نتایج جستجو برای عبارت :

خرید خلال شب یلدا 12 عددی

خورش خلال بادام کرمانشاهی
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.
ادامه مطلب
 
 
خلال شب یلدا 12 عددی یکی از بهترین لوازم تزیینی برای دیزاین انواع فینگر فودها در شب یلدا می باشد که زیبایی سفره ی یلدای شما را دو برابر خواهد کرد. سرو انواع فینگر فودها ، شیرینی ها با این خلال تزیین شما را منحصر به فرد برای شب یلدا خواهد کرد.
برچسب‌ها: خلال شب یلدا
مواد اولیه :برای 4 نفربرنج                                      4پیمانهمرغ                                      1قعطه (سینه)کشمش                                3قاشق سوپخوری (پلویی)زرشک                                   2قاشق سوپخوریخلال بادام                              2قاشق سوپخوریخلال پسته                             2قاشق سوپخوریپوست پرتقال                          3قاشق سوپخوری (خلال)پیاز                                      2عددزعفران                                   نصف قاشق چا
مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو
مرغ کامل :  1 عدد
پیاز :  2 عدد متوسط
زعفران :   1/3 ق چ
مغز گرد :  1/2 لیوان
خلال پسته :  1/2 لیوان 
خلال بادام:   1/2 لیوان
 خلال پوست پرتقال یا نارنج :   1/3 لیوان
 کشمش :  1 لیوان 
زرشک :  1 لیوان
زردچوبه :  1/2 ق چ
نمک :  به میزان لازم
شکر  در صورت نیاز:به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد اولیه :برای 4 نفربرنج                                      4پیمانهمرغ                                      1قعطه (سینه)کشمش                                3قاشق سوپخوری (پلویی)زرشک                                   2قاشق سوپخوریخلال بادام                              2قاشق سوپخوریخلال پسته                             2قاشق سوپخوریپوست پرتقال                          3قاشق سوپخوری (خلال)پیاز                                      2عددزعفران                                   نصف قاشق چا
 
قیمه نثار خوراکی اصالتاً قزوینی است. این خوراک با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیاز داغ تهیه می‌شود.
مواد لازم
500 گرم گوشت مغز ران
2 قاشق غذاخوری خلال پرتقال شیرین شده
6 پیمانه برنج
1 قاشق غذاخوری دارچین، هل و زیره
100 گرم کره
1 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری گلاب
2 قاشق غذاخوری خلال پسته
2 قاشق غذاخوری زرشک
2 قاشق غذاخوری خلال بادام
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
2 قا
مواد لازم :برای 4 نفر
خلال پسته و بادام:2قاشق سوپخوری/روغن:2قاشق سوپخوری/زرشک:2قاشق سوپخوری.
زعفران :به میزان لازم/رب گوجه فرنگی:1قاشق غذاخوری/گوشت قیمه ای خرد شده:1 پیمانه.
پیاز خرد شده:1قاشق سوپخوری/برنج دم کشیده:3 پیمانه/ادویه :به میزان لازم.
خلال پوست پرتقال:2قاشق سوپخوری.
طرز تهیه: 
گوشت را با روغن تفت میدهیم و سپس دو پیمانه اب به ان اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.
پیاز داغ،خلال بادام و پسته و پوست پرتقال،رب گوجه فرنگی ،زرشک و نمک را می افزای
مواد لازم:برای 4 نفر.
برنج:4 پیمانه/ران و سینه مرغ :800 گرم/روغن :4 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل: به میزان لازم/کشمش ریز پلوی:یک دوم پیمانه/خلال پرتقال یا نارنج:یک دوم پیمانه.
خلال پسته:1 بسته/خلال بادام: 1 بسته/زعفران :یک دوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
مرغ را بعد از پاک کردن و شستن با 1 قاشق کرفس،2 عدد هویج و 1 عدد پیاز
و کمی نمک اپز کرده و خرد می کنیم. خلال پوست پرتقال یا نارنج را تلخی گرفته
و با یک چهارم پیمانه شکر و کمی اب می جوشانیم تا شیرین شود. زرشک را با مقد
قیمه نثار خوراکی اصالتاً قزوینی است. این خوراک با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیاز داغ تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قیمه نثار را به شما آموزش دهیم تا با این غذای محلی و خوشمزه ایرانی بیشتر آشنا شوید.
در قزوین ادویه‌ای موجود هست به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، خوراک شما بی‌نهایت خوش عطر می‌شود. این خوراک درگذشته جزو خوراک‌های تشریفاتی محسوب می‌شد و در عروسی‌ها هم به عنوان شام عرو
قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود
 
در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می شود.
 
این غذا در گذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی ها به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شد
 
مواد لازم
 
● گوشت گوسفندی : سیصد گرم
● رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
● پیاز : یک عدد متوسط
● زرد چوبه ، ادویه ،
مواد لازم:
مرغ: ۸ تکه
برنج: ۵ پیمانه
پیاز: یک عدد
کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
زرشک: ۲۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۱۰۰ گرم
خلال نارنج: نصف پیمانه
هویج: یک عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
گلاب: نصف قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده: یک قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم

ادامه مطلب
نمونه ای از نظرات امام خمینی (ره) پیرامون مسائل طب اسلامی
1- خوردن چیزی که برای انسان ضرر دارد، حرام است. (توضیح المسائل م2630)
2- بعداز غذا #خِلال (مستحب است)، ولی (خلال کردن) با چوب انار و چوب ریحان و نِی و برگ درخت خرما، مکروه است.(توضیح المسائل م2636).
(پی نوشت: اگر به نوشته روی خلال های دندان های موجود توجه کنید ، اکثر خلال دندان های موجود در بازار از bambo یعنی «نی» است که چند روایت پیرامون مذمت خلال کردن با نی داریم که از جمله آثار آن در روایات به «است
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
روغن: به مقدار لازم
گوشت : ۶۰۰ گرم
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
برنج : ۴ پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
ماست چکیده : ۸ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده : ۴ قاشق غذاخوری
خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به مقدار لازم

ادامه مطلب
 
غذاهای محلی قزوین:
1- قیمه نثار
وقتی نام غذاهای قزوینی وسط می آید بی شک همه ما به یاد غذای خوشمزه و اعیانی قیمه نثار می افتیم که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد. برای تهیه این غذا از گوشت تازه گوسفندی، برنج، زعفران، خلال بادام و پسته، خلال پرتقال، شکر، آب گوشت، پیاز داغ، رب گوجه و ... استفاده می کنند. گوشت گوسفندی پخته شده لای برنج قرار می گیرد و روی غذا معمولا با انواع خلال های رنگارنگ تزیین می شود. جالب است بدانید که در شهر قزوین ادویه مخصوصی وجو
مواد لازم برای میگو پلو مجلسی
میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
پیاز : 1 عدد
هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه
نمک : به میزان لازم

ادامه مطلب
قیمه ترکی یا«پیچاق قیمه»
خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد. و یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل است.
برای جذاب تر کردن این غذا ، تخم مرغ ها را با قالب مخصوص فرم دهید و روی خورش بریزید.
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت قیمه ای : نیم کیلوخلال بادام :150 گرمپیاز بزرگ : 2عددنمک، فلفل، دارچین و زردچوبه : به مقدار لازمزعفران ساییده شده : 2 /1 ق چ سرپرآبغوره : 2ق سرب گوجه فرنگی : 1 ق ستخم مرغ : 2عددروغن : به مقد
شله زرد عضو جدایی‌ناپذیر سفره‌های افطار و نذری‌های محرم است. حتما شما هم بعضی وقتها دلتون خواسته شله زرد نذری درست کنید یا برای مهمانی افطار برای ۱۰، ۱۵ نفر یا حتی تعداد بیشتری مهمان شله زرد بپزید. پس با ما همراه باشید تا به سادگی طرز تهیه شله زرد رو برای هر تعدادی که بخواید یاد بگیرید
مواد مورد نیاز پخت شله زرد برای 8 نفر
برنج نیم دانه و خرد شده 2 لیوان
شکر 4 پیمانه
آب 12 لیوان
کره گیاهی 50 گرم
زعفران 1مثقال
گلاب 1 استکان
روغن مایع 1 ق غذاخوری
خ
مواد لازم :برای 4 نفر
برنج :4 پیمانه/مرغ یا گوشت چرخ کرده:500 گرم/هویج :1 کیلو/شکر:یک دوم لیوان.
زعفران :1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
هویج ها را پوست می کنیم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم.ان را با کمی روغن سرخ 
می کنیم و شکر را به ان اضافه می کنیم. مرغ را هم جداگانه می گذاریم تا پخته شود بعد از پخته شدن مرغ را هم ریش ریش می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم.برنج را ابکش می کنیم و برنج و مواد
مخلوط شده را لابه لایه هم دم می کنیم.
زعفران اب کرده را روی برنج،در ق
اگر برای مهمانی هایتان به دنبال غذاهای متفاوت و به اصطلاح دهن پر کن هستید که در آن ها هم پلوی مخلوط باشد هم خورش و هم آش و کباب با ما این منو را دنبال کنید .تا مهمانانتان انگشت به دهان بمانند.
آجیل پلو
آجیل پلو یک پلوی مخلوط و خوش رنگ و لعاب عیانیست که در برخی شهر های آذربایجان و در مهمانی های رسمی شان پخت میشود .
 
مواد لازم برای 4تا6 نفر
برنج : 500 گرممرغ بدون استخوان :500 گرمبرگه زردآلو : 300 گرمبرگه قیسی : 500 گرمخلال بادام : 200 گرمخلال پسته : 200 گرمزرشک
مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو
مرغ کامل :  1 عدد
پیاز :  2 عدد متوسط
زعفران :   1/3 ق چ
مغز گرد :  1/2 لیوان
خلال پسته :  1/2 لیوان 
خلال بادام :   1/2 لیوان
 خلال پوست پرتغال  یا نارنج :   1/3 لیوان
 کشمش :  1 لیوان 
زرشک :  1 لیوان
زردچوبه :  1/2 ق چ
نمک :  به میزان لازم
شکر  در صورت نیاز:به میزان لازم

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و جا افتاده
 ابتدا  برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.
 سپس موادی نظیر (مرغ ،خلال پرتقال ، زرشک و کشمش ) را ک
 
موادلازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله  ۴۰۰ گرمبادام خلال شده  ۲۰۰ گرمپیاز خردشده  ۱ عددلیمو عمانی   ۴ عددزرشک سیاه  ۱/۳ پیمانهرب گوجه ‌فرنگی ۲ پیمانهزعفران دم کرده  به مقدار لازمهل و گلاب  به مقدار لازمنمک و چوب دارچین  به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
گوشت را به‌صورت تکه‌های کوچک خرد کنید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بگذارید کمی جوش بخورند، سپس آنها را در سبد بریزید تا آب اضافی‌شان دور ریخته شوداین کار به این خاطر است که آب خورش شما شف
آموزش درست کردن شله زرد در سه سوت
شله زردی دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ فنون پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید.
  مواد لازم شله زرد

مواد لازم
اندازه

برنج نیم دانه
2لیوان

شکر
4 پیمانه

آب
12 لیوان

کره گیاهی
50 گرم

زعفران
1 مثقال

گلاب
1 استکان

روغن مایع
1 قاشق

پودر دارچین
مقداری

خل
مواد لازم
اسپاگتی: ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱/۲ یک عدد، خلالی خیلی نازک (حدود ۱ پیمانه)
ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه نگینی شده: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
فلفل دلمه قرمز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
آب: ۳ پیمانه
سس مارینارا: ۲ پیمانه
ریحان: ۲ شاخه + مقداری برای تزئین
پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: مقداری برای سرو
 
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. پاستای خش
یادداشتی که در ادامه می‌خوانید از شهید دکتر مصطفی چمران است که در اسفند 57 نوشته شده و از کتاب «خدا بود و دیگر هیچ نبود» عیناً نقل می شود:
ملتی که بزرگ‌ترین طاغوت‌ها را به زیر کشیده است و بزرگ‌ترین ارتش‌ها را شکسته، قادر است که به مشکلات فرعی غلبه کند.
وجود مشکلات برای تکامل یک نهضت ضروری است. آن را می‌پرورد و قوی می‌کند. 
سنت خدا بر این قرار دارد که مبارزه حق با باطل همیشگی باشد و تکامل از خلال مبارزه به دست آید. مردم در خلال سختی‌ها و مشکل
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی به روش قزوینی‌های قدیمی
«قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسمش قیمه نثار است اما قیمه نیست. یک پلوی خوشمزه و خوش آب و رنگ و معطر که هم حظ بصری دارد و هم طعمی لذیذ و به یاد ماندنی. قزوینی‌های اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست می‌کنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل مثل زمان‌های قدیم سر می‌شود.
 
مواد لازم :

گوشت  قیمه شده
 ۲۰۰ گرم

 خ
امروز در خلال حرف زدن فهمیدم آرامش برای من از امنیت مالی و جایگاه اجتماعی اولویت مهم تری هست؛ حتی از علاقه.
تازه فهمیدم چرا اسباب رفتن تو رو مهیا کردم. ببین آدمی که با ترس از دادن، داره تو رو کنترل میکنه که خوب و مهربون و منعطف و همراه باشی؛ نگه داشتنی نیست. رهاش کن بره رییس.
مواد لازم برای میگو پلو مجلسی

میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
پیاز : 1 عدد
هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه 
نمک : به میزان لازم


ادامه مطلب
رولت مرغ
سینه مرغ ١عدد پنیر گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق
پیاز ١عدد سیر ١عدد
فلفل دلمه رنگی به مقدار لازمنصف لیمو ترش ٣ق غ کره اب شده
نمکو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم بهتره ک یه سینه مرغ کامل باشه(اما واسه من تکه شده بود)از وسط برشش بدید تا نازوک بشه سسر خرد شده پیاز خلال شده کره ای شده و نمک و فلفل و زردچوبه و ابلیمو رو اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال تا مزه دار بشه،سینه مرغو  لایه کیسه فریزر بزارید با بیف کوب اروم میکوبیم
این روزها با این مرض جدید، حوصله هیچ کس حتی گل هایم را ندارم. تنهایی و غربت سر به جانم گذاشته اند و عشق به شادابی و نشاط را از سرم پرانده است. عاشق گل هایم هستم؛ عاشق سرسبزی، شادابی، زیباییشان. گاهی از آن ها خسته می شوم. می خواهم رهایشان کنم تا خشک شوند. بمیرند. ولی گاهی که بعضی برگ هایشان خشک می شود. دلم می سوزد. با خودم می گویم: زبان بسته ها چه گناهی داشتن، آب رو ازشون دریغ کردی؟آبشان می دهم. سعی می کنم زمان بیشتری را صرف آن ها کنم تا جانشان را نجا
إن مشاهد الرحمة والرأفة التی یعیشها الزائر خلال أسبوع فی مسیرة الأربعین أكثر فی كمّها وكیفها ممّا یشاهده الغربی فی بلده خلال عام.وأنّى للثقافة الرأسمالیّة والفكر الأومانی القائم على الأنانیّة وأصالة اللّذة أن یبلور فی الإنسان الخصال الإنسانیة النبیلة كالرحمة والرأفة والإیثار والجود والسخاء؟!مهما غُلّفت الأخلاقُ التجاریّة بغلاف مكارم الأخلاق فإنها لا تترك فی النفوس أثرها، بل تدع أبناء بیئتها البائسة متعطشین إلى جرعة أخلاق حقیقیة غی
توضیحات فیلم نوار کاغذ رو‌ داخل شیاری که روی خلال دندان ایجاد کردید قرار بدین، بعد خلال دندان رو روی انگشتتون حرکت بدین، اصلا خود خلال دندان رو نچرخونید، موقع حرکت دادن هم مواظب باشن که در یک خط جلو برید و مارپیچ تون بالا پایین نشه، بعد ته اش رو چسب بزنید.
 
متاسفانه مرورگر شما، قابیلت پخش فایل های صوتی تصویری را در قالب HTML5 دارا نمی باشد.توصیه ما به شما استفاده از مروگرهای رایج و بروزرسانی آن به آخرین نسخه می باشدبا این حال ممکن است مرورگر
طرح توجیهی تولید پودر و خلال پیاز در قالب PDF + فرم خام طرح توجیهی با فرمت WORD برای دانلود شما آماده است به چند قسمت تقسیم شده است تا درک مطالب برای شما راحت باشد.این طرح شامل :جدول خلاصه برای پودر و الگوی دوغاب پیاز،معرفی محصول و روش‌های تولید،تنظیم کد ISIC و واردات پودر پیاز،وارد کردن کاربرد پودر پیاز و اسلاری،بررسی پودر پیاز و روش‌های تولید برش،بررسی هزینه‌های اجرای برنامه تولید پودر پیاز.این یک سبزی محبوب است که سال‌ها در قبایل مختلف آسی
مواد لازم
هویج رنده شده
شکر
هل یا وانیل
خلال بادام و پسته (در صورت دلخواه)
دانه ی به یا ژلاتین
 
روش
هویج را با شکر به صورت چشمی! ترکیب کردم در حدی که نه شکر زیاد باشه نه کم (موقع پخت مربا هم باز بهش شکر اضافه کردم) چند ساعت رفت داخل یخچال
بعد از چند ساعت بهش یه لیوان آب اضافه کردم +دانه به که داخل کیسه ی خالی شده ی چایی کیسه ای ریخته و با نخش بسته بودمش + دانه های هل (اگه طمع دانه های هل را موقع سرو مربا دوست ندارید می تونید اون را هم داخل یه کیسه بری
مواد لازم
هویج رنده شده
شکر
هل یا وانیل
خلال بادام و پسته (در صورت دلخواه)
دانه ی به یا ژلاتین
 
روش
هویج را با شکر به صورت چشمی! ترکیب کردم در حدی که نه شکر زیاد باشه نه کم (موقع پخت مربا هم باز بهش شکر اضافه کردم) چند ساعت رفت داخل یخچال
بعد از چند ساعت بهش یه لیوان آب اضافه کردم +دانه به که داخل کیسه ی خالی شده ی چایی کیسه ای ریخته و با نخش بسته بودمش + دانه های هل (اگه طمع دانه های هل را موقع سرو مربا دوست ندارید می تونید اون را هم داخل یه کیسه بری
عملیة شفط الدهون شفط الدهون ، المعروف أیضًا باسم “lipo” هو نوع من الجراحة التجمیلیة التی
جذبت اهتمام العدید من الأشخاص حول العالم. یشیر إلى عملیة شفط
الدهون الزائدة فی أجزاء مختلفة من جسم الإنسان من خلال آلة للشفط وكانیولا
دقیقة. ویمكن اعتبار ذلك وسیلة سهلة لتحقیق اللیاقة البدنیة دون القیام
بأنشطة بدنیة أو حتى اتباع نظام غذائی معین. شفط الدهون هو فی الواقع
الطریقة الوحیدة للتخلص من بعض الدهون المتكدسة دون قضاء الكثیر من الوقت
والطاق
عملیة شفط الدهونشفط الدهون ، المعروف أیضًا باسم “lipo” هو نوع من الجراحة التجمیلیة التی جذبت اهتمام العدید من الأشخاص حول العالم. یشیر إلى عملیة شفط الدهون الزائدة فی أجزاء مختلفة من جسم الإنسان من خلال آلة للشفط وكانیولا دقیقة. ویمكن اعتبار ذلك وسیلة سهلة لتحقیق اللیاقة البدنیة دون القیام بأنشطة بدنیة أو حتى اتباع نظام غذائی معین. شفط الدهون هو فی الواقع الطریقة الوحیدة للتخلص من بعض الدهون المتكدسة دون قضاء الكثیر من الوقت والطاقة لح
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
   مواد لازم4 عدد تخم مرغ2 پیمانه آرد1 پیمانه شکر3/4 پیمانه روغن1 پیمانه شیر1 ق غ بکینگ پودرکمی وانیل
-----------------------------------------------------------------------------------
مراحل    
 
ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه تا چهار بار الک میکنیم و کنار میگذاریم
ظرفی که مواد رو داخلش میریزیم چرب میکنیم سه مرتبه آرد پاشی میکنیم و درون فریزر قرار میدیم
تخم مرغ ها رو زرده و سفیده رو جدامیکنیم و سفیده را به مدت پنج دقیقه میزنیم تا خامه ای و سفت بشه و بعد درون یخچال قرار میدیم
حالا زرد
نیروهای رژیم صهیونیستی هبه اللبدی ۲۴ ساله را خلال سیر از اردنبه شهر نابلس در خصیصه کرانه باختریبرای دیدار خانواده اش گرفتار کردند و سپس عاری ایراد اتهام بی پرده حکمی برای دستگیر موقت او به مدت پنج ماه صادر شد. اللبدی و یک شهروند زندانی دیگر اردنی به نام عبدالرحمان مرعی که در اعتراض به بازداشت خویشتن دست به اعتصاب غذا زده بودند، در نهایت روز چهارشنبه ۱۵ آبان آزاد شدند. Muhammad Hamed/Reuters
   مواد لازم4 عدد تخم مرغ2 پیمانه آرد1 پیمانه شکر3/4 پیمانه روغن1 پیمانه شیر1 ق غ بکینگ پودرکمی وانیل
-----------------------------------------------------------------------------------
مراحل پخت کیک ساده
 
ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه تا چهار بار الک میکنیم و کنار میگذاریم
ظرفی که مواد رو داخلش میریزیم چرب میکنیم سه مرتبه آرد پاشی میکنیم و درون فریزر قرار میدیم
تخم مرغ ها رو زرده و سفیده رو جدامیکنیم و سفیده را به مدت پنج دقیقه میزنیم تا خامه ای و سفت بشه و بعد درون یخچال قرار میدیم
امیرالمؤمنین علی(علیه السلام):زخم زبان دردناک تر از زخم نیزه است.
امام صادق(علیه السلام):ای گروه شیعه! برای ما زینت باشیدنه ننگ وعار. بامردم خوش گفتاربوده واز سخنان بیهوده و زشت برحذر باشید.
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه):ای شیعه ما! اماوقایعی که رخ خواهد دادومسایل پیش آمده , پس درمورد آنها به راویان احادیث ما[علماوفقها] رجوع کنیدکه آنان حجت من برشماومن حجت خداوند بر آنان هستم.
امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه):ای شیعه ما! واگرمحبت به شما نداش
توضیحات فیلم نوار کاغذ رو‌ داخل شیاری که روی خلال دندان ایجاد کردید قرار بدین، بعد خلال دندان رو روی انگشتتون حرکت بدین، اصلا خود خلال دندان رو نچرخونید، موقع حرکت دادن هم مواظب باشن که در یک خط جلو برید و مارپیچ تون بالا پایین نشه، بعد ته اش رو چسب بزنید.
 
متاسفانه مرورگر شما، قابیلت پخش فایل های صوتی تصویری را در قالب HTML5 دارا نمی باشد.توصیه ما به شما استفاده از مروگرهای رایج و بروزرسانی آن به آخرین نسخه می باشدبا این حال ممکن است مرورگر
خورشت خلال تقریباً شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک سیاه استفاده می‌شود.



خورشت خلال، خورشت سنتی کرمانشاهی و یکی از خورشت های اصیل ایرانی است. مردم کرمانشاه در گذشته برای پذیرایی از مهمان، خورشت خلال را به‌عنوان یک خورشت رسمی تدارک می‌دیدند و این رسم هنوز هم ادامه دارد. این خورشت تقریباً شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک سیاه استفاده می‌شود. البته از نظر طعم و مزه چی
مواد لازم ته چین مرغ
مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
پیاز متوسط:1 عدد
برنج:1 کیلو
ماست کیسه ای ترش :850 گرم
زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
زعفران سائیده:1 ق چ
کره:100 گرم
روغن مایع:1/2 پیمانه
زرشک:100گرم
شکر:2 ق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
خلال پسته:به میزان لازم

ادامه مطلب
اسماء و القاب و کنیه های شریف حضرت مهدی (عج) که در قرآن مجید و سایر کتب آسمانی و اخبار اهلبیت علیه السلام و روایات و ادعیّه ذکر شده، فراوان است.مرحوم حاج میرزا حسین طبرسی نوری در کتاب «نجم الثاقب»، در باب دوّم، به ثبت 182 اسم از آن بزرگوار، همّت گماشته است.اسامی مذکور در خلال این کتاب و بر اساس حروف الفباء آمده است.رجوع شود به واژه: نجم الثّاقب، اوصاف قائم (عج)
خورشت قیمه از خورشت های محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف آن را به شکل‌های گوناگونی تهیه می‌کنند. (قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و...)، اما قیمه اصلی همان خورشتی است که از لپه، گوشت، لیمو عمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است.

ادامه مطلب
به منظور تهیه سالاد کلم قرمز برای شش الی هشت نفر، به حدود سی الی چهل و پنج دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج داریم.
 
مواد لازم
کاهو ۵۰۰ گرم
مغز کاهو ۲ عدد
کلم سفید ۵۰۰ گرم
کلم قرمز ۵۰۰ گرم
هویج ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
خیار ۵۰۰ گرم
 
طرز تهیه سالاد کلم قرمز 
نکته: برخی در سالاد کلم قرمز (red cabbage salad) از ذرت، نخودفرنگی و خیار نیز استفاده می‌کنند. اگر از ذرت و نخودفرنگی کنسروی استفاده نمی‌کنید باید ابتدا آن‌ها بپزید. برای این منظور هر ک
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل‌
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
زرشک پلو با مرغ
 
زرشک پلو  با مرغ
مواد لازم 
برنج به مقدار لازم
مرغ به مقدار لازم
رب به مقدار لازم (برای چهار نفر 2قاشق غذا خوری)
نمک 
فلفل
پیاز سرخ شده
روغن سرخ کردنی
زعفران
آبلیمو
زرشک 
خلال پسته وبادام 
دستورالعمل
 
ابتدا روغن را حرارت میدهیم تا روغن داغ داغ شود سپس مرغ ها را داخل حرارت روغن سرخ میکنیم.
 
سپس برنج را بعد از شستشو داخل آب و نمک استراحت میدهیم.
 
آبی برای برنج در نظر میگیریم و پس از به جوش آمدن برنج را آب کش کرده و آن را داخل آب
و قرار دادن آنها در داخل اتاق و پشت پنجره های جنوبی بسیار مناسب است. در صورت ناکافی بودن نور طبیعی، نور مصنوعی نیز میتواند به عنوان مکمل، به کار رود.

آبیاری:
در طی فصل رشد فعال کاکتوس باید بیش از دوران استراحت آبیاری شود. برنامه خاص و تعریف شده ای برای آبیاری کاکتوس وجود ندارد و برنامه آن به گلدان، خاک، آب و هوا و عوامل مشابه بستگی دارد.
بهترین روش برای تعیین مقدار آب مورد نیاز کاکتوس، این است که گیاه را مدتی با دقت زیرنظر بگیرید. هنگام آبیاری
مواد مورد نیاز پخت شله زرد برای ۱۰ نفر:

برنج
۲ لیوان

شکر
۳ لیوان

گلاب
۱/۲ لیوان

کره
۵۰ گرم

زعفران سائیده
۱ قاشق چایخوری

خلال بادام
۱/۲ لیوان

هل
۳ یا ۴ عدد یا ۱/۲ قاشق چایخوری سائیده شده

دارچین
به مقدار دلخواه، برای تزئین


ادامه مطلب
از کسانی که به دیدار پدرم در کلاته آمد ، پروفسور هشترودی از بزرگان ریاضی ایران  و از شاگردان انشتین بود. من هم در آن جلسه حضور داشتم . پدر در خلال صحبت های خود با ایشان "تئوری نسبیت" "انشتین" را زیر سوال برد. پروفسور هشترودی با تعجب گفت: استاد چه می گویید! 
ادامه مطلب
بنده خودم هم با اینکه گرفتاری کاریم زیاد است، اما بحمدالله از کتاب منفک نشده ام و در حقیقت نمی توانم منفک بشوم. در خلال کارهای فراوان و سنگینی که به دوش ما هست دائما با کتاب سرو کار دارم. احساس می می کنم که اگر انسان بخواد در زمینه معنوی و فرهنگی ترو تازه بماند ، جز رابطه با کتاب ، که مثال جویباری دائمی و در جریان است
ادامه مطلب
مواد لازم سوسیس برگر:1/2 پیاز قرمز ، نازک خرد شده 80 گرم1/2 فلفل سبز ، نوارهای برش داده شده 80 گرم3 کالباس ایتالیایی 220 گرم1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 15 میلی لیتر1/2 قاشق غذاخوری تخم رازیانه 1 گرم1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرمفلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]2 نان همبرگر 100 گرم1 بوکلونسینی / موزارلا تازه ، قطعه 55 گرمقبل از اینکه تو شروع کنیاین همبرگرها را می توان یا در یک قابلمه روی اجاق گاز یا با استفاده از یک کوره در فضای باز طبخ کرد.
طرز تهیه سوسیس برگر:سب
شفط الدهون ، المعروف أیضًا باسم “lipo” هو نوع من الجراحة التجمیلیة التی جذبت اهتمام العدید من الأشخاص حول العالم. یشیر إلى عملیة شفط الدهون فی ایران الزائدة فی أجزاء مختلفة من جسم الإنسان من خلال آلة للشفط وکانیولا دقیقة. ویمکن اعتبار ذلک وسیلة سهلة لتحقیق اللیاقة البدنیة دون القیام بأنشطة بدنیة أو حتى اتباع نظام غذائی معین. شفط الدهون هو فی الواقع الطریقة الوحیدة للتخلص من بعض الدهون المتکدسة دون قضاء الکثیر من الوقت والطاقة لحرقها. ف
 
مواد لازم برای آجیل پلو مخصوصگردو ، بادام ، فندق ، بادام هندی و پسته : از هر کدام 100 گرمپیاز خلال و سرخ شده:پنج عددبرنج:یک کیلوگرممرغ یا گوشت:یک کیلوگرمروغن مایع  ،نمک و زعفران: به میزان لازمکشمش :100 گرمکره :100 گرم
 
ادامه مطلب
آموزش درست کردن شله زرد
شله زردی دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ فنون پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید.
مواد لازم برای تهیه شله زرد
برنج نیم دانه و خرد شده 2 لیوان
شکر 4 پیمانه
آب 12 لیوان
کره گیاهی 50 گرم
زعفران 1مثقال
گلاب 1 استکان
روغن مایع 1 ق غذاخوری
پودر دارچین برای تزیین
خلال 
مواد مورد نیاز پخت شله زرد برای ۱۰ نفر:

برنج
۲ لیوان

شکر
۳ لیوان

گلاب
۱/۲ لیوان

کره
۵۰ گرم

زعفران سائیده
۱ قاشق چایخوری

خلال بادام
۱/۲ لیوان

هل
۳ یا ۴ عدد یا ۱/۲ قاشق چایخوری سائیده شده

دارچین
به مقدار دلخواه، برای تزئین


ادامه مطلب
مواد لازم ته چین مرغ
مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
پیاز متوسط:1 عدد
برنج:1 کیلو
ماست کیسه ای ترش :850 گرم
زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
زعفران سائیده:1 ق چ
کره:100 گرم
روغن مایع:1/2 پیمانه
زرشک:100گرم
شکر:2 ق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
خلال پسته:به میزان لازم

ادامه مطلب
احتمالا برایتان جالب است تا با ۲۶ حقیقت جالب در مورد بشر آشنا شده و متوجه شوید که برخی از رفتارها و افکار ما از کجا منشا گرفته و چه رازهایی در خود نهان دارند.
برای این منظور در ادامه با ما همراه باشید.
۱- دوستی هایی که در خلال ۱۶ تا ۲۸ سالگی شکل می گیرند، دوام و پایداری بیشتری دارند.
۲- زنان بیشتر به سمت مردانی با صداهای بم و قوی کشش دارند زیرا به نظرشان این مردان اعتماد به نفس بیشتر و پرخاشگری کمتری خواهند داشت.


ادامه مطلب
 
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود.
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
750 گرم سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
به مقدار کافی نمک و فلفل
1 قاشق مرباخوری ادویه
دستور العمل‌
ابتدا گوشت را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم، بعد لپه را به دقت ت
6 غذای محلی قزوین را بشناسیداستان قزوین، پایتخت دوران صفوی، از قدمت بالایی برخوردار است، وجود فرهنگ غنی و آداب و رسوم خاص و البته غذاهای دلپذیر این استان موجب شده است تا قزوین یکی از استان های جذاب برای گردشگران غذا در ایران شود. اگر اهل امتحان کردن غذاهای جدید و متنوع هستید سفر به این استان زیبا و تاریخی گزینه ای مناسب برای شماست. غذاهای محلی قزوینقیمه نثارمشهورترین و محبوب ترین غذای این استان قیمه نثار است. این غذا به دلیل داشتن گوشت، زعف
6 غذای محلی قزوین را بشناسیداستان قزوین، پایتخت دوران صفوی، از قدمت بالایی برخوردار است، وجود فرهنگ غنی و آداب و رسوم خاص و البته غذاهای دلپذیر این استان موجب شده است تا قزوین یکی از استان های جذاب برای گردشگران غذا در ایران شود. اگر اهل امتحان کردن غذاهای جدید و متنوع هستید سفر به این استان زیبا و تاریخی گزینه ای مناسب برای شماست. غذاهای محلی قزوینقیمه نثارمشهورترین و محبوب ترین غذای این استان قیمه نثار است. این غذا به دلیل داشتن گوشت، زعف
مواد لازم ته چین مرغ
مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
پیاز متوسط:1 عدد
برنج:1 کیلو
ماست کیسه ای ترش :850 گرم
زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
زعفران سائیده:1 ق چ
کره:100 گرم
روغن مایع:1/2 پیمانه
زرشک:100گرم
شکر:2 ق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
خلال پسته:به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم:
 
بادمجان= 4 عددگوشت= 200 گرمپیاز= 1عدد متوسطپنیر پیتزا= 100گرمجعفری= 2 قاشق غذا خوریرب گوجه= 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافیگوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم م
مراحل تولید قند
موضوع : مراحل تولید قند ( فایل word قابل ویرایش ) تعداد صفحات : 24 فهرست : مقدمه اصلاحات صنایع قند ریژسیون تشکیل ساکارات از ساکاروز تکنولوژی قند مراحل عیار سنجی نحوه سنجش کیفیت خلال سه آزمایش برای تعیین طول خلال دیفوزیون انواع دیفوزیون عوامل موثر بر دیفوزیون کشش دیفوزیون خصوصیات شربت خام خروجی از دیفوزیون روش های تصفیه اوپراسیون مرحله پخت: ( کریستالیزا سیون) کاشت داشت و برداشت چغندر تحویل دادن چغندر قند به کارخانه تخلیه چغندر
در یک شب سرد زمستانی یک زوج سالمند وارد رستوران بزرگی شدند. آن‌ها در میان زوج‌های جوانی که در آن‌ جا حضور داشتند بسیار جلب توجه می‌کردند. بسیاری از آنان، زوج سالخورده را تحسین می‌کردند و به راحتی می‌شد فکرشان را از نگاهشان خواند: نگاه کنید، این دو نفر عمری است که در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و چقدر در کنار هم خوشبختند.
پیرمرد برای سفارش غذا به طرف صندوق رفت. غذا سفارش داد، پولش را پرداخت و غذا آماده شد. با سینی به طرف میزی که همسرش پشت آن ن
طرز تهیه فینگر فود | طرز تهیه ۲۰ نوع فینگر فود ساده برای جشن ها
در این نوشته قصد داریم ۲۰ مدل طرز تهیه فینگر فود به همراه تصویر تزیین شده آن را با شما به اشتراک بگذاریم سعی کرده ایم در گرداوری این روش های تهیه فینگر فود سراغ روش هایی برویم که ساده ترند و از مواد در دسترس تهیه شده است.
طرز تهیه فینگر فود با خمیر یوفکاطرز تهیه فینگر فود راتا
طرز تهیه ۲۰ فینگر فود ساده و خوشمزه
۱-بقچه بادمجان:
بادمجان رو بصورت نوارهای باریک وبلند برش میزنیم و سرخ
تزیین گوجه به شکل قلب را با استفاده و دقت به تصاویر زیر یاد گرفته و برای تزیین سالاد یا غذای خود استفاده نمایید. برای درست کردن این قلب های زیبا، از گوجه فرنگی های هم اندازه و هم شکل استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی ها، بیضی شکل و بلند باشند، شکل قلب های گوجه فرنگی زیباتر و واقعی تر به نظر می رسند.
 
کافی است که از قسمت سر گوجه فرنگی، یک سوم یا یک چهارم گوجه را با زاویه 45 درجه، برش بزنید و دو بخش بزرگ دو گوجه فرنگی را به هم چسبانده و با خلال دندان آنها
به گزارش همشهری آنلاین بوسیله نقل از ایرنا، حمیدرضا عارف (فرزند محمدرضا عارف) که در یک سال گذشته به عنوان رئیس کمیسیون صلح و ورزش منصوب شده بود، از سمت خویشتن استعفا کرد. با استعفای عارف، محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا جایگزین وی در بزرگواری کمیسیون صلح و ورزش کمیته ملی المپیکشد و صبر است حکم وی خلال دو روز آینده از سوی سیدرضا صالحی امیری، مهتر کمیته ملی المپیک صادر شود. گفته می شود کناره گیری عارف حدود سه ماه پیش اتفاق محذوف اما به لطافت رس
طرز تهیه شله زرد
 
شله زرد یک
دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته
می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه
رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه شله زرد مجلسی سریع و فوری برای ۴ و ۲۰ و ۳۰ و ۵۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم
طرز تهیه شله زرد
 
شله زرد یک
دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته
می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه
رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه شله زرد مجلسی سریع و فوری برای ۴ و ۲۰ و ۳۰ و ۵۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم
طرز تهیه شله زرد
 
شله زرد یک
دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته
می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه
رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه شله زرد مجلسی سریع و فوری برای ۴ و ۲۰ و ۳۰ و ۵۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم
طرز تهیه شله زرد
 
شله زرد یک
دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته
می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه
رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه شله زرد مجلسی سریع و فوری برای ۴ و ۲۰ و ۳۰ و ۵۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم
طرز تهیه شله زرد
 
شله زرد یک
دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته
می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه
رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه شله زرد مجلسی سریع و فوری برای ۴ و ۲۰ و ۳۰ و ۵۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم
طرز تهیه شله زرد
 
شله زرد یک
دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته
می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه
رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه شله زرد مجلسی سریع و فوری برای ۴ و ۲۰ و ۳۰ و ۵۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم
طرز تهیه شله زرد
 
شله زرد یک
دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری‌ها طبخ و توزیع می‌شود.
شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ است و روی آن را پودر دارچین و خلال بادام و خلال پسته
می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه
رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه شله زرد مجلسی سریع و فوری برای ۴ و ۲۰ و ۳۰ و ۵۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم
خورشت قیمه یکی از مشهورترین انواع غذاهای ایرانی است که برای تهیه آن از لپه، گوشت، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده استفاده می‌شود. این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها معمولا با برنج سرو می‌شود. پخت این خورشت نیز مانند سایر خورشت‌ها نیازمند اطلاع داشتن از فوت و فن‌های آن است که در ادامه به صورت مفصل به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.
 
 
مواد لازم
750 گرم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان
100 گرم لپه
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
4 عدد لیمو عمانی
2 قاشق
همین چند وقت پیش ویدئویی از صاحبکار دیدم می‌گفت آقا به روایت پیشرفت نظر دارند. در همان ویدئو چند کتاب معرفی کرد خواستم بخرم دیدم آرزوهای دست‌ساز را مصطفی خریده گفتم خواندی بده خواند داد گرفتم نشستم خواندم یک‌نفس. خوشم آمد، خوب نوشته بود، روان بود و بامزه، انگیزه‌بخش و الهام‌بخش. کتاب، داستان شکل‌گیری شرکت دانش‌بنیان نمونه‌ای را در خلال روایت قصۀ مهره‌های اصلی شرکت از دبیرستانشان تا دانشگاه و بعد از آن تعریف می‌کرد. راسته‌کار طرح و
اگر برای مهمانی هایتان به دنبال غذاهای متفاوت و به اصطلاح دهن پر کن هستید که در آن ها هم پلوی مخلوط باشد هم خورش و هم آش و کباب با ما این منو را دنبال کنید .تا مهمانانتان انگشت به دهان بمانند. 
 
آجیل پلو
 
آجیل پلو یک پلوی مخلوط و خوش رنگ و لعاب عیانیست که در برخی شهر های آذربایجان و در مهمانی های رسمی شان پخت میشود .
 
مواد لازم برای 4تا6 نفر
برنج : 500 گرم مرغ بدون استخوان :500 گرم برگه زردآلو : 300 گرم برگه قیسی : 500 گرمخلال بادام : 200 گرم خلال پسته : 200
مواد لازم برای مربای هویج
هویج – 1 کیلو
خلال بادام یا پسته – 1 قاشق غذاخوری پر
شکر – 2 کیلو
زعفران آبگرفته – 1 قاشق غذاخوری
آب  – 2 پیمانه 
گلاب –  نصف پیمانه
آبلیمو – 1 قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
هل ساییده  –  یک قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
مواد لازم ته چین مرغ

مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
پیاز متوسط:1 عدد
برنج:1 کیلو
ماست کیسه ای ترش :850 گرم
زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
زعفران سائیده:1 ق چ
کره:100 گرم
روغن مایع:1/2 پیمانه
زرشک:100گرم
شکر:2 ق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
خلال پسته:به میزان لازم
 
 
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
ادامه مطلب
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از غذا‌های اصلی ما ایرانی‌ ها است به طوری که پای ثابت تمام مهمانی‌ها و مجالس است و این غذا در بین ما ایرانی‌ها محبوبیت بالایی دارد به همین دلیل امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ اصلاً کار سخت و پیچیده‌ای نیست، ولی بدون شک نکاتی داره که باید هنگام طبخ این غذا رعایت شود تا طعم و مزه خوبی به دست بیاید.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ و
طرز تهیه سوهان عسلی
معروف ترین سوهان ایران متعلق به قمی ها می باشد که به صورت گسترده در این شهر تهیه می شود و این نوع شیرینی فوق العاده لذیذ می باشد که به صورت خانگی نیز می توان آن را تهیه نمود.
مواد لازم تهیه سوهان عسلی:
عسل سفت:سه قاشق سوپخوری پر( 150 گرم)
خلال بادام :نصف پیمانه (150 گرم)سوهان عسلی
شکر :یک پیمانه سرخالی (150 گرم)
زعفران سائیده :یک قاشق چایخوری
روغن آبکرده :4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
ادامه مطلب
زرشک پلو با مرغ یکی از غذا‌های اصلی ما ایرانی‌ها است به طوری که پای ثابت تمام مهمانی‌ها و مجالس است و این غذا در بین ما ایرانی‌ها محبوبیت بالایی دارد. برای درست کردن زرشک پلو می‌توانید از انواع سبزیجات هم کمک بگیرید. هویج یکی از سبزیجاتی است که ترکیب خوبی با مرغ میسازد. شما میتوانید هویج را به صورت سرخ شده یا آب پز کنار زرشک پلو بگذارید. 
 
مواد لازم 
مرغ ۴ تکه
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
ساقه کرفس ۲ تا ۳ عدد
زردچوبه ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخور
دستگاه بسته بندی مسواک هتلی از جدیدترین و پر فروش ترین ماشین آلات صنایع ماشین سازی مسائلی می باشد خلال دندان ، خمیر دندان و مسواک نیز در یک پک کنارهم با این دستگاه می توانند بسته بندی گردند از مزایای منحصر به فرد این دستگاه بسته بندی به سیستم خطایاب و آلارم جهت بروز هرگونه ایراد برقی و مکانیکی اشاره نمود.
من که عادت دیرینه‌ام به غارنشینی بود. تراشیدن چوب و ساخت دست‌سازه‌های چوبی هم وقتی که اضافه شد بساط سکوتم از همیشه جورتر شد. اینترنت، شلوغی‌ست، قبول. اما این چند روز چوب تراشیدن از بیشتر از آرامش، از روی حرص بود. دوری از اینترنت خوب است، اما نه وقتی که پا روی گلویت بگذارند برای احترام به این دوری!
این روباه که چند ماه بود جسم نیمه‌تمامش روی میزم نگاهش به من بود، امروز تمام شد. می‌ترسیدم اگر بیشتر دست‌کاری‌اش کنم خراب‌تر ‌شود. که گفتم ی
من که عادت دیرینه‌ام به غارنشینی بود. تراشیدن چوب و ساخت دست‌سازه‌های چوبی هم وقتی که اضافه شد بساط سکوتم از همیشه جورتر شد. اینترنت، شلوغی‌ست، قبول. اما این چند روز چوب تراشیدن بیشتر از آرامش، از روی حرص بود. دوری از اینترنت خوب است، اما نه وقتی که پا روی گلویت بگذارند برای احترام به این دوری!
این روباه که چند ماه بود جسم نیمه‌تمامش روی میزم نگاهش به من بود، امروز تمام شد. می‌ترسیدم اگر بیشتر دست‌کاری‌اش کنم خراب‌تر ‌شود. که گفتم یا ت
 
 
مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان بزرگ 2 عدد (هرکدام 500 گرم) ، اسپری روغن زیتون و یا روغن زیتون برای سرخ کردن، برگ ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری، کشمش بی دانه 2 قاشق غذاخوری (به اختیار درصورت علاقه مند بودن به مزه شیرین) ، خلال بادام 2 قاشق غذاخوری، پنیر پیتزا 250 گرم، پنیر پارمسان یا صبحانه 2 قاشق غذاخوری، پودر سوخاری تازه یک چهارم فنجان، زرده تخم مرغ یک عدد، سس پاستا یا کنسرو گوجه همراه با کمی نمک و سیر 500 گرم ، لوبیا سبز و بروکلی برای سرو.
ادامه مطلب
طرز تهیه “بستنی سنتی”
“بستنی سنتی” یکی از دسرهای بسیار خوشمزه مقوی و قدیمی هست که همیشه و در همه جا طرفداران زیادی دارد.امروز دستور تهیه این بستنی را برای شما حاضر کرده ایم تا در خانه درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای بستنی سنتی 
شیر پر چرب 1 لیتر
زعفران به مقدار لازم
شکر 500 گرم 
گلاب نصف استکان 
ثعلب 1 قاشق غذاخوری 
خلال پسته 50 گرم 
خامه معمولی 100 گرم 

بستنی
ادامه مطلب
حیات طیبه‌ای که خدای متعال به مؤمنین وعده داده است «فلَنُحییَنَّهُ حیاةً طَیِّبَةً» یعنی همین‌طور روزبه‌روز در امتحان‌های گوناگون، حرکت کردن و پیش‌رفتن. آن‌کسانی که در خلال این راه از دنیا می‌روند، به لقای الهی می‌رسند، آن کسانی هم که می‌مانند، همین‌طور در دنیا مرتب پیشرفت معنوی و مادی می‌کنند.فصل اول: مبانی، خصوصیات و مواجهات انقلاب اسلامی ایران 
مواد لازم ته چین مرغ

مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
پیاز متوسط:1 عدد
برنج:1 کیلو
ماست کیسه ای ترش :850 گرم
زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
زعفران سائیده:1 ق چ
کره:100 گرم
روغن مایع:1/2 پیمانه
زرشک:100گرم
شکر:2 ق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
خلال پسته:به میزان لازم
 

ادامه مطلب
اریک اریکسون، روانشناس مشهور که متأثر از زیگموند فروید بود، عقیده داشت که افراد در هر مرحله از رشد در زندگی، با یک تضاد روبرو می‌شوند که نقطه‌ عطفی در فرایند رشد خواهد بود. به باور او، این تضادها در به وجود آوردن یک کیفیت روانی یا ناکامی موثر اند. در خلال این دوره، هم زمینه برای رشد شخصی بسیار فراهم است و هم برای شکست و ناکامی. او نظریه‌ی رشد روانی- اجتماعی را مطرح کرد که بسط بیشتری نسبت به نظریه‌ی فروید داشته و دیدگاه نسبتا خوشبینانه تری د
بوسیله گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کارمندان یک شبکه تلویزیونی در برزیلدر جریان پخش زنده اخبار تو ظهر صحنه مبتلا آب بازی بودند. هنگامی که صندوق برزیلی مبتلا اجرای اخبار ورزشی بود درون تعاقب عریضی موافقت عجیبی رخساره داد و بینندگان را شوکه کرد. دو نفر از کارکنان عاری اینکه بیدار پخش زنده شوند در دنبال صحنه مشغول  آب ورزش بودند و تصاویر آن ها درون حال پخش بود. جالب اینجاست که هیچکس از عوامل پشت صحنه وارد آستان این دو
این بزرگراه که به طور آزمایشی درون استان هسن آلمانگشایش یافت قرار است به زودی در سرتاسر این ملک به بهره‌برداری برسد. شماری از رانندگان کامیون از این روز در یک مسافت ده کیلومتری در بزرگراه A5 آلمان رانندگی در این حروف را مشق می‌کنند. کامیون‌ها و تریلرهایی که در این بزرگراه لول می‌کنند مهیا بوسیله بازوهایی روی سقف هستند که خلال استعمال بالا آمده بوسیله سیم‌های برق بالای جاده وصل می‌شوند. این سیستم منیع قرین اتوبوس‌های برقی و تراموا عمل
 
در خلال جنگ جهانی دوم
استونی به وسیله آلمان و شوروی اشغال شده بود
در پایان جنگ، شوروی به استونی حمله کرد
و استونی را به فرمان استالین اشغال کرد
سربازان استونیاییِ به خدمت فراخوانده شده توسط نازی ها، به دشمنان مردم تبدیل شدند
و توسط سازمان مخفی استالین شکار می شدند
 
 
- مسافران هاپسالو!
رسیدیم
 
- خیلی از مردم حاضرن هرکاری انجام بدنتا بتونن توی شهرهای بزرگ زندگی کنن
مثل لنینگراد
 
نقد مستند دیده‌ بان و بانو به کارگردانی محمد صفا؛
مستند دیده‌ بان و بانو به کارگردانی محمد صفا روایت وقایع یک روزه از زندگی یکی از جانبازان دفاع مقدس به نام مسکوچی است. محوریت فیلم با همسر این جانباز است که تامین معیشت خانواده را به عهده گرفته است.
یک مستند ساده و سرراست، تحت نظارت کیفی تورج کلانتری که یکی از چهره‌های مهم مستندسازی ایران به شمار می‌رود، با بازسازی یک موقعیت پراحساس و دراماتیک کارش را آغاز می‌کند. در یک لوکیشن به شدت ساده
26 درمان عالی طبیعی خانگی حالت تهوع
حالت تهوع برای هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد و تنها برای دوران بارداری نیست از این رو در این بخش از سلامت نمناک نسخه های خانگی و طبیعی را به عنوان درمان حالت تهوع معرفی خواهیم کرد که برای هر فرد موثر خواهد بود پس این موارد تنها برای درمان تهوع بارداری نیست و هر فردی از کودک تا بزرگسال اگر دچار حال تهوع شد می تواند از نسخه های عنوان شده در خلال این مطلب استفاده کند.

ادامه مطلب
26 درمان عالی طبیعی خانگی حالت تهوع
حالت تهوع برای هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد و تنها برای دوران بارداری نیست از این رو در این بخش از سلامت نمناک نسخه های خانگی و طبیعی را به عنوان درمان حالت تهوع معرفی خواهیم کرد که برای هر فرد موثر خواهد بود پس این موارد تنها برای درمان تهوع بارداری نیست و هر فردی از کودک تا بزرگسال اگر دچار حال تهوع شد می تواند از نسخه های عنوان شده در خلال این مطلب استفاده کند.

ادامه مطلب
طرز پخت آجیل پلو برای 4 نفر:

مواد لازم:
سینه مرغ ................................. یک
عدد
برنج ......................................
سه پیمانه
سیب‌زمینی متوسط ........................ دو عدد
هویج متوسط ............................. یک عدد
زرشک قرمز ...................... به مقدار لازم
خلال بادام و پسته ................. به مقدار لازم
مغز تخمه آفتاب‌گردان ............ به مقدار لازم
نمک، فلفل و دارچین ............. به مقدار
لازم
آبلیمو ....................... یک قاشق
غذاخوری
شکر ........................ یک قاشق غذاخوری
روغن سرخ‌کردنی ............... به م
بسیاری از پزشکان به افراد توصیه می‌کنند که در وعده‌ شام، غذاهای سبک و کم حجم مصرف کنند تا با دریافت کالری کم به اضافه وزن مبتلا نشوند.
در مطلب زیر طرز تهیه 5 نوع غذای نانی و غیر برنجی آمده است که می‌توانید باکمک آنها شامی دلچسب تهیه کنید.
کبه لبنانی
مواد لازم برای ۴ نفر
۴ پیمانه برنج۵ پیمانه آب۲۰۰ گرم گوشت۴ قاشق غذاخوری جعفری خرد و سرخ شده، کشمش، گردو و خلال بادامنمک، پودر فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به قدر کافی۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده بد
ترشی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای سبز، نارنجی و زرد از هر کدام 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد سیر 1 بوته(50 گرم) گشنیز خرد شده 400 گرم شبت خرد شده 200 گرم ترخون خرد شده 100 گرم سرکه سفید  500 میلی لیتر آب 1 لیتر (4 پیمانه) نمک 4و1/2 قاشق سوپخوری فلفل تند 3-4 عدد
✍️فلفل دلمه ای ها را شسته، هسته آنها را در آورید و به صورت حلال خرد کنید.سیر ها را پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید.فلفل های خرد شده، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنیدسرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید
طرز پخت آجیل پلو برای 4 نفر:

مواد لازم:
سینه مرغ ................................. یک
عدد
برنج ......................................
سه پیمانه
سیب‌زمینی متوسط ........................ دو عدد
هویج متوسط ............................. یک عدد
زرشک قرمز ...................... به مقدار لازم
خلال بادام و پسته ................. به مقدار لازم
مغز تخمه آفتاب‌گردان ............ به مقدار لازم
نمک، فلفل و دارچین ............. به مقدار
لازم
آبلیمو ....................... یک قاشق
غذاخوری
شکر ........................ یک قاشق غذاخوری
روغن سرخ‌کردنی ............... به م
26 درمان عالی طبیعی خانگی حالت تهوع
حالت تهوع برای هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد و تنها برای دوران بارداری نیست از این رو در این بخش از سلامت نمناک نسخه های خانگی و طبیعی را به عنوان درمان حالت تهوع معرفی خواهیم کرد که برای هر فرد موثر خواهد بود پس این موارد تنها برای درمان تهوع بارداری نیست و هر فردی از کودک تا بزرگسال اگر دچار حال تهوع شد می تواند از نسخه های عنوان شده در خلال این مطلب استفاده کند.

ادامه مطلب
 
26 درمان عالی طبیعی خانگی حالت تهوع
حالت تهوع برای هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد و تنها برای دوران بارداری نیست از این رو در این بخش از سلامت نمناک نسخه های خانگی و طبیعی را به عنوان درمان حالت تهوع معرفی خواهیم کرد که برای هر فرد موثر خواهد بود پس این موارد تنها برای درمان تهوع بارداری نیست و هر فردی از کودک تا بزرگسال اگر دچار حال تهوع شد می تواند از نسخه های عنوان شده در خلال این مطلب استفاده کند.

ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها