نتایج جستجو برای عبارت :

قابلمه باز

هرگز سعی نکنید با قاشق فلزی غذای سوخته و چسبیده به قابلمه را تمیز کنید؛ چرا که تنها به وسایل خود آسیب می زنید. در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است
در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است، برای تمیز کردن قابلمه سوخته مقدار زیادی جوش شیرین روی غذای سوخته ریخته و آب را تا حدی اضافه کنید که جوش شیرین خیس شود. چند ساعت صبر کنید و سپ
نگهدارنده درب قابلمه طرح دست
دقت کرده اید هنگام آشپزی وقتی محتویات داخل قابلمه را هم میزنید بعد از استفاده از کفگیر نمی دانید آنرا در چه جایی قرار دهید که علاوه بر تمیزی قابل دسترس هم باشد، امروز این مشکل سما بطور کامل برطرف خواهد شد چون محصولی را برای شما تهیه کرده ایم که این دغدغه شما را رفع خواهد کرد
نگهدارنده درب قابلمه طرح دست با جنس سیلیکونی و نسوز خود در گوشه‌ای از دیواره قابلمه یا ماهیتابه شما قرار گرفته و حکم جا کفگیر یا قاشق را برا
                                             روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه‌ ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کناره‌های اضافه‌ آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.

ادامه مطلب
اگر از قابلمه‌ها به درستی نگهداری کنید، آن‌ها می‌توانند مدت زیادی عمر کنند و برای چند سال مفید باشند. تمیز کردن غذا‌های سوخته از قابلمه یکی از مهمترین موارد نگهداری از وسایل آشپزی است، بنابراین این مهم است که بدانید چگونه و چه مدت آن‌ها را خیس کنید، و با چه روشی سوختگی‌ها را از بین ببرید. در اینجا ۳ روش کاربردی برای تمیز کردن قابلمه سوخته یاد داده شده است.
ادامه مطلب
من دو تا ظرف قورمه‌سبزی تو فریزر داشتم و دیشب میخواستیم دومیشو گرم کنیم. دفعه قبلی همینجوری انداختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز، هم دستم بخاطر اینکه یکساعت داشتم سعی میکردم هم بزنمش سوخت و تاول زد و هم اینکه آخرشم کناره‌هاش سوخت. 
ایندفعه خورش یخ زده رو ریختم تو یه قابلمه کوچیک که دقیقا هم سایز ظرفش بود، اون قابلمه رو گذاشتم تو یه قابلمه‌ی دیگه که یکم بزرگتر بود و توش آب ریختم گذاشتم رو گاز. یه بار آبش خشک شد و دوباره هم آب ریختم و خشک شد. با هم
 
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه  بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیهبرنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روش
طرز پخت لبو در قابلمه (طرز تهیه لبو قرمز + طرز پخت لبو در قابلمه)
لبو که چغندر پخته‌ شده است، از دیرباز با ورود به فصل های سرد سال بازار داغی پیدا میکند. شاید خیلی از ما گاری های لبو فروشی که در هوای سرد بخار لبو هایشان دلمان را آب می انداخت را به یاد بیاوریم. البته هنوز هم فروش لبوی داغ روی گاری در اکثر شهرها و محله ها مرسوم است. لبو ضد سرطان، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده دستگاه ایمنی، افزایش دهنده قدرت جذب اکسیژن در سلول ها، تحدید
۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش
ابتدا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
تکه‌های نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آن‌ها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس ا
کیک قابلمه ای با طعم پرتقال
مواد لازم :
آرد : 2.5 لیوان
شکر : 1 لیوان
روغن : نصف لیوان
تخم مرغ : 3 عدد
آب پرتقال : 1 لیوان
پوست پرتقال رنده شده : پوست 2 عدد پرتقال
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن به مدت 10 دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ و پف کند . سپس روغن و آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده (فقط قسمت نارنجی پرتقال) را به مابع کیک اضافه می کنیم. در این مرحله وانیل، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می کنی
یک قابلمه بردار، تا نیمه آب بریز. ته مانده‌ی قرمه سبزی ظهر را تویش خالی کن و روی شعله ملایم بگذار. حالْ کاکتوس را از ریشه دربیاور، خاکش را توی قابلمه بتکان و نگینی خرد کن. جوراب های بوگندوی صمد را هم ساطوری و اضافه کن؛ بگذار خوب چرکش قوام بیاید. نمک و پودر سیر به میزان لازم. در این مرحله باید قسمتی از موهای چربت را بچینی و توی قابلمه بریزی. یک سوزن توی انگشت سبابه‌ات فرو کن و اجازه بده یک قطره از آن مایع سرخ رها شود. شعله را کمتر کن، ملاغه را برد
 
 
نگاه عاشقانه‌ای به قابلمه‌ی کوچک خالی روی پتویم می‌اندازم و فکر می‌کنم 
چه لحظات کوتاه و لذت بخشی را با قابلمه‌ی سوپ ماست 
وکتاب “زندگی بهتر” روی تختخواب و در سکوت کامل گذراندم!
گاهی باید ذهن را خالی کرد و فقط
از “آن” کمال استفاده را برد که چه اندازه سخت است...
زبانم را روی لب‌هایم میکشم تا باقی مانده طعم سوپ را ببلعم.
شاید باورش براتون سخت باشه، ولی تنها اسباب بازیی که پسر من بهش علاقه داره، قابلمه ست.(خودش بهش میگه آبلا)
انواع و اقسام قابلمه؛ کوچیک، بزرگ، تفلون، مسی، روحی، زودپز، ماهیتابه، وُک، تابه دوطرفه و ... در رنگها و سایزهای مختلف، اصلا این بچه از بازی با قابلمه خسته نمیشه، یعنی عاشقانه قابلمه رو میپرسته!! گاهی وقتا که از خواب میپره، بین خواب و بیداری با ناله میگه آبلا! و اگه کله و دست و پاش به هر در و دیواری بخوره و داغون بشه، تنها چیزی که ساکتش میکنه
ظروف پخت و پز شامل قابلمه و تابه از جمله پرکاربردترین ظروف مورد استفاده در آشپزخانه است که باید کیفیت بالا و طول عمر مناسب و ظاهری شیک داشته باشد. سرویس قابلمه ۲۵ پارچه فورستنبرگ مدل Germany21یک سرویس بسیار با کیفیت آلمانی است که تمامی ویژگی های یک سرویس ایده آل را دارد. در این بخش به طور کامل با ویژگی های آن آشنا می شویم.
ادامه مطلب
 یکی از غذاهایی که شب عید خورده می‌شود رشته پلو (Reshteh Polo) است چرا که قدیمی‌ها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال با خوردن این غذا سر رشته کار و زندگی دستشان می‌آید.
 
برنج 2.5 پیمانه
کره یا روغن
نمک
رشته پلویی خرد شده 30 گرم
زعفران دم کرده
 
طرز تهیه رشته پلویی زعفرانی 
برنج را بشویید سپس در 4 پیمانه آب که 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به آن افزوده اید چند ساعت بخیسانید.
داخل یک قابلمه بزرگ پنج پیمانه آب بریزید و
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را  اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
بارها شده بود که رفقا بهم می‌گفتن پسر تو خیلی دیوونه‌ای اما موضوعی که درباره‌اش حرف می‌زدیم برای من حساسیتی نداشت اما جدیداً داره اتفاقاتی می افته که خودم هم توی آینه به شخص روبرو میگم
پسر تو خیلی دیوونه‌ای
نمونه‌اش هم تیتر بالا وسط غرق شدن زمانی که نفس هم تمام شده بود و فقط یه صفحه روشن که آن هم به سمت تاریکی می‌رفت، یه لحظه با خودم گفتم چه حس قشنگی وبه جای گرفتن دست نجات غریق مبهوت اون حس شدم. خیلی لذت بخش بود
یا همین دیروز وقتی کنار دیگ
آب استخوان
برای درست کردن آب استخوان، میشه از استخوان های حیوانات و پرندگان مختلف (از جمله بره(گوسفند)، مرغ، خروس، بوقلمون، شتر، گاو، ماهی، بلدرچین، .....) استفاده کرد. اگر بتونید به قصاب بگید استخوان های بزرگ (مثل استخوان های گاو و شتر) رو چند قسمت کنه بهتره.
 
مواد مورد نیاز: 
۱.استخوان به میزان لازم
۲.یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب طبیعی.(اختیاری)
۳.دو عدد پیاز متوسط (پوست گرفته و بدون ریشه)
۴.شش تا هشت عدد ساقه ی کرفس شسته شده.
۵.چهار تا پنج عدد هویج
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
برنج و ماش را خوب بجوشان.هویج های آبپز را اضافه کن.صبر کن تا آبش را برچیند.حالا دوتا شعله پخش کن بنداز زیر قابلمه و منتظر بمان تا "دمپختک" بخار بیاندازد و با خیال راحت بپزد.قابلمه را بگذار توی زیرزمین.مارمولک گوشتالوی آنجا همه را میخورد و آرام آرام بزرگتر می‌شود.یک روز با دمپایی میکوبد تو فرق سرت.محتویات لزج معده‌ات پهن می‌شود روی زمین سرد و مرطوب.هیچ کسی جمعت هم نمیکند.مورچه ها ذره‌ذره‌ات را جدا می‌کنند برای قوت زمستانشان.
آفتاب نارنجی غ
همون طور که میدونید یا احتمالا شنیدید شلغم برای سرماخوردگی خوب هست و معمولا به صورت آب پز مورد استفاده قرار می گیره تا سرماخوردگی یا گلو درد رو بهبود ببخشه اما امروز قصد دارم تا به معرفی آش این سیفیجات بپردازم و آن را به شما توصیه کنم.
پخت آن مانند تمام آش های دیگر است مواد تشکیل دهنده آن سبزی، عدس، پیاز، شلغم و ادویه های مورد دلخواه هست که معمولا از کمی فلفل و نمک استفاده میشه. برای پختن این آش کافیه که ابتدا سبزی و عدس را داخل قابلمه بریزید ت
توی خونه ما ( خونه مامانمو میگم ) آبگوشت اینجوری طبخ میشه که گوشت و مقادیری دنبه میریزن توی قابلمه وقتی دنبه پخت مامانم درش میاره میکوبدش دوباره میریزدش توی آبگوشت! در جریان لوس بازی های غذایی من هستید دیگه ؟ من یا آبگوشت نمیخوردم یا یه صافی یا حتی چایی صاف کن (!) با خودم میبردم سر سفره بعد سر فرصت میرفتم کنار قابلمه آبگوشت و کمی آبِ آبگوشت یا اون توری واسه خودم صاف میکردم و میومدم ^_^بعد من فکر میکردم طبیعیش اینجوریه که این دنبه ها توی آبگوشت با
یه قابلمه برای فروش گذاشتم توی سایت دیوار. توی عنوان نوشتم: قابلمه تک تفلون در حد نو! خب قاعدتا وقتی اون لغت "در حد" رو استفاده کردم منظورم اینه که این قابلمه دو سه باری استفاده شده. قیمت: پنجاه هزار تومن. حالا آقایی زنگ زده و اصرار داره که قابلمه رو با نصف قیمت بهش بفروشم. امون نمیده من حرف بزنم. توضیح میده که قابلمه رو برای جهیزیه دختری می خواد که خانواده داماد به خاطر جهیزیه نمی برنش! بعد می فرمایند: براش از همین سایت دیوار یه اتو هم خریدیم که ک
مواد لازم ته چین مرغ
برنج 2 لیوانتخم‌مرغ 2 عددزرشک 1/2 پیمانهماست چکیده 1/2 پیمانهکره 2 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانزعفران دم کرده 4 قاشق‌غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمبرای مرغ:سینه مرغ 1 عددپیاز 2 عددنمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافیزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
 
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
 
طرز تهیه ته چین مرغ
" برنج رو آبکش می‌کنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس می‌دیم، بعد آب رو خالی می
خرس خیاط ولو شده‌بود روی حصیرش و کتاب «چطور دوخته‌هایمان را زیبا، دوز کنیم» می‌خواند. کتاب به نکاتی اشاره کرده بود که هیچ وقت به مغز خرس خیاط خطور نکرده‌بود و حتی از کنار کله‌اش هم اتفاقی عبور نکرده‌بود. حیرت زده از روش‌های بریدن و دوختن، می‌خواند و حواسش به خوراک روی اجاق نبود. 
نزدیکی‌های ظهر بود و خوراک که آشِ عسل بود، قل‌قل‌کنان با محتویاتش می‌جوشید و در قابلمه بالا و پایین پران، سرِ خوراک داد می‌زد: یواش‌تر! از کت و کول افتادم.
خ
با دستم راستم پفیلا می‌خوردم. همان‌طور شروع کردم به آشپزی بدون دست راست. بعد دیدم بد نیست ادامه بدهم و اینگونه شد که یک‌دستی برنج را پختم. قسمت سختش آنجا بود که برنج را از سینی داخل کاسه می‌ریختم و نمی‌دانستم با دستم سینی را در هوا نگه دارم یا خروج برنج از سینی را کنترل کنم. و آنجا که برنج خیس را از کاسه درون قابلمه می‌ریختم و مقدار زیادی ته کاسه چسبیده بود و نمی‌دانستم با دستم کاسه را در هوا نگه دارم یا برنج را به سمت قابلمه هدایت کنم. و آنج
منبع - فرادانلود
لپه از حبوباتی است که زودپز می باشد البته زمان دقیق آن به جنس لپه نیز بستگی دارد که در هر صورت به زمان های زیر توصیه می شود.
زمان پخت در قابلمه
3 تا 4 ساعت برای پخت لپه در قابلمه
پخت لپه در قابلمه از هنگامی که آب جوش می آید حدود 3 ساعت هست. این زمان ممکن است با توجه جنس لپه به زمان کمتری کاهش پیدا کند و یا حتی به 4 ساعت هم برسد. به همین خاطر با یک بار پخت لپه باید جنس آن دستتان بیاید که آیا دیر پز هست یا زود پز.
زمان پخت در زودپز
10 دقیقه
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
صبح که بیدار شدم چند تا صلوات و آیت الکرسی برای دوستایی که علوم پایه دارن خوندم...
+شمام ی صلوات واسشون بفرستین...(البته اگه کسی اینجا رو میخونه)
+دوستان علوم پایه ای تموم که شد بیاین بگین چیکار کردین..‌‌‌هر چند به نظرم سوال نداره و همه عالی دادین‌‌.‌..
++,نسرین پست گذاشته که ۱۶هم روز وبلاگ نویسیه...
یاد شروع وبلاگ نویسی خودمون افتادم...تا روح الله و مطهره دانشجو نشده بودن اینترنت رفتن برای من و باران غیر مجاز بود و تحت کنترل این دوتا عزیز بود.‌.
یه سوپه خوشمزه درست کردم تو خوابگاه که نگو و نپرس!!
خیلی راحت درست میشه!!
سوپ جو و قارچ الیت رو درست کردم تو یه قابلمه بعدش
 تو یه قابلمه ی دیگه نودالیت سبزیجات درست کردم.
بعدش این نودالیت که آماده شد
 ریختمش تو سوپ!!!بعدش جعفری تازه رو خورد کردم ریختم
 توشو یه مزه ی عاااالی داد بهش!!لیموی تازه هم ریختم آخرش. 
برای کنار غذا یه خورده جعفری رو خورد کردم و با
 پیاز خلالی و آبلیمو مخلوط کردم!!
امتحان کنین!!
ماکارونی پاستو را با مرغ مارسالا میل کنید
مواد لازم ماکارونی پاستو با مرغ مارسالا:4 فنجان ماکارونی پن پنیر2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده است2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، بدون برش به نوارهای نازک تقسیم شده است3 میخک سیر ، چرخ کرده2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده1 فنجان شراب مارسالا2 قاشق غذاخوری آب لیمو1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده1 لیوان 2٪ شیر1 مخلوط سس پستو خامه ای پاکت1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهی
 
اشکنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این خوراک تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخته شده است.
مواد لازم
1 عدد سیب زمینی
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
1 قاشق شنبلیله خشک
1 قاشق غذاخوری آرد گندم
روغن
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
یک قابلمه کوچک و با دیواره بلند انتخاب می‌کنیم و در آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت می‌دهیم.
وقتی پیاز داغ حاضر شد، زردچوبه و ش
 
مواد لازم برای 8 الی 10 نفرلوبیا قرمز یا چیتی 1 پیمانه .نخود 1 پیمانه .عدس 1/2 پیمانه .سبزی آش پاک کرده 500 گرم .پیاز خام 2 عدد بزرگ .رشته آشی 250 گرم .قلم گاو 1 عدد .روغن به میزان لازم .نمک وفلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم .نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری . سیر به میزان دلخواه دستور پخت .
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس میکنیم وچند بار آب آنرا عوض کرده تا از نفخ آن کم شود . وصبح زود حبوبات را به همراه قلم گاو ، بار میگذاریم وبعد از پخت کامل حبوبات ، قلم را از داخل قا
در یکی از شب های پادگان،به همراه آسمانی پر از ستاره و سوزگرما( نمیدونم به نسیم گرم میگن چی:|) شب را می درید در سالن غذا خوری به سر میبردیم که ناگاه جانشین فرمانده پادگان وارد شد و نعره ایــــــــــــست سالن غذا خوری سر داده شدمن نیز خیلی ریلکس بلند شده و زیر لب بدوبیراه گویان به سمت دیگ ها و سرهنگ رفتیماز وضعیت غذا چند سوال پرسید و به نظرخواهی از سربازان آموزشی پرداخت که همه با نگاه کردن به من که پشت سرهنگ ایستاده بودیم آب گلو قورت میدادند و اع
 
یاد سختی های کودکی «شهید محمد تقی خیمه ای» در زبان مادر:
 
 محمد تقی که کوچک بود، عادت داشت در قابلمه غذا را بردارد و آن را بچشد. وضع مالی ما خوب نبود. بیشتر اوقات غذایمان ساده بود. یک روز همسایه ها پیشمان آمدند. یکی از زن های همسایه از من پرسید: فاطمه چی کار می کردی؟
 با دست پاچگی گفتم: برای بچه ها غذا درست می کردم.
 چند لحظه بعد محمد تقی آمد. قابلمه غذا روی گاز بود، به سراغ آن رفت، دلم لرزید. با برداشتن در رنگش پرید. در آن را گذاشت و سریع رفت خوا
برای درست کردن آب استخوان، میشه از استخوان های حیوانات و پرندگان مختلف (از جمله بره(گوسفند)، مرغ، خروس، بوقلمون، شتر، گاو، ماهی، بلدرچین، .....) استفاده کرد. اگر بتونید به قصاب بگید استخوان های بزرگ (مثل استخوان های گاو و شتر) رو چند قسمت کنه بهتره.
 
مواد مورد نیاز: 
» استخوان به میزان لازم ( بدست آمده از دو الی سه عدد مرغ)
» یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب طبیعی (اختیاری)
» دو عدد پیاز متوسط، پوست گرفته شده و به دو تکه خُرد شده
» شش تا هشت عدد ساقه ی کرف
اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید. یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد. 
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم. سپس در یک قابلمه
#فیلم_کوتاه قابلمه
بچه کجایی؟ ایرانکشورت؟ ایرانپدر و مادرت؟ ایرانیاصالتت؟ ایرانآرزوت؟ سربلندی ایرانمردم کدوم کشور دوست داری؟ ایرانغنی‌ترین تمدن؟ ایراناولین رشد در علم و طب و نجوم و...؟ ایرانپس چرا یه کاری می‌کنی که ایران باشکوه بشه ایران وابسته؟من؟ عمرا! جونمو برای ایران می‌دم!✌️تو؟ عمرا!یه جنس می‌خوای بخری با انتخاب خارجی و تعریف زیادی که از کار دست اونا می‌کنی، با تخریب و تحقیر جنس و توان و کارگر ایرانی...آقا نگو نگو ما رو خجالت نده!
سوپ عدس قرمزبامرغسینه مرغ ۵۰۰ گرمعدس قرمز ۲ فنجان (از قبل خیس کرده و شسته شده )پیاز ۲ عددروغن زیتون دو قاشق غذاخوریگوجه خورد شده ۴ عددآویشن خشک ۲ قاشق غذاخوریسیر له شده ۲ حبهجعفری خرد شده یک سوم فنجان
روغن زیتون را در قابلمه با حرارت متوسط قرار میدهیم و پیاز و سیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آبش کشیده شود گوجه فرنگی ، آب ، عدس و آویشن را اضافه میکنیم و در قابلمه را میزاریم و روی گاز میزاریم تا جوش آیدمرغ را اضافه میکنیم و شعله را کم میکنیم و
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم. 
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته
دستور مربای انجیربه روش مامان عزیزم روهم براتون مینویسم:انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود.خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت
طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش
اگر برنجتان شور شد• در شرایطی‌که هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شده‌است , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .• در حالتی‌که پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجا
دستور غذا: نویسنده ی سایت "unboundwellness" 
 
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه،
مدت زمان پخت: 40 دقیقه،
کل زمان آشپزی: 55 دقیقه 
 
مواد لازم برای تهیه و ساخت این غذا:
 
» 2 قاشق غذا خوری روغن آووکادو (یا سایر روغنهای مجاز)
» 1 عدد پیاز نگینی شده
»  3 حبه سیر خُرد شده بصورت ریز
»  به انداره ی یک انگشت شست زنجبیل رنده شده
»  3 عدد ساقه ی کرفس، خُرد شده
»  2 فنجان هویج، خُرد شده
»  1 عدد کلم پیچ سبز سایز متوسط، خُرد شده و مغز سخت وسط آن جدا شده
»  5 ½ فنجان آب استخوان مر
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
مواد لازم کمپوت هلو:6 هلو متوسط ، سوراخ شده و تقریبا خرد شده2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشنآب 1/2 لیمو2 قاشق غذاخوری آبگل نمک کوثر1 قاشق چای خوری لوبیا وانیلی (یا عصاره وانیل)
 
 
طرز تهیه کمپوت هلو:تمام مواد را درون یک قابلمه متوسط قرار داده شده روی حرارت متوسط قرار دهید. مرتباً هم بزنید ، مخلوط را به جوش ملایم بیاورید. پخت و پز را ادامه دهید تا مایع موجود در ماهیتابه به اندازه قوام سس مانند آنچه در عکس ها مشاهده می کنید ، حدود 10 دقیقه کاهش یابد. ط
 
طرز تهیه برنج آبکش
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقت‌گیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانی‌ها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج و کته زیاد هستند.
طرز تهیه برنج آبکش
مرحله اول
برنج را با دقت پاک کنید تا سنگ یا ماده اضافی داخل آن نباشد. برنج را در ظرف بریزید و آن را با آب سرد
 
سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می‌آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوشگوار و معطر و فرح بخش به وجود می‌آوردند.
مواد لازم
2 لیوان شکر (یا همین میزان عسل)
2 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق غذاخوری عرق نعنا (یا 250 گرم نعنای تازه)
دستور العمل‌
ابتدا شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید ده دقیقه بجوشد.
 بعد از حل شدن شکر و جوش آمدن شرب
طرز تهیه شیر برنج قالبی با شیر برنج معمولی تفاوتی ندارد، تفاوت این دو فقط در نحوه سرو آن است. به دلیل شکل و ظاهر جذاب و متفاوت این شیر برنج از آن در مهمانی‌ها مجالس استفاده می‌شود. 
 
مواد لازم
برنج به‌صورت دو پیمانه (اصولاً بهتر است برنج را به‌صورت نیم دانه مصرف کنید.)شیر تازه ۸ پیمانه (پیمانه برای خود می‌توانید اندازه یک لیوان تعریف کنید.)شکر یک پیمانهگلاب تازه نصف پیمانهخامه ۳/۲ پیمانهمواد دیگر که استفاده از آن‌ها اختیاری است مانند پود
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل‌
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
 مواد لازم برای تهیه سوفله پرتقال :
 
پرتقال متوسط :چهار عددآب پرتقال :یک دوم پیمانهآرد ذرت :دو قاشق غذاخوریعسل :یک قاشق غذاخوریشکر :یک چهارم پیمانهزرده تخم مرغ :دو عددسفیده تخم مرغ :سه عددرنده پوست پرتقال :یک قاشق غذاخوری
 
آموزش درست کردن سوفله پرتقال :
دسر سوفله پرتقال یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و میل کنید.
ابتدا پرتقال ها را شسته و خشک نمایید،
حالا از قسمت بالای پرتقال آن را برش زده و داخلش را خالی نم
خب کدبانوی خوابگاه میخواد براتون دستور قورمه سبزیشو بذاره D: که دیگه هر دفعه زنگ نزنه از مامانش بپرسه
قورمه سبزی ازون غذاهاییه که نمیشه یهویی هوس کنی و بپزی. باید از یه هفته حتی دو هفته قبل به فکرش باشی. بری سبزیشو بخری، پاک کنی، خورد کنی. البته خداروشکر الان تره بار سبزی خوردکنی آورده. همونجا میشه بدم و برام خورد کنن. اما اگه سبزی فریزریه، و اگه تو شیشه‌س، باید از روز قبل شیشه رو بذاریم تو یخچال تا کم کم باز بشه. 
همچنین از روز قبلش باید لوبیا
اردک بسترماDuck Basterma (Bastermaplo) یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است. بسترما به معنای دفن است. همانطور که محتویات این غذا درون مواد غذایی قرار داده می شود و دیده نمی شود. طرز تهیه آن معمولاً در یک گلدان تک نفره کوچک است که از تعداد افراد در ظروف جداگانه تشکیل شده است ، یعنی دقیقاً همان چیزی است که مزه آن را دوست دارد. ریشه اصلی این غذا باکوبای فعلی (همان باکو) است. این غذا از جمله غذاهای اصلی در شهرهای آستارا و اردبیل است و در فهرست ثابت این استان ها قر
یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید. شما می‌توانید پوره سیب زمینی را همراه با مرغ سوخاری، گوشت بوقلمون کبابی، استیک، کباب تابه‌ای و یا با هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید پوره سیب زمین
مواد لازم :
برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.
گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و 
موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده 
و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.
نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا
امروز داشتم برای ناهار برنج و مرغ درست میکردم منتظر بودم برنجم نرم بشه یکم تا دمش بندازم مرغمم اماده بود و داشتم ادویه میزدم بهش نمک و دارچین ... دارچین داشتم با وقت میریختم که رنگ خورشتم تیره نشه یهو زرتی درش باز شد ریخت تو غذام و کنار گاز ://// وای جیغ زدم فقد ینی ما هیچ وقت قوطی ادویه دارچینمون پر نبود ولی امروز پر پر بود کلی دارچین ریخت :/ دیگه یه لحطه گفتم مریم الان وقت جیغ زدن نیس زود نجاتش بده! زیر مرعا رو خاموش کردم که با قل زدن تو اب خورشت حل
کشمش پلو مجلسی را می‌توان به صورت ساده درست کرد و در کنار آن مرغ سرخ شده قرار داد یا گوشت مرغ را پس از آبپز کردن، به صورت ریش ریش درآورد و همراه با مخلوط کشمش، لابه لای برنج آبکش گذاشت. این غذا مناسب ذائقه افراد علاقه‌مند به غذاهای شیرین است.
پلوی مخلوط در انواع مختلفی همچون مانی پلو، مرصع پلو، شیرین پلو و ... وجود دارد و هر یک به منطقه‌ای از کشور ایران منسوب هستند. کشمش پلو نیز یکی از انواع پلو مخلوط است که از ترکیب برنج آبکش با کشمش درست می
 
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بوده‌است.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل‌
برنج را قبلا خیس می‌کنیم، سبزی را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش می‌کنیم ولی
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو (sabzi polo) با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بوده‌است.
 
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید

  
دستور العمل‌
برنج را قبلا خیس می‌کنیم، سبزی را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش می
مواد لازم سوسیس برگر:1/2 پیاز قرمز ، نازک خرد شده 80 گرم1/2 فلفل سبز ، نوارهای برش داده شده 80 گرم3 کالباس ایتالیایی 220 گرم1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 15 میلی لیتر1/2 قاشق غذاخوری تخم رازیانه 1 گرم1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرمفلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]2 نان همبرگر 100 گرم1 بوکلونسینی / موزارلا تازه ، قطعه 55 گرمقبل از اینکه تو شروع کنیاین همبرگرها را می توان یا در یک قابلمه روی اجاق گاز یا با استفاده از یک کوره در فضای باز طبخ کرد.
طرز تهیه سوسیس برگر:سب
مواد لازم
2 عدد سینه مرغ (و...)
یک عدد پیاز بزرگ
یک عدد هویج
1 ق س کره
3 ق م رب گوجه فرنگی
نمک /فلفل/ زعفران (یا زرچوبه)
 
روش
پیاز را نگینی خرد کردم و بدون روغن تفت دادم بعد سینه مرغی که به قطعات دو سانتی تقسیم شده بود و کره را به پیاز اضافه کردم و تفت دادم.
گوشه ی قابلمه (تابه) رب را اضافه کردم و تفت دادم بعد که یکم خامیش گرفته شد با مواد دیگه داخل قابلمه ترکیب کردم و بعد از تفت دادن آبجوش اضافه کردم و شعله را تیز کردم وقتی آب با مواد به جوش اومد در قابل
قیمه پلو یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و اصیل ما ایرانی هاست که در جشن ها و مناسب ها پخت می شود. به این صورت که مواد طرز تهیه خورش قیمه را همراه با پلو و بصورت یکجا طبخ می کنیم. در این مطلب از آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه قیمه پلو خوشمزه را آموزش دهیم
 
 
 
مواد لازم طرز تهیه قیمه پلو
 
مغز ران گوساله یا گوسفند     ۴۵۰ گرم
برنج     ۳۵۰ گرم
لپه     ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی     ۱/۴ پیمانه
کره     ۸۰ گرم
لیمو عمانی     ۵ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه     به میز
نصفِ یک عدد جوجه(مرغ)زعفرونآبلیموکره ۱۰۰ گرمپیاز یک عدد متوسطنصف لیوان آبادویه هانمک،فلفل،زردچوبه،زنجبیل،پودرسیرطرز تهیه :بچه ها دقت کنین که اگه اگه جوجتون زیاد کوچیک نیست میتونین یک ربع آبپزش کنین و اگه سایزش کوچیک هست اصلا نیازی به آبپز شدن نداره.خب از شب قبل جوجه هارو با نمک و فلفل سیاه و آبلیمو مرینت کنین و بزارین یخچال،بعد روغن رو داخل قابلمه گود بریزین(اونقدی که روی مرغ رو بگیره)(یکم باید در مصرف روغن زیاده روی کنین)،بعد پیازو حلقه
معمولاً در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین و پر می‌کنند. برای تهی? این غذای خوش‌مزه از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود.
مرغ شکم پر از غذاهای مجلسی و پرطرفداری است که می‌توانید برای پذیرایی در مجالس مختلف آن را درست کنید. معمولاً برای پخت این غذا از فر استفاده می‌شود. در صورتی که فر ندارید، می‌توانید آن را در قابلمه بپزید. البته روش پخت آن در فر و قابلمه کمی با هم متفاوت است.
مواد لازم:
مرغ: یک عدد
مغز گردوی خرد شد
خورشت آلو اسفناج
دستور تهیهاول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.م
  
به زور تونستم مطلب قبلی این آموزش رو تو وبلاگم پیدا کنم :)
 
 کبه :
 
مواد لازم: 
۱) برنج شکسته یا نیم دانه  ۲لیوان (۲ پیمانه)
۲)گوشت چرخ کرده
 ۳)کشمش پلویی یا زرشک
 ۴) آب ۵ لیوان (۵ پیمانه)
 ۵)پیاز
  ۶)نمک
    ۷)زرد چوبه
  ۸)در صورت دلخواه پودر فلفل
  ۹) روغن 
 ۱۰) تخم مرغ
             
 
طرز تهیه : 
  گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز سرخ می نماییم سپس ادویه ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه می نماییم! و سپس کشمش را شسته و داخل گوشت می ریزیم و مقداری تفت میدهی
کرم کارامل نام یک دسر غربی و پر هوادار است. این دسر نخستین‌بار توسط فرانسوی ها ساخته شد. کرم کارامل‌ ها را به انواع مختلف می‌توان درست کرد. کرم کارامل‌های شکلاتی و زنجبیلی در حال حاضر طرفدار زیادی در کشور ایتالیا دارند.
 
 
مواد لازم
 
شکر: سه چهارم پیمانه
آب: 4 قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق چایخوری
 
مواد لازم برای کرم
 
تخم مرغ: 6 عدد
شیر: 2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کرم کارامل
3 یا 4 عدد قالب با طرحی دلخواه را آماده می‌
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
قورمه سبزی از خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است که امروز با یک آموزش کامل برای تهیه این خورش مجلس در خمت شما عزیزان هستیم. در دامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرمسبزی خورشتی    ۵۰۰ گرملوبیا قرمز یا لوبیا چیتی    ۱۵۰ گرمپیاز    ۱ عدد بزرگلیمو عمانی    ۴ عددروغن مایع    به اندازه لازمنمک و فلفل سیاه    به اندازه لازمآب نارنج ، آبغوره و زردچوبه    به اندازه لازم
دستور پخت خورش قورمه
مزایای
استفاده از قابلمه گرانیتی : اگر شما از کدبانو های با سلیقه و حرفه ای در
امر آشپزی باشید ، حتما تا حالا یا از ظروف گرانیتی استفاده کرده اید و یا
احتمالا به طور اجمالی با آنها اشنایی دارید . ظروف گرانیتی به تازگی جای
خود را در آشپزخانه ها باز کرده و از ظروف مورد علاقه کدبانو های ایرانی
محسوب می شود . اما چه ویژگی هایی باعث شده است تا سرویس قابلمه گرانیتی به
این محبوبیت برسد ؟ وجه تمایز قابلمه گرانیتی نسبت به بقیه ظروف چیست ؟
آیا می دانی
شستشو و برق انداختن قابلمه روحی
می دانید برای برق انداختن و تمیز کردن قابلمه روحی باید چیکار کنید؟
برای تمیز کردن ظروف روحی به سیم ظرفشویی و یک صابون نو احتیاج دارید مارک و مدل
صابون مهم نیست.
ابتدا صابون را روی سیم ظرفشویی بکشید و همان قسمت سیم را روی قابلمه روحی بکشید
و باز هم صابون روی سیم ظرفشویی بکشید و با آن قابلمه ها را بسابید خواهید دید چقدر
راحت و سریع قابلمه ها براق می شوند.
بهتر است هر قابلمه را که می سابید را آب بکشید که لک روی آن
شستشو و برق انداختن قابلمه روحی
می دانید برای برق انداختن و تمیز کردن قابلمه روحی باید چیکار کنید؟
برای تمیز کردن ظروف روحی به سیم ظرفشویی و یک صابون نو احتیاج دارید مارک و مدل
صابون مهم نیست.
ابتدا صابون را روی سیم ظرفشویی بکشید و همان قسمت سیم را روی قابلمه روحی بکشید
و باز هم صابون روی سیم ظرفشویی بکشید و با آن قابلمه ها را بسابید خواهید دید چقدر
راحت و سریع قابلمه ها براق می شوند.
بهتر است هر قابلمه را که می سابید را آب بکشید که لک روی آن
دلمه‌ها انواع مختلفی دارند. اما فلفل دلمه‌ای شکم پر، پرطرفدارترین و معروف ترین دلمه‌ای است که برسر سفره‌ی ایرانی‌ها قرار دارد.
مواد لازم
لپه 80 گرم
پیاز 1 عدد
سبزی دلمه 200 گرم
روغن به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 4 عدد
 
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
برای تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر ابتدا پیاز را خرد کنید.
لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پزشود. قبل
 
 
یکی از انواع آش که معمولا به عنوان نذری پخته می‌شود، آش شله قلمکار است که در این مقاله قصد داریم آن را به همراه ریزه‌کارهای آن آموزش دهیم.
مواد لازم
1.5 کیلوگرم سبزی آش
750 گرم نخود، لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی)
1 لیوان برنج
1 کیلوگرم گوشت سر دست بدون استخوان
4 تا 5 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
دستور العمل‌
حبوبات را به جز عدس، به طور جداگانه از 24 ساعت قبل خیس کنید.
در طول خیساندن، 2 الی 3 بار
در یخچال را باز کرد. نگاهی به داخل آن انداخت، خالی بود. نه گوشت داشتند، نه میوه. بچه ها بهانه می گرفتند. دور تا دور آشپزخانه چرخی زد. داخل ظرف نان خشک مقداری نان پیدا کرد. قابلمه را برداشت. آب داخلش ریخت. روی گاز گذاشت. آب جوشید. زردچوبه، نمک و روغن را به آن اضافه کرد. نان خشک های خرد شده را داخلش ریخت. سینی بزرگی وسط آشپزخانه گذاشت. محتویات قابلمه را داخل سینی برگرداند. ظرف ترشی را آورد. بچه ها و رضا را صدا زد. همه دور سینی نشستند. کنار دست هر کدام ق
سوپ شیر یک مدل سوپ بسیار خوش طعم است که معمولا در کشورهای اروپای شرقی سرو می‌شود. علاوه بر این، افرادی که در زمان‌های قدیم ناچار بودند با هزینه کم، غذایی با پروتئین بالا مصرف کنند، از سوپ شیر در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کردند. در مقاله امروز قصد داریم شما را با روش طرز تهیه سوپ شیر آشنا کنیم. با ما همراه باشید!
 
نکاتی درباره طرز تهیه سوپ شیر
برگ بو و جوز هندی همراه با شیر و خامه در سوپ شیر، طعم خوبی ایجاد می‌کنند.
اگر پاستا یا برنج درست
 
طرز تهیه شوید لوبیا پلو ساده و مجلسی
همیشه قرار نیست برنج را با گوشت فراوان سرو کنید. اگر گیاخوار باشید، باز هم می‌توانید پلو و چلوهای خوشمزه را میل کنید و از طعم‌شان لذت ببرید. شوید لوبیا پلو ، به تنهایی یا با ماست خوشمزه است؛ اما مردم استان فارس یا خوزستانی‌ها آن را گاهی با ماهی سرخ شده و گاهی با گوشت و مرغ پخته‌شده‌ای که رویش گرد لیمو پاشیده‌اند سر سفره می‌گذارند. طرز تهیه این غذای ساده و سنتی را در ادامه مطلب بخوانید.
بیشتر بخوانید
م
برای درست کردن آب استخوان، میشه از استخوان های حیوانات و پرندگان مختلف (از جمله بره(گوسفند)، مرغ، خروس، بوقلمون، شتر، گاو، ماهی، بلدرچین، .....) استفاده کرد. اگر بتونید به قصاب بگید استخوان های بزرگ (مثل استخوان های گاو و شتر) رو چند قسمت کنه بهتره.
 
 
مواد مورد نیاز: 
» استخوان به میزان لازم ( بدست آمده از دو الی سه عدد مرغ)
» یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب طبیعی (اختیاری)
» دو عدد پیاز متوسط، پوست گرفته شده و به دو تکه خُرد شده
» شش تا هشت عدد ساقه ی کر
همسرم قیمه درست کرده است.ترکیب جالب دارد.لپه ی افغانی،برنج پاکستانی،زردچوبه ی هندی،سیب زمینی ترکیه ای،لیمو عمانی ایرانی،ربّ گوجه ی سوری.یک ترکیب خاورمیانه ای.وقتی در قابلمه میجوشید،هر قلپ قلپش انگار بمب و موشک بود که در خاورمیانه می ترکید و گوشت هاش تکه های بدن مردمانش.
~علیرضا روشن
تجربه خرید برنج
خانم‌ها
معمولاً در مهمانی‌های پولویی یا چلویی درباره انواع برنج و پخت آن صحبت
می‌کنند. مثلاً مهمان‌ها از عطر و بوی برنج استفاده شده میزبان تعریف
می‌کنند و از اسم و محل فروشش می‌پرسند. کم‌کم بحث گرم می‌شود و هر کسی
درباره عطر و بو یا خوش‌پختی و خوش‌خوراکی انواع برنج‌های ایرانی صحبت
می‌کنند. گاهی هم در این بحث‌های فامیلی یکی از اعضا که خودش شمال می‌رود و
برنج خوب می‌آورد،‌ از آن تعریف می‌کند و بعضی‌ها هم تأیید می
قارچ پلو با مرغ
قارچ500 گرم سینه مرغ 500 گرم پیاز 5-6 ق غذاخوری برنج 3-4 پیمانه کنسرو نخودفرنگی1 لیوان زعفران دم‌کرده 4 ق غذاخوری  کره یا روغن100 گرم آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری نمک، فلفل  به میزان لازمبرای تهیه قارچ پلو ابتدا سینه مرغ را به شکل باریک و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد کنید. قارچ‌ها را به شکل ورقه یا نگینی خرد کنید.ابتدا قارچ‌ها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. (دقت کنید که اگر قارچ‌ها را یکباره
 
یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید.
مواد لازم
4 عدد سیب زمینی
½1 فنجان شیر
3 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل‌
در این مرحله از طرز تهیه پوره سیب زمینی باید با استفاده از آب سرد، سیب زمینی‌ها را
صنایع چوب سامی راد 
متفاوت در زمینه تولید جدیدترین مدلهای چهارچوب و درب بر اساس آخرین طرحها و استانداردهای ایرانی و اروپایی با ۷ سال سابقه پیمانکاری دکوراسیون داخلی و ۲ شعبه در ایران و ترکیه 
واتساپ & تلگرام ۰۹۳۶۱۲۲۸۷۰۹ 
اینستاگرام samiraddoor 
تلگرام samiraddoor 
 
 
قطاب نوعی شیرینی ایرانی است. این شیرینی از معروف‌ترین شیرینی‌های سنتی شهرهای یزد و کرمان است.
مواد لازم
65 گرم روغن قنادی یا روغن جامد
65 گرم ماست
125 گرم آرد
⅛ قاشق چایخوری جوش شیرین
⅛ قاشق چایخوری وانیل
پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین
روغن مایع سرخ کردنی
مواد میانی قطاب
70 گرم گردوی نیم کوب یا پودر بادام
35 گرم پودر قند
½ قاشق چایخوری پودر هل
1 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ یا گلاب
دستور العمل‌
روغن را کمی با همزن برقی بزن
من هنوز جزو اون دسته از بچه هاییم که اتیش و کبریت و گاز و اشپزی واسشون خطرناکه!
یه بار نشد آشپزی کنم نسوزونم خودمو ..
مثل همین الان ،یه میرزا قاسمی اومدم هم بزنم یهو نمیدونم چطور شد که غذا از قابلمه پرید بالا و زااااارت افتاد رو انگشت من  
واقعا نمیفهمم مشکل از منه یا غذا ها
یه نیمرو میپزم از چند ناحیه جراحت و صدمه میبینم  
گرفتاری شدما ....
آماده کردن سویا برای طبخ
مشکلی که برای استفاده از سویا در تهیه‌ غذا‌های مختلف وجود دارد، طعم و بوی سویا و نفخ زیادیست که پس از مصرف آن ایجاد می‌شود؛ بنابراین قبل از استفاده از این گیاه، باید این مشکل را حل کرده و به اصطلاح سویا را برای طبخ آماده کنید. مراحل آماده کردن سویا برای طبخ به این قرار است:
سویا را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید، سپس آن را آبکش کنید.
سویا را در قابلمه‌ای ریخته و آب را به اندازه‌ای به آن اضافه کنید تا روی سویا را بگیرد.
مواد لازم:برای 4 نفر.
برنج:4 پیمانه/ران و سینه مرغ :800 گرم/روغن :4 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل: به میزان لازم/کشمش ریز پلوی:یک دوم پیمانه/خلال پرتقال یا نارنج:یک دوم پیمانه.
خلال پسته:1 بسته/خلال بادام: 1 بسته/زعفران :یک دوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
مرغ را بعد از پاک کردن و شستن با 1 قاشق کرفس،2 عدد هویج و 1 عدد پیاز
و کمی نمک اپز کرده و خرد می کنیم. خلال پوست پرتقال یا نارنج را تلخی گرفته
و با یک چهارم پیمانه شکر و کمی اب می جوشانیم تا شیرین شود. زرشک را با مقد
مواد لازم:2 قاشق غذاخوری روغن زیتون1 پیاز خمیر1 هویج بزرگ پوست کنده و تفت داده می شود1/2 فنجان کرفس ریز خرد شده4 سیر میخک سیر خرد شده2 فنجان ژامبون پخته خرد شده1 1/2 کوارتز (1 1/2 لیتر) مرغ یا مایع مرغ (می توانید از گوشت گاو استفاده کنید)2 برگ برگ (یا 1 قاشق غذاخوری آویشن خرد شده تازه)3 قاشق غذاخوری جعفری برگ تازه تخت خرد شده4 قوطی (15 اونس) قوطی لوبیا سفید (لوبیای کانلی) - بدون نمکی اضافه شده ، شستشو و تخلیه1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاهدر صورت نیاز نمک نمک
طرز ت
طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت
چه خوب که با کمی جستجو کردن در سایت‌ها یا  خواندن کتاب‌های آشپزی، غذاهای محلی شهرهای دیگری از کشورمان را یاد بگیریم و بپزیم. برای مثال آش سورانه کرمانشاهی که هم با گوشت می‌توانید درست کنید، هم بدون گوشت! یک آش خوشمزه و متفاوت است که با رب انار و گیاه سورانه تهیه می‌شود. سورانه گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است. با طرز تهیه این آش همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه آش سورانه کرما
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
می کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد می کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
اگر برای مهمانی هایتان به دنبال غذاهای متفاوت و به اصطلاح دهن پر کن هستید که در آن ها هم پلوی مخلوط باشد هم خورش و هم آش و کباب با ما این منو را دنبال کنید .تا مهمانانتان انگشت به دهان بمانند. 
 
آجیل پلو
 
آجیل پلو یک پلوی مخلوط و خوش رنگ و لعاب عیانیست که در برخی شهر های آذربایجان و در مهمانی های رسمی شان پخت میشود .
 
مواد لازم برای 4تا6 نفر
برنج : 500 گرم مرغ بدون استخوان :500 گرم برگه زردآلو : 300 گرم برگه قیسی : 500 گرمخلال بادام : 200 گرم خلال پسته : 200
 
 
روز بخیر دوستان
من با تعریفهایی که از خواص برنج قهوه ای شنیدم بخصوص اینکه چاق کننده هم نیست. رژیم غذایی خانواده را بجای برنج سفید به سمت این برنج بردم. این برنج در اصل همون برنج سبوس داره که یک عملیات حرارتی روش انجام شده و سپس خشک شده است. دستوری که برای پختش براتون میارم برای برنج قهوه ایه که خشک باشد.
برای پختش بعد از اینکه برنج را چندبار با آب خوب شستید. برای هر پیمانه برنج یک و یک چهارم پیمانه آب در نظر بگیرید و درون قابلمه بریزید و کمی ن
میدانید زیاد حوصله ی مقدمه چینی ندارم.
بگزارید رک و پوست کنده بگویم که یکی از همین شب ها عروسی یکی از اقوام نزدیک من است.
خانواده ی دختر مدتی است که دارند تدارکات جهاز را میبینند و حدودا 3روز است که وسایل را در خانه داماد میچینند.
من دیروز و پریروز انجا رفتم تا کمک بکنم اما با انبوهی از وسایل بی مصرف و چشم هم چشمی روبرو شدم که هنوز هم از فکر کردن به ان تنم میلرزد.
خودم به شخصه بیشتر از 4نوع جا قاشقی دیدم که یا به کابینت متصل میشد یا به بالای ظرفشور
میدانید زیاد حوصله ی مقدمه چینی ندارم.
بگزارید رک و پوست کنده بگویم که یکی از همین شب ها عروسی یکی از اقوام نزدیک من است.
خانواده ی دختر مدتی است که دارند تدارکات جهاز را میبینند و حدودا 3روز است که وسایل را در خانه داماد میچینند.
من دیروز و پریروز انجا رفتم تا کمک بکنم اما با انبوهی از وسایل بی مصرف و چشم هم چشمی روبرو شدم که هنوز هم از فکر کردن به ان تنم میلرزد.
خودم به شخصه بیشتر از 4نوع جا قاشقی دیدم که یا به کابینت متصل میشد یا به بالای ظرفشور
مواد لازم اشکنه
تخم مرغ    ۴ عددپیاز    ۱ عددآرد    ۲ قاشق غذاخوریشنبلیله خشک شده    ۱ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذاخوریزردچوبه    به اندازه کافیروغن مایع    به اندازه کافیفلفل سیاه    به اندازه کافینمک    به اندازه کافی
طرز تهیه اشکنه
ابتدا پیازها را نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند ، سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم شنبل
طرز تهیه برنج آبکش دستور پخت برنج آبکش خوشمزه به همراه فوت و فن خیساندن برنج و نکات پخت برنج از جمله اساسی ترین غذاهای ایر انی وسنتی است که به دو صورت کته و آب کشی پخته می شود و با انواع خورشت ها و کباب ها سرو می شود. همچنین از برنج آبکش پلوهایی نظیر عدس پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو و...درست می شود. فقط با دانستن چند نکته و فوت و فن ساده و آسان می توان به تنهایی در منزل یک برنج آبکش درست کرد و یک غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمانان تهیه کرد. به هر حال اگ
 
مربای بهار نارنج یکی از لطیف‌ترین و مطبوع‌ترین مرباهاست که باید در پخت آن دقت بیشتری به کار برد تا نتیجه مطلوب بدست آورید.
مواد لازم
250 گرم شکوفه بهار نارنج
500 گرم شکر
2 پیمانه آب برای تهیه شهد
¼ قاشق چایخوری آبلیمو
دستور العمل‌
شکوفه‌های بهار نارنج را چندین مرتبه با آب سرد بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود.
شکوفه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه آب به مدت 0 تا 15 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
پس از جوشیدن، آن‌ها را آبکش کرده
پنیر محلی فارمر یا پنیر روستایی نوعی پنیر است که با شیر، ماست چکیده و خامۀ ترش درست می‌شود و بافت خوب و منسجمی دارد.
پنیر محلی فارمر را در فروشگاه‌ها پیدا نمی‎شود، بنابراین بهتر است آن را در خانه درست کنید. درست کردن پنیر فارمر چند روز وقت می‌گیرد، اما ارزشش را دارد، چون دارای طعم خاص و متفاوتی است. این پنیر را می‌توان با نان برشته و عسل سرو یا در انواع پنکیک‌های پنیری استفاده کرد.
مواد لازم:شیر: سه و نیم لیترماست چکیدۀ پرچرب: ۱۰۰ گرمخامۀ ت
  طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی برنج و ماکارونی، ته دیگ    ماستی، کاهو، طرح‌دار
 ته دیگ خوراش دستا بالا! اصلا ممکن است کسی ته دیگ دوست نداشته باشد؟ قدیمی‌ها ضرب‌المثلی داشتند که بر  ا ین باور بود: هر کس ته دیگ دوست داشته باشد در شب عروسی‌اش حتما باران می‌بارد، زیبا نیست؟ ارتباط باران با      ته دیگ را هنوز نمی‌دانیم اما ارتباط یک پلو یا ماکارونی و حتی ته چین خوشمزه با ته دیگ را خوب می‌دانیم. اصلا     می‌توانید یک ماکارونی قرمز و چرب و چیلی یا
مواد ژله ولنتاین:
لایه قرمز1/2فنجان آب جوش1بسته (3 اونس) دسر ژلاتین با طعم توت فرنگی (بدون قند خیلی راحت حل می شود)1/2فنجان آب سردلایه صورتی1/2فنجان آب سرد1 1/2پاکت ژلاتین ساده1ظرف (6 اونس) ماست توت فرنگی ماست اصلی 99٪ ماست توت فرنگی بدون چربی ذخیره $لایه سفید1/3فنجان آب سرد1کمتر از 1/2 قاشق چایخوری ژلاتین ساده1/3فنجان شیرین چگال شیرین
 
روش درست کردن ژله ولنتاین:
اگر از قالب سیلیکون استفاده می کنید ، قالب را با سمپاشی به آرامی با اسپری پخت و پز آماده کنید
طرز تهیه ترشی پوست لیموترشی خاص با پوست لیموترشی پوست لیمو ترش یکی از انواع ترشی های خاص ایرانی است که شاید خیلی ها احساس کنند طعم خوبی ندارد ولی اگر دنبال طعم های خاص هستید توصیه می کنیم این ترشی خوشمزه و بسیار خاص را برای یک بار هم که شده امتحان کنید.مواد لازم ترشی پوست لیمو    سرکه ۱٫۵ کیلوگرم    نمک ۱ قاشق چایخوری    پوست لیمو ترش ۵۰۰ گرمدستور تهیه ترشی با پوست لیمو ترشآماده کردن پوست لیمو هاابتدا لیموها را می شوییم و آب آن ها را می گیری
دیروز رفتم از توی اتاقم دستگیره بیاورم وقتی برگشتم دیدم قابلمه برگشته و روی تمام سه تا گاز کنار هم ، ماهی ریخته رد تکه های ماهی را دنبال کردم و از روی دیوار رد شدم به سقف که رسیدم تکه های ماهی دایره وار پراکنده شده بودند دیگر از لکه های روغن نگویم !
آن لحظه نه به چگونگی تمیز کردن این فاجعه گسترده فکر میکردم و نه به حجم انفجار رخ داده فقط فقط احساس گرسنگی مزمنم به خاطرم می آمد
دستور غذا: "میشل" نویسنده ی سایت "unboundwellness" 
 
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه،
مدت زمان پخت: 40 دقیقه،
کل زمان آشپزی: 55 دقیقه (حدوداً یک ساعت)
 
توضیحات:
این سوپ یک غذای کامل و مغذی است که در رژیم پالئو/پِیلیو (Paleo)، رژیم خودایمنی (AIP)، و رژیم whole30 مجاز است.
 
 
مواد لازم برای تهیه و ساخت این غذا:
 
» 2 قاشق غذا خوری روغن آووکادو (یا سایر روغنهای مجاز)
» 1 عدد پیاز نگینی شده
»  3 حبه سیر خُرد شده بصورت ریز
»  به انداره ی یک انگشت شست زنجبیل رنده شده
»  3 عدد ساق
به مامانم گفتم از اجتماع بدم میاد و تحمل مهمونی برام عذابه لیکن مایل به شرکت در مهمانی خدا نیستم شماها برید خوش بگذره:دی)
داداشم امروز به طور رسمی اتاقمو جارو زد بعدم گردگیری کرد
در ایام قرنطینه رابطه عشقی بسیار عمیقی بین من و غذاهام برقرار شده ،وقتی که میبینم تو قابلمه اضافه موندن واقعا آروم و قرارم رو از دست میدم و..(این قسمت چرا چاق میشویم:|)
 
کمپوت یکی از بهترین دسرها است که به‌عنوان میان‌وعده هم مصرف می‌شود. کمپوت‌ها را می‌توان با انواع میوه‌ها مانند هلو و آناناس تهیه کرد.کمپوت از خوراکی‌های خوش‌مزه‌ای است که برای اولین بار در کشور فرانسه تهیه شد. این دسر از ترکیب میوه‌های کامل یا خرد شده با آب و شکر به‌دست می‌آید. کمپوت هلو یکی از انواع این دسر است که معمولا” در تابستان تهیه می‌شود، ولی می‌توان آن را برای فصل‌های دیگر هم در یخچال نگهداری کرد.
مواد لازم:شکر: 300 گرمهلو: ی

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها