نتایج جستجو برای عبارت :

خورشت آلو با گوشت

طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خصو
 
طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خص
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
خورشت قیمه از خورشت های محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف آن را به شکل‌های گوناگونی تهیه می‌کنند. (قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و...)، اما قیمه اصلی همان خورشتی است که از لپه، گوشت، لیمو عمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است.

ادامه مطلب
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه و خوشرنگ :
۱- برای اینکه گردو بیشتر روغن بدهد آن را با آسیاب خوب خرد کنید یا با چرخ گوشت آن‌ها را چرخ کنید.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می‌شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی‌دهد.

ادامه مطلب
وش تهیه خورشت کرفس با طرز تهیه خورشت کنگر و ریواس مشابه می باشد و هر کدام از این خورشت ها طعم و خواص بی نظیری دارند.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
کرفس: ۳ ساقه
روغن: ۱۰۰ گرم
پیاز: بزرگ یک عدد
آبلیمو: نصف فنجان
نعناع و جعفری: نیم کیلو
نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
 
ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
✅ مواد لازم :روغن شحم 2 قاشق غذاخوریگوشت خورشتی گوسفند 450 گرمپیاز خرد شده 1 عددسیر 4 حبهفلفل قرمز تازه 1 عددچوب دارچین 1 عددآویشن 1 نصف قاشق چایخوریزیره نصف قاشق چایخورینمک و فلفل به میزان دلخواهرب انار 1/2 فنجانعسل سه قاشق غذاخوریسرکه انگور 1 قاشق غذاخوریآلوبخارا تازه 1 فنجانریحان تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)✍️ طرز تهیه:ابتدا گوشت را خوب بشویید تا خون آبه ی آن خارج شود بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس پیاز خر
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود. این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها معمولا با برنج سرو می‌شود. پخت این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها نیازمند اطلاع داشتن از فوت و فن‌های آن است که در ادامه به صورت مفصل به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.
 
 
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق
 
خورشت هویج نام یک غذای ایرانی شامل مرغ یا گوشت ، هویج و آلو بُخارا است. خورشت هویج یکی از بهترین خورشت‌های ایرانی است و طرفداران زیادی در اقصی نقاط دنیا دارد.
مواد لازم
300 گرم گوشت گوسفندی خورشتی
500 گرم هویج
3 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
زعفران به مقدار لازم
آبلیمو و شکر به مقدار لازم
1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
دستور العمل‌
هویج‌ها را نگینی ریز خرد کنید.
گوشت را با کمی روغن سرخ کنید، فلفل و زردچوبه را
مواد لازم برای خورشت فسنجانمغز گردو ی آسیاب شده 500 گرمگوشت مرغ تکه شده به تعداد افرادرب انار 1 پیمانه معادل 300 گرمشکر 3 تا 4 قاشق غذا خوریآب لیمو 3 ق غفلفل1 قاشق مربا خورینمک 1 قاشق مربا خوریرب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صافپیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
 
 
فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر می‌روند.
مواد لازم
1 کیلوگرم کنگر
500 گرم گوشت ماهیچه
2 عدد پیاز
500 گرم نعناع و جعفری
نمک و فلفل به مقدار لازم
4 قاشق سوپخوری آبلیمو
 روغن مایع به مقدار لازم
دستور العمل‌
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم. کمی زردچوبه می‌ریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.
تیغ‌های کنگر
 
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
750 گرم سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
به مقدار کافی نمک و فلفل
1 قاشق مرباخوری ادویه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم، بعد لپه را به دقت ت
 
خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم
500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
1 کیلوگرم اسفناج
250 گرم آلو
روغن
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
آبغوره یا آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه خورشت آلو اسفن
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه  فرنگی  به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط
 
 
ادامه مطلب
خورشت آلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ملس و مطبوعی دارد.
خورشت آلو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه است که هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. در تهیه خورشت آلو از انواع ادویه ها و سبزیجات معطر استفاده شده و به همین دلیل این خورشت عطر و بوی خوبی دارد.
برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو با گوشت، با مجله دلتا همراه شوید.
مواد لازم :
گوشت خورشتی: 450 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 4 حبه
آویشن تازه: یک قاشق چای‌خوری
برگ بو: یک عدد
پودر پاپریکا: یک قا
خورشت قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که معمولاً پای ثابت سفره ما ایرانی‌ها است و بیشترین محبوبیت را در میان غذا‌های نذری دارد. این خورشت اصیل به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی طبخ می‌شود.
خورشت قیمه را می‌توانید با سیب زمینی، بادمجان، آلو و به صورت مخلوط با پلو سرو کنید همچنین می‌توانید با گوشت مرغ یا گوشت قرمز بپزید البته خورشت قیمه با گوشت قرمز مرسوم‌تر است.
مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه برای ۴ نفرگوشت ر
 
خورشت بادمجان و خورشت قرمه سبزی دو غذای ایرانی محبوب هستند که رقابت تنگاتنگی برای کسب بهترین غذای ایرانی را دارند!
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران یا 750 گرم گوشت با استخوان
8 تا 10 عدد بادمجان متوسط قلمی
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری آبلیمو
روغن
نمک، فلفل و زردچوبه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می‌گذاریم کاملا بپزد.
سپس کمی نمک و فلف
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.


خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب و
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
 
خورشت بامیه یک غذای سنتی در منطقه خاورمیانه و دریای مدیترانه است که معمولا برای تهیه آن از گوشت گوسفندی، بامیه و گوجه فرنگی، فلفل و پیاز استفاده می‌شود.
مواد لازم
500 گرم گوشت ماهیچه یا 750 گرم گوشت با استخوان
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
750 گرم بامیه
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل و زرد چوبه
دستور العمل‌
گوشته را تکه‌تکه خرد می‌کنیم و سپس می‌شوییم و با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه‌ای می‌ریزیم و در ظرف را می‌بندیم و قابلمه را روی
هر کدام از شهرهای ایران غذاهای محلی مخصوص خود را دارند. خورشت لوبیا سفید غذایی خوشمزه و متعلق به ارومیه است.
  
خورشت لوبیا سفید یکی از غذاهای محلی ارومیه است که در بیشتر مهمانی ها و مراسم های رسمی  سرو می‌شود. اصل این خورشت با گوشت قرمز است، ولی می‌توان آن را با مرغ هم  طبخ کرد. خورشت لوبیا سفید مانند دیگر خورشت های ایرانی باید خوب پخته شود  تا جا بیفتد.
مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300 گرم
لوبیا سفید: یک و نیم پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک ق
 
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر


ادامه مطلب
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط

 
ادامه مطلب
در این بخش قصد داریم طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی  را به شما آموزش دهیم. اگر تمایل دارید می‌توانید این غذا را با مرغ تهیه کنید که در ادامه دستور آن را برایتان قرار دادیم.
 
مواد لازم
۵۰۰ گرم گردو
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵ قاشق غذاخوری رب انار
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
نمک و فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
۱/۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده
 
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قل قلی
پیاز
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
 
خورشت فسنجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت درست می‌شود.
مواد لازم
1 عدد مرغ
500 گرم گردو چرخ کرده
4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
5 قاشق سوپخوری رب انار
شکر
نمک، زردچوبه، زعفران
دستور العمل‌
ابتدا مرغ را با پیاز و دو سه لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم نیم پز شود. در مرحله بعد گردوی چرخ کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم.
سپس آب انار یا رب انار را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورشت آهسته بجوش
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.

ادامه مطلب
گوشت خورشتی :400 گرمساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگپیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگنعناع و جعفری :400 گرمآبغوره :نصف لیوانزرد چوبه :1 قاشق مربا خورینمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواهآب  :2 لیترمواد لازم خورشت کرفس
مواد لازم خورش کرفس
ادامه مطلب
به نظر من این دیگر سوال ندارد که آیا شما قورمه سبزی را دوست دارید؟ خب جواب معلوم است، اصلا مگر کسی در جهان پیدا می شود که قورمه سبزی را دوست نداشته باشد؟ که البته اگر هم باشد، با کمال احترام کمی در انتخاب غذاهای مورد علاقه اش بی سلیقگی کرده است! قورمه سبزی، این خورشت بسیار خوشمزه ایرانی، یکی از شناخته شده ترین غذاهای اصیل ایرانی است که در دنیا نیز شهرت بسیاری کسب کرده است.
 
خورش یا خورشت در آشپزی ما ایرانی ها دارای اهمیت فراوانی می باشد. این ن
خورشت هویج یکی از غذاهای خوش‌مزه و اصیل تبریز است. برخلاف آنچه تصور می‌شود، این خورشت شیرین نیست و به دلیل داشتن آلو، طعمی ملس دارد. 
یکی از غذاهای خوش‌مزه در فصل تابستان، خورشت هویج است. این خورشت از غذاهای سنتی تبریز است و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ می‌توان آن را درست کرد.
با رنگ و لعابی که خورشت هویج دارد، غذایی دل‌خواه برای کودکان نیز هست. این خورشت که سرشار از ویتامین است، برای دوستان گیاه‌خوار، بدون گوشت هم قابل طبخ است.
مواد لازم:
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

ادامه مطلب
 
فصل بهار با خودش میوه‌های نوبرانه می‌آورد. نوبرانه‌هایی که شکل اولیه و نرسیده میوه‌های دیگر هستند و در همان حالت نرسیده و کال خود خاطرخواهان زیادی دارند. تا جایی که باید قیمت‌های بالایی برای چشیدن طعم آنها پرداخت کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت چغاله بادام را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران و بدون استخوان
500 گرم چغاله بادام ریز
500 گرم نعنا و جعفری
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
150 گرم روغن
½ استکان آبلیم
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
 
مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک و
خورشت قیمه بادمجونتقدیم به همه شما عزیزان.برای ۵ نفر:روغن: ۵ قاشق غذاخوریپیاز: ۲ عددسیر: ۴ حبهگوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرملپه: ۵ قاشق غذاخوریگوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خوردهبادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد زعفران دم شده (برای لپه)زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوریفلفل‌سیاه: ۱/۳ قاشق‌چای‌خوریدارچین: نصف قاشق چای‌خورینمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری.لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حر
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
طرز تهیه خورشت ماست دستور پخت خورشت ماست با گوشت و مرغ به صورت خوشمزه و مجلسی خورشت ماست یک دسر و پیش غذای خوشمزه وسنتی است و جزو غذاهای اصیل و محلی اصفهان می باشد. خورشت ماست با اینکه نوعی غذا محسوب می شود اما آن را به عنوان پیش غذا یا دسر در مهمانی ها سرو می کنند. خورشت ماست علاوه بر اصفهان هم اکنون در بیشتر شهرهای شمالی به عنوان دسر برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. طرز تهیه این خورش بسیار آسان می باشد و شما می توانید خورشت ماست را ب
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود
 

ادامه مطلب
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود

ادامه مطلب
برای آشنایی با انواع خورشت ایرانی با مجله دلتا همراه باشید.
  
خورشت غذای صد در صد ایرانی است که  انواع گوناگونی دارد و به شیوه های مختلف طبخ می‌شود. هر کجا نام آشپزی  ایرانی باشد، یکی از غذاهایی که در ذهن متبادر می‌شود، خورشت است. خورشت به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزی های  سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً با انواع گوشت سفید و قرمز پخته و  با مقدار کمی آب‌ سرو می‌شوند.
در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌ و
مواد لازم:
گردو :۲۰۰ گرم تا ۱۵۰ گرم هم میشهگوشت چرخ کرده :۳۰۰ گرمپیاز: ۱ عدددارچین :۱یا ۲قاشق چایخوریرب انار : ۳ قاشق غذاخوریشکر: ۲ قاشق غذاخوری (بستگى به ذائقه ى شما داره شیرین و ملس بودن)نمک و زردچوبه و زعفران :به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت فسنجان :
پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، زردچوبه مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن داغ شده سرخ نمائید و کنار بگذارید. گرد
 
قرمه سبزی مشهورترین خورشت ایرانی است که برای تهیه آن از انواع سبزی‌های معطر مانند: جعفری، پیازچه، گشنیز و شنبلیله استفاده می‌شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم سبزی (تره، جعفری، کمی شنبلیله)
500 گرم گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان و یا 750 گرم با استخوان
100 گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
3 عدد لیمو عمانی
3 قاشق سوپ خوری پیاز سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را تکه تکه می‌کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا، لیمو عمانی و 3 یا 4
قُرمه‌سبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشت‌های ایرانیان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است که معمولاً با برنج سِرو می‌شود. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک ی
 
مواد لازم ‎من برای هر نفر چهار تکه گوشت میزارم ‎این اندازه برای پنج نفره ‎گوشت حدود ۱۵ الی بیست تکه ‎لپه یک لیوان کمی کمتر دوست دارید لپه بیشتر باشه یک لیوان  پنج الی شش عدد  لیمو عمانی‎رب یک قاشق سر پر ‎پیاز نسبتا بزرگ وریز خرد شده یک عدد ‎روغن چند قاشق ‎آب ونمک وفلفل وکمی زردچوبه به مقدار لازم
 
دستور تهیه : ‎پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه گوشت رواضافه میکنیم(شسته وبزارید آبش بره)وخوب با هم سرخ میکنیم زردچوبه میزنیم وتفت می
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر مفید می‌باشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند.
 
کرفس از معدود گیاهانی است که می‌توان آن را هم‌زمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با رو
چاره شور شدن غذا چیست؟
برای از بین بردن شوری غذا با توجه به نوع غذای خود یکی را راه حل زیر را انتخاب کنید.
۱- یک قاشق نوشابه داخل غذا بریزید.
۲- یا برای رفع شوری غذا از سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بکنید به چند تیکه بزرگ برش بزنید و داخل خورشت بندازید و بعد از حدود نیم ساعت آنها را از خورشت خارج کنید.
۳- همچنین می‌توانید مقداری خمیر با آرد گندم درست کنید. آن را به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید و داخل خورشت خود بیندازید. و بعد
پیاز متوسط   ۳ عدد
لپه۱   نصف لیوان
گوشت (چرخ کرده یا خورشتی)
رب گوجه
سیب‌زمینی سرخ شده
اگه گوشت چرخ کرده‌ست که با پیاز تفت میدیم، اگه نه در قابلمه‌ای جدا گانه با کمی روغن و کمی آب گوشت رو تفت میدیم تا کاملا سرخ بشه.
پیاز رو خورد میکنیم و توی تابه میریزیم. اول بدون روغن تفت میدیم تا آب پیاز گرفته بشه. بعد روغن و زردچوبه اضافه میکنیم. و پیاز رو طوری سرخ میکنیم که طلایی مایل به مشکی بشه! ۳
وقتی پیاز سرخ شد لپه رو اضافه میکنیم و کاملا سرخش میکنیم.
قیمه کوفته
گوشت...... سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم 
لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده 
ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ ب
هوالرئوف الرحیم
یه روزایی از خودم خیلی راضیم.
مثل امروز.
روز سوم جدول جوایز بود. روز دوم یه روز کاملا موفق بود که جایزه ش رفتن پیش خاله و مامان جونش بود.
صبحانه رو خوردم و بند و بساط خورشت کرفس رو به خواست رضوان، فراهم کردم و لحظه ی آخر، وقتی گوشت و نعناع و جعفری رو تفت داده بودم و رسما دیگه داشت خورشت کرفس شکل می گرفت، دیدم کرفس ندارم.
بابا پیشم بود ولی به بابا نگفتم. خودم لباس پوشیدم که با فسقلک برم، رضوان هم دلش خواست بیاد و سه تایی رفتیم کرفس
گوشت گوساله طبعش سرد است و با طبع بچه‌ها سازگار نیست!
 
به بچه‌ها حتما گوشت گوسفند بدهید (طبع گرم) و کمک می‌کند وزن بگیرند و بنیه بدنی‌شان را تقویت می‌کند.
 
گوشت گوسفند ضد اوتیسم و ضدکم‌خونی است و خیلی زود هضم است.
 
گوشت گوسفند و بلدرچین از چاق کننده ترین نوع گوشت هستند. ضمنا ویتامینهای گروهB و ریزمغذی‌ها هنگام پختن از بافت گوشت خارج و کف می‌کنند و نباید آنرا دور ریخت.
​​​
 
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
طرز تهیه خورشت بامیه
 
خورش بامیه یکی از انواع خورش‌ها در آشپزی
ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه
دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می‌شود. اما خورش بامیه جنوبی از
نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
م
کله گنجشکی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار ساده تهیه می‌شود.
کله گنجشکی غذای خوشمزه ای است که هم نوعی خوراک و هم نوعی خورشت به حساب می‌آید. کله گنجشکی از قدیم در بین ایرانیان رایج بوده و در وعده ناهار یا شام مصرف می‌شده است. این غذا را هم با برنج و هم با نان می‌توان سرو کرد.
برای آشنایی با طرز تهیه کله گنجشکی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 2 عدد
تخم مرغ: یک عدد
سیب زمینی: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخو
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود.
ادامه مطلب
خورشت کاری با مرغ یکی از خورشت‌های خوش‌مزه و پرطرفدار هندی است که با ادویه کاری درست می‌شود.
  
خورشت کاری با مرغ، غذای تند هندی است و اگر علاقه‌مند به غذاهای تند هستید، پیشنهاد می‌شود حتماً این خورشت متفاوت را امتحان کنید.
خورشت کاری با مواد متنوعی تهیه می‌شود و  در صورت تمایل می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای، قارچ و … هم در پخت این غذا  استفاده کنید. برای ادویه هم دست شما باز است و می‌توانید از انواع ادویه  برای خوش‌مزه‌تر شدن این خورشت ا
طرز تهیه فسنجان با مرغ
بخش کدبانو نیکی دیلی : طرز تهیه خورشت فسنجان به دو روش خانگی و مجلسی با طعمی بی نظیر به همراه مواد لازم بیان میشود..
طرز تهیه فسنجان مجلسی و جا افتاده با مرغ
خورشت فسنجان :
خورشت
فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورشت های ایرانی است که
طرفداران زیادی دارد و روش های طبخ بسیار متنوعی دارد و یکی از گران قیمت
ترین خورشت های ایرانی محسوب میشود.خورشت فسنجان را میتوان با گوشت قلقلی،
اردک، بوقلمون و مرغ طبخ کرد.این خور
خورشت کنگر یکی از خورشت‌های سنتی ایرانی است که به‌عنوان یک خورشت فصلی شناخته می‌شود.



خورشت کنگر علاوه بر طعم و عطر خوبی که دارد، برای بدن هم مفید است. کنگر خواص ارزشمندی مانند تقویت قلب، اشتهاآوری، تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم آسان غذا دارد.
خورشت کنگر به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی می‌توان آن را با گوشت مرغ یا بوقلمون هم تهیه کرد. البته  این خورشت خوش‌مزه را می‌توان بدون گوشت و به‌صورت کاملاً گیاهی هم درست کرد.
مواد
خواص گوشت را میتوان در چندین مقاله جای داد اما ما در این مطلب به انواع مهمترین آنها میپردازیم
گوشت حاوی پروتئین آب چربی و کربوهیدرات و سایر مواد مغذی است
گوشت قرمز در جلوگیری از کم خونی تاثیر زیادی دارد همچنین در تقویت عظلات و کسب انرژی نقش بسزایی دارد
عدم مصرف گوشت در مشکلاتی مانند ریزش مو و پیری زودرس نقش دارد
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
خورش
قورمه سبزی را می توان محبوب ترین خورش در میان ایرانیان به شمار آورد ،
این خورش خوشمزه از گوشت خورشتی ، لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی ، سبزی مخصوص
خورش ، لیمو عمانی به همراه چاشنی ها و ادویه های مخصوص قورمه سبزی تهیه می
شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی اصیل ایرانی
می توانید برای ۵ نفر خورش قورمه سبزی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری خورش قورمه سبزی تهیه کنید می
طرز تهیه خورشت کرفس
اگر از علاقه مندان به غذاهای اصیل و سنتی هستید و می خواهید یک غذای خوشمزه و سنتی تهیه کنید ما یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای شما داریم.
خورشت کرفس یک غذای سنتی و اصیل است که در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان ارائه می کنیم. پخت این غذا زیاد سخت نیست فقط کافی است
مطابق دستور زیر عمل کنید.

ادامه مطلب
دانلود آهنگ جدید بهرام به نام گوشت
دانلود آهنگ جدید بهرام به نام گوشت,دانلود آهنگ گوشت بهرام,تفسیر آهنگ گوشت بهرام,دانلود تک آهنگ جدید بهرام به نام گوشت,دانلود رایگان اهنگ گوشت بهرام,تفسیر کاور اهنگ گوشت بهرام,New Sing Bahram Called Gosht, دانلود آهنگ گوشت بهرام,تکست آهنگ گوشت بهرام, تک آهنگ گوشت بهرام, بهرام گوشت, گوشت بهرام, تفسیر آهنگ جدید بهرام 
خورشت آلو اسفناج 
خورشت واقعا لذیذ و آسون اول یه پیاز نگینی تفت بدید بعد سینه یا ران مرغ بهش اضافه کنید با نمک فلفل و زردچوبه و زعفران تفت بدید و آب بریزید بپزه.بعد که پخت از آب مرغ جدا کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.یک تا دو دسته اسفناج رو درشت خرد کنید و تفت بدید فلفل و زرچوبه و کمی نمک اضافه کنید بذارید کامل آبش تبخیر بشه حدود بیست عدد آلو بخارا و دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره اضافه کنید و تفت بدید به آب مرغ اضافه کرده بذاری
پیراشکی گوشتمواد لازم برای پیراشکی گوشت با سیب زمینی
پیراشکی گوشت معمولا به عنوان فینگرد فود هم شناخته می شود و از جمله غذاهای غیر ایرانی پر طرفدار می باشد که معمولا در مهمانی ها سرو می شود ، پیراشکی گوشت با ترکیب گوشت و انواع سبزیجات و صیفی جات درست می شود.
مواد لازم برای پیراشکی گوشت

سیب زمینی آب پز:سه عدد
نمک و فلفل سیاه :کمی
گوشت چرخ کرده :250 گرم
پیاز:یک عدد
روغن و زرد چوبه: به مقدار لازم
تخم مرغ:یک عدد
کره:50 گرم
آرد سوخاری :مقداری

پ
کدو سبز سرشار از خواص مختلفه و خیلی خوبه که بیشتر توی غذاهامون ازش استفاده کنیم. یکی از غذاهای خوشمزه ای هم که میشه با کدو درست کرد، خورشت کدو هستش که نحوه طبخش تقریبا شبیه خورشت بادمجونه البته با این تفاوت که کدو برای سرخ شدن به اندازه بادمجون روغن به خودش نمیکشه و خیالمون از جهت زیادی چرب و چیلی بودنش راحته و اینم بگم که مطمئن باشین تو طعم و مزه از خورشت بادمجون چیزی کم نداره.

ادامه مطلب
رنگ گوشت باید به رنگ قرمز روشن باشد و نباید تیره باشد . 
سطح خارجی گوشت نباید لزج و چسبناک باشد و نباید سطح گوشت چروکیده و خشک باشد .
هیچ گونه بوی نامطبوعی نباید از گوشت به مشام برسد و وجود بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقی است.
گوشت باید عاری از خون مردگی ، قارچ زدگی و کبودی باشد و ذرات خارجی مشکوک نباید بر روی گوشت دیده شود .
چربی گوشت نباید سفت و زرد رنگ باشد .
گوشت قرمز منجمد در بسته بندی های سالم ، بدون عیب و پارگی و دا
این غذای شمالی که گاهی با خورش بادمجان اشتباه گرفته می‌شود، غذایی است خوش‌طعم که به دلیل همراه شدن بادمجان با گوشت مرغ سرخ‌شده، کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد اما پخت این غذا نیز مانند سایر غذاهای ایرانی، ریزه‌کاری‌هایی دارد.

مـواد لازم برای خورشت غوره مسمای شمالی:

مرغ: 500 گرم 900 کیلوکالری
بادمجان متوسط: 6 عدد 75 کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط: 3 عدد 50 کیلوکالری
پیاز متوسط: یک عدد 15 کیلوکالری
روغن: 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
غوره: یک لیوان 0 کی
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
طرز تهیه خورشت کرفس
 
خورش کرفس
یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که از گوشت خرد شده ران گوسفند یا
گوساله، کرفس، نعنا و جعفری تهیه می‌شود. برای جا افتادن خورش کرفس زمان
نسبتآ زیادی لازم استخورشت کرفس رو خیلی ها ممکنه دوست نداشته باشند و یا
از تصور مزه اش تاحالا امتحان نکرده باشن. ولی حقیقت اینه که این خورشت اگر
درست طبخ بشه طعم بسیار خوبی داره. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره راز خوشمزه شدن و طرز تهیه خورشت کرفس دونفره خوشمزه با
باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالی‌پلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشن‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره می‌آورند و به آن باقالی‌پلو با گوشت می‌گویند؛ باقالی‌پلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکه‌های گوشت شکل خود را ازدست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل می‌کنند. 

ادامه مطلب
رنگ گوشت باید قرمز باشد و نباید قهوه ای و تیره باشد . 
سطح خارجی گوشت نباید لزج و چسبناک باشد و همچنین گوشت نباید چروک و خشک باشد . 
اگر گوشت دارای بوی غیر مطبوعی باشد دلیل بر فاسد شدن گوشت است .
گوشت باید عاری از هر گونه خون مردگی ، قارچ و کبودی باشد و نباید هیچ گونه ذرات خارجی مشکوک در گوشت دیده شود .
چربی گوشت باید به رنگ سفید باشد و باید بدون هیچگونه بو و قوام و رنگ غیرطبیعی باشد.
گوشت نباید در جلوی مغازه ها و در جلوی تابش نور آفتاب قرار داده شو
۱. با خواهرجان و مامی رفتیم سینما فیلم "جهان با من برقص" [دوسش داشتم .. در عین سادگی و شوخی شوخی راجع به همه چی صحبت کرد و فیلمی بود ک بعدش تورو ب فکر میبرد + جایی که فیلمو گرفتن قشنگ بود ولی چنتا صحنه داره خوب نیس بچه ها ببینن خشونت داره] 
۲. تن ماهی داشتم میدادم ب گربه های پارک مث این cat lady ـا شده بودم ک کلی گربه داشت دورم میچرخید .. گربه سیاهه ام هی میپرید هوا:دی
۳. املت گوشت چرخ کرده + خورشت قیمه ترش 
نگر گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ و خورش استفاده شده و حتی به صورت خام در سالاد نیز استفاده می‌کنند.خورشت کنگر یکی از پرخاصیت‌ترین غذاهای ایرانی است.
برگ‌های کنگر تیغ‌های ریز و تیز زیادی دارند و هنگام پاک‌کردن کنگر، باید حسابی مراقب دستان خود باشید و از دستکش استفاده کنید.
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد.
به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن کنگر منبع غنی پتاسیم است.
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
فینگر فود سمبوسه گوشت یکی از خوشمزه ترین فینکر فود ها مخصوصا برای کودکان می باشد و شامل نانی خوشمزه و گوشت می شود. برای انسان های سرد مزاج که نمی خواهند گوشت استفاده کنند می توان از مرغ در این فینگر فود استفاده کرد. حال وبلاگ ما قصد بر این دارد که یادگیری فینگر فود سمبوسه گوشت را برای شما پست کند. پس با ما همراه باشید!
ادامه مطلب
 
طرز تهیه ته چین گوشت
یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی که خیلی هم خوشمزه و خوش قیافه اس ته چین هست. غذایی باب دندان افراد خوش اشتها که هر کسی با توجه به طبع و سلیقه خودش می تونه ساختار جدیدی ازش بسازه و ازش لذت ببره. خیلی از ما حتماً ته چین گوشت رو امتحان کردیم و حتی طرز تهیه چندین نوع ته چین دیگه رو هم قبلاً با هم تجربه کردیم. امروز هم قراره با هم طرز تهیه یک نوع ته چین رو با هم ببینیم و یاد بگیریم به نام ته چین گوشت که خیلی راحت و بی دردسر هست و در ع
خورشت خلال تقریباً شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک سیاه استفاده می‌شود.



خورشت خلال، خورشت سنتی کرمانشاهی و یکی از خورشت های اصیل ایرانی است. مردم کرمانشاه در گذشته برای پذیرایی از مهمان، خورشت خلال را به‌عنوان یک خورشت رسمی تدارک می‌دیدند و این رسم هنوز هم ادامه دارد. این خورشت تقریباً شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک سیاه استفاده می‌شود. البته از نظر طعم و مزه چی
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
گوشت گوسفند به اندازه کافی حاوی منابعی چون؛ آهن، ویتامین B، کولین و سلنیوم است. وجود کولین و سلنیوم می تواند حملات منجر به سرطان ها را در بدن ما متوقف کند.
گوشت گوسفند حاوی ویتامین B12 است که این ویتامین برای سلامتی ما بسیار ضروری است.
جلوگیری از استرس و افسردگی از دیگر مزایای مصرف گوشت است.
گوشت یک منبع پروتئینی کامل است چون دارای تمام اسید آمینه‌های نیاز ما است که بدن شما نمی‌تواند آن را بسازد و باید از طریق تغذیه دریافت شوند.
مواد لازم:
گوشت خورشتی : 300گرم
کدو حلوایی :1کیلو
آلو بخارا :100گرم
پیاز متوسط :2عدد
رب گوجه :2قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
 زردچوبه :به میزان لازم
زعفران:یک قاشق سوپ خوری
 روغن مایع:مقداری برای سرخ کردن
دارچین :1 قاشق چایخوری سر پر

ادامه مطلب
خورشت قیمه از خورشت‌های قدیمی و سنتی ایرانی است که از قدیم‌ در مراسم‌های مذهبی به‌خصوص در ماه محرم و مهمانی‌ها پای ثابت سفرۀ ایرانی بوده است.


تقریباً تمام خانم‌های ایرانی طرز پخت خورشت قیمه را بلد هستند. اما این خورشت وقتی برای نذری پخته می‌شود، طعم خاصی به‌خود می‌گیرد. دانستن نکات طلایی و استفاده از ادویه‌های مخصوص و مناسب، این خورشت ایرانی را لذیذتر و خوش‌مزه‌تر می‌کند.
مواد لازم:
گوشت گوسفند یا گوساله: ۳۰۰ گرم
لپه: ۱۰۰ گرم
پیاز
فکر کنم اکثرمون از لذیذ بودن غذا‌های شمالی
شنیده باشیم و در صورتی که تستشون کرده باشیم صد در صد این گفته رو تصدیق
میکنیم. در مطلب امروز میخوام براتون طرز تهیه یه خورشت فوق العاده لذیذ
گیلانی رو بگم به اسم گمج کباب. مواد تشکیل دهنده گمج کباب تقریبا شبیه
کباب ترش گیلانی هستش، اما با کمی آب داخل ظرف‌های سفالی مخصوص که گمج نام
دارن پخته میشه. این مطلب رو ببینین تا هم با گمج آشنا بشین و هم طرز تهیه
گمج کباب رو یاد بگیرین.

مواد لازم برای تهیه گم
گوشت، گوشت گوسفند، از گوشت گاو، گوشت گوساله. بهترین گوشت گاو از ابتدای بلوغ، نژادهای گوشتی ویژه به دست می آید. گوشت گاو با کیفیت بالا دارای پایه ای است، مخمل نازک، نازک ریز ریز، رنگ قرمز روشن و مروارید. چربی صاف، خامه ای سفید و به خوبی توزیع شده است. گوشت گاو جوان نرم و قرمز است؛ گوشت گاو بالغ دارای استخوان های سخت سفید است. رطوبت و طعم گوشت گاو با پیری بهبود می یابد؛ در یک روش رایج لاشه حدودا دو هفته در حدود 36 درجه فارنهایت (2 درجه سانتیگراد) نگ

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها