نتایج جستجو برای عبارت :

دکستروز DEXTROSE

دکستروز
توضیحات
دکستروز نام یک قند ساده است که از ذرت ساخته شده است و از لحاظ شیمیایی با گلوکز و یا قند خون یکسان است. این ماده اغلب در غداهای پختنی به عنوان شیرین کننده استفاده می شود و معمولا در مواردی مانند غذاهای فرآوری شده و شربت ذرت یافت می شود.
دکستروز همچنین دارای کاربردهای پزشکی است. این ماده در محلول هایی که به صورت داخل وریدی داده می شود حل می شود، که می تواند با سایر داروها ترکیب شود یا برای افزایش قند خون افراد استفاده شود.
از آ
ترکیبات عسل 
 
 
ترکیبات و نوع عسل، بسته به نوع تغذیه زنبورعسل و نوع گل‌های مورد استفاده، متفاوت است. درصد آب موجود در عسل‌ها، به شرایط اقلیمی و میزان رطوبت منطقه بستگی دارد. در مناطقی که میزان رطوبت هوا بالاتر است، درصد آب عسل بیش تر است.
 درصد آب عسل با توجه به شرایط آب‌وهوایی منطقه استقرار کندوها، می‌تواند تا حدود ۲۵ نیز بالا رود.
به این ترتیب از لحظه شهد آوری تا تولید عسل، دو مرحله انجام می‌گیرد. مرحله اول زنبوران هم به‌طور فعال هم به
مالتودکسترین
توضیحات
مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که به عنوان افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. مالتودکسترین از نشاسته توسط هیدرولیز جزئی تولید می شود و معمولا به عنوان یک پودر خشک یافت می شود. این ماده به راحتی قابل هضم است، که به سرعت به عنوان گلوکز جذب می شود و به نسبت درجه پلیمریزاسیون مقدار شیرینی متفاوت دارد. معمولا برای تولید نوشابه و آب نبات استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان یک افزودنی در انواع دیگر غذاهای ف
سرمها بر اساس ماده ی تشکیل دهنده به انواع زیر تقسیم می گردند:
۱-سرم نمکی :که شامل سرمهای زیر می باشد
الف ) نرمال سالین یا نمکی ساده N.S   ۰۹/۰%
ب )صورتی رنگ، ۴۵/۰% یاسی رنگ هاف سالین –سدیم کلراید
۲ – رینگر زرد رنگ
۳ – رینگر لاکتات
۴ – سرم قندی یا دکستروز : شامل انواع ۵%آبی رنگ -۱۰% قهوه ای رنگ- ۲۰% -۵۰% می باشد.
۵ – سرم قندی – نمکی : این سرم به دو نوع زیر تقسیم می شود
الف ) ۳/۲ – ۳/۱ که شامل ۳/۱ نمک و ۳/۲ قند می باشد ( دکستروز ۳.۳۳ % و سدیم کلراید۹%) قرمز رن
ترکیبات عسل 
 
 
عسل‌های دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئین‌ها، پیک مان‌ها، مواد معطر و خوشبوکننده وهم‌چنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) تنظیم ها(مانند دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و هم‌چنین حاوی ویتامین‌ها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره می‌باشند.
میزان
خواص عسل برای ورزشکاران تاثیر بر عملکرد آنها
آیا
درباره خواص عسل و فواید مصرف عسل برای ورزشکاران اطلاعات دارید؟ زمانی
عسل به عنوان کربوهیدراتی ساده در کنار شکر قرار می‌گرفت، کربوهیدرات
ساده‌ای که کالری خالی به شمار می‌رفت و باعث واکنش‌های زنجیره‌ای منجر به
هیپوگلیسمی می‌شد: کربوهیدرات‌هایی که به سرعت هضم می‌شوند قند خون را به
سرعت افزایش می‌دهند، چنین افزایشی در سطح قند خون باعث می‌شود لوزالمعده
در تلاش برای بازگرداندن قند خو
قبل افطار رفتم بوفه و یه سری خرت و پرت و به طور خاص یه پفک بزرگ خریدم تا امشبو به یاد جوونیامون سر کنیم. با کلی استرس پفکو زیر چادرم قایم کردم که آبروم جلوی همکارا نره تا بالاخره رسیدم پاویون. زهرا که اومد و پفکو دید گل از گلش شکفت. گفتم باورت میشه ۴ ساله پفک نخوردم؟ گفت منم. گفتم با پفک افطار کنیم دیوونه؟ گفت آره دیوونه! گفتم البته خیلی ام عاقلانه س. حضرت علی هم با نمک افطاری می کردن. دو تایی زدیم زیر خنده و بلند گفتم قربه الی الله و در پفکو وا کرد
 مالتیتول از مواد شیمیایی هیدروژناسیون مالتوز به دست می آید و خواص کاری مطلوبی را در طی ساخت شکلات نشان می دهد.
در طی قرن بیستم مصرف قند در جهان به سه برابر افزایش یافته است.
به عنوان مثال در کشور انگلیس مصرف سالیانه آن در حدود ۴۰ کیلوگرم میباشد.
قند یک کالا نسبتاً ارزان محسوب میگردد و تفاوت زیادی بین دریافتی توسط فقرا و ثروتمندان وجود ندارد.
به قند به عنوان عامل برخی از بیماریهای شایع در کشورهایی که مصرف قند در آنها بالاست، اشاره شده است.
ب
عسل یک واژه عربی است همانند هزاران کلمه راه یافته به زبان فارسی .
اسم عسل در زبان فارسی انگَبین یا اَنگُوین است عسل ماده ای شیرین و گران رو است
که گاه در گونه های خاصی از آن به صورت تلخ نیز موجود است عسل به طور کلی یک ترکیب
محلول درآب است که بسیار غلیظ بوده و دارای قند ها انزیم ها و مواد معدنی مختلفی
است. این ماده جادویی در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالا ترین رتبه را دارد. عسل
به دلیل مقدار بسیار اندک آب به سختی فاسد می شود و به همین دلیل نگهد
انواع قند، تاریخچه و فرایند تولید آن
تهیه شکر جامد در شمال هندوستان، ۳۰۰ سال پس از میلاد مسیح رواج یافته و شکری که از این طریق بدست می آید Cuda یا Cur نامیده می شود. شکر Cuda ، شکر تصفیه نشده ای است که بعدها توانستند آن را تصفیه کرده و قند سفید تولید نمایند.
تاریخچه صنعت قند در ایران
ایرانیان در زمان ساسانیان توانستند طبق طرق فنی از نیشکر، قند و شکر استخراج و آن را تصفیه نمایند. قند سازی از نیشکر تا قرن چهارم هجری در خوزستان رایج بوده است اما زراعت ن
انواع قند، تاریخچه و فرایند تولید آن
تهیه شکر جامد در شمال هندوستان، ۳۰۰ سال پس از میلاد مسیح رواج یافته و شکری که از این طریق بدست می آید Cuda یا Cur نامیده می شود. شکر Cuda ، شکر تصفیه نشده ای است که بعدها توانستند آن را تصفیه کرده و قند سفید تولید نمایند.
تاریخچه صنعت قند در ایران
ایرانیان در زمان ساسانیان توانستند طبق طرق فنی از نیشکر، قند و شکر استخراج و آن را تصفیه نمایند. قند سازی از نیشکر تا قرن چهارم هجری در خوزستان رایج بوده است اما زراعت ن
 
1- حساسیت مثالی کامل از اینکه دارچین چگونه می تواند به حساسیت ها کمک کند در یک مطالعه ی مصری دیده می شود که حاکی بر این است که دارچین توانایی بالایی در کنترل مایت های (هیره، موجودات میکروسکوپی از خانواده عنکبوتیان) حساسیت زا دارد. این موجودات حساسیت زا به مشکلی جهانی تبدیل شده اند و کالج کشاورزی، خوراک و محیطِ دانشگاه کِنتاکی، ادعا دارد که حداقل 45% جوانان مبتلا به آسم به مایت های موجود در گرد و خاک خانگی حساسیت دارند. محققان مصری تاثیر عصاره
دانلود مقالات ISI درباره پلی (لاکتیک اسید) + ترجمه فارسی Poly Lactic Acid
 
 پلی (لاکتیک اسید) یا اسید پلی‌لاکتیک یا پلی لاکتاید (پی ال ایPLA) نوعی پلی‌استر آلفاتیک ترموپلاستیک قابل تجزیه زیستی و فعال زیستی می‌باشد که از منابع تجدید پذیر مانند نشاسته ذرت (در ایالات متحده و کانادا) کاساوا ریشه‌های چیپس یا نشاسته (عمدتاً در آسیا) یا نیشکر (در بقیه جهان) به دست می‌آید. در سال ۲۰۱۰ پی ال ای بیشترین حجم مصرف نسبت به گونه‌های دیگر بیوپلاستیک را در جهان به خو
۱- حساسیت
مثالی کامل از اینکه دارچین چگونه می تواند به حساسیت
ها کمک کند در یک مطالعه ی مصری دیده می شود که حاکی بر این است که دارچین
توانایی بالایی در کنترل مایت های (هیره، موجودات میکروسکوپی از خانواده
عنکبوتیان) حساسیت زا دارد. این موجودات حساسیت زا به مشکلی جهانی تبدیل
شده اند و کالج کشاورزی، خوراک و محیطِ دانشگاه کِنتاکی، ادعا دارد که
حداقل ۴۵٪ جوانان مبتلا به آسم به مایت های موجود در گرد و خاک خانگی
حساسیت دارند.
محققان
مصری تاثیر ع
 
مکمل گینر
گینر یکی از محبوب ترین و رایج ترین مکمل های بدنسازی محسوب می شود که تقریبا تمامی ورزشکاران در برنامه روزانه خود استفاده می کنند. در این مقاله سعی کرده ایم برای شما توضیح دهیم که مکمل گینر چیست و چه مزایایی دارد. با کیمیا مکمل همراه باشید!گینر چیست ؟
مکمل گینر مکملی با کالری بالا است که حاوی انواع پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات ، مواد معدنی و آمینو اسیدها می باشد. مقدار پروتئین موجود در گینرها کمتر از پروتئین وی است ، اما مقدار کربوهی
اصول پیشگیری از بیماری ها
در این مطلب به اصول پیشگیری از بیماری ها خواهیم پرداخت .
هفت اصل برای پیشگیری از بیماری ها وحفظ سلامتی
۱ . تا زمانی که گرسنه نشده اید ، غذا میل نکنید ؛
۲ . دو لقمه قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید ؛
۳ . شب هنگاه خواب ، اجابت مزاج کنید ؛
۴ . هنگام بیماری که بی اشتها شده اید ، هیچ نوع غذایی را میل نکنید ؛
۵ . هنگام بیماری ، هر غذایی را که هوس کردید ، عکس آن را میل کنید ؛
۶ . هنگامی که از نشاط خوبی برخوردارید ، هر نوع غذایی را که ه
انواع قند، تاریخچه و فرایند تولید آن
تهیه شکر جامد در شمال هندوستان، ۳۰۰ سال پس از میلاد مسیح رواج یافته و شکری که از این طریق بدست می آید Cuda یا Cur نامیده می شود. شکر Cuda ، شکر تصفیه نشده ای است که بعدها توانستند آن را تصفیه کرده و قند سفید تولید نمایند.
تاریخچه صنعت قند در ایران
ایرانیان در زمان ساسانیان توانستند طبق طرق فنی از نیشکر، قند و شکر استخراج و آن را تصفیه نمایند. قند سازی از نیشکر تا قرن چهارم هجری در خوزستان رایج بوده است اما زراعت ن
از مزایای سلامتی هویج می توان به کاهش کلسترول ، خطر کمتر حملات قلبی ، بهبود بینایی و کاهش علائم پیری زودرس اشاره کرد. علاوه بر این ، هویج توانایی بهبود پوست ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، بهینه سازی هضم ، محافظت از سلامت قلب و عروق ، سم زدایی از بدن و تقویت سلامت دهان و دندان را به روش های مختلفی دارد. آنها همچنین هجوم خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کنند.
هویج چیست؟هویج (Daucus carota L) یکی از پرمصرف ترین و مهم ترین سبزیجات ریشه ای در جهان است
گرده زنبور عسل
اصطلاحات « گرده گیاه» و « گرده زنبور عسل » یکی نیستند .
گرده گیاه توسط گیاه نر یا اندام نر یک گیاه تولید می شود ،
در حالی که گرده زنبور عسل ، گرده گیاهی تغییر ماهیت یافته توسط زنبور عسل است .
گرده گیاهان ، اجرامی بسیار ریز و میکروسکوپی هستند
که به عنوان عناصر بارور کننده نر در بساک گیاهان گلدار تولید می شود .
گرده ی بسیاری از گیاهان ، به ویژه گرده های سبک که توسط باد حمل می شوند
عامل ایجاد حساسیت در برخی انسان ها هستند .
به طور مثال
وجود دستگاه سانترال در هر شرکتی جزء الزامی شده به طوری که نبود آن اغتشاشاتی را با خود به همراه دارد که این سوال در ذهن پدیدار میشود که ساختار سارمان ها در نبود این مرکز تلفن فوق هوشمند و کار آمد چگونه بود؟ پاسخ به این سوال بسیار سخت است و می توان گفت شاید نتوان به آن پاسخ داد گروه فنی مهندسی ارتباط به عنوان نمایندگی تلفن سانترال و تجهیزات ارتباطی پاناسونیک در نظر دارد تا با انتشار مقالاتی آموزشی،استفاده از این سیستم را تعالی بخشد در مقال
وجود دستگاه سانترال در هر شرکتی جزء الزامی شده به طوری که نبود آن اغتشاشاتی را با خود به همراه دارد که این سوال در ذهن پدیدار میشود که ساختار سارمان ها در نبود این مرکز تلفن فوق هوشمند و کار آمد چگونه بود؟ پاسخ به این سوال بسیار سخت است و می توان گفت شاید نتوان به آن پاسخ داد گروه فنی مهندسی ارتباط به عنوان نمایندگی تلفن سانترال و تجهیزات ارتباطی پاناسونیک در نظر دارد تا با انتشار مقالاتی آموزشی،استفاده از این سیستم را تعالی بخشد در مقال

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها