیاه دانه
سیاه دانه مزاج گرم و خشک درجه 3 دارد یعنی داروی بسیار گرمی است و مصرف خودسرانه آنها می تواند تاثیرات بسیار شدیدی را بر سلامت افراد بگذارد. اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاهدانه آن را به‌نوعی مواد غذایی ضدسرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو مفید است.
 
سیاهدانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می‌شود.
 
مصرف روغن سیاهدانه در برنامه غذایی به‌دلیل
دانه های رازیانه از گیاه رازیانه ای که متعلق به خانواده هویج است، برداشت می شود. این دانه ها به طور گسترده ای به عنوان یک ادویه ی آشپزی مورد استفاده قرار می گیرند و همچنین دارای خواص دارویی نیز هستند. این دانه ها دارای طعم شیرینی هستند و به هضم غذا کمک می کند. دانه های رازیانه غنی از انواع آنتی اکسیدان ها، فیبر غذایی، ویتامین ها، و مواد معدنی می باشند.
ادامه مطلب
 
شاید کمی عجیب به نظر برسد اما موز سرخ کرده یکی از دسرهای معروف کشورهای جنوب شرق آسیا است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه موز سرخ کرده را به شما آموزش دهیم با جیمیتو همراه ما باشید.
مواد لازم
4 عدد موز
¼ پیمانه شکر قهوه ای
1 عدد لیموی بزرگ
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری دانه کنجد سیاه
دستور العمل‌
درون تابه‌ای روی حرارت زیاد، کره را آب کنید.
موزها را درون کره آب شده ریخته و شکر به آن‌ها اضافه کنید.
سپس موزها را درون شکر تفت داده تا شکر آ
بسته بندی پذیرایی از همایش
بسته بندی پذیرایی از همایش ایپک به راحتی در اختیار شما قرار دارند تا شما بدون نگرانی میهمانیهای خود را برگزار کنید .
وبسایت ایپک باکس در پی حل مشکلات احتمالی همچون کمبود زمان در تهیه تدارکات یک میهمانی ایجاد شده است .
شما می توانید با آسایش کامل و بی هیچ نگرانی ای به کارهای دیگر خود رسیدگی کرده و پذیرایی از میهمانان خود را به ما بسپارید .
ارتباط کادر ما با شما از طریق وبسایت بصورت اینترنتی و آنلاین می باشد .
به اینصو
تمام خواص و فواید سیاه دانه
سیاه دانه چه خواصی دارد که اینقدر توصیه می شود تا از آن در برنامه غذایی خود حتما استفاده کنید. در این بخش از مجله سلامت نمناک قصد داریم شما را با کاملترین لیست خواص سیاه دانه و فواید روغن سیاه دانه و درمان های طب سنتی با سیاه دانه و عسل آشنا کنیم.
سیاه دانه چیست؟
سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باک
روغن کنجد و خواص بی نظیر آن | روغن کنجد یکی از روغن های گیاهی است که متخصصان تغذیه، مصرف آن را به تمام گروه های سنی توصیه می کنند. برخی می گویند این روغن را
هم می توان برای سرخ کردن به کار برد و هم برای طبخ غذا و البته نوع
بودارش طعم دهنده سالاد است.روغن کنجد یکی از بهترین و سالم ترین روغن های
گیاهی برای پخت و پز و زیبایی پوست و مو می باشد که در سال های اخیر نیز
طرفداران بسیاری در سراسر جهان پیدا کرده است.
روغن کنجد یک روغن همه فن حریف
کنجد
یکی ا
 
یکی از تکنیک‌های طبیعی که باعث تقویت موی سر شما خواهد کرد و همچنین می‌تواند آسیب‌های ناشی از موخوره، فر شدن و ضعف‌های مو را به طور کلی برطرف سازد، استفاده از تخم شنبلیله است.
 
 
از ریزش مو تا شوره سر، تخم شنبلیله می‌تواند یک دنیای جدید را بر روی مو‌های شما باز کند. با ما همراه باشید تا با خواص دانه شنبلیله برای مو آشنا شویم.
دانه شنبلیله چیست؟
هرگز اسم دانه شنبلیله را شنیده اید؟ نگران نباشید، شما تنها نیستید.
ادامه مطلب
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
خاصیت های کنجد
کنجد چه خواصی دارد؟
رژیم گیاهی با پروتئین بالا
کنجد را می توان یک منبع پروتئینی رژیمی در نظر داشت که برای افرادی که می خواهند رژیم بگیرند مناسب است. شما می توانید دانه های کنجد را بر روی سالادها و سبزیجات و نودل ها بپاشید و از آن لذت ببرید.
 
 
ادامه مطلب
 
سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می کردند. مصرف سیاه دانه برای زنان شیرده مفید است زیرا باعث افزایش ترشح شیر می شود. نام های دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.  تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیما
خواص روغن کنجد
خواص روغن کنجد در دو دسته روغن کنجد که به دو شکل روغن کنجد بو داده و روغن کنجد معمولی می توان پیدا کرد وجود دارد. روغن کنجد یکی از بهترین و پرخاصیت ترین روغن های گیاهی می باشد که از آن به عنوان ملکه روغن ها نیز نام میبرند. روغن های گیاهی انواع مختلفی دارند که برخی دارای خواص زیاد و برخی دیگر به شدت برای سلامتی مضر هستند. اما درباره خواص روغن کنجد می توان گفت آنقدر زیاد است که متخصصان تغذیه، مصرف آن را برای تمام گروه های سنی توصیه
 
سیاه دانه سرشار از آنتی اکسیدان است، بنابراین تاثیرات منفی رادیکال‌های آزاد را خنثی و از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند. مطالعات زیادی در این زمینه نشان داده است که مصرف سیاه دانه در درمان انواع سرطان‌ها مانند سرطان لوزالمعده، سرطان پروستات، سرطان روده بزرگ، سرطان پوست و سرطان دهانه رحم مفید است. در واقع ترکیبات موجود در سیاه دانه می‌تواند بسیاری از سلول‌های سرطانی بدن را از بین ببرد.
 
 
ترکیبات موجود در سیاه دانه، دارای خاصیت آنتی
شربت خاکشیر یکی از خوراکی هایی است که از گذشته تاکنون در طب سنتی به عنوان یک نوشیدنی با طبع سرد مطرح بوده و می تواند در فصل گرما به پیشگیری از گرمازدگی کمک کند.
کاربردهای خاکشیر در طب سنتی
خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ ها و صحراها می روید و دارای برگ هایی با بریدگی زیاد و گل های زرد روشن از تیره شب بو می باشد.
خاکشیر از نظر تنوع دو نوع دارد که یکی تلخ با دانه های ریز و رنگ مایل به سرخی است و گونه دیگر شیرین است و دانه های آن بزرگ تر بود
گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً نواحی شمال غربی ایران و کوههای قفقاز می باشد. گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به شمار می آید. گلابی را در زبان عربی سَفرجَل یا عَرمُوط و در زبان انگلیسی PEAR می گویند.
گونه های مختلف گلابی طعم های گوناگون از ترش تا شیرین دارند . این میوه حاوی ویتامین های E و C ، کلسیم ، آهن، منیزیم و روی است. چون
200 گرم دانه کنجد سفید
5-6 قاشق غذاخوری فوق
العاده روغن زیتون
روش
شما ممکن است ممکن است و یا شاید نباید
از دانه های کنجد سفید خود را انتخاب کنید و شستشو کنید، اما در صورتی که شک داشته
باشید که هیچ خاکی یا ناخالصی وجود دارد، آنرا تمیز کنید. یعنی بذرها را به طور
کامل در یک غربال جوش تحت آب جریان بشویید. یا، غرق در یک کاسه بزرگ بگذارید و
بذرها را به طور کامل در چندین تغییرات آب بشویید.
 
دانه های کنجد را از بین ببرید تا آب
بیشتری از آب خارج نشود یا کامل
روغن کنجد سمن مقدار 900 گرم 
قیمت محصول : 76900 تومان
برند : Saman
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
 
روغن کنجد، ملکه روغن‌ها
این روغن میزان فشار خون و کلسترول در بیماران مبتلا به این مشکل را کاهش داده و به افزایش جذب کلسترول خوب در بدن کمک می‌کند. روغن کنجد برای درمان یبوست، سلامت سیستم عصبی، افزایش طول عمر، پیشگیری و درمان خشکی مفاصل و کاهش چربی در بدن هم مفید خواهد بود. همچنین زینک یکی از مواد مغذی موجود در دانه‌های کنجد است که در روغن کن
روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان‌های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش، پروستات و سینه می‌شود. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست می‌گردد.
- چرا از این نانوایی سنگکی خرید می کنید ؟
- چون نان هایش بهتر از آن یکی هستند.
- چرا بهتر هستند ؟
- چون طعم بهتری دارند.
- چرا طعم بهتری دارند ؟
- چون نانوا کنجد روی نان را با دقت می ریزد در حالی که جای دیگر کنجد را یک گوشه نان می ریزد و همه جا به صورت یکنواخت کنجدی نمی شود.
- بسیار عالی ! این همون ارزشی هست که می شه باهاش محصولی تولید کرد و رضایت فروخت !
کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.برگ های آن بیضی باریک و نوک تیز است.گلهای آن به رنگ سفید یا قرمز به طور تک تک در کناره برگ های قسمت انتهایی ساقه ظاهر میشوندتاریخ مصرف کنجد:متجاوز از پنج هزار سال است که انسان به خواص معجزه آسای کنجد پی برده استپهلوانان قدیم آن را برای زیاد کردن زور میخوردند و امروز هم در بین قهرمانان ترکیه قابل توجه است و دارای ارزش زیادی استهندیها بیش از سایر اقوام برای ای
پودر گل سرخ: غنچه‌های گل خشک را از عطاری مطمئن بگیرید. مقداری از غنچه‌های خوشرنگ‌تر را جدا کنید و در ظرف جداگانه در یخچال نگهداری کنید و برای تزیین دسرهای سنتی مثل کرم و پودینگ گل سرخ، کرم پسته، شیر برنج، شله زرد، حلوا، کیک‌های ایرانی و روی ماست و خیار و بورانی‌ها و داخل قوری چای استفاده کنید. مابقی گل‌ها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. بعد گلبرگ‌ها را آهسته جدا کنید و در شیشه‌ داخل یخچال نگهداری کنید. بهتر است آنها را پودر نکنید
پانک سنگین و سنگین را با شعله کم تا
متوسط ​​گرم کنید، بدون هیچ روغن (این چیزی است که ما آن را "ووک سفید"
نامیدیم)؛ دانه های کنجد را بگذارید، به طور مداوم تکان دهید. همانطور که رنگ آنها
از مروارید سفید تا قهوه ای طلایی تبدیل می شود، حدود 10 دقیقه (هنگامی که شما نیز
باید برخی از صدای طعمه شنیدن). از گرما خارج شود و خنک شود دانه های کنجد برنج را
در یک پردازنده غذایی با دو قاشق روغن زیتون قرار دهید. فرآیند در سرعت متوسط،
متوقف کردن ماشین برای رها کردن
گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش و معطر است. گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً نواحی شمال غربی ایران و کوههای قفقاز می باشد. گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به شمار می آید. گلابی را در زبان عربی سَفرجَل یا عَرمُوط و در زبان انگلیسی PEAR می گویند.
گونه های مختلف گلابی طعم های گوناگون از ترش تا
خواص تخمه های هندوانه و فواید فوق العاده آن برای سلامت و زیبایی
این ها تخمه هایی هستند که در میوه هندوانه یافت می شوند. کالری کم و مواد مغذی بالا دارند و سمی نیستند و مزایای زیادی ارائه می دهند. بعضی از آنها شامل تقویت سلامت قلب و ایمنی بدن و کنترل قند خون می باشد ؛ دانه ها غنی از مواد مغذی مانند پتاسیم، مس، سلنیوم و روی - هستند که ممکن است در رژیم غذایی شما کم نباشد.
شما می توانید خود تخمه های هندوانه ،یا پودر شده آنها را مصرف کنید آنچه باع
وقتی برای صبحانه از یخچال نان برمیداری و میبینی نان نیست که، یخ است! و میگذاری اش روی بخاری. اما اگر صبر کنی نان گرم شود، چایت سرد میشود. به اجبار از همان روی بخاری یک تکه نان جدا میکنی و با خود میگویی: ببین با چه مشقتی دارم صبحانه میخورم...
درست در همان لحظه زنگ در به صدا درآید و بروی جلوی در و ببینی خانم همسایه برایتان نان تازه آورده!
خب در این لحظه باید بگوییم کور از خدا چه میخواهد؟ یک نان بربری کنجد و سیاه دانه ای داغ!
غذای سهره
یهترین دانه ای را که می توانید برای سهره ها فراهم کنید، شاه دانه است. معمولا سهره ها همه ی دانه ها را دوست دارند و میخورند.
 
مشاوره و آموزش غذای سهره
اما نسبت به شاه دانه علاقه ی خاصی دارند و برای آن ها بسیار مفید است. شاه دانه طبیعت گرمی دارد و بسیار پر چرب و محرک است. و همچنین ارزش غذایی بالایی دارد.
فروش انواع گروت سیمانی در تبریز 
انواع گروت سیمانی ریز دانه و درشت دانه برای مصارف تخصصی 
گروت اپوکسی فوق مقاوم و گروت سیمانی ضد اسید 
گروت های فوق مقاوم با دانه بندی های متفاوت و خواص منبسط شوندگی بسیار مناسب 
جهت خرید انواع گروت سیمانی و گروت اپوکسی و اطلاع از قیمت گروت سیمانی در تبریز با دفتر مرکزی در ارتباط باشید. 
روغن کنجد چه خواصی دارد؟
کاهش فشار خون و سدیم
روغن کنجد به دلیل داشتن خواص بی نظیر باعث می شود تا فشار خون و سدیم در بدن کاهش پیدا کند.
کسانی که فشار خون بالا دارند اگر بتوانند روغن کنجد را به مدت ۴۵ روز مصرف کنند فشار خون آنها به شکل ویژه ای کاهش پیدا می کند.
کاهش قند خون
روغن کنجد باعث می شود تا سطح قند خون کنترل شود.
بهتر است به جای مصرف روغن های معمولی از روغن کنجد استفاده کنید.
شما می توانید با روغن کنجد غذاهای خود را سرخ کنید چرا که باعث می ش
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
الف – خواص دارویی سیاه دانه جهت استعمال بیرونی ( مالیدن روغن ):
سیاه دانه و روغن آن موثرترین و مفیدترین چیزی است که برای تقریباً هر بیماری، آلرژی یا حساسیت و حتی بیماری‌های جدی مانند نفس تنگی (asthma)، دیابت، اختلالات در سیستم دفاعی بدن، زردی یا (Hepatit)، ایدز (AIDS) و حتی سرطان دارو می‌باشد .
یکی از خاصیت های سیاه دانه برای مو بدن میباشد .
این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می‌کردند.
مصرف سیاه‌دانه بر
تمام خواص و فواید سیاه دانه
سیاه دانه مزاج گرم و خشک درجه 3 دارد یعنی داروی بسیار گرمی است و مصرف خودسرانه آنها می تواند تاثیرات بسیار شدیدی را بر سلامت افراد بگذارد. اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاهدانه آن را به‌نوعی مواد غذایی ضدسرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو مفید است.
 
سیاهدانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می‌شود.
 
ادامه مطلب
لیگنین ها یک ساختار مشابه برای
استروژن دارند. لزنامهای سزامیم و سسامول در ارده می توانند به گیرنده های
استروژن مرتبط باشند، که ممکن است در برابر سرطان های مرتبط با هورمون محافظت کند.

اگر سابقه سرطان دارید، مهم است که با
پزشک خود درباره اضافه کردن مکمل ها به رژیم غذایی خود صحبت کنید.

خمیر کنجد سیاه در شیشه ها در فروشگاه
های مواد غذایی ژاپنی (یا چینی) فروخته می شود. ریز دانه کنجد سیاه از خاک سیاه
است، زیرا بذر دانه کنجد سیاه قبل از اینکه بذر بذ
دانه چیا
دانه چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است.روغن دانه‌های چیا تشکیل شده است از حدود ۵۵ درصد امگا ۳، هجده درصد امگا ۶، حدود شش درصد امگا ۹ و حدود ۱۰ درصد چربی‌های اشباع شده.اگر برای تأمین امگا ۳ مورد نیاز بدن خود از ماهی و روغن ماهی استفاده می کنید ولی نگران فلزات سنگین سمی ماهی هستید و بو و مزه ماهی برای شما خوشآیند نیست می توانید از دانه چیا به عنوان منبع گیاهی امگا ۳ استفاده کنید.چیا گیاهی است یک‌ساله از خانواده نعناعیان. این گیاه بو
از روغن کنجد برای درخشش و شفافیت پوست استفاده می کنند، همان چیزی که همه ی خانم و حتی آقایان به دنبالش هستند. از این روغن به دلیل آنتی اکسیدان فراوانی که دارد، در ساخت لوازم آرایشی با برندهای معتبر جهانی استفاده می کنند. روغن کنجد برای پوست و انواع آن مناسب است، آن را روی صورت خود بمالید و اجازه دهید 15 دقیقه روی پوست شما استراحت کند و به خوبی جذب شود، سپس اول با آب ولرم و بعد با آب سرد صورت خود را بشویید.
برای استفاده از حداکثر مزایای روغن کنجد
تخم‌شربتی در حقیقت دانه‌های گیاه ریحان کوهی است که به علت داشتن ترکیبات موسیلاژی (لعاب‌دار) به‌صورت محلول در آب (شربت) استفاده می‌شود و پس از جذب آب به صورت ژله‌ای درمی‌آید …
تخم شربتی خواص زیادی دارد و این‌گونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود.نام‌های دیگر این گیاه: بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می‌باشد.
ادامه مطلب
قیمت زرشک دانه اناری در ۷ اردیبهشت ۹۹  بین ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان است. این تفاوت قیمت به علت تفاوت در کیفیت  است. قیمت زرشک دانه اناری ذکر شده برای فروش عمده می باشد.   قیمت انواع زرشک ،  قیمت زرشک اعلا قائنات، قیمت زرشک قرمز، تفاوت زرشک پفکی و دانه اناری، زرشک دانه اناری چیست، فرق زرشک پفکی و دانه اناری،  بافت دانه اناری ، قیمت زرشک خشک بیرجند 
هل میوه‌ای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانه‌های خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌هاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد.
هل یکی از چاشنی‌های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان‌ها، شیرینی‌ها و به‌خصوص مرباها، هل است. هندی‌ها و پاکستانی‌ها و جنوب بلوچستان ایران بیشترین مصرف‌کننده‌های هل در جهان هستند.
 
چرا باید چای هل بخوریم؟
چای هل یکی از بهترین انواع نوشیدنی‌های
از جوز هندی بیشتر بدانید
جوز هندی دانه‌ای است که توسط درخت همیشه سبز میریستیکا فراگرانس تولید می‌شود، این درخت در نواحی گرمسیری دنیا به وفور یافت می‌شود. دانه‌های جوز هندی شاید کوچک باشند اما مواد مغذی موجود در آنها بسیار باارزش بوده و فواید زیادی برای سلامتی و زیبایی دارند.

ادامه مطلب
بارهنگ و خواص آن
بارهنگ گیاهی است چند ساله، علفی و تا ارتفاع 70 سانتی ‏متر رشد می کند. ساقه ی این گیاه بیشتر ایستاده و گاهی به طرف زمین متمایل شده است، همچنین فاقد شیار 
بوده و به تعداد فراوان است.
برگ‏ های بارهنگ بیضی شکل و دارای دمبرگ‏ های بلندی هستند که از این گیاه خارج می‏ شوند. این برگ‏ ها 3 تا 9 رگبرگ مشخص و برجسته دارند.
گل‏ هایش کوچک و به صورت اجتماع سنبله استوانه‏ ای، در انتهای ساقه‏ قرار گرفته ‏اند و به رنگ سبز متمایل به قهوه‏ ای هس
خواص سیاه دانه معجون سیاه دانه و عسل معروف به معجون دوسین از داروهای
ساده و در عین حال موثری هست که از قدیم در طب سنتی محبوب بوده و برای
درمان بیماری های مختلفی از آن استفاده می شده است.این معجون خواص بسیار
زیادی دارد که در این مطلب به بخشی از آنها اشاره می کنیم.1-از اصلی ترین خواص معجون سیاه دانه  این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند2- برای درمان سرماخوردگی های پی در پی مفید است.3-در درمان تب های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد.4-ادرارآور است و
مهم ترین خواص تخم شربتی برای سلامتی بدن
 تخم شربتی گیاهی خودرو، یک ساله و شبیه به ریحان ولی با برگ ها و تخم های ریزتر است. ساقه های آن مربع شکل و گلش مایل به قرمز و صورتی است. این گیاه در اوایل بهار در کوهستان ها و بیابان ها می روید.نام های دیگر این گیاه:بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می باشد.
 تخم شربتی یک نوشیدنی لذت بخش و دارویی گیاهی است همچنین این گیاه در درمان بسیاری از بیماری های مفید است. این گیاه بومی آم
تسبیح استخوان 33 دانه خوش رنگ کد 35855وزن تقریبا 16 گرم ، اندازه تقریبا 21 سانتی‌متر ، خواص محصول استخوان در مواردی مانند ساخت تسبیح کاربرد دارد .
در این موارد از استخوان حیوانات زمینی مانند عاج فیل و استخوان شتر استفاده می شود .
همچنین شاخ بعضی حیوانات مخصوصاٌ شاخ گوزن نیز مورد استفاده می باشد ، که گران قیمت تر است .
225٫000 ⬅️ 203٫000 تومان فقط امروز تماس 09155201768 ارسال رایگان
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
ریحان گیاهی معطر و با خواص درمانی بسیار
بالا است ، از خواص ریحان در گذشته برای درمان بیماری های زیادی استفاده می
شد. در هندوستان مردم برای درمان بیماری های چشمی و حتی کرم های روده از
خواص ریحان استفاده می کردند .
برگ ها و دانه های این گیاه هر کدام برای
درمان بیماری های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله خواص ریحان می
توان به موارد زیر اشاره نمود:
   گل های تازه ریحون را برای برونشیت(نایژه‌آماس) استفاده می شود.
   برگ و دانه با فلفل سیا
هنگامی‌که گلوکز یا قند وارد جریان خون می‌شود، مقدار مناسبی انسولین توسط پانکراس (لوزالمعده) آزاد می‌شود که قند خون را کنترل می‌کند. در افراد دیابتی این سیستم کار نمی‌کند، در نتیجه باعث افزایش قند خون شده و به آن هایپرگلایسمی می‌گویند. هایپرگلایسمی یا افزایش قند خون، در ابتدا در قند خون پس از صرف غذا بروز می‌کند و با پیشرفت بیماری، در قند خون ناشتا نیز خود را نشان می‌دهد.
آلوئه‌ورا: نتایج مطالعات انجام گرفته حاکی از خواص ضد دیابتی این گ
 
- سطح کلسترول و فشار خون را کاهش میدهد.- جذب ویتامین E را افزایش میدهند و کبد را از آسیب های رادیکال محافظت میکند.- یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان قوی است که علائم درد و تورم ناشی از بیماری ها را کاهش میدهد.- سیستم ایمنی را تحریک میکند و به کاهش شدن عفونت کمک میکند.
ادامه مطلب
آشنایی با خواص و مضرات گیاه اسپند
اسپند یک بوته چندساله است که می تواند تا 1 متر ارتفاع داشته باشد، اما معمولاً 0.3 متر ارتفاع دارد. در خاک خشک، ریشه های گیاه می تواند به عمق 6.1 متر برسد ؛ یک گیاه انبوه با ظاهری شبیه به سیخ، به مانند برگ های نوک تیز که به چند بخش محدود تقسیم شده است.این گیاه سه کپسول را حمل می کند که در حدود 1 تا 1.5 سانتیمتر قطر دارند و حاوی بیش از 50 دانه هستند.

ادامه مطلب
خواص مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند...
خواص عسل معجزه ای برای سلامتی بدن
مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی
می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود،
ادامه مطلب
روغن آرگان چیست؟
روغن آرگان یک روغن بسیار نادر و در عین حال عجیب می باشد. این دانه ها از میوه‌ای مغذی در دل جنگل‌ ها مراکش استخراج می‌ شود و دانه های آرگان نام میگیرند .
برای سالیان دراز بومیان جنگل‌های آرگان در مراکش از روغن این دانه گیاهی به عنوان یک مکمل غذایی، درمان زخم‌ ها، نیش حشرات، عفونت‌ های پوستی و… استفاده می‌کردند . در حال حاضر مردم در سرتاسر جهان از این روغن بعنوان یک ماده موثر در مرطوب کردن پوست و مو استفاده می‌نمایند ، این
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
تاریخچه درمورد گیاه تخم شربتی
تخم شربتی گیاهی خودرو و یک‌ ساله از خانواده نعناعیان و شبیه به ریحان ولی با برگ‌ها و تخم‌ های ریزتر می باشد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی بوده به نحوی که آزتک‌ها (یکی از تمدن‌های آمریکایی) از این دانه های بسیار مقوی، به عنوان غذایی اصلی استفاده می کردند؛ اما بذر آن مانند ذرت به دیگر نقاط جهان نیز برده شده است. گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی دارد، اما عمدتا این گیاه را برای مصرف تخم آن می‌کارند. این گیاه در اوا
خواص کرم کنجد برای کودکان
زمان مطالعه : 3 دقیقه
داشتن تغذیه سالم برای رشد کودکان، یکی از دغدغه های اصلی والدین است که با رعایت یک برنامه غذایی مشخص با ارزش غذایی بالا، می توان تا حدودی این نگرانی را برطرف کرد.
کرم کنجد چه خواصی دارد ؟
 تغذیه سالم برای کودکان، همیشه یکی از دغدغه های اصلی والدین است. رعایت یک برنامه غذایی مشخص با بالاترین ارزش غذایی، می تواند تا حدودی این نگرانی را کاهش دهد. یکی از گزینه های پیش رو، کنجد و محصولات کنجدی است. وجود
در این مقاله میخواهم خواص گیاه دارویی زیره سیاه را برای شما بیان کنم.
نام: زیره سیاهنام انگلیسی: Carawayنام علمی: Carum carviگیاه دارویی زیره سیاه از زمان های باستان برای آرام کردن دستگاه گوارش و از بین بردن گازهای آن استفاده می شده است. دانه های گیاه در غذای باقیمانده از ۵۰۰۰ سال پیش کشف شده است. پزشکان یونان باستان، از دانه های این گیاه برای رفع سوء هاضمه، از بین بردن گازهای معده و روده و کولیک نوزادان تجویز می کردند. همچنین از دانه های زیره برای درم
من خمیر را از ابتدا خیس می کنم، به این
معنا، دانه های کنجد سفید را در پان قبل از اینکه آنها را با روغن روغن زده، سرخ
کنید. شما مطمئنا می توانید خرید آن ها را بپزید و مرحله را بگذرانید.
پودر تخم کنجد سفید شده در یک تابه
آسان است، حداقل ساده تر از آنهایی که سیاه است. شما واقعا می توانید آنها را از
سفید مروارید به قهوه ای طلایی تبدیل کنید. اما شما نیاز به روغن در ظرف برای سرخ
کردن نیست (به همان شیوه - wok سفید - همانطور که ما برای نمک فلفل قرمز و
عدس میگو
 
پاورپوینت دانه های سنگی
دانلود پاورپوینت دانه های سنگی
مشخصات فایل

تعداد صفحات
22

حجم
690 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی
pptx

دسته بندی
معماری

توضیحات کامل
دانلود پاورپوینت دانه های سنگی 22 اسلاید
 
فهرست مطالب
مصالح سنگیدانه های سنگیویژگی دانه هاچسبندگی سنگدانه ها مقاومت سنگدانه هاطاقتشکل و بافت سطحی و ظاهری دانه ها خواص حرارتی شکل و بافت سطحی و ظاهری دانه ها خواص حرارتی اطلاعات لازم برای دانه هارطوبت سطحی و جذب آب دانه هامواد مضر سنگ دانه ه
خواص سیاه دانه با عسل
 
خواص سیاه
دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماری های مختلفی در طب سنتی مورد
استفاده قرار می گیرد.سیاه دانه از زمان های قدیم تا به کنون به عنوان
داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها کاربرد دارد. شونیز نام دیگر سیاه
دانه است و اغلب می توان در جنوب غربی آسیا و شهرهایی نظیر اصفهان و اراک
در ایران از این گیاه تهیه کرد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص سیاه دانه با عسل و ماست و دارچین برای معده و
خواص سیاه دانه با عسل
 
خواص سیاه
دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماری های مختلفی در طب سنتی مورد
استفاده قرار می گیرد.سیاه دانه از زمان های قدیم تا به کنون به عنوان
داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها کاربرد دارد. شونیز نام دیگر سیاه
دانه است و اغلب می توان در جنوب غربی آسیا و شهرهایی نظیر اصفهان و اراک
در ایران از این گیاه تهیه کرد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص سیاه دانه با عسل و ماست و دارچین برای معده و
خواص سیاه دانه با عسل
 
خواص سیاه
دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماری های مختلفی در طب سنتی مورد
استفاده قرار می گیرد.سیاه دانه از زمان های قدیم تا به کنون به عنوان
داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها کاربرد دارد. شونیز نام دیگر سیاه
دانه است و اغلب می توان در جنوب غربی آسیا و شهرهایی نظیر اصفهان و اراک
در ایران از این گیاه تهیه کرد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص سیاه دانه با عسل و ماست و دارچین برای معده و
خواص سیاه دانه با عسل
 
خواص سیاه
دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماری های مختلفی در طب سنتی مورد
استفاده قرار می گیرد.سیاه دانه از زمان های قدیم تا به کنون به عنوان
داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها کاربرد دارد. شونیز نام دیگر سیاه
دانه است و اغلب می توان در جنوب غربی آسیا و شهرهایی نظیر اصفهان و اراک
در ایران از این گیاه تهیه کرد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص سیاه دانه با عسل و ماست و دارچین برای معده و
خواص سیاه دانه با عسل
 
خواص سیاه
دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماری های مختلفی در طب سنتی مورد
استفاده قرار می گیرد.سیاه دانه از زمان های قدیم تا به کنون به عنوان
داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها کاربرد دارد. شونیز نام دیگر سیاه
دانه است و اغلب می توان در جنوب غربی آسیا و شهرهایی نظیر اصفهان و اراک
در ایران از این گیاه تهیه کرد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص سیاه دانه با عسل و ماست و دارچین برای معده و
خواص سیاه دانه با عسل
 
خواص سیاه
دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماری های مختلفی در طب سنتی مورد
استفاده قرار می گیرد.سیاه دانه از زمان های قدیم تا به کنون به عنوان
داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها کاربرد دارد. شونیز نام دیگر سیاه
دانه است و اغلب می توان در جنوب غربی آسیا و شهرهایی نظیر اصفهان و اراک
در ایران از این گیاه تهیه کرد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص سیاه دانه با عسل و ماست و دارچین برای معده و
خواص سیاه دانه با عسل
 
خواص سیاه
دانه بسیار زیاد است و برای درمان بیماری های مختلفی در طب سنتی مورد
استفاده قرار می گیرد.سیاه دانه از زمان های قدیم تا به کنون به عنوان
داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری ها کاربرد دارد. شونیز نام دیگر سیاه
دانه است و اغلب می توان در جنوب غربی آسیا و شهرهایی نظیر اصفهان و اراک
در ایران از این گیاه تهیه کرد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص سیاه دانه با عسل و ماست و دارچین برای معده و

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها